tinka 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 ja v bistvu res! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja v bistvu res!No vidiš, bodi pozorna na vsako malenkost, na kožo, lesk las, nohtov, iskrivost oči...., ker drugače sploh opazila ne boš, kdaj boš zacvetela, kot rožca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 že cvetim, kaj šele bo, ko tvojo sol dobim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> že cvetim, kaj šele bo, ko tvojo sol dobim Ti bom potem povedal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj posebnega počneš z jabolčnim kisom? Je to ta opcija, ko daš žličko kisa v kozarec vode?Kako pa izgleda priprava čaja iz jabolčnih olupkov? lahko probaš in piješ na tešče 1 žličko jabolčnega kisa+3 žločke vode (super za prebavo, odvajanje vode:. potem pa čez dan veliko gibanja, uporaba kakšne anticelulitne kreme, tuširanje s toplo-mrslo vodo, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No vidiš, bodi pozorna na vsako malenkost, na kožo, lesk las, nohtov, iskrivost oči...., ker drugače sploh opazila ne boš, kdaj boš zacvetela, kot rožca Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 joj,mene tooolk zhe nervira ta celulit.ga nisem imela do21.leta sploh ...pol sem pa zacela jemat kontarcepcijske tablete in zdej ga je vsako leto vech.kont.tablet itak ne zhrem vech...ampak ta celulit noche in noche dol...masiram se,zhrem sstanetovo sol,pa kremice pa une hlache,pa laufi pa telovadi...in kurc-se zmeri je ta vrag tle :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 A si prepricana, da je od tablet?Ker zdaj so take na easy KT, da ni ucinkov. Kaksne si pa imela? Moja prijateljica je imela celo taksne, ki popravijo kozo...To, da se zarad njih zredis je bolj mit...vsaj zadnja leta... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj,mene tooolk zhe nervira ta celulit.ga nisem imela do21.leta sploh ...pol sem pa zacela jemat kontarcepcijske tablete in zdej ga je vsako leto vech.kont.tablet itak ne zhrem vech...ampak ta celulit noche in noche dol...masiram se,zhrem sstanetovo sol,pa kremice pa une hlache,pa laufi pa telovadi...in kurc-se zmeri je ta vrag tle :xx!:Bemti, celulit si nalagala z užitkom celo leto, znebila bi se ga pa rada na silo v enem tednu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A si prepricana, da je od tablet?Ker zdaj so take na easy KT, da ni ucinkov. Kaksne si pa imela? Moja prijateljica je imela celo taksne, ki popravijo kozo...To, da se zarad njih zredis je bolj mit...vsaj zadnja leta...pred petimi leti sem imela femoden in zredila sem se takrat v 3-h mesecih 10kg .jemala sem jih skor 3 leta in dobila celulita se kr...pol sem nehala za 2leti....in zacela spet z logesti in se zredila 6 kg v 2-mesecih in spet sem menjala na najnovejse-yarine,s katerimi naj bi celo shujsala,pa sem se tri kile spet zredila in zdej ne jemljem ze 3 mesece nic. <{POST_SNAPBACK}>Bemti, celulit si nalagala z užitkom celo leto, znebila bi se ga pa rada na silo v enem tednu vesh kaj stane....eh ni res.celo leto telovadim in celo leto masiram redno,skor vsak dan noge in ne jem svinjarij sploh.tvojo sol mam pa zdej zhe dva meseca in jo ful zhrem...eh kaj bi ti govorila in razlagala,sej sama vem kolk dam na to,pa che mi verjamesh al ne.vglavnem res ne vem kako naj se se lotim tega ogabnega celulita :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>vglavnem res ne vem kako naj se se lotim tega ogabnega celulita :xx!:Pozabi nanj in bo izginil, kaj se boš toliko sekirala, če ti drugače nič ne manjka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Hm. Po Logest se nisem jaz nic zredila... Je celulit pri vas deden mogoce?Ne vem ej, meni vztrajno izginja...ce ze ni cisto izginil... pa se v bistvu nic ne masiram ( ker se mi ne da), edin kar naredim za noge pa rit je to, da tecem, pijem vodo in ne jem junka ( pa mesa tud ne...)