lilija 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Na kaj bi lahko nakazovali rdeči fleki, ki se pojavijo po kopanju ali tuširanju samo na področju prsnega koša, vratu in včasih tudi po licih in čelu?????? Zanimivo pa mi je, da to ne srbi. Bioenergetik je povedal, da bi to lahko povzročale ledvice... zaradi spremembe ledvice neenakomerno funkcionirajo in posledice so vidne na koži - rdeči fleki... Prosim, če ima kdo podobne izkušnje, da komentira oz. pove če ve kaj več o tem.. LP Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Mislim da je to čist normalno, voda (topla) pa bolš prekrvavitev pa to.........sam po pravic povedan nimam pojma ...no če ne srbi in če se ti ne nardijo prov izpuščaji pol že verjetno ni hudga. Mogoč pa Sstane ve......... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 he he... zdrava sol ti manjka (kwa pa vem, sej mogoce pa res Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na kaj bi lahko nakazovali rdeči fleki, ki se pojavijo po kopanju ali tuširanju samo na področju prsnega koša, vratu in včasih tudi po licih in čelu?????? Zanimivo pa mi je, da to ne srbi. Bioenergetik je povedal, da bi to lahko povzročale ledvice... zaradi spremembe ledvice neenakomerno funkcionirajo in posledice so vidne na koži - rdeči fleki... Prosim, če ima kdo podobne izkušnje, da komentira oz. pove če ve kaj več o tem.. LP Morda si pa potencialni kandidat za psoriazo - luskavico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he... zdrava sol ti manjka (kwa pa vem, sej mogoce pa res Točno, Free, me veseli, da končno začenjaš razumevati fizikalne zakone narave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ja, ucah se mi zdi, da te je skoda, k se sam za sou zanimas (kokr zgleda); no sejverjetn se ne; sam pises samo o soli skor... docim, ce bi razsiru tvoje znanje se na kej drugega (druge cloveske potrebe), recimo beljakovine, bi lahko ze vec vedu in povedal! Ker recimo kakor elektroliti, so tudi beljakovine potrebne za vse procese v telesu oz. za vse kar pocnemo potrebujemo beljakovine kakor tudi elektrolite menda!a razumes kaj ti hocm rect? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 TUDI MOJ FANT IMA ZADNJE ČASE NEKE "FLEKE", PA MU JE ZDRAVNICA REKLA, DA JE TO OD VODE. PAČ SE MORA MANJ UMIVATI-TUŠIRATI, PA VEČKRAT UMITI "BOLJ PO KAVBOJSKO". TO SE BAJE POJAVI POGOSTO PO ZIMI, KO JE KOŽA BOLJ IZSUŠENA. DRUGAČE PA MORA UPORABLJATI BLAGO MILO - NAJBOLJE OTROŠKO BREZ DI ŠAV. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 valda! kaj pa druga naj bo,. vedno je kriva sol!!! lilija poglej kakšno milo uporabljaš,.. ena so zlo veliki bad za kožo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ucah se mi zdi, da te je skoda, k se sam za sou zanimas (kokr zgleda); no sejverjetn se ne; sam pises samo o soli skor... docim, ce bi razsiru tvoje znanje se na kej drugega (druge cloveske potrebe), recimo beljakovine, bi lahko ze vec vedu in povedal! Ker recimo kakor elektroliti, so tudi beljakovine potrebne za vse procese v telesu oz. za vse kar pocnemo potrebujemo beljakovine kakor tudi elektrolite menda!a razumes kaj ti hocm rect? Free, beljakovine, maščobe in OH so akumulirana energija Sonca, ki se brez pomoči Zemlje, zraka, vode in soli ne more pretvoriti v energijo, ki jo potrebuje človeški organizem.Brez ženskega pola pač ne gre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Probaj z jabolčnim kisom (liter v banjo vodo zraven+pest soli).... ..hrastovo lubje prekuhano, precedit pa v banjo... ..ali pa če dobiš kje živo vodo iz izvira v naravi.... Za bolj hitre sorte ljudi je dovolj, če na frotirasto rokavico naliješ kis in podrgneš po koži.