Skoči na vsebino

Napoved za 13. teden

Marsa

Recommended Posts

oona :hepko: ....spomladanska čistilna akcija :palec: ...men se pa kr neki folka čisti z lajfa x:Dx ....vse je za nekaj dobro zgleda x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
Oona, mene tud noge bolijo oz. so me vceraj ful, pa tud ful enega folka se mi narolava (iz preteklosti), Aiwa, in tud 'cotasta' sem se kar, selene. :||

In omenjala sem zivali - bojda je Cocci vceraj sredi LJ videla dva GALEBA!! :eek: x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hihi Marsa - tole mi ful všeč pa še resnično - asc sco prec in takoj popizdi x:Dx Nič čakat x;)x
Je pa res, da me jeza nekaj časa drži..pol pa spusti..mulo pa še vedno pasemo x:px
Ponovno nekaj o ŽIVALIH x:px ...drži. Še celo k sosedovim se je psička zatekla x:)x (ne morem mimo tega pač).
In da so nekam grozni dnevi se celo sodelavke pritožujejo..slabo spanje(jaz tudi), glavobol(jaz tudi)..prepirljivost(jaz tudi) x:Dx x:Dx So me že spraševale, kakšni dnevi so tole x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

[quote name='Marsa' date='31. Mar 2005 ob 09:03'][post="407007"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Oona, mene tud noge bolijo oz. so me vceraj ful, pa tud ful enega folka se mi narolava (iz preteklosti), Aiwa, in tud 'cotasta' sem se kar, selene. :||

In omenjala sem zivali - bojda je Cocci vceraj sredi LJ videla dva GALEBA!! :eek: x:o)x[/quote]
Jaaaaaaa! Končno še kdo! Tudi jaz sem videla galeba prejšnji teden, nad Ljubljanico na Zaloški je letel!! Pol me je pa folk zafrkaval, ko sem jim povedala, da če bele miške tudi že vidim!! :o|o:
x:Dx
Scio mi nihil scire

[color="purple"]Pazimo na domače živali in sploh bodimo pozorni na in do živali (marsikatera se utegne izgubiti); morda bodo sploh spet delovale še posebej zmedeno in nenavadno.....[/color]

[color="blue"]Heh, no wonder potem, kako da se je maček pojavil v bloku..... sigurno ima nekje dom, ker ne izgleda nič potepuški, ful se rad crklja, je kar dobro rejen in to.... joj pa tok je lep no... :inlove: x:Ix ....pa čeprav ga je avto zbil, ne izgleda prav poškodovan.... mal ga tačka boli.... :sori: [/color]

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

[color="green"]Uf tako je pasalo biti na dopustu ta teden. In zdaj vse sfrtajčkano od Merkurja, ko sem nazaj. To bo še papirja in živčkov šlo, da bo spet vse lepo in prav uštimano.
Ajd danes še dohodnino oddat in za jutri kak štos pripravit ;)
Uživajte!![/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ahoj Stanka!! :vio: :palec:
Ja, Merkur, no saj se ni take sile, mal pomaga ipak venera zraven...
Lohk bi bilo hujs. :)

Katja, ja, nasa Mimi se tud cudno vede... kar nori, pa pod posteljo hoce (da sem pomislila, ce bo mroda potres), pa kot da se goni (je sterilizirana) pa cist cudna je, skratka.
Pa ful povozenih zivali vidim, jih kar vlece ven.
Aja pa zadnjic sem se pogovarjala s krastaco. najprej se me je mal ustrasila, pol je pa zacutila vibracije, ko sem ji mal prigovarjala ('a takale si, hecna, saj je kul, sevede'... to recem s takim glasom, da vse zivali razumejo - od skorpijona do... ... ... skratka, vsi. :)).
No saj to ni nic posebnega da vidis krastaco, a zame je, je ne vidim prav pogosto na en meter.
Kok je hecna, tezka, cist drugacna kot te rege razne. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... in Merkur bo jutri pomagal prvemu aprilu, da bo še večja zmešnjava in še več smeha!