...pa tud kil mam kar prevec Baje se odnese Vichyjeva krema?? Jaz ti cisto verjamem, da vse delas...ker vidim bejbe ( pa tud suhe), ki ga imajo ogromno, pa se ga ne znebijo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Celulit? Ja katera ga pa danes nima? Še petnajstletnice ga imajo,ki so suhe kot treske. Jaz ga tudi imam pa popijem tudi do dva litra tekočine na dan, masiram, se ukvarjam s športom......Res je, da s tem ga samo omilimo, izgine v popolnosti pa ne. x!x Zdravilo za blažitev je le:šport, veliko tekočine in masaža. Žal, magične kremice še niso iznašli-je le nateg za nas nejeverne ženske..... Pa kaj, živim z njim...... In to fajn in kvalitetno...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozabi nanj in bo izginil, kaj se boš toliko sekirala, če ti drugače nič ne manjka ah,stane kako naj pozabim nanj?sej v bistvu me niti ni tolk motil na zacetku,sam zdej pa me.in to ful.se pocutim kot gnila pomaranca ,ko se pogledam...se dobro da riti ne vidim <{POST_SNAPBACK}>Hm. Po Logest se nisem jaz nic zredila... Je celulit pri vas deden mogoce?Ne vem ej, meni vztrajno izginja...ce ze ni cisto izginil... pa se v bistvu nic ne masiram ( ker se mi ne da), edin kar naredim za noge pa rit je to, da tecem, pijem vodo in ne jem junka ( pa mesa tud ne...)...pa tud kil mam kar prevec Baje se odnese Vichyjeva krema?? Jaz ti cisto verjamem, da vse delas...ker vidim bejbe ( pa tud suhe), ki ga imajo ogromno, pa se ga ne znebijo moja mama ga ni imela nikoli dosti,sele zdej pri poznih stiridesetih ga je mal dobila .po ocetovi strani pa ne poznam sorodnikov tolk,da bi lahko vedela.ah,en dan bom sla spet dol na soline po blato...to je se edina stvar ,po kateri sem bila zadovoljna.edin mal problem je ,ker je ful packarija.prvo gor napackat,pa pol se se zavijat v folijo in pol se kako uro to gor met.je treba ze met cajt,ki pa ga jaz zadnje cajte nimam prav dosti....eh,bo zhe Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>,ker je ful packarija.prvo gor napackat,pa pol se se zavijat v folijo in pol se kako uro to gor met.je treba ze met cajt,ki pa ga jaz zadnje cajte nimam prav dosti....eh,bo zhe Naredi si belo. Eno mesečno dozo zdrave soli raztopi v 1 l vode, da dobiš koncentrirano raztopino, potem pa vmešaj fino nerafinirano moko, še bolje otrobe, ker je v njih dosti c vitamina, do željene gostote.Daljši postopki pa so enaki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Celulita nimam in ga ne bom imela, dokler jaz tako hočem! Mislim, da lahko največ narediš s tem, da ne ješ nesnage, sploh čips je največji strup. In seveda šport, brez tega ne gre. Če je pa to dedno, je dedno in če si naredil vse in ga dobil, veš da je to zaradi dednosti.Za fango sem slišala, da učinkuje, pa od Afrodite zadeve so dobre, imela sem gel, kremo in olje. Ne morem rečti, če je pomagalo, ker pač nimam celulita, sem pa prepričana, da je dobro za preprečevanje. Dobra je tudi krema s cimetom od Afrodite, ki pa je ni v posti prodaji. Od Dove krema se mi zdi, da učvrsti kožo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Mačona, kje bi se dalo dobiti cimetovo kremo od Afrodite - mislm, poznaš kakega dilerja? Jst sm tut to kremo uporabljala, je draga ko žafran sam, res je fajna, pomaga pa to, ampak pol sm pa zgubila tel.št.ženske, ki mi je to kremo dobavljala. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Tk ko je mačona rekla, z velik discipline pri rpehrani pa športu nimaš celulita. Preprosto, ne moreš ga met. Vsak se ga lahko znebi, res da eni težje eni pa lažje, odvisn pač tu od metabolizma pa debeline kože, pa še česa.... Sam danes, ko je tak tempo življenja, je tega res malokdo sposoben. Prvi pa tud najbolj nujen korak je pa spremenit ene stvari v razmišljanju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jaz pa sploh nimam celulita. kaj je že to, celulit? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mačona, kje bi se dalo dobiti cimetovo kremo od Afrodite - mislm, poznaš kakega dilerja? Jst sm tut to kremo uporabljala, je draga ko žafran sam, res je fajna, pomaga pa to, ampak pol sm pa zgubila tel.št.ženske, ki mi je to kremo dobavljala. Če poznaš kakšno kozmetičarko ali salon, ki jo uporablja, če ne pa kar zateži na Afroditi. Če čejo meti kšeft, ti jo morajo dat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 jaz tud 'nimam celulita', sam pol opazim, da ga v bistvu pa mam...ce je taka pa taka svetloba, ce mam tko pa tko nogo... al pa kaj tacga...sicer ga pa nimam.sam to pomen da ga mam... nima bit kej zarad svetlobe pa tega...torej, 'nastavitve' mamo vsi oz. zenske ocitno vse...eni pa so prav nagnjeni k temu... ja, afrodito blazno hvalijo v zvezi s celulitom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 jst ga pa imam, men je dober gel od Olive tree - z olivnim oljem. Mah ne vem, sem kr malce razočarana, prehrana, tek telovadba, noge pa grrrrr. Sem govorila z eno dečvo ki se poklicno ukvarja z anticelulitnim programom, pa pravi, da se vidi da telo zadržuje vodo, da mi limfe ne delujejo pravilno, da imam verjetno hormonska nihanja - no sej je kr dost uganila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...men je dober gel od Olive tree - z olivnim oljem. Mah ne vem, sem kr malce razočarana, prehrana, tek telovadba, noge pa grrrrr. Sem govorila z eno dečvo ki se poklicno ukvarja z anticelulitnim programom, pa pravi, da se vidi da telo zadržuje vodo, da mi limfe ne delujejo pravilno, da imam verjetno hormonska nihanja - ...ja, tole je eden od vzrokov, sam ni sam to, to je v bistvu 'bolezen' podkoznega tkiva...Ni point sam v kremi, pac pa tud v NATIRANJU te ali one bolj ali manj dobre kreme.Olivca das lohk sama v kar ces. Jaz sem si zmislila ze pri 15.ih par vaj za noge, morda je kak ucinek, zdaj ne morem vedet.menim da je velik tud v frotiranju.recimo tud eni majo te pikce po rokah (zadaj), no jaz pa ne... morda zarad frotiranja tud. Pa kadar se spomnim in 'se mi da', se po tusiranju s toplo stusiram se s hladno vodo. sam eni pa res lohk jejo, pijejo, delajo svasta (v smislu zdravo in primerno in vse) pa se mazejo z vsem mogocim, pa ga se vedno imajo. zoprn. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Ja sej ni tko kritičen celulit, recimo če oblečem svetle hlače, ni nobenih bunkic čez (včasih se vprašam če se dekleta kdaj ko kakšno cunjo navlečejo nase pogledajo v špegu) ampak bolj je tisto kako naj pojasnim - recimo tam kjer sem padla se mi pojavljajo kolobarji, ne pomarančasti, ampak prav kolobarji, pa recimo "jahalne" noge - poznate tiste hlače, zgoraj širše, no to in baje je to res bolj podkožen material kriv kot krkoli drugega...in že lani mi je zdravnik rekel, da mi priporoča limfno drenažo al neki tazga sam to stane - sedaj pa vprašanje, kolk mene tole moti... nič grem tečt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 24. maj 2005 aha, cist stekam.... se tud spomnim tiste tvoje blazote! :OO!: (poskodbe)... tako da si cist predstavljam, da je lohk zato...ja, drenaza bi bla dbest.tud magnetna resonanca bi sedla po mojem, baje fantasticno celulit staplja... Drugac pa, bejbe - PLAVANJE. pa hitra hoja. (se bolj x!x kot tek). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.