drustvo-moc 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Vljudno vabljeni, k sodelovanju pri akciji zbiranja sredstev s katerim boste mlademu Društvu Moč, pomagali - pomagati! Denarna sredstava zbiramo s pomocjo SMS sporocil; Pošljite SMS na številko 1919 s ključno besedo »MIR« Društvo MOČ - Društvo za naravno odpravljanje vzrokov za raka Člani društva želimo prenesti svoje lastne izkušnje ljudem, ki jim je bilo rečeno, da za njih ni več rešitve oziroma je prepozno in tistim, ki bi hoteli spoznati vzroke za raka in se jih za vedno rešiti po naravni poti. Vsem donatorjem se lepo zahvaljujemo! Več info tudi na www.drustvo-moc.si. Delovanje storitve SMS donacija za Društvo Moč omogoča Društvo Moč - društvo za naravno odpravljanje vzrokov za raka v sodelovanju z družbo Mobitel. Mobitel d.d. se v humanitarni namen odreče vsem prihodkom iz naslova storitve SMS donacija za Društvo Moč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vljudno vabljeni, k sodelovanju pri akciji zbiranja sredstev s katerim boste mlademu Društvu Moč, pomagali - pomagati! Denarna sredstava zbiramo s pomocjo SMS sporocil; Pošljite SMS na številko 1919 s ključno besedo »MIR« Društvo MOČ - Društvo za naravno odpravljanje vzrokov za raka Člani društva želimo prenesti svoje lastne izkušnje ljudem, ki jim je bilo rečeno, da za njih ni več rešitve oziroma je prepozno in tistim, ki bi hoteli spoznati vzroke za raka in se jih za vedno rešiti po naravni poti. Vsem donatorjem se lepo zahvaljujemo! Več info tudi na www.drustvo-moc.si. Delovanje storitve SMS donacija za Društvo Moč omogoča Društvo Moč - društvo za naravno odpravljanje vzrokov za raka v sodelovanju z družbo Mobitel. Mobitel d.d. se v humanitarni namen odreče vsem prihodkom iz naslova storitve SMS donacija za Društvo Moč. Za kaj bodo sredstva pravzaprav porabljena? Ali pomeni takle način pridobivanja sredstev to, da je pomoč prizadetim pri vas brezplačna? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drustvo-moc 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 Pozdravljeni nosorog! Na vaša vprašanja bom poskusila odgovoriti na kratko. Sredstva bodo porabljena za delovanje Društva Moč in za izpeljavo programov, s katerimi si bodo oboleli pridobili znanje in tehnike za čiščenje in odpravljanje raka.Namenili jih bomo za podporo ljudem, ki so se znašli v tej težki situaciji soočanja z diagnozo raka in iščejo poti in načine, kako si urediti življenje v nastali situaciji. Gre za postopek reševanja problematike. Za določen čas je potrebno spremeniti življenjsko okolje, da se človek odmakne iz okolja v katerem je zbolel in se lahko posveti sebi, se sooči z vzroki bolezni ter se nauči vzroke odpravljati. V tem času seveda ne more opravljati svojega rednega dela in potrebuje dodatno finančno podporo, da si lahko organizira življenje. In temu je namenjeno zbiranje denarja prek donacije. Lep pozdrav, Biserka Marušičpredsednica Društva Moč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ogledala sem si spletno stran društva... Napisano vse in nič... vrba Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 jaz bi tud rada vidla,da bi vrbi odgovorila men tud mal sumljivo tole. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ustanovitelj je res lahko vsak, drgac pa nic res nic, iz katere stroke pa je onaja, to bi vsekakor morala napisat...ne bo nic s tega res bi se spodobilo ,da se predstavi,kot je treba....kot se resni ljudje,ki se s tem ukvarjajo tud predstavijo.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drustvo-moc 13. april 2005 Avtor Prijavi Deli 13. april 2005 Pozdravljena Vrba! Najprej se opravičujem, ker vam nisem prej odgovorila. Postavili ste kar nekaj vprašanj, jaz pa potrebujem za odgovore malo več časa, ker nimam kaj dosti izkušenj s tovrstnim načinom računalniškega komuniciranja. Kot inštruktorica energetske metode, imam veliko izkušenj pri delu z ljudmi, ne pa tudi z računalnikom. Prav tako nimam lastnega računalnika in tudi v društvu ga še nimamo. Da lahko delam, si pač izposodim proste termine pri prijateljih ali pa v knjižnici. - Društvo se imenuje Društvo Moč- društvo za naravno odpravljanje vzrokov za raka. - Društvo je registrirano na Upravni enoti Bežigrad. Naslov in ostale podatke najdete na naši spletni strani.