Marsa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=13"][b]Napoved za 13. teden[/b][/url] - [b]28. marec - 3. april 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 uau marsa...napoved že...čestitke sem prebrala...ugotavljam, da sem danes nekam brez energije, zmatrana, bolijo oči, grlo še kar naprej vneto in otečeno, nakašljala sem se pa danes že toliko, da me od tega vse boli in komaj diham....sicer pa uporabljam fiziološko raztopino, koprivin čaj, akvamarinsko vodo pa laneno seme z medom....pa na sprehodu bila danes in sem se vlekla ko megla...bedna kreatura ...ampak je pasal sprehod. presenetilo me je, da me je tole zdravstveno stanje tako zdelalo, ker sem sicer po naravi zelo zdržljive sorte in se ful hitro poberem po kakšnem takem šitu...ostalo počutje: kot je opisano v napovedi....gugalnica...mal gor pa mal dol, pa vsake toliko poči....drugač je pa še zmer vse splanirano dol do vojvodine jutri u službo, pa dohtarci se pokazat....pa nč od tega se mi posebno ne da....spala bi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Uhh... slis se kar divje... No ja, bom prisla mal postokat in potolazit se semle, ce bo prehudo [i]By the way.. imena dni v tednu zanalasc z veliko pises?[/i] WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2005 [quote name='Amis' date='28. Mar 2005 ob 21:30'][post="404585"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]že[/quote] Thanx Amis (saj men je bila tud kot neka nedelja dons), sam v bistvu je pa ponedeljek zvecer, ni tolk ze. A tkole si se vedno? Ja, ampak saj, bolezen te pac zdela... Saj si ok ravnala, saj ne mroes pricakovati v shusu ful energije, postopoma lepo. [quote name='aliana' date='28. Mar 2005 ob 21:35'][post="404587"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Uhh... slis se kar divje... No ja, bom prisla mal postokat in potolazit se semle, ce bo prehudo [i]By the way.. imena dni v tednu zanalasc z veliko pises?[/i] [/quote] Of, kors, ti kar prilet. Hm, vcasih ja, namenoma, ker so imena, najveckrat pa mensezdi da ne, to mi ga ta butast word kar pici pa sploh opazim ne (ko zdaj v wordu napisem, ko me zeza v administraciji, no sam word me pa tud, groza, 16x sem danes restartala rac.)! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 [quote]V ozračju bo čutiti napetost in vznemirjenje in nekakšno težo, vseeno pa teh vplivov le ne bomo doživljali samo slabo; če se bomo usmerili v delo, v ustvarjanje, v pospravljanje, v karkoli konstruktivnega (a nič življenjsko pomembnega), se bomo lahko na najboljši način izognili negativnim vplivom in jih obrnili sebi v prid. Namesto da razčiščujemo z drugimi, razčistimo s sabo, vendar brez negativne dodane teže, brez strahu pred prihodnostjo - samo opazujmo. [b]Zapomnimo si, da je vse dobro. Dokaz je, da smo tu. Torej so (bili) vsi koraki pravi. [/b]Ne pustimo, da nas nosi vsak vetrc, plavajmo pa s tokom.[/quote] pa mi je uspelo najti nekaj pozitivnega Nč, bo treba preživeti še to... [color="yellow"]preden pridejo še mrki pa to...[/color] pa še Neptun se mi je na Saturna parkiral ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 [quote]Hm, vcasih ja, namenoma, ker so imena, najveckrat pa mensezdi da ne, to mi ga ta butast word kar pici pa sploh opazim ne (ko zdaj v wordu napisem, ko me zeza v administraciji, no sam word me pa tud, groza, 16x sem danes restartala rac.)![/quote] Ja, poznam to word vcasih vec skode kot koristi naredi z unimi svojimi 'pomocmi'... Ne sam tko, v oci mi je padlo, ko sva se ravno zadnjic z enim frendom nekaj kregala, pa sem ga ful prepricevala, da se imena dnevov (dni???) v tednu v slovenscini z malo pise... Sem pa prepricana, da ti to itak ves WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 [color="blue"]Zaradi vpliva Merkurja bomo čutili nemir in nas bo nenehno nekam gnalo in bomo imeli dosti opravkov, dogovarjali in pogovarjali se bomo z najrazličnejšimi ljudmi, znanimi in neznanimi, tekali bomo naokrog, veliko bomo tudi na cesti.[/color] Bom morala spet paziti, da ne pregorim! Čisto v mojem stilu! [color="violet"]Namesto da razčiščujemo z drugimi, razčistimo s sabo, vendar brez negativne dodane teže, brez strahu pred prihodnostjo - samo opazujmo. Zapomnimo si, da je vse dobro. Dokaz je, da smo tu. Torej so (bili) vsi koraki pravi. Ne pustimo, da nas nosi vsak vetrc, plavajmo pa s tokom. [/color] Definitivno so bili! Marsa,super! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Ti Marsa - kako si pa tole napoved dobro napisala. Kajti včeraj - se mi je ratalo oring spreti s svakom. Ok. Tole si je prosil že dolgo, ampak, da se morem do hude krvi spreti zaradi 7 sadik malin in grmička nageljčkov je pa višek(če česa ne prenesem je podtikanje - češ..DALI smo ti sadike malin in rože - pa sem jih šla izkopat ter posadit na njihov vrt... ) ok. saj reagiram burno, če treba, se mi pa zdi, da sem bila vseeno preostra in prehitra.....čeprav si čestitam za konec( sem s tabo in takšnimi kot ti opravila ) ...potem pokukam v eferemide. Kakšen dan je to sploh bil...in kaj ugotovim? Luna v škorpijonu na začetnih stopnjah..ni čudno, da sem divjala kot hudič Pa podramatizirala malo..in tako. Živali so se tudi izgubljale - ne sicer naše..so pa kar iskali pse(ni čudno pri vsem tem bobnenju) Če bo takšno nadaljevanje...Bog nam pomagaj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 sej sej... kako se je divje začel ta teden... škorpjon... včasih kr mal pretežek. in kok enih ljudi se je zvrstilo k jih nisem vidla sto let... folk je čist podivjal... in pol se morm jz sproščat... hehe dons si bom nardila kr najbl u izi dan... da ga prenesem spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 [quote name='coccinelle' date='28. Mar 2005 ob 21:46'][post="404589"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] pa mi je uspelo najti nekaj pozitivnega [/quote] [quote name='aliana' date='28. Mar 2005 ob 21:49'][post="404590"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ja, poznam to word vcasih vec skode kot koristi naredi z unimi svojimi 'pomocmi'...[/quote]ej kok mi gre na zivce , sam ga uporabljam se naprej! [quote name='contesa' date='28. Mar 2005 ob 21:58'][post="404595"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Definitivno so bili! [/quote] Kul, Contesa, ce imate ta teden spet kaj tacga, je spet OK (razen pac... kot zadnjic, kaksni zastoji al kaj tacga)... Aja pa takoj zatezte za cash oz. lohk so s kakim cashem frke mal. :||| Mislim ne konkretno za vas, to govorim splosno, mislim da nisem omenila casha niti glavobola, ker sem jo se 1x prebrala, pa postekala, da je cist dost nizanja zatezenih zadev in zoprnih. [quote name='nataly' date='29. Mar 2005 ob 04:45'][post="404665"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ti Marsa - kako si pa tole napoved dobro napisala. Kajti včeraj - se mi je ratalo oring spreti s svakom. Ok. Tole si je prosil že dolgo, ampak, da se morem do hude krvi spreti zaradi 7 sadik malin in grmička nageljčkov je pa višek(če česa ne prenesem je podtikanje - češ..DALI smo ti sadike malin in rože - pa sem jih šla izkopat ter posadit na njihov vrt... ) ok. saj reagiram burno, če treba, se mi pa zdi, da sem bila vseeno preostra in prehitra.....čeprav si čestitam za konec( sem s tabo in takšnimi kot ti opravila ) ...potem pokukam v eferemide. Kakšen dan je to sploh bil...in kaj ugotovim? Luna v škorpijonu na začetnih stopnjah..ni čudno, da sem divjala kot hudič Pa podramatizirala malo..in tako. Živali so se tudi izgubljale - ne sicer naše..so pa kar iskali pse(ni čudno pri vsem tem bobnenju) Če bo takšno nadaljevanje...Bog nam pomagaj [/quote]O, Nat, haha, se tule v napovedi imas vedno kake pestre scene (in zivali cist NIKOL ne manjkajo - se ti pa ful dogaja skoz... ).. Ja, jaz se tud se vedno tezko umirim, zelo hitro padem na foro in reagiram - to je tipicni asc sco (saj ves, kaj sva ugotovila - sco prenasa, prenasa, prenasa, pol pa popizdi, asc sco pa kar prec popizdi - nic ne prenasa... )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 ta teden bo zihr kul...ker je 13 in to je zame ful fina številka . Naslednji teden bo bl kritičen ko vidim tam mrk pa mlaj...ipd. Dihimo, dihimo Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 sem tud jaz pomislila, o glej ga, 13. teden. A mislis da mrk vpliva tocno na minuto in ciao! kar misli si. Dihat, ja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 [color="blue"]Včeraj je bil krasen dan in naspidiran večer (ponavadi padem zvečer v posteljo, včeraj pa se mi je ljubilo še peglat!). Do polnoči, ko je bilo treba iti spat in so se pojavili trebušni