Ksenia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 ja vem za hitro hojo, sam ne vem, men ne sede, ne vem zakaj... sicer je bilo danes nekaj vmesnega sem se nasmehnila ko me je dečva spraševala o prehrani, pa sem omenila Tibetance je rekla ej to je ful dobro za zjutraj, potem me vpraša kakšnos tanje je ob menah lune pa za presličen čaj je bila ful navdušena... kar se tiče dranaže, pa še razmišljam, pa itak poznam še eno dečvo, tko da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja vem za hitro hojo, sam ne vem, men ne sede, ne vem zakaj... sicer je bilo danes nekaj vmesnega sem se nasmehnila ko me je dečva spraševala o prehrani, pa sem omenila Tibetance je rekla ej to je ful dobro za zjutraj, potem me vpraša kakšnos tanje je ob menah lune pa za presličen čaj je bila ful navdušena... kar se tiče dranaže, pa še razmišljam, pa itak poznam še eno dečvo, tko da...prid k meni, te bom zmasirala - jaz bom trenirala, teb bo pa lušn Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 .in že lani mi je zdravnik rekel, da mi priporoča limfno drenažo al neki tazga sam to stane - sedaj pa vprašanje, kolk mene tole moti... nič grem tečt vem da se butasto sliši,,,,pri vsem razkošju dragocenih znanj maserskih in raznih strokovnih prijemov.... Selene oglej si kakega razvitega golega dojenčka kako krči roke in noge....izvaja simpl limfno drenažo...in oglej si ga kakšne grimase dela, ko tuli....ekola ...za probat je...škodilo ne bo , če že koristi ne bo... Zaćne čist pri okončinah in zavije prstke od dela kjer stoji noht v pest, isto dela s prstki na nogah.... Grimaso na faci nardiš isto, napneš vse kar se drži vratu in mišic obraza in sprostiš.... Cimetova je pa zato v salonih, ker res blazno dobro raztaplja celulit, sam ima blazno neprijetne stranske učinke (pokanje drobnih kapilar :xx!: ) . Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>prid k meni, te bom zmasirala - jaz bom trenirala, teb bo pa lušn iiiiiiii se bova dogovorili Lia bom preverila, zdej moram sam še kakšnega dojenčka najdit sej tole kr si opisala pa nekak gre no, tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 nč iskat dojenčka, Selene, kar nared ga . drugač je pa ena moja sodelavka (Vida) rodila 3 fante.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 a dej a Vida a tista na katero sem jst zejle pomislila???? a bejž, kr tri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
galtrož 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 pozdravljeni, ne odpre nasvetov, ki jih je Marsa napisala pod "tukaj" . Pomoč prosim.lep dan. galtrož Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2005 Zivjo in dobrodosla! Cudno, men odpre, ampak tule je direktni link: http://www.lunin.net/zdravje/celulitis.php Smo pa velik vec pol v tej temi povedal, se mi zdi, je pa res, da tam je bolj strnjeno.Se mal si temo preberi, komentarje, ki nimajo zveze s temo, pa preskoci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jadas 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Zdravo! Tole o celulitu in kako ga preprečimo velja najprej in predvsem za tiste, ki ga še nimajo. Kajti, po toči zvoniti je prepozno. Če se ne ukvarjaš s športom, ti nič ne pomaga pitje čajev. In, če nisi osveščen glede prehrane ti tudi nič ne pomaga, da narediš vsak dan en giro di Italija. Sama do nedavnega še nisem opazila znakov celulidnosti na sebi, vendar me že skrbi. Mal preveč sedim na svoji zadnji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 No jaz sem se sla pa zadnjic eno SMS igrico in sem ZADELA ( ja, meni se to redko zgodi) eno anticeluliticno kolekcijo FANGO. Ma kera kaksne izkusnje? Neki blatno-algastega more biti. Ne vem se, ce bom to pacala na rit...ce ma kdo izkusnje, nej pa le pove Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 ej michelle sej ti lahk js to namažem na rit, hehehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 No prid Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No jaz sem se sla