- Društvo ima tri ustanovne člane, kot to zahteva zakon.Ravno zaradi tega, ker društvo od članov ne sprejema denarja, se preživlja z donacijami- Glavni vzrok za nastanek rakavih obolenj na splošno je strah pred življenjem, nesprejemanje življenja, nesprejemanje sebe, negativna naravnanost v življenju. Seveda pa je za vsakim tem vzrokom še tisti glavni, osnovni, ki pa se med posamezniki razlikuje in ga človek odkrije, ko se z njim sooči v procesu čiščenja in spoznavanja samega sebe. Verjemite, da je to velikokrat zelo boleče in samo tisti, ki je to izkusil, ve, kaj to pomeni. -Nisem ne zdravnica in ne zdravilka. Nikogar ne morem pozdraviti niti komurkoli obljubljati zdravja. Jaz te moči nimam. Zdravje si vsak pridela sam. Poznam pa pot in postopek, ki tistemu, ki se za to odloči, postopoma pomaga priti do zdravja. Tako kot je pomagal meni. Zato lahko naprej predajam lastno izkušnjo in ne teorije.- Beseda rak v nobenem primeru ni bila mišljena kot propaganda. Vem, kako se človek počuti od tistega trenutka dalje, ko izve za to diagnozo, ker sem to sama prestala – človek se počuti izgubljenega, prestrašenega, na smrt obsojenega, svet se mu podre, ne ve, kako naprej. Težko je to stanje opisati z besedami. Ampak sedaj poznam izhod in usmeritev in bi jo rada posredovala tudi drugim, ki se znajdejo v taki situaciji. Lep pozdrav,Biserka Marušičpredsednica Društva Moč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Naj tle jaz malo izzivam, saj si nihce spet ne upa nic napisat. Da bo tista oseba, ki je za to stevilko malo povedala za kaj se gre. Ponavadi so to samo enkratni poskusi, kot je bilo to pri tistemu, ki se ukvarja z regresijo... Ljudje pac nesramno izkoristijo situacijo, ces pri rakovi bolezni bodo pa dajali denar.... pol pa bezijo, da jih ja nobeden ne bo lokaliziral in prijavil Ja pa ga bomo dal, ce boste tule javno odgovoril na vprasanja:- koliko vas je v drustvu?- kako se to drustvo imenuje?- kje je to drustvo registrirano?- Za katere vzroke raka se gre?- Ali je to preventiva na splosno, ali opraviceno koristite obljubo "odpravljanje vzrokov za raka"?- ali ste dosledno seznanjeni z Zakonom o zdravstveni dejavnosti /Ur.l.st. 9/92?- Kaksno izobrazbo imajo Vasi clani oz. sodelavci? - Ali lahko odgovorite na vprasanje, ce ima tista, ki ima raka na dojki enake vzroke rakovega obolenja kot tisti, ki ga ima na crevesu? No, ce znate to odgovorit v moje zadovoljstvo, ampak prosim konkretno, nas bo treba prepricat, da tega mi ne znamo sami in da to res pomaga pri rakovi bolezni... ´JA - pol bomo pa prispeval, o ja, saj smo ljudje, samo nismo vsi tak za luno, da ne bi znali locit psenico od riza. No, cakam.LP Draga Vrba- sedaj bom pa jaz tebe nekaj vprašala- si morda že imela raka ? Veš kako je to? Razumem, da želiš pojasnila in prav je tako!! Samo način, sam tvoj nastop, ki kipi od negativne energije, pa ni tapravi. Saj verjetno veš, da za vsako besedo stoji določena energija. Tvoja v tehle dopisih sigurno ni ravno najbolj pozitivna in taprava. Sama se z boleznijo soočam že skorajda 15 let. vse živo sem že dala skozi fizično - več operacij, KT, obsevanja.....Psihično - ne vem, če si lahko predstavljaš, kako je to, še sploh, ko misliš, da boš imel vsaj nekaj časa mir, pa se spet ponovi.... To bi me lahko kaj hitro povozilo, pa me ni. Zahvalim se med drugim lahko tudi prav Biserki Marušič, zato sem tudi napisala med obvestila poziv za pošiljanje SMS- ker vem, za kaj gre. Ko mi je bilo pred leti skorajda najhuje, sem namreč našla pot do Shen-qija oziroma bolje bi bilo reči, da je on našel