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

[quote name='Marsa' date='31. Mar 2005 ob 14:57'][post="407315"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ahoj Stanka!! :vio: :palec:
Ja, Merkur, no saj se ni take sile, mal pomaga ipak venera zraven...
Lohk bi bilo hujs. :)

Katja, ja, nasa Mimi se tud cudno vede... kar nori, pa pod posteljo hoce (da sem pomislila, ce bo mroda potres), pa kot da se goni (je sterilizirana) pa cist cudna je, skratka.
Pa ful povozenih zivali vidim, jih kar vlece ven.
Aja pa zadnjic sem se pogovarjala s krastaco. najprej se me je mal ustrasila, pol je pa zacutila vibracije, ko sem ji mal prigovarjala ('a takale si, hecna, saj je kul, sevede'... to recem s takim glasom, da vse zivali razumejo - od skorpijona do... ... ... skratka, vsi. :)).
No saj to ni nic posebnega da vidis krastaco, a zame je, je ne vidim prav pogosto na en meter.
Kok je hecna, tezka, cist drugacna kot te rege razne. :)[/quote]
Potres je bil ponoč okrog 3. ure, v okolici Pivke.
Scio mi nihil scire

a daj nehaj, nic slisala, hvala!! :palec:

(*vceraj je tko norela Mimi, pa kar ves teden, v bistvu, pa tud prejsnjega... sam da prejsnji teden sem mensezdi pozabila omenit, tokrat pa nisem - no saj ti si pa tud galebe vidla prejsnji teden...)...

Aja, Nat in Katja tudi v zvezi s tem... ja, saj... :)
'celo k sosedovim', Nataly? Kaj pa to pomeni? x;)x x:px

Picasso

O hudo, kaksen dan!!!

Ok, saj sploh ne znam povedat.. vse je tko, v dvojicah.
sem ful dobre volje, skoraj evforicna, a hkrati mi gre na trenutke skoraj na jok..
ful mi pase druzba ljudi, ampak hkrati mi gre na zivce vse, kar recejo in bi kar lajala nanje...
tko pomirjena sem sama s sabo, cutim kako je lajf trenutno fajn, hrati pa se ful tresem in me dusi v prsih..

Hudo, ej.. noro...

pa danes se nikakor nisem mogla spravit s postelje.. imam zdaj uro ob 9h, in ni panike, vsak dan vstanem.. danes pa.. do pol 11h.. ni slo, niti slucajno nisem mogla vstat..

v bistvu mi je kul, ker je tko, mal evforicen obcutek.. ampak po drugi strani pa kar mal strasljivo... :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:8): Pomeni, da je pravi čudež, da se je tja zatekla psica - če veš, da se njihov pes non stop seli k nam :o|o:
Krastača - jaz sem pred dvema letoma jo po pomoti prijela v roko(sicer z rokavico).
Pospravljam okrog hiše - takrat še totalnega gradbišča..in pomislim..presneta deca..da pa žoge vsepovsod puščajo. Jo primem v roko(žogo) malo stisnem - pol pa šok...žoga je izbuljila oči!!!!!aaaaaaaaaaaaa kakšni kriki..pa skakanje naokrog..pa kriki takšni, da so zidari prišibali gledat kaj dogaja...jaz pa:Žaba!! :eek: :eek: In to jaz, ki se nobene živali ne bojim...ampak tale krastača mi je pa dala vetra :palec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

uf, tle sem čist brez teksta oona...vprašaj ananto za nasvet...mogoče ma kakšno dobro idejo al pa mantro, za se znebit težav. zate osebno je pa najbolje, da se ne bojiš oz. da te neha motit. ker ko boš indiferentna, je velika verjetnost, da bo minilo tud njega. sicer pa menda pali tud ovijanje v vijolično svetlobo za transformacijo odnosa...kdo ve....mogoče mata kaj iz kakšnih prejšnjih lajfov. pa vso srečo ...... xwitchx :detelca: xcrossfingx

