Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti moram povedat, da veliko toleriram, morda preveč. Morda bi že morala kdaj narediti konec. Vendar upam, da mu bo kdaj "cigu" na glavo padu, pa da se mu bo kaj premaknilo v glavi in bo poštekal, da vendarle dela škodo celi družini. Veš, pri alkoholu ni tolerance, pa pri zanemarjanju družine tudi ne. U nism vedla da gre za tako hudo razvado..... škoda res, vem kk je to k sm u takmu gor rastla, pa zdej nobenga ne obsojam...mami je točn vedla kak je fotr pa ga je pač vseen hotla....pa ga je dobila sam on se zarad družine ni nikol spremenu...še zmeri kolegi, oštarija, fuzbal.....mati pa norela doma.Se pol sta se ločla k sm jaz sforsirala da u takmu šitu ne mislim žvet in da me ne bo več domov......no sam to je blo pr nas, kk je pa v tvojem primeru pa ne vem. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Tud jaz mam tako podlago doma.....na žalost ....in sem tudi mami obsojala, češ: " Kako lahko živiš s takim človekom (pa čeprav mi je bil oče)? In zgodi se ravno to, kar si rečeš da se tebi pa zagotovo ne bo. Ja tisti rek definitivno drži, da se zarečenega kruha največ poje. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Ja sam če dons nazaj pogledam...mogoč niti ni bla tok kriva pijača...sej fotr je velikrat šov s kolegi pa so se ga nacukali pa to.....najslabš so bli odnosi k so zarad tega ratal...mati se s tem ni nikol sprijaznla, zmeri je upala da se bo zarad družine spremenu in je bla večno slabe volje ker se ni...in iz tega ven večni prepiri, tud fizično nasilje......Sam kot pravim ona je prej vedla kak je, pa se je vseen uženla z njim......takrat bi se mogla vprašat: a sm prpravljena živet s tem človekom tud č se nikol ne spremeni? Odgovor bi bil verjetno ne.......Sam se tega ni nikol vprašala pol je bla pa pizdarija....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Tudi pri nas je bilo tako. Pa me zanima, če res živimo po vzoru staršev? Ali pa se nas to toliko zaznamuje, da ko si iščemo partnerja nezavedno najdemo ravno tako osebo, ki nam ni všeč. Jaz se zmeraj hecam, da je temu tako, ker še nima modrostnih zob. Kajti takrat naj bi človeka srečala pamet. Po mojih izkušnjah to drži. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Smo popotniki na kozmičnem popotovanju – zvezdni prah, ki se vrtinči in pleše v vijugah in vrtincih neskončnosti. Življenje je večno. Izrazi življenja pa so kratkotrajni, trenutni, bežni. Za hip zastanemo, toliko, da se srečamo, spoznamo, vzljubimo, da drug z drugim delimo usodo. To je dragocen, a minljiv trenutek. Če smo skrbni in če si usodo delimo lahkega srca in ljubeče, bomo drug drugega obdarili z izobiljem in radostjo. In tedaj bo ta trenutek postal vreden življenja. Lepo Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Misty ne vem....moj tud gre s koli pa kej spijejo.......pa ga čakam s kosilom pa me pokliče čuj grem na en pir....moja mami vem da bi popizdla z taki situaciji....jaz pa ne...ga pač počakam pa pol jema ko pride....sej te se ne dogaja ful pogosto, se pa. In mi je hvaležen k mam tak odnos, pa pol res spije en pir al pa mogoč dva pol pa z veseljem pride domov k ve da mu nam težila.Če bi mu pa ga pa verjetno do večera ne bi blo domov k bi itak vedu da bom takaltak sitna....sej tud ni fajn prit domov č te en skoz najeda. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Todika hi! Dober nasvet, ga bom v naslednje upoštevala, pa bom videla, če bo kaj učinka. Upam...... Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Ja probi sej men verjetn tud nebi blo vseen če bi se to kar naprej dogajalo, mogoč se glih zarad mojga odnosa ne.....tud jaz grem gdaj pa me ni, pa tu si mislim naj gre, sej si zasluži mal sprostitve s fanti..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Madona... 