Skoči na vsebino

Trpljenje

El Nino

Recommended Posts

• Komentarji 101
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Da tist k trpi , ne govori o tem, je logično..... kaj bo drugim razlagal, če ma za rešit svoje težave......  xDDx

:o|o: :o|o: :xx!:

včasih je dovolj da poveš....daš ven....in ti je lažje

x^x

če pa dobiš še kak namig, repliko ali bognedaj pomoč , kar pa se tistemu ,ki molči, skoraj nikoli ne zgodi x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Ko človek trpi, se mu čisti karma. Seveda si je lažje sčistit karmo z dobrimi deli.

Nekdo lahko tudi trpi, ker je bil zloben v prejšnjem življenju. Ali pa je drugim storil veliko slabega. Kar daješ to se ti povrne: sovraštvo za sovraštvo, ljubezen za ljubezen - univerzalni zakon, kateremu ne more nihče ubežati.

Lahko te pa boli, če se porežeš. Odvisno. Lahko je pa tudi nenadna in nenavadna poškodba opozorilo, da v življenju nekaj ne delaš prav in da bi to moral spremeniti.

to je to, kar je v teb, jo pa navadno drugje isces,

Tko kot ljubezen.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne zdaj sam ti - isces - clovek isce, to sem mislila...

ja, saj, tko pac je, itak da je prav... :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>men se zdi, da je v tem primeru metafora (?).

Npr. kot da jaz nekoga posljem tja, "kjer poper raste"... tudi ni za dobesedno vzet.

Pa saj vemo, kako je mislila.  x:)x

Principeska celo govori skozi srce, torej  x:o)x

xsrcx

x:o)x te bimčkam vrbica x:Xx saj jim ne zamerim... x;)x kritika te vedno ojača :2src: in jaz pač ne prikimavam nikomur... x;)x vsak ima svoje lastne izkušnje.. in prav je tako.. x:Xx sem dobila OS samo časa mi manjka odgovorit :vio: ti bom pisala daljše pismo... x:)x x:Xx nočko Vrba x:Xx x:Xx

Trpljenje je reakcija egozavesti na okoliščine. To je stanje, ko so rezultati naših akcij različni od naših pričakovanj. Trpljenje je kategorija egozavesti, katera je velikokrat opravičilo za neoptimalni odziv na okolje (milo rečeno). Trpeči ljudje se bojijo in strah jih počasi hromi.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Torej kabalist.

Ti lahko pretečeš 2000 km brez prestanka in ne boš trpel al kaj. Človek lahko trpi, tudi če ga kdo poškoduje. In zato bo potem propadel in ohromel?

<{POST_SNAPBACK}>

Ti lahko pretečeš 2000 km brez prestanka in ne boš trpel al kaj.

morda je, tu se posebej, odvisno tud od motiva?*

Torej, kar teci, ce me nekdo prisili, 2000 km, blazota!!!

A ce se sama odlocim!!! ker hocem recimo nekaj doseci s tem pri sebi - potem pa itak ne trpim, ker sem si sama izbrala in je to del tega in to tako jemljem.

*

'Kdor ima za kaj ziveti, prenese skoraj vsak kako.'

(nietzsche)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

A ce se sama odlocim!!! ker hocem recimo nekaj doseci s tem pri sebi - potem pa itak ne trpim, ker sem si sama izbrala in je to del tega in to tako jemljem.

(nietzsche)

:palec: :palec: :palec:

Tudi sama menim, da trpiš lahko le toliko kot sam sebi dovoliš, da ti seže do srca. xsrcx

Trdna volja in osebnost sta tisti vrlini, ki jih sama najbolj cenim pri ljudeh...., ker le tako lahko dosežeš cilj brez trpljenja in ovir. Trpljenje je le v naši glavi in z glavo lahko uspešno premagamo vsakršno trpljenje..... :palec:

Za tisto kar