sicer pa ugotavljam, da mam verjetno alergijo....pa to ne morš verjet....dobila alergijo na pomlad, ki jo mam tako strašno rada...a je še kje kdo, ki ma alergijo na zaljubljenost :O: xcivx xzobkox ......stalno se mi cedi iz nosa....(sinusi so trenutno zdravi)....nabiranje sluzi v pljučih...oči me FUL pečejo in se mi solzijo....edin izpuščajev nimam......nikol do zdej mela alergije.....no tko, zdej bo pa treba ukrepat pa to pozdravt in ozavestit vzrok za tole sr*.... xwitchx :vtz:xwitchx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ojoj, kaj sele bo, ravno pisem namrec napoved. x:o)x :vragec:

Sicer pa, mensezdi da 12.

Picasso

[quote name='Marsa' date='3. Apr 2005 ob 21:40'][post="409419"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]ojoj, kaj sele bo, ravno pisem namrec napoved. x:o)x :vragec:

Sicer pa, mensezdi da 12.[/quote]
Oh ne! :O: Marsa, ne strašit!
Komi čakam, da preberem napoved!
Ampak če bo še slabš..... :sori: Že tako mi srce nabija kar v tri dni, ko ležim pri miru npr...., pa napadi panike, pa maili ne hodijo kot bi morali, pa ena napetost je v zraku, pa ne upam nč rečt, ker se bojim, da bom kaj zamočila, ampak čutim, da lahk vsak cajt eksplodiram....... :eek: Za znort! :sori: :C:
Scio mi nihil scire

se slabs bo, zal... sori... :o|o: :sori:
shtala, ZMEDA do konca, blazota!!!

Picasso

[quote name='Marsa' date='3. Apr 2005 ob 21:49'][post="409432"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]se slabs bo, zal... sori... :o|o: :sori:
shtala, ZMEDA do konca, blazota!!![/quote]
Pa kdaj to? A ta teden zdej? Al pol k bo konc retrogradnega M.? Kdaj, kdaj??? Da se prpravim??? :O:
Scio mi nihil scire

zdaj, teden ki prihaja... no saj, bo vsaj hitro minil. ;) :D

Picasso

[quote name='Marsa' date='3. Apr 2005 ob 21:49'][post="409432"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]se slabs bo, zal... sori... :o|o: :sori:
shtala, ZMEDA do konca, blazota!!![/quote]
Si lahko mislim :o|o:
Mrki itak vplivajo bolj dolgoročno in redko prinesejo kaj dobrega :sori:
če je pa zraven še kup kvadratov in opozicij... :xx!:

Retro Merkur je pa v petek gotovo imel prste vmes... v službi je nekdo pri prenosu dnevnih obdelav vnesel letnico 2004... ni treba poudarjati, da je bila cela štala... pa že itak je konec meseca sam po sebi našponan :vragec:

In kako folk vozi... včeraj od blizu doživela izsiljevanje prednosti, prehitevanje v škarje, vožnjo 20 km/h pod omejitvijo, pa še kaj bi se našlo... xrolleyesx
na srečo vse brez posledic x:)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

[quote name='Marsa' date='3. Apr 2005 ob 21:58'][post="409445"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]zdaj, teden ki prihaja... no saj, bo vsaj hitro minil. ;) :D[/quote]
Thank god!!!!! :inocent: x:px
Scio mi nihil scire

Jaz tud - pichim 150 po avtocesti, nakar 10 metrov pred mano se model spomni z nekimi starimi jetri (se starejsimi kot mam jaz), da bo on zdaj prehiteval, ejjj!!!!!!!!!!!, iz 90 al 100, bebo!!! v sekundi al kaj!!! totalno zaviranje, bebci!!! mater se dobr da mam dobre reflexe, res kako folk vozi, men se cist mesha.
Ti zase skrbi, pa pejt lepo 130 po desnem, jaz pa sem na PREHITEVALNEM in jasno da ne grem 105 ali 131!!!

pa 30 vozjo!!!! :mad2: (tam kjer lohk 60)!!! Kao 'varno' al kaj, :xx!:

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...