1 liter piva je mozno spit v eni uri? A je kdo toliko zejen ali v cem je fora? Zakaj ne bi raje spil pol litra vode? In potem se en mali pir, ce mu trenutno pac zapase? Sej ne da sem proti temu, da se kdaj kaksen pir spije.. ampak 1 LITER piva v isti gostilni?!?!? ... ne stekam cist najboljs v cem je fora?!??!Ce bi ga jaz doma cakal s kosilom.. kar se verjetno ne bi zgodilo... ampak tudi ce bi se.. bi se mogoce malo vprasal koliko cloveku dejansko pomenim.. ker ce flasa pira prevaga.. pol bo prevagalo se marsikaj.. Ne vem.. ampak ce meni kdo skuha kosilo.. toliko spostovanja pa vseeno se imam. da me noben pir ne bo ustavil, da ne bi sel najprej domov na kosilo.. potem pa so lahko proste aktivnosti. Ne gre za to, da ne bi smel s kolegom na pir.. gre za to, da sta se zmenila, da doma nekdo skuha kosilo.. Ce se zmenita drugace.. recimo pridem ko pridem.. potem nihce ne kuha kosila.. in potem je zadeva preprosta. In imas prav.. ce bi mu v tej fazi tezila, bi bilo slabse, kot ce ga pocakas.. in potem skupaj jesta.. samo kako ti je v uzitek jesti s pijanim clovekom? Poznam tri kolegice, ki so iz iste vasi in njihovi mozje so "kolegi".. predvsem pivski.. in tako obvezno vsako formulo 1 skupaj gledajo v zakajeni gostilni ob celo vec kot enem litru pira?!?! Vsake toliko casa grejo domov naredit kaksenga otroka.. in spet nazaj v gostilno na debato, kaksne joske in rit ma katera.. Dobesedno se nimas kaj na svetu z njimi pogovarjat.. oni pa se pogovarjajo non stop.. nikoli jim ne zmanjka tematike.. ?!In vskae toliko casa vprasam tiste kolegice zakaj to pocnejo.. pa samo vzdihnejo zatisnejo oci in gremo dalje.. Zakaj ne bi ta dva kolega raje sla na sprehod v naravo in bi se vse zmenila, kar se imata pac v tisti gostilni za zmenit.. in ce sta ze se odlocila za partnersko zivlejnje.. zakaj potem ne bi vzela s seboj svojih partnerk? Kje je fora? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Ni fore. :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 tjazy..to so pa taki vaški korenjaki (sej v mestu se verjetno tud taki kerlci skup kje najdejo)... ena oštarija, tam se vse dogaja, tam se vse zve, tak način življenja je, da pol po šihtu greš v oštarijo pa se pomeniš, pa formulo se gre tja gledat, pa po maši se gre tja.. v bistvu vsak dan se v oštarijo gre..Mam sodelavca k ma enga frenda v Zgornji Savinjski dolini (ne povem kraja) pa mi je sistem in gledanje na ženske razlagal.. kok taki to majo poštiman. Pa on da je enkrat neki brezalkoholnega v tisti oštariji ko je zraven sedel naročil, pa ga je kelnerca dobesedno pozabla.. oni pa pol vsakič ko je formula razpredajo iste scene od Schumaherja eni za, drugi proti, pa se pol cela oštarija prepira.. Pa so mel žur pa je dečva od enga oz. žena plesala z enim kolegom od enga, pa je blo menda preveč stiskanja, pa jo je mož mal sklofu, pol so se pa s kolegom menli naprej, kot da nč ni blo.., al pa so mel poroko, pa tist žur pol po njej in sta dva plesala menda sta bla neki v žlahti celo, pa jo je on kr mal pošlatal, ona se pa bunila in je njo kr na gobec vsekal.. KER se je bunila al kaj.. Pa se mu je zdel da je čist prav naredu..Kaj se jst včasih temu režim..Drgačen stil življenja..Men tud noro, da bi tkole zgledal odnos, pa jst kuhala, mojga pa ne blo domov? Se pač tist dan kosil prestav, ko sva oba doma.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Ej Tjezy pa mushi.......ne bit tko.....ka pa vem......nista dojela poante...sicer pa v eni uri lahk jaz spijem tri pire...zaka en ded neb mogu dveh Pa tud ni poanta v tem da ga jaz zdej čakam s kosilom...ja valda se vsak dan neki skuham, ne slučajn takrat ko gre on na kak pir.......pa tud sm povedla da se to ne dogaja kr naprej, se pa nardi, pa tud jaz grem pa ga pokličem čuj nau me......no u glavnem fora je u tem nimamo glih pravice težit en drugmu zarad takih malenkosti sam zato k smo skup.....vdva sta pa zagrabla k pes kost čist ene leve stvari....tjazy a ti nkol ne greš na kak pir s frendi? A maš tko zajebano babo da ne upaš a frendov nimaš? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Aja pa še to takih primerov k jih vidva opisujeta jaz ne poznam pa sm iz "vasi".....sam so pa verjetn res......pa ne sam na vasi.