mene. Z njihovo pomočjo se popolnoma spremenila pogled na svoje življenje, svetz okoli mene, bolezen... (o tem smo že debatirali tule na LF)Biserka Marušič je bila takrat (in je še) ena od inštruktoric shen-qija in v pogovoru z njo in na njenih tretmanih sem izkoreninila marsikatero bolečo ost, ki me je zbadala, pa še vedela nisem zanjo, med sproščanjem ali med "norimi vajami" sem sprostila marsakatero blokado in vzorec, ki me je težil.In živim, na čudenje marsikoga, kljub bolezni še vedno, kot da mi nič ni. Nisem se ravno ozdravila, res je. Res pa je tudi, da do sedaj nisem bila še čisto pripravljena "spustiti" vseh mojih vzorcev- to je pač odvisno od vsakega posameznika. Zato obljub ni, je pa pomoč. Jaz sem našla sem svoj smisel Zato točno vem, o čem Bisreka govori, ko pravi, da pomaga izkoreniniti vzroke raka. Vzroki raka so VEDNO v nas samih. To ti glede na svojo dejavnost (tvoja internetna stran- marsikdo ima internetno stran, a ne? ), še predobro veš. Zato se toliko bolj čudim tvoji reakciji, ko je nekdo pripravljen ZASTONJ pomagati ljudem v stiski- brez obljub, le biti tam in pomagati, kollikor je mogoče. (na shen-qiju sem obiske plačevala).Besede so jasne in odkrite. Zakaj se ne bi smelo uporabljati besede rak? Od kdaj lahko to besedo uporabljajo samo zdravniki? Prvi, ki jo lahko uporabljajo so (smo) biolniki sami! Kakšna reklama neki? Manipulacija? Gre za osebo, ki je sama dala vse to skozi, se sama pozdravila in je pripravljena pomagati drugim. Zastonj in prosi za podporo, da bi lahko s skupino ljudi, ki bi to želeli, iizvedla delavnico kot je opisala v odgovoru Nosorogu. Povsod drugje so to visoko plačljive zadeve. Ljudje, ki zbolijo pa nimajo vedno denarja.. saj nekako tako si mislila tudi ti, ko si kritizirala. Manipulacija? Smem vprašati - ali ti ponujaš svoje storittve zastonj, ali lahko pridejo k tebi le ljudje, ki imajo dobolj denarja? Ne razumi me narobe, ne mislim se kregat ali te kakorkoli žaliti. Samo malo me je prizadelo, ko sem brala tvoje napadalne poste, ker slučajno vem, kdo in kaj stoji za društvom moč in kakšni so nameni društva. Od enega SMSja verjetno ne bo nihče bankrotiral. Za kakšne resnejše donacije pa je itak potrebno dokazati črno na belem, za kaj se jih potrebuje, kar pa društvu najbrž tudi ne bo problem.Tako da kakega večjega izkoriščanja tule najbrž ne more biti. ali ne? Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 daisy,najprej da se pogumno boris in soocas s to boleznijo.mislim,da vrba ni imela slabega namena,vsaj jaz nisem to tako dojela.ti sicer ves kdo je ta oseba,mi ,ki je ne poznamo pa ne moremo sami od sebe vedet ali pa kar tako nekomu verjet na besedo.morda se je g.biserka premalo predstavila......ker kot je napisala ji delo z racunalnikom se ne gre najbolje.jaz sem tudi bila skepticna,ker je preprosto ze toliko prevarantov okrog,da ni nic cudno ,ce smo skeptiki.in ko je vrba omenjala reklamo....je po moje mislila ravno na to.....da ni spet kaka prevara in da se kdo igra z besedo za to bolezen,samo da bi potegnil denar.kot sama ves veliko znanih humanitarnih organizacij krade....jaz osebno sem naprimer ,ko je bil potres v posocju,nakazala denar tocno doloceni osebi,od katere hiso sem videla na lastne oci.niti ficka pa nisem dala organizacijam,ker so itak pol pokradli.zdaj imam vsaj mirno vest,ker vem ,da je denar sel tja,kjer so ga potrebovali,ne pa politikom v roke.hocem reci,daisy,da je tezko nekomu kar tako verjeti,se posebno na internetu.upam,da bos se naprej uspesno vztrajala pri vzorcih Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Vrba, tudi jaz nisem za osebne pogovore tule na forumu, čeprav je včasih le treba kaj napisat, da si jasnejši. Glede tvojih komentarjev enostavno nimam več pripomb, saj govorijo sami zase. Cigancica, imaš prav, polno je šarlatanov in treba je biti previden, če iščeš pomoč, in takole po internetu je res težko presoditi. V teh letih sem jih imela prilike srečat kar precej, obljubljali so veliko. K sreči sem jih začutila in šla mimo.Treba jih je začutit, malo z intuicijo (seveda ne tako enostavno preko interneta) -tako ene kot druge. Vsak od nas pa ima seveda svobodno izbiro- ali verjame ali ne, ali kaj da ali ne, konec koncev tudi ali komentira ali ne. Hvala za želje okoli mojih vzorcev- ampak situacija je ravno obratna Zaželi mi, da jih spustim, ker to so slabi vzorci, ki mi delajo težave Nič mi ni hudega, včasih pomislim, da bil ta bolezen ena najkoristnejših stvari v mojem življenju ! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za želje okoli mojih vzorcev- ampak situacija je ravno obratna Zaželi mi, da jih spustim, ker to so slabi vzorci, ki mi delajo težave sem se hotla ze jaz 'vtaknit', da najbrz je Cigancica mislila odpustitev slednjih.Podobno kot - dajte mi nekaj za zgago. V bistvu rabis pa nekaj proti zgagi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hvala za želje okoli mojih vzorcev- ampak situacija je ravno obratna Zaželi mi, da jih spustim, ker to so slabi vzorci, ki mi delajo težave Nič mi ni hudega, včasih pomislim, da bil ta bolezen ena najkoristnejših stvari v mojem življenju ! to sem tudi mislila kar se tice vzorcev,na opustitev... lep dan ti zelim Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Nisem niti pomislila, da bi bilo drugače mišljeno kot dobro Zunaj sije sonček in vsi imamo lahko lep dan, verjetno bi bilo bolje iti ven kot sedeti doma za računalnikom, če čas dopušča.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem niti pomislila, da bi bilo drugače mišljeno kot dobro Zunaj sije sonček in vsi imamo lahko lep dan, verjetno bi bilo bolje iti ven kot sedeti doma za računalnikom, če čas dopušča.... ja,jaz bi sla takoj ven....pa na zalost moram kr bit v sluzbi med zidovi bom pa jutri Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Hmm, kaj naj bi to pomenilo?Morda pa je kaka pomota al pa kaka 'caka', recimo tam: 'ki delujejo v javnem interesu'... no pojma nimam, sam ugibam....Ker saj je lohk pod katero drugo dejavnostjo registrirano, pa so sam tule kuknil na obcini oz. ti sam tole poslali, mogoce so registrirani podrocno sirse ali kako drugace ali kaj takega. Ne vem, kaj naj si mislim; po eni strani se mi zdi prav, da se mal pozanima, preden se kar tkole vse 'kupi', po drugi strani pa... kaj jaz vem...se morda meni zgodi, da nudim kake astro usluge in me pol ganjajo, a ma ta sploh kake sole, a je zapisana v kakih registrih pa tko... V bistvu pa delam prakticno djabe in z velik dobre volje - pol mam pa recimo se tezave. a ves... hmmm... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 pa tudi, a bi se Mobitel spustil v tako akcijo, ne da bi se prej orgn pozanimal, da so zadeve pravno-formalno o.k. ? sicer pa se strinjam - treba je dobr premisliti kam se taksni denarci pravzaprav stekajo, da res pride večina (če ze ne vse) do potrebnih ker, ce pogledamo, kakšne šmuglarije so glede pediatrične klinike že celo desetletje... obup! vsako vladno letalo je bol pomembno kot taka ustanova :xx!: pa nevemkoliko nekih akcij je ze bilo in jih še bo zanjo... kam gre ves ta denar? arhitektom? :xx!: Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 res, vsakic explodiram ob tejle 'pediatricni kliniki', tumach!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ne saj vem, Vrba, imas prav - sem takoj hotla dodat, da je to drugace... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 no recimo... v bistvu je res... midva imava sicer zavod, a je podobno kot drustvo in SVA v registru (po mojem :OO!: )cak grem prec prevert, halo??? