Sea 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 A smo res depresivci? Statistike kažejo, da smo. Zakaj? Kaj si vi mislite? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 zarad zaplankanosti zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 zato ker smo takega znacaja, da se skoz prilagajamo in da zatiramo svoje obcutke, smo nesprosceni v lajfu in predsodkarski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 tujega nochemo....svojega ne damo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zato ker smo takega znacaja, da se skoz prilagajamo in da zatiramo svoje obcutke, smo nesprosceni v lajfu in predsodkarski.Ej, ampak to maš pa tok prou! Da sploh ne govorim o predsodkih! :xx!: Drgač se mi zdi, da zlo radi zatiramo svoja čustva. Oziroma jih zlo radi skrivamo.Vsaj jz mam dost tazga folka ukol sebe. Jz sm tud ena izmed takih.Zakaj? Kr se mi zdi, da čim se mau, tko bl čustveno odprem, me folk začne odrivat stran.Razn tist folk, k me šteka, sam teh je mau u mojmu lajfu.Tud s starši mam tak problem. Kadar me kej muči, me sploh nočjo poslušat Čeprou zdj sm to že sprejela, sam vem pa da npr. u srednji šoli mi je blo kr težko.Men se zdi, da si premau pozornosti posvečamo. Mislm na pravo pozornost, ne uno, kako boš koga spet opravlu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ja zal, ker smo pa lohk tud cist lustni... imamo sicer zavist (zal :xx!: ... ker ce pa kaj preziram), a imamo pa tud socutje, skup stopimo, ce je komu kaj hudega, to je ok. Pa precej brihtni smo, bi rekla, hitro ucljivi, jeziki recimo so dbest primer...Dost mamo kulturo razvito, sam to spet kaze v bistvu na custvenost, obcutljivost.recimo imamo (vecinoma) brezvezne glasbenike, pa zelo dobre likovnike (poglejmo samo ilustratorje, ki so v svetovnem merilu Jacki).pa sportniki.Torej kdor zna te potenciale nekako usmerit, je ok, sicer obcutljivejsi in pol depre in tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 che neb blo depre....se pol chlouk neb mogu tko fajn pochutit manichen zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ma kdo misli da smo depresivni, je nor. Mi smo najboljši narod Pr nam je najmanj kriminala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma kdo misli da smo depresivni, je nor. Mi smo najboljši narod Pr nam je najmanj kriminala zato pa kriminalci tolk bl izstopajo zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma kdo misli da smo depresivni, je nor. Mi smo najboljši narod Pr nam je najmanj kriminala ne zatiskaj si oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 najmanj?ne bi rekla - smo pac majhni... 'Pri nas' - se rece drugac (in ne 'pri nam' - ko smo glih v 'slovenski' temi).... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 zakaj bi si zatiskal? Zdej pa reč da je je več kot v ameriki? Veš jaz stopim skoz naša vrata in me ni strah da bi me kdo ustrlil al pa possilil. Tam pa bi me bilo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 mene tud ni bilo strah, pa sem stopila skoz vrata, pa se mi je prav tako zgodil lajf.odvisno ipak, kje odpiras tale vrata..ali v hercegovscaku ali recimo v ljubljani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 maš prav Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> che neb blo depre....se pol chlouk neb mogu tko fajn pochutit manichen zlomk saj to je, sam... nimamo za kaj bit, imamo cist lepo dokaj zmerno tole podnebje in vse...lepo, vse, dan noc, letni casi, svetloba, zimska scena, pac depra, normalno, ritmicno dokaj in vse.nismo utesnjeni nekak med kaksnimi gorami sam, al pa da bi bila sam voda..torej energetsko bi moral pravzaprav bit dbest.Morda je catch v 'vseh vetrovih', prelomni tocki nekak tule, a ni nekaksno srce v bistvu tole?Imamo cist vse - alpe, vse, morje, toplice, gozdove, hmelj... kar si zmislis... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A smo res depresivci? Statistike kažejo, da smo. Zakaj? Kaj si vi mislite?NE Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Slovenci smo depresiven narod. Če ne zarad drugega, pa zato, ker smo ascendent Kozoroga in ta je depresivčič... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 al pa tud mamo ascedent v kozorogu... ampak sledu o depresiji nikjer... hehehe... sej pride kšn down dan, ampak jih je tok mal... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 meni se pa zdi, da smo iz generacije v generacijo manj depresivni. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Definitivno depresiven narod. Tradicionalno. Samouničevalen, ksenofoben, frustriran, nesamozavesten. Kozorog v ascendentu s tem seveda nima nič, saj ga ima v ascendentu naša država, ne pa narod, katerega horoskop je nemogoče napraviti, da bi to ugotovili. (Podobno napako v korakih je napravila tudi kolegica Adela, ki je spisala knjigo "Horoskop povprečnega Slovenca", za tega "povprečnega Slovenca" pa uporabila horoskop DRŽAVE - ?! Po mojem pa sploh ne gre za ena sam narod, ampak za več plemen, ki so se v tistem davnem času naselila tu in najverjetneje imela kar nekaj skupnega, da so ostala na istem mestu. Do navezave z "rodno grudo" (tako značilno za Slovence) je verjetno prišlo zaradi delne asimilacije s staroselci (čeprav nekatere teorije trdijo, da ta plemena (današnji Slovenci) ob svojem prihodu niti slučajno niso bila miroljubna ). Za predvidevati je, da iz svojih prvotnih prebivališč nismo odšli "s trebuhom za kruhom", ampak je "moralo biti" celo pleme izgnano, morda pa je bila domovina uničena. Navezati se tako močno, obenem pa "kar tako" na neko deželo, s katere potem ne greš za nobeno ceno, je malo čudno. Nekaj je moralo biti. Povezano z globokimi manjvrednostnimi občutki. Veliko dela za psihoterapevte, regresoterapevte in druge, ki se spuščajo v preteklost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni se pa zdi, da smo iz generacije v generacijo manj depresivni. ne ne to zih nav res... je pa res da mamo veseli ljudje okol vesele ljudi... hehe... depresivcov je še zmeri tu mač Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 uhja kašn je že horoskop slovenije? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 Hej Bern tole pa si naštudiru. Kar si zdj povedu je tud moje področje, sam iz strani etnologije Jz mislm, da se u celoti ne cenmo zadost!Tok mamo lepo naravo in vsega, kot je že Marsa povedala, sam ne znamo tega cent!Raj sprejemamo neke tuje stvari, svoje pa zanemarjamo Ne zanmo bit ponosni nase, smo preveč cinični!Kt da je drugje tok bolš.Mislm men osebno je v Sloveniji zakon!Sm bla že v dostih evropskih državah, pa se nbena ne more primerjat z nami!Razn glede nekaterih področij politike - to pa je pr ns ornk mim (vsaj v zadnjih letih ratal!).Se mi zdi, da vse to ma tud nek velik vpliv na narod in to bl negativn kt pa pozitivn :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Ne zanmo bit ponosni nase, smo preveč cinični!Kt da je drugje tok bolš.Mislm men osebno je v Sloveniji zakon!Sm bla že v dostih evropskih državah, pa se nbena ne more primerjat z nami!Lepo da tko mislis, sea, saj jaz tud skoraj tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 Še pred kšnimi tremi leti nism mela tazga mišlenja o SLO.Zmer sm misnla, da je drugje lepš pa bolš!Dokler mi niso nekateri ljudje, predvsem profesorji odprl oči, da Slovenija je lepa, sam ne zavedamo se!Valda, če pa se vse drugo reklamira (iz bilo katerga področja), kolk je drugje bolš, pr ns pa podn.Sej ni čudn, da si ljudje pol tko misljo o lastni državi!V glavnem politike bi blo treba v rt sunt!Nej navedem primer Planice! Bi jo mogl že zdavni obnovit, kr je to ena najbolj veličastnih skakalnic na tem svetu! To pravjo sami tujci(predvsem tisti, k se ukvarjajo al pa jih zanimajo smučarski skoki).In kaj mi! Uni politiki si raj keš v svoje polni riti tlačjo! Si kupujejo neke avione pa ne vem kwa!Da ne omenjam kšnih solin, gradov,k propadajo. Ma pouhn je vsega!Ljudi pr ns se o tem niti ne ozavešča!O lepoti,k jo mamo! Sam zard tega pr ns folk ne cen tolk lastne države! In ne sam zard lastnega mišlenja! Velja pa eno pravilo: "Dokler sebe ne cenš, te tud drugi ne bojo!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.