Skoči na vsebino

Smo Slovenci depresiven narod?

Sea

Recommended Posts

• Komentarji 76
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

che ne posploshish....ne moresh rechi "NAROD" x:Dx

zlomk x:)x

kakorkoli....danes se mi res ne da teh cak vozlat......

pach pa pol,che tko hochesh.....ne gre mi posplosevanje....sploh,ok?a bo v redu tko? x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

Stekam kaj mislis, Cigancica, sam... gre za podnebje, vzdusje, smer neba, kulturo, ... , ... vse zivo... In ta folk je tu, se identificira pac s tem....

Tako da, v bistvu kot pravi aakhut, saj zato pa je narod (pa ne da bi se hotla kaj picajzlat, sam pac razmisljam o tem, kar pravis).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Stekam kaj mislis, Cigancica, sam... gre za podnebje, vzdusje, smer neba, kulturo, ... , ... vse zivo... In ta folk je tu, se identificira pac s tem....

Tako da, v bistvu kot pravi aakhut, saj zato pa je narod (pa ne da bi se hotla kaj picajzlat, sam pac razmisljam o tem, kar pravis).

ja,sam iz lastnih izkushenj ,mi to ne gre.ker che pogledam sam med frendi,ki vsi od zmeraj zhivijo na obali......ni glih med njimi podobnosti....en je depresiven,se je hotel zhe 3x fentat,grug je pa poln lajfa.....pa naprimer sta v isti druzhbi....tu so she druge stvari....druzhinske situacije...pa she in she ,pa she glede tega se vsi tko razlikujemo po reakcijah in razmishljanjih....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

ja, saj smo pa tud z vseh vetrov... jaz sem recimo sam 1/2 slovenke, pa se druga polovica je spet meshana.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ampak živiš v Sloveniji,  torej si praktično naša  x;)x

no..vseen, bi te prašala kaj si mislš, kakšni smo "pravi" Slovenci?

:vragec:

nj nj nj......a zej bo pa kle ena napol chefurka opisvala fantastichen narod kokr smo SLOVENCI???? .....haloooooo!!!!!!! x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:Xx x:o)x x;)x x:px

zhljomk....slovenec sem, slovenec tja..... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...