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 todika sej sem napisala da se najdejo v mestu tud. Ampak takega doma pa nimam. Jst sem sam napisala kar mi je en razlagal, pa da ne bom posploševala, kar sem dostkrat, naj povem, da nekaj osebkov tko počne recimo v enem kraju pa majo to standardno po spisku, nisem rekla da zdaj pa vsi ki tam pa tam živijo al pa vsi djedi al pa kej.. ma od tega ki mi je govoril, kolega tko počne.. torej še HUJŠ kt tvoj. Ki gre na dva pira. Pa če njemu paše pa teb? Pol itak problema ni. Jst sem sam tko vzela, ko da ga zdej ti s kosilom čakaš, pa sem napisala da jst ga ne bi, oz. bi se to prej zmenila. Pa bi pol kej kuhal. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 A maš tko zajebano babo da ne upaš a frendov nimaš? Evo, zdej ga pa braniš svojga, oz. poveš da si pa ti cool. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, zdej ga pa braniš svojga, oz. poveš da si pa ti cool. Ja itak da sm no resno.....mam enga frenda, včas sma se ful družla, povsod sma šla skup pa to....pol si je pa to babo dobu k je pravi zmaj :xx!: nikamor več si ne upa še na kavo ne, ful mu teži, enkrat gre s kom na kavo( al pa ne pir č hočte) pa mu cele cajte naprej meče kok mu vsi drugi več pomenjo k pa ona...pa take bolane fore....to se mi zdi zgrešeno.....tk da revež nkamor več ne sme. Sej ok č bi se pr nama take stvari kr naprej dogajale bi tud verjetn mal zatežila sam za tiste vsake kvatre enkrat pa nima smisla a ne? K če bi težila bi ga sam odgnala od sebe tk pa zmeri rad pride domov k ve da bo lubija dobu ne pa jezikovo župo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 hm... sej jezik je povsod zraun vključen.. posredno al pa neposredno.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tjazy a ti nkol ne greš na kak pir s frendi? A maš tko zajebano babo da ne upaš a frendov nimaš? V bistvu res se nikoli v zivljenju nisem spil s kolegom pir v gostilni! In res nimam kolegov, ki bi mi to predlagali. Sicer se kaksen sodelavac kdaj najde in greva skupaj na pir.. in on pije pir.. jaz pa obicjano vodo ali caj. Zdaj razmisljam kdaj sem v gostilni nazadnje narocil kaj drugega od vode ali caja.. pa se ne spomnim..Lani v jeseni sva z Janai nabavila gajbo Laskega.. in zdaj je 5 praznih.. od tega sva midva spila enega.. in se tega sva 1/4 zlila v lijak, ker je bil ze predolgo odprt.. Imam pa enega sodelavca iz Primorske.. ki se ne more nacudit, kako to tukaj poteka.. Njemu je bilo najbolj cudno, ko so ga sodelavci povabili v zakajen prostor.. v katerem so pricakovali, da bo narocil pivo.. In potem je povedal, da v na primorskem to ni toliko razsirjeno kot na celini.. Tam grejo v trgovino si kupijo kaj za spit ali pa pojest in to pojejo v parku na klopci.. S kolegi grem jaz veliko raje na tenis.. ali pa biljard.. ali pa smucanje...2 krat na teden grem na namizni tenis.. in tam se pa res vidi kako zajebane babe imajo nekateri ko ne smejo iti nikamor.. ker tenis je od 18h do 20h in nekateri nehajo igrat ob 19h, da lahko potem tisti pir zulijo 3 ure.. in prostor tako zakadijo, da niti na caj vec ne mores iti tja.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Ok OK se ni poanta u piru.....pir, čaj, sok, voda.....biloka....a štekaš? Pač reče se tko gremo na pir, pije pa vsak glih kar mu paše.....so pa res tud taki zarukanci k ti težijo če si slučajno kej brezalkoholnega naročaš, sam se ne gibljem glih v takih krogih, tak da vem.....mate pa mal zgrešeno predatavo da mamo na "vasi" same neke zakajene beznice, notr pa sami ful zateženi pavri, k razgrajajo....bote mogl mal okol pridit....