pa zadnjic eno SMS igrico in sem ZADELA ( ja, meni se to redko zgodi) eno anticeluliticno kolekcijo FANGO. Ma kera kaksne izkusnje? Neki blatno-algastega more biti. Ne vem se, ce bom to pacala na rit...ce ma kdo izkusnje, nej pa le pove Ta blatna zadeva je sicer zlo fajn, ampak rabiš kr kako urco za celo procedurongo:najprej se nablatiš - ali pa te kdo drug - potem se zaviješ v prozorno folijo za živila (da se ne posuši) in potem pustiš delovati to kake pol ure. Potem sledi pacasto vlačenje folije stran in tuširanje z mlačno ali celo mrzlo vodo. Poleg riti si lahko namažeš tudi trebuh in boke, pa seveda tudi stegna. Pa veselo na delo Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Ja sej sem si naredila prejle Kolk smrdi! Fuj :xx!: In zdaj moram 4 dni to delat. Sem si sam rit pa mal nog, ker drugje ni take panike. Sam je res cela procedura...no bomo vidl, ce bo kej pomagal...no sej niti ne vem, kako bom vidla... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 http://www.mediteranea.si/fango.phpCe ne bom mela take riti, k klele na fotki, jih tozim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No prid a tvojo ritko mazat? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 Joj s cim vse se moramo ubadat tkole a ne... jaz ga mam tud mal, sam ne velik, ena doza morjeca, pa bo. zaenkrat ne rabim torej se nic na rit packarit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Sej jaz tud nimam...mogoce mejckn na riti...ampak ce sem koncno neki ZADELA , moram sprobat sealćy, je ze prepozn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> sealćy, je ze prepozn kwa je??? ti bom js dau prepozn boš vidla od zadej! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ampak ce sem koncno neki ZADELA , moram sprobat aja saj res, sevedA.Joj saj res, ze 10 let al kolk imam nedotaknjeno kremo proti gubam nekje. Bo treba stran vrzt. Drugac pa bi se jaz pravzaprav cist napackala kdaj s kakimi algami in tem, ne glede na prisotnost ali odsotnost celulita. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ssoncek 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Meni osebno je Cekropija gel od Afrodite najboljši . Pa masaža in linfna drenaža zelo pomagata. Pa seveda dosti gibanja in zdrava prehrana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
delphina 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 Garnier ima tut fajno kremco protiu celulitu. Meni je malo pomagala. Zdaj je ful dobra cena v Mullerju. Dobiš 2 flaši( v vsaki je 50 ml več ) za ceno ene. Stane pa 2300 sit. Že mam:) Marsa, zakaj pa je plavanje tako fajn proti celulitu? Jaz plavam pa mi samo moralo zbije ko se v kopalkah vidim:(( Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2005 Hoj!predvsem zato, ker imas poleg gibanja hkratno masazo. Kopalke, zbijanje mroale?zase lohk recem da sem se kar fit, celulita niti nimam (morda ce stisnem nogo tko, al pa ce dam tko pa tko, ko je taka pa taka svetloba), pa mi prav tko zbijejo moralo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ta celulit je res ena tečna stvar... js se velikrat namažem s kremo proti celulitu in se zavijem v prozorno folijo in grem po možnosti taka spat velikrat se tud z ognjičevim mazilom namažem po celem telesu in se cela zavijem v folijo.. in mam pol ful mehko kožo.zdej delam ful enih vaj, končno sem se spravla ja... upam da bodo tibetančki zadost, ker sem mal lena za druge oblike telovadbe... zdej delam tibetančke zjutri pa zvečer in mi je suuuuper! pilinge itak delam ene parkrat na teden - že zarad kože. masaža je super - včasih me že kr vse boli od tega no pa velik zelenga oz. črnega čaja je treba spit... sam ta stvar še kr ne gre stran... agggggrrrhhh.... p.s.: izboljšuje pa se Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Celulit so maščobne celice, napolnjene z neslano vodo, ki zaradi negativnega osmotskega pritiska zaradi pomanjkanja soli vmedceličnih plazmah, ne more ven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.