smrketa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Jo mogoče kdo pozna? Izkušnje z njo? Pozitivne, negativne? Kaj si pa mislite o horarni astrologiji nasploh? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 .: astrogaia :. .: Zavod za napredne komunikacije :. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 Poznam ta link. Hvala, free vseeno. Sem mislila bolj tko, če je že kdo imel kaj opravka z njo, da mu je kaj v okviru horarne odgovarjala ali kaj podobnega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ja, ni mi, no. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ko bi si vsaj lepše ime izmislila, Baba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Poznam jo že kakšnih 12 let, še iz časov, ko je bila še Barbara. In v tem času sem tudi spremljal njeno rast in iskanja, ki so privedla na astrologijo (pod svojim prejšnjim imenom je nekoč napisala celo knjižico o kristalih). Uspelo ji je urediti življenje tako, da se je losala mesta (beri Ljubljane) in sedaj živi v zelo pristnem stiku z naravo. In to se pozna tudi pri njenem astrološkem delu. Deluje tudi preko ustreznih delavnic. Rekel bi,da je "prava". Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 Kaj pa Alan Asta? Trenutno naj bi hodila z njim (ne vem točno, koliko časa) in pričakuje z njim otroka ... Saj ne bi rada, da bi debata izpadla tako, "šimfaško", le firbec me matra; če ima kdo kakšno info iz prve roke, izkušnje in neposreden stik največ štejejo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa Alan Asta? Trenutno naj bi hodila z njim (ne vem točno, koliko časa) in pričakuje z njim otroka ... Saj ne bi rada, da bi debata izpadla tako, "šimfaško", le firbec me matra; če ima kdo kakšno info iz prve roke, izkušnje in neposreden stik največ štejejo ... a se ti zdi to res pomembno? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nia 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Kot prvo; ne kliče se Baba temveč Barbia Asta Gaia. Veliko časa preživi na Primorskem v Koštaboni in zastonj odgovorja na www.life-forum.net Pokukajte še ostali na ta forum, saj je zelo ok, predvsem kultura pisanja in sodelovanja je na nivoju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznam jo že kakšnih 12 let, še iz časov, ko je bila še Barbara. In v tem času sem tudi spremljal njeno rast in iskanja, ki so privedla na astrologijo (pod svojim prejšnjim imenom je nekoč napisala celo knjižico o kristalih). Uspelo ji je urediti življenje tako, da se je losala mesta (beri Ljubljane) in sedaj živi v zelo pristnem stiku z naravo. In to se pozna tudi pri njenem astrološkem delu. Deluje tudi preko ustreznih delavnic. Rekel bi,da je "prava". Strinjam se z Nosorogom, čeprav je ne poznam 12.let.Je izredno topla, srčna persona, katera izžareva energijo, skratka pravi sonček je. Predavanja iz Astrologije ima ob petkih na OŠ v Šiški ob 17.uri. Lahko pa si ogledate tudi forum Maat, kjer boste našli njeno rubriko, kakor tudi Tadejevo. Večnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 Nia, če boš šla na Maat forum, ti bo takoj jasno, da je BABA Asta Gaia. (Vem, da piše na eni drugi strani Barbia ... Whatever!) Večnost, katero rubriko pa ima Tadej na Maat forumu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Kateri Tadej? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nia 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Ja pa naj se odloči kaj bo! Mogoče je pa oboje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja pa naj se odloči kaj bo! Mogoče je pa oboje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 svet je majhen, sploh pa slovenija, sploh pa ljubljana (*ceprav zdaj slednja v tem primeru ni najbolj aktualna).jasno da poznamo Gaio.sama jo poznam ze zelo dolgo, dobro desetletje.Ampak to se vedno ne pomeni, da imam kaj dosti pojma o njenem astroloskem izvajanju. kdo je s kom in kje in kako in zakaj, pa v tem kontextu najbrz ni tako pomembno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kateri Tadej?a se kokr hecaš ... naš nosko, ne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 se mi je zazdelo, da je to nekdo, ki ga poznam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 .. se mi je zdel, da se ti mal hecaš Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Jaz jo poznam. Ene parkrat sva šle skupaj na čik pavzo. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 26. marec 2005 Nia: "Ja, pa naj se odloči, kaj bo! Mogoče je pa oboje ..." Mogoče ni pa nobeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nia, če boš šla na Maat forum, ti bo takoj jasno, da je BABA Asta Gaia. (Vem, da piše na eni drugi strani Barbia ... Whatever!) Večnost, katero rubriko pa ima Tadej na Maat forumu? Barbia je ime, ki si ga je nadela iz numeroloških razlogov, baba pa je "titula", za katero ne vem, ali si jo je nadela sama, ali ji jo je nadel kdo drug (kot Sai baba, Meher baba ...). Baba, pisano z malo torej, ker ne gre za ime (lalala). Na maat forumu stresam kozlarije v temah, ki so označeni z žarnico, do njih pa prideš, če klikneš na glavni "področji", ki sta tudi z žarnico tudi označeni dve, in sicer "Kristali" in "Holistilčna radiestezija". lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Jaz je osebno ne poznam, se mi pa po njenih odgovorih sodeč zdi prijetna in resnična.Lp Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz jo poznam. Ene parkrat sva šle skupaj na čik pavzo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 Ma ne vem, no ... Ne diši mi lih ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.