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ne saj itak, sam saj ves kako je... kar nekaj, ker saj je rekla predstavnica, da so registrirani kot drustvo, torej so. Ziher je kaka pomota al napaka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa tudi, a bi se Mobitel spustil v tako akcijo, ne da bi se prej orgn pozanimal, da so zadeve pravno-formalno o.k. ? :xx!: Mobitel še celo daje potrdila o donaciji za davkarijo, kar ni kar tako. Na svoji internetni strani je tudi objavil donacijo. Verjamem, da bo Biserka posredovala konkretne podatke o registraciji, da bomo vsi lahko mirni ali vsaj malo pomirjeni. Verjetno društvo ni registrirano na področju zdravstvenega varstva ampak katerem drugem. Vrba, res si se potrudila, da si vzameš toliko časa za take reči. Res zanimivo, da ti to toliko pomeni. Upam, da boš prišla resnici do dna - pa ne zaradi tebe, ampak zaradi Biserke, ker si ne predstavljam, da ne bi imela vse urejeno kot je treba. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 [Ceprav se tu ne gre za registracijo. No pa en primer: tu so registrirane vse punce, ki delajo za cesto... in cetudi ne delajo na medicinskem sektorju, morajo upostevati pravila in ne smejo priti v konflikt z zakonom o zdravstvu. Mislim, da je na tem primeru zdaj bolj razumljivo. Tu se gre za popolnoma druge stvari. In ves cas to govorim, pa nihce noce razumeti. O tem je bilo govora ze pri Domancicu. Pa kaj ko ima "vsak svojo resnico" <-- nekateri res verjamejo dobesedno v ta izraz... in vidi tisto cesar ni, kar pa je, pa ne spozna.... V harmoniji s seboj in z drugimi, pomeni biti tudi v skladu z zakoni in z bozjimi zapovedmi hm, nisem strokovnjak, ampak pod tem zakoni se jst čist nič ne znajdem, ki jih pišejo naši zakonodajalci....zakoni se v Sloveniji tak hitro menjajo, da če pol leta ne bereš cajtngov si že v konfliktu pa tudi punce za cesto niso registrirane, še manj fantje, res da ne talajo kuponov za davkarijo lahko pa oglašujejo v cajtengih na veliko s telefonsko številko vred, pa se noben ne zmiga....da bi pobral davke ali pa bog pomagaj, uredil zdravstvene preglede in pogoje dela....celo zakon o varstvu pri delu jim nič ne more....kamoli li elaborat o nevarnostih pri delu nobeden od njih nima.... sem se pa močno zamislila, a pol praviš da moram biti usklajena z zakoni, ki jih objavi država, da bom srečno in zdravo živela do konca svojih dni potem sem pa res obsojena na večno temo in hiranje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 srce drago, predolgo sem že na svetu, da bi tale teorija vžgala pr men.... zame je ta svet kaos, večni nered in nobene državne postave ga ne bodo spravile v red, o božjih zakonih sem pa resno v dvomih....po mojem se tudi že Bogu, mal zapleta pri izvrševanju njegovih postav, bi se reklo , da je prišel tist apokaliptičen čas, da se več ne ve kaj je prav in kaj narobe.... Redko gledam filme, Fassbinderjevi so se mi pa sploh zdeli čist mim, dokler sem bila mlada. z leti pa ugortavljam da je bil pravzaprav genialc..... V filmu Marta- na koncu izrečejo stavek: Ne upiraj se , kar ti je Bog določil, ne bomo nikoli razumeli..... Pa ja de, ...ma ja če je to svetloba draga Vrba, potle sem pa raj kr v temi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ti se hecaš...če plačujemo za grehe svojih staršev in prednikov....brez da štejemo še lastno človeško neumnost in naj ti napišem svoje zakone pravice na tem svetu ni...in je tudi pod točko razno ne mislim iskat raje ves ta čas porabim za vse norosti tega sveta, za brodenje po rekah in morjih,vožnjo z motorjem in čohljanjem meni ljubih po hrbtiščih prijateljici je umirala hči z rakom na pljučih...veš kaka smrt je to pri dvanajstih letih ti kr živi v svojem lepem svetu, okoli mene so same take hude reči in veš kaj je najhuje....da so ti ljudje eni najbolj poštenih in najbolj zdravo živijo, ne kadijo in ne živijo nemoralno :xx!: pa da ti ne bom naštevala še nešteto takih primerov je okoli veš, režiserji so umetniki, ki nam približajo življenje tako karikirano in potencirano, da laže zastopimo, kakšne neumnosti se dogajajo okrog nas... in če ma Bog vse lase preštete, zakaj ne bi imel še umetrnikov? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.