cigancica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 posploshevanje naroda mi nikol ni shlo.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> posploshevanje naroda mi nikol ni shlo.... che ne posploshish....ne moresh rechi "NAROD" zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> che ne posploshish....ne moresh rechi "NAROD" zlomk kakorkoli....danes se mi res ne da teh cak vozlat......pach pa pol,che tko hochesh.....ne gre mi posplosevanje....sploh,ok?a bo v redu tko? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ok zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Stekam kaj mislis, Cigancica, sam... gre za podnebje, vzdusje, smer neba, kulturo, ... , ... vse zivo... In ta folk je tu, se identificira pac s tem....Tako da, v bistvu kot pravi aakhut, saj zato pa je narod (pa ne da bi se hotla kaj picajzlat, sam pac razmisljam o tem, kar pravis). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Stekam kaj mislis, Cigancica, sam... gre za podnebje, vzdusje, smer neba, kulturo, ... , ... vse zivo... In ta folk je tu, se identificira pac s tem....Tako da, v bistvu kot pravi aakhut, saj zato pa je narod (pa ne da bi se hotla kaj picajzlat, sam pac razmisljam o tem, kar pravis).ja,sam iz lastnih izkushenj ,mi to ne gre.ker che pogledam sam med frendi,ki vsi od zmeraj zhivijo na obali......ni glih med njimi podobnosti....en je depresiven,se je hotel zhe 3x fentat,grug je pa poln lajfa.....pa naprimer sta v isti druzhbi....tu so she druge stvari....druzhinske situacije...pa she in she ,pa she glede tega se vsi tko razlikujemo po reakcijah in razmishljanjih.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ja, saj smo pa tud z vseh vetrov... jaz sem recimo sam 1/2 slovenke, pa se druga polovica je spet meshana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A smo res depresivci? Statistike kažejo, da smo. Zakaj? Kaj si vi mislite?Smo in to vedno bolj zaradi podsoljenosti, ki jo povzroča jodirana sol x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 xcivx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 razmishljanjih....Zakaj tko pišete ? pishete?? ful me zmede k berem... sej delujejo strešice... ČŽŠ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj tko pišete ? pishete?? ful me zmede k berem... sej delujejo strešice... ČŽŠ zato, da se povrshnezhi potrudijo tekst pochasi prebrat... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hercegov&*||#÷y~ak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 ja mene tud mau tele che she zmedejo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 vsak ima pach neko svojo posebnostenim so vsi sorodne dushe, drugi pa pishemo ch,sh,sz....zhbljh zljomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> zato, da se povrshnezhi potrudijo tekst pochasi prebrat... zlomk Aakhut, prevedi mi knjigo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aakhut, prevedi mi knjigo ni blema zhljomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Sicer offtopic.... samo meni so sh ch zh in podobni zhblj chist kul.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer offtopic.... samo meni so sh ch zh in podobni zhblj chist kul.... to verjetno posledica narodne depresije.... zhljomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 Matr smo face Zakaj nm že pravjo, da smo depresivni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Matr smo face Zakaj nm že pravjo, da smo depresivni jst se chist strinjam s tem, de smo....no...de nom posploshval ...sem depresiven maichen zhljomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 jst ne vem ,tud nisem glih slovenka...tko da...kaj mate pa zdej s temi stresicami..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> zato, da se povrshnezhi potrudijo tekst pochasi prebrat... zlomk Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 25. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst ne vem ,tud nisem glih slovenka...tko da...kaj mate pa zdej s temi stresicami.....Ampak živiš v Sloveniji, torej si praktično naša no..vseen, bi te prašala kaj si mislš, kakšni smo "pravi" Slovenci? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak živiš v Sloveniji, torej si praktično naša no..vseen, bi te prašala kaj si mislš, kakšni smo "pravi" Slovenci? nj nj nj......a zej bo pa kle ena napol chefurka opisvala fantastichen narod kokr smo SLOVENCI???? .....haloooooo!!!!!!! zhljomk....slovenec sem, slovenec tja..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.