krči. Mislim, da je bilo krivo vino. Samo zakaj za vraga me prime, ko je treba počivat... odoh moj spanec in jaz, ki me res malokdaj boli glava ležim v postelji z glavobolom... Tako, da imam sedaj služben dan tak, kot da sem ga dva dni skupaj žurala... ko bi ga le! Pa še planetov ne morem krivit za to... verjetno Sicer pa: sonce sije!!! In trenutno nimam nobenih čustvenih težav... za tiste, ki boste to brali kasneje: raje se ne sprašujte, kako mi je v tem trenutku [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 matr tale škorpjon... en trenutek fuuul d best... drug trenutek sem zmatrana važen da sem zdej v tem trenutku fantastišn.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 [color="purple"]če se bomo usmerili v delo, v ustvarjanje, v pospravljanje, v karkoli konstruktivnega (a nič življenjsko pomembnega), se bomo lahko na najboljši način izognili negativnim vplivom in jih obrnili sebi v prid. Namesto da razčiščujemo z drugimi, razčistimo s sabo, vendar brez negativne dodane teže, brez strahu pred prihodnostjo - samo opazujmo. Zapomnimo si, da je vse dobro. Dokaz je, da smo tu. Torej so (bili) vsi koraki pravi. Ne pustimo, da nas nosi vsak vetrc, plavajmo pa s tokom. [/color] dva dni narave, en dan sem celo malo s seboj spravila, je potem popoldne spala spanje pravičnega... nato je bila včeraj na vrsti kopalnica, se šajna, danes kuhinja, tla, veža... pridna jaz pridna... ja vsi moji kroaki so bili pravi in vse je z določenim namenom... Marsa, tnx [color="yellow"]vseeno pa pogrešam napoved na email, mater sem razvajena [/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Kr neki nervoza pa vse neki speedy...tko nekako je šel danes dan u maloro, pa nič pametnega posebnega. No vsaj pospravila sem nekaj na kar sem se svečano že več kot 1 teden pripravljala. Katastrofe, spet je bil potres 8.7 Komunikacija, danes sem bila klicana iz vseh strani in mi je šlo prav na živce poslušati, kaj je pesnik mislil s tem ...res mislim, folku poveš, da si v gneči, da res nimaš časa, pa razpravljajo kako so nekvalitetna očala za v bazen zvizzzzz dons rahel popizditis od tega dobila. Virozo tudi imamo, k sreči je preskočila mene ampak je kar nasty varijanta. Marsa, a bomo jedli ta teden? nataly 7 sadik, kaj imate časa Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 mah pri meni pa je tipicno za luna/pluton teden... :||| vedno sama na stos padem, opozarjam, mirim, kuliram kao... pol pa hop! kar nekaj... :| ampak nekaj slutim... pa se ne vem kaj... Jedli jedli... saj sem mensezdi rekla... pozresnost pa tko... Ceprav jaz mam tolk dost te hrane zoprne! Kok sem fit 'prazna', tkole nabutan pa - komu pismu to sploh pase? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 [quote name='Marsa' date='29. Mar 2005 ob 19:09'][post="405367"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Jedli jedli... saj sem mensezdi rekla... pozresnost pa tko...[/quote] samo, da smo zdravi! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 mene pa za enkrtat hrana nč ne matra. me pa pIVO... hehehe dons sem pa totalno zaspana. a se je luna že premaknla iz škorpjona? mah vse je divje in našponano do amena.... uživam spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 ja, ze, danes ponoci (sam spet ne dela koledar na osrednji strani - pa pise da je se vedno v sco, ker je vcerajsnji datum :|||) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 aha kul. se mi je zdel vse mal bl... drugač... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 oh ja drama ampak se človk potolaž k vid da so zvezde vsega krive in de bo kmal samo od sebe bolš... pa sej ni tok grozn u bistvu... You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 [color="blue"]Jaz pa še kar čakam na konec tega retro merkurja.... zna delat grozne štale... [/color] What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 če me kdo vpraša kako se počutim - [color="purple"]pa čeprav se bodo morda nekateri počutili kot cunje (in bi najraje pobegnili pred dogodki, kar pa najbrž ne bo mogoče).[/color] bi odgovorila nekako tkole... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Jaz pa sam trimčkam pa pospravljam...vse živo "pucam" iz svoj'ga lajfa... Pa dons me full nogce bolijo, sem mal preterala... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.