cofi 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Živimo v dobi spray-ev vsemogočnij dišav! Zanima me, kako in kje se ženske odišavijo, katere dele telesa bolj in predvsem ZAKAJ ?? Ali izhajajo iz tega, da ne bi neprijetno zaudarjale, ali je posredi še kaj drugega ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 zhal ni parfuma za karakter....potem bi vse dishale tudi v RL....ne samo na forumih zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Lusten si napisala, macona. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 fletno napisano zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Na razlicne nacine, na razlicno skrivnostnih mestih iz razlicnih razlogov.V vsakem primeru gre za speljevanje neke vode na dolocen mlin Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ne uporabljam sprejev in ne drugih parfumov.....uporabljam zmeraj enak deodorant -rollon od fenjala....drugache pa namesto klasichnih parfumov uporabljam eterichna olja,vechinoma dajam par kapljic v kopel,tako da se potem to lepo vpije v kozho....in nekako lepo dishi,ni pa pretiranih vonjav ,je bolj nekako zdruzhen osebni vonj kozhe z vonjem eterichnega olja....vchasih si dam tud kapljico olja direktno na en predel telesa,ampak zmeraj drugam....nikoli na isto mesto in nikoli isto eterichno olje....pach vse po pochutju,prevladujejo pa orjentalske vonjave pri meni........danes pa imam kapljico borovnice na rami in voham jo zhe cel dan,mi kar ugaja in pochutim se svezhe in hkrati nagajivo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 jaz mam pa rada jasmin. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Jaz pa ribe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 a vonj po ribah? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Takih dišečih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 a ja?ja pol ti pa lahko zrihtamo kaksno diseco postrv? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 'takih disecih', model! x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ja?ja pol ti pa lahko zrihtamo kaksno diseco postrv? Dve podmerski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ženska vedno diši...po ženski Ljubljana mi diši(res) po Ljubljani, pomlad mi diši po pomladi...in letos sem ugotovila, po čem mi diši smrt...po lesni trohnobi.PRAVA ženska ti zadiši..in tega vonja se boš vedno spominjal....naj bo to jasmin, riba ali šmarnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> po čem mi diši smrt...po lesni trohnobi.dobra primerjava. al pacino, vonj po zenski, ste gledal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Nismo prepričani, če smo gledali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ko je on v bistvu slep, pa nekoga (en znan mlad tipcek tud, uslo iz spomina, kdo ze) 'mal poucuje' v osvajanju... saj jaz sem ga ze zdavnaj gledala, se tud ne spomnim vsega... ena je igrala tale mlajsa (morda gwyneth paltrow al kaj tacga)... tko, lep film... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ..ko je Al slep...mmm, ja tega se pa spomnim....davno...Ampak, saj ne paše sem...Al pacino je model Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Mah, po naslovu pase. Ja, bikec, fajn pachinchek res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 kako mi je to smešno...ti takoj...bikec..ja fajn..in jaz..majhen, ampak na njemu je nekaj, pa ne vem kaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 saj... ima nekaj... saj to je point... pa se tak zgleda... kaj jaz vem, da mu zaupas al kaj... tak ok tip. Pa tud ce je bed gaj - recimo v botru. ** Jaz ne maram sprejev in jih sploh ne uporabljam. Imam rada razna otroska mleka, nic blazno divje disecega, ker mi gre na pljuca in zelodec in me dusi.Rada imam kako kopel (sam ne pino silvestre al nekaj tacga oz. kaj podobnega ), recimo zadnjic sem vmes, ko sem cakala da se voda natoci, vrgla v lonec in zavrela ful sivke in potem to zlila v banjo (a sicer ne shizim prevec (vec) na sivko, sam tedaj mi je zadisala, pa pomirja).Drugace mi je vsec olje nageljnovih zbic. Tud pomarancno, ce je sam v taki obliki...rada imam tud musk pa tople vonje, sam ne prevec cutne, sladke...dam si na zapestji, za usesi... pa konc, se mi zdi, aja vcasih mal na rame morda tud...kaj dost si ne upam s tem, ker utegnem dobit kako alergijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Al ima karizmo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Dve ženski sta mi dišali v mojem življenju. Prva je bila mama in druga moja hčerka . Ostalih nisem vonjala na tak način...Vonj po moškem? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vonj po moškem? Šnops in dim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.