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Samo osebno nimam nic proti, ce kdo kaj spije.. samo vem pa kje se to v partnerstvu konca.. cez nekaj let na primer.. ali pa takrat ko pridejo otroci.. Takrat so odhodi v gostilno vedno pogostejsi.. ker doma je recimo noseca zenska, ki trenutno ni za "uporabo".. potem je otrok.. in zenska spet ni za "uporabo" .. in za enega pivskega tipa res ni prevec vzburljivo dojencka pazit.. jasno da je boljse v gostilni gledat afne, ki se nastavljajo.. pa kaksno kelnarco za rit zagrabit... in spustit tisti bedni krohot.. kao zdej si pa faca, ce si eno za rit zagrabil, pa se tezit ti ne sme, ker si njena stranka.. Na foromu ringaraja je ogromno zgodb.. ko si je tip tako zelel otroka.. zdaj pa samo se s "kolegi" v gostilni cepi.. ali pa pred TV pir pije... Ne recem da se vedno tako konca.. ampak se pa ziher stopnjuje.. zato je bolje prej prestudirat situacijo, da potem ne jokas prevec... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Ne bit tko negatvn....no..... a misliš da ne vem kok je to......jaz bi sm to rada povedla da se doskrat ne splača komplicirat in težit okol nekih stvari....k pol pa res pizdarija rata. Valda se to stopnjuje č ti en teži skoz....nimaš vesela sploh prit domov.......se pa jz ne bojim da bi blo tko, to je posploševanje, sej u glavnem mogoč res drži, smo pač različni, če bi ti recimo naju poznal, bi mogoč tud čist drgač mislu, bi mi mogoč dal bl prov.......tak pač verjetno misliš da sm jaz ena glupa tutka k ji tip po oštarijah hodi pa kilnerce za rit šlata(nč ni bol bedno kot to ko smo že glih pr tem.....) Sam morš vedet da se mal preveč visok cenim in kajga tajga tipa si sploh nebi na glavo nakopala..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok OK se ni poanta u piru.....pir, čaj, sok, voda.....biloka....a štekaš? Pač reče se tko gremo na pir, pije pa vsak glih kar mu paše.....so pa res tud taki zarukanci k ti težijo če si slučajno kej brezalkoholnega naročaš, sam se ne gibljem glih v takih krogih, tak da vem.....mate pa mal zgrešeno predatavo da mamo na "vasi" same neke zakajene beznice, notr pa sami ful zateženi pavri, k razgrajajo....bote mogl mal okol pridit....... Todika sej ne gre zaradi pira.. ce ga ima kdo rad.. ga spije.. ampak.. ce ti skuhas kosilo.. on pa v gostino.. Ne vem.. no.. Jaz recimo bi v tem primeru tega kolega domov povabil.. ali pa bi rekel, da se kasneje dobiva.. Iti v gostilno je najslabsa varianta.. Kar je vec kot 1-2 krat na mesec.. da ne recem ravno na leto.. se posebno po 20.00 uri.. je bezanje od doma.. ker ti doma ni prijetno.. Sej mogoce sem res malo prevec zapel.. in tega ni pri tebi.. in osebno mislim, da je tega v mestu vec, kot na vasi.. samo tko pac pisem, ker vem kaj in kako se to dogaja.. Ce gre 5 kolegov v gostilno se to obicajno konca minimalno pri petih rundah.. kar je ze vsaj 2,5 litra pive.. kar je kronicno nezavestno pijancevanje.. OK.. mogoce majckeno pretiravam.. ampak samo majckeno.. Alkohol sicer v dolocenih okoliscinah je koristen pripomocek.. ravno tako mamilo.. ampak sigurno ne pri taksnih zadevah... Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Eeee vidiš sma že bol skup! Bežanje od doma....to je to.....sam zaka nekdo beži od doma to se je treba vprašat.......zato k ma sitno babo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>verjetno misliš da sm jaz ena glupa tutka k ji tip po oštarijah hodi pa kilnerce za rit šlata(nč ni bol bedno kot to ko smo že glih pr tem.....) Sam morš vedet da se mal preveč visok cenim in kajga tajga tipa si sploh nebi na glavo nakopala..... Ja.. sej ti verjamem.. in ko to pisem nimam tvojega primera v mislih,.. ker tudi vaju ne poznam... Mam pac v mislih nekatere meni znane primere.. tko da ne tega osebno jemat.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eeee vidiš sma že bol skup! Bežanje od doma....to je to.....sam zaka nekdo beži od doma to se je treba vprašat.......zato k ma sitno babo S tem se tudi definitvno strinjam.. tecnarjenje zaradi lastne nesamozavesti je huda oblika mucenja v partnerstvu.. in cist enakovredno pijancevanju.. in potem se zgodi, da je eden vedno bolj pijan.. drugi pa vedno bolj siten.. Ampak zakaj je vzel sitno babo? To bi se jaz bolj vprasal? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.