kamikaze 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Da tist k trpi , ne govori o tem, je logično..... kaj bo drugim razlagal, če ma za rešit svoje težave...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da tist k trpi , ne govori o tem, je logično..... kaj bo drugim razlagal, če ma za rešit svoje težave...... :xx!: včasih je dovolj da poveš....daš ven....in ti je lažje če pa dobiš še kak namig, repliko ali bognedaj pomoč , kar pa se tistemu ,ki molči, skoraj nikoli ne zgodi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ja, da drugi pokaže pot, se strinjam, sam s svojim trpljenjem mora vsak sam opravit Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Ko človek trpi, se mu čisti karma. Seveda si je lažje sčistit karmo z dobrimi deli. Nekdo lahko tudi trpi, ker je bil zloben v prejšnjem življenju. Ali pa je drugim storil veliko slabega. Kar daješ to se ti povrne: sovraštvo za sovraštvo, ljubezen za ljubezen - univerzalni zakon, kateremu ne more nihče ubežati. Lahko te pa boli, če se porežeš. Odvisno. Lahko je pa tudi nenadna in nenavadna poškodba opozorilo, da v življenju nekaj ne delaš prav in da bi to moral spremeniti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 fajn, pol sem med srečnimi - zgleda da sem bil v prejšnjem življenju res priden (kaj je že sreča ?) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 to je to, kar je v teb, jo pa navadno drugje isces,Tko kot ljubezen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 zezam se.....sej je ne iščem (občasno mi pa pašejo kšne mehke ustnice pa nežne učke) ja, tko je to - si pa čist prav napisala Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 ne zdaj sam ti - isces - clovek isce, to sem mislila...ja, saj, tko pac je, itak da je prav... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 nekateri si razlagajo, kot da je smiselno - pač kao naj bi pol naslednje živlenje boljše...... kaj vem Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 kok tehnično je to zvenelo......je pa dober izgovor ja Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 bolj ko trpiš bolj veš na kerem koncu imaš srce Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 na levi strani, nekje okol pljuč se mota (nism čist zihr ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>se mota mal opleta... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> bolj ko trpiš bolj veš na kerem koncu imaš srce glupo.. ko ponavad res na tak način se zavedat začneš kje ga maš.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 odvisno v kakem smislu - fizično al psihološko...... kaj pa uni s spodbujevalcem ? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kakšna bedna izjava. verjetno ti nikoli še nisi zares trpela Ma ja. Tale je bla pa res glupa. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men se zdi, da je v tem primeru metafora (?). Npr. kot da jaz nekoga posljem tja, "kjer poper raste"... tudi ni za dobesedno vzet. Pa saj vemo, kako je mislila. Principeska celo govori skozi srce, torej te bimčkam vrbica saj jim ne zamerim... kritika te vedno ojača in jaz pač ne prikimavam nikomur... vsak ima svoje lastne izkušnje.. in prav je tako.. sem dobila OS samo časa mi manjka odgovorit ti bom pisala daljše pismo... nočko Vrba Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 kritika ojača? Pred čem to - pred neumestnimi pripombami? pa sej je res, dejansko... manj kot se meniš za nesramnosti bolš je... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Trpljenje je reakcija egozavesti na okoliščine. To je stanje, ko so rezultati naših akcij različni od naših pričakovanj. Trpljenje je kategorija egozavesti, katera je velikokrat opravičilo za neoptimalni odziv na okolje (milo rečeno). Trpeči ljudje se bojijo in strah jih počasi hromi. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Torej kabalist. Ti lahko pretečeš 2000 km brez prestanka in ne boš trpel al kaj. Človek lahko trpi, tudi če ga kdo poškoduje. In zato bo potem propadel in ohromel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Tvoj Višji jaz ti vedno pomaga dokopati se do bistva... tudi pri trpljenju.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti lahko pretečeš 2000 km brez prestanka in ne boš trpel al kaj.morda je, tu se posebej, odvisno tud od motiva?*Torej, kar teci, ce me nekdo prisili, 2000 km, blazota!!! A ce se sama odlocim!!! ker hocem recimo nekaj doseci s tem pri sebi - potem pa itak ne trpim, ker sem si sama izbrala in je to del tega in to tako jemljem. *'Kdor ima za kaj ziveti, prenese skoraj vsak kako.'(nietzsche) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ce se sama odlocim!!! ker hocem recimo nekaj doseci s tem pri sebi - potem pa itak ne trpim, ker sem si sama izbrala in je to del tega in to tako jemljem. (nietzsche) Tudi sama menim, da trpiš lahko le toliko kot sam sebi dovoliš, da ti seže do srca. Trdna volja in osebnost sta tisti vrlini, ki jih sama najbolj cenim pri ljudeh...., ker le tako lahko dosežeš cilj brez trpljenja in ovir. Trpljenje je le v naši glavi in z glavo lahko uspešno premagamo vsakršno trpljenje..... Za tisto kar se odločiš doseči v svojem življenju ni ne kesanja ne trpljenja, je le tista notranja moč, ki te sili naprej, naprej, naprej. Ne smeš se ustavit. x!x Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.