anka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Povečajte in učvrstite si prsi - Breast SuccessZanima me. če ima kdo kake izkušnje?http://www.popestritespolnost.com/product_...?products_id=35 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gospodična Saša Lendero je svoje povečala z masažo evo no vidis, kaj dela volja...... morda pa je celo z mislijo, saj pravimo, da je vse v glavi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Povečajte in učvrstite si prsi - Breast SuccessZanima me. če ima kdo kake izkušnje?http://www.popestritespolnost.com/product_...?products_id=35Lari fari Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Naj povem, da jaz načeloma verjamem v tovrstno masažo (v te izdelke, ki jih oglašajo, pa ne). Brala sem tudi to o Saši ... Dolgo sem ji verjela, sem jo hotela kontaktirat ... Sem pa pred kratkim spoznala nekega moškega, ki je njen prijatelj in jo pozna in mi je povedal, da se je zlagala, da imata z materjo v Logatcu masažni salon in hoče na tak (zavajajoč, lažniv) način privabiti stranke ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ahjajaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Kaj pa če je res kej na tej masaži? Akupresurne točke, pa to??????? Sam zakaj pol noče izdat skrivnosti tale Saška?????????Mah, same buče so vse to!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Jelen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sea 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Povečajte in učvrstite si prsi - Breast SuccessZanima me. če ima kdo kake izkušnje?http://www.popestritespolnost.com/product_...?products_id=35 Za čvrste prsi rabš sam mau športat, da fajn stojijo Za povečavo pa.. jz mislm, da je tvoja prava mera tista,k ti jo narava podari in to morš cent,predvsem pa sprejet.Takih tablet pa raj ne jest, k tole zihr ni fajn. Nbena taka stvar ni!Najboljša stvar za take stvari je: da se sprejmeš tako kt si! Zih boš od tega več mela, kot pa od kšnih sumljivih tablet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Neeee sam se da učvrstit joške z masažo,posledično tud boljš zgledajo,men je masaža ql,pa ne zato ker bi brala kej o Saši Lendero,ampak stvar deluje (samo ne valjda čez noč),od kakšnih kremic pa ne verjamem da bi ti ravno zrastli joški . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> a je to kak preparat za rast dojk?http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=2264&st=75tule je nekaj opisanega... mislim da na 4 strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 jaz sem si pa ves lajf zelela manjse, nakar je to izpadlo kot nekaksen ... 'urok', kar vse manj in manj je nekak bilo teh josk... pol sem pa rekla, ah ne, to pa spet ne, nekaj pa jih je lohk, tkole glih prav, pa sem 'ustavila' tole manjsanje in zdaj mam glih prav. Torej tam se zezam kao, v resnici pa jaz tko furam.Sem tak 'fantovski' tip bila vedno, kratke hlace pa tko, tak zivc... pol pa tiste joske... :|||No pol pa ugotovis, da so tvoje in da so cist fajn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Diana:palec: Marsa, mene je nekaj časa tu dmotilo, da so vsi buljili nekam pod brado, potem pa ko sem shujšala in so pričele izgubljat obliko sem si pa želela nazaj tisto stanje od prej...recimo da še malo pa bo ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Pravijo da telovadba ne pomaga, ker gre v glavnem za mlecne zleze in mascobo, ne pa tud mishice.Sam to ni cist res.ker pomaga. telovadba. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ja se trudim, ker tole mi gre pa res na jetra, se kg znebiš potem pa uf, štala, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 (tudi) zato pa se ne sme prehitro (s)hujsati. In je treba zraven (ob hujsanju) telovaditi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 sej sem počas - od junija do danes 10 kg, tek, tibetančki, makko vaje... mah... sej bo, sej ni tko grozno, sam ni isto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 tko pac je, men je pa grdo, one plasticne naturirane joske.Cist pretiran, pa da je tolk odvisnega od necesa takega. Pa kaj si pa misli da je bejba, da zdaj kao... mah ne vem no, kot kdo zeli, a men se zdi to bedast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ja sej te razumem, sam ko se ti enkrat začnejo brazde delat, pa ful obešvat... tko veš opa dost je bilo... ni šans... lepo umirit konje, pa bo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ma daj ne rpetiravaj no.. p Cist fajn je vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ups, a si slikico videla, sem jo umaknila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ne saj sem pomislila ravnokar, kako utegne to izpast, kot jaz najvecji znalac. :PNe pac, kok je pa lohk hudo, daj nehaj no... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 in jaz pri tistem postu eno fotko prilepla, pa jo prec skinila in mislila da si ujela... hehe, svašta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 oko sokolovo pa to, mi nic ne uide. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 oh,ja...jst tud bi mela vechje,ja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh,ja...jst tud bi mela vechje,ja Dejmo raj nehat o tem, k se bo kaksen forumovec spomnu, da še te fotke gor damo... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.