učenik 2. julij 2005 Prijavi Deli 2. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> le glej da zares hehe bom bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 Pa veš, kako se boš stvari lotil? Lopata je mogoče dobra za kopati jarke, a za zabijanje žeblja v steno najbrž ni najoptimalnejše orodje... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 jaz se šele učim, ampak sem vesel vsakega mnenja in usmertive in se bom trudil še naprej v ljudeh videti dobro drugače bi vas pa moja starost verjetno zelo šokirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 Sem se že nekaj čas nazaj odločila, da ne bom več verjela stvarem, za katere se sama ne prepričam, da so resnične. In lažje živim. Do zaključkov prihajam na podlagi lastnih izkušenj, govorice pa sprejemam z zadržkom. Lažje je.Res je, da se včasih opečeš, samo če k ljudem oz. k situaciji pristopaš pozitivno je za vse lažje. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.