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MARGIT 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 tudi jaz sem imela take težave s kožo-fleke po prsnem košu po tuširanju.Zdravnica je rekla,da se preveč umivam,pa se mi je tako čudno zdelo..... Potem sem nehala uporabljati tekoča mila in kopeli,ker baje uničujejo naravno kislost-ph kože.Tudi parfumi in dišave v milih niso dobri za kožo.Sedaj uporabljam samo ginseng milo-trdo,ali kakšna druga naravna mila .Pa je boljše............... Poizkusi! Veliko uspeha in lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, ucah se mi zdi, da te je skoda, k se sam za sou zanimas (kokr zgleda); no sejverjetn se ne; sam pises samo o soli skor... docim, ce bi razsiru tvoje znanje se na kej drugega (druge cloveske potrebe), recimo beljakovine, bi lahko ze vec vedu in povedal! Ker recimo kakor elektroliti, so tudi beljakovine potrebne za vse procese v telesu oz. za vse kar pocnemo potrebujemo beljakovine kakor tudi elektrolite menda!a razumes kaj ti hocm rect? Oprosti, Free, sem spregledal Veš, kako je s tem, jaz sem že po naravi tak, da rad branim tiste, ki so najbolj jebeni in sol je med štirimi elementi, hrano, v kateri so tudi tvoje beljakovine in druge sestavine, vodo in zrakom, gotovo ta Je na slabšem glasu kot največja pariška kurba in to zato, ker so tako naredili lopovi.Veš, da sem jo moral vzeti v bran, sestrico Zemljo, pred stričkom Soncem, ki je v kalorijah in hoče biti povsod glavni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 sstane, to bi lahko bil tudi kakšen disbalans v pljučih, ali pa izsušene kože (kot že omenjeno. Vsekakor je koža (kot največji človeški organ) zelo povezana s pljuči. Predlagam ti, da medtem ko se umivaš malo bol drgneš in gladiš po delih telesa kjer se pojavlja rdečica. Amm če je to prsni koš potem cel prsni koš!! Če je problem samo v koži, bi ti verjetno pomagalo kako mandeljnovo olje(filter+dosti mastno in hranljivo) z dodatkom eteričnega olja mete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 Hm.. ker poznam Himalajsko sol...par velikih kristalov v banjo...da se koža napije in nahrani...to bi moralo pomagati. Pa milo tako za dojenčke. Navadno brez parfumov, naravno. Tudi moja koža ne prenese nič mila, kakšen Fa sploh odpade, vse kar je dišeče in opojno,. Najbolje čista voda, brez kakršnih koli mil Za kožo vneto pa ekcemasto pomaga krema ognjič. Mislim da je v prodaji tudi gel pa krema , ne samo mazilo... Po moje pa tudi kakšna krema navadna naravna kamilična bi morala pomagati je pa tako... včasih se fleki pojavijo tudi zaradi brisače...pa vseh aditivov, ki jih dodajamo da je bolj mehka in opojna in dišeča...(pralni praški, mehčalci....) Kot informacijo pa naj omenim tudi gabez(zelišče)...(Za vneto kožo....)Sem enkrat uporabljajlo gabezovo kremo...zelo dobra proti različnim vnetjem kože. Pa olivno olje... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> tudi jaz sem imela take težave s kožo-fleke po prsnem košu po tuširanju.Zdravnica je rekla,da se preveč umivam,pa se mi je tako čudno zdelo..... Potem sem nehala uporabljati tekoča mila in kopeli,ker baje uničujejo naravno kislost-ph kože.Tudi parfumi in dišave v milih niso dobri za kožo.Sedaj uporabljam samo ginseng milo-trdo,ali kakšna druga naravna mila .Pa je boljše............... Poizkusi! Veliko uspeha in lep pozdrav!tole se mi zdi še najboljši nasvet! probaj se militi samo tam kjer je dosti lojnic, podpazduha..lahko poskusiš z intimnim milom, samo na teh predelih, drugače, mislim, da mi vse preveč uporabljamo te gele za tuširanje in tega... sem imela sama tud velike probleme.. zlasti pravijo da so v redu trda mila, tko kot pravi margit. Gel tuši občutljivo kožo razdražijo. So mi rekli na dermatološki kliniki.Pravijo tud za solne kopeli da so ok, jst tega še nisem probala, imava tuš, staršem se pa še nisem najavila.. halo se pridem v bano namakat.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 17. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2005 vsem hvala za komentarje in nasvete LP Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> vsem hvala za komentarje in nasvete LPNi za kaj, pomembno je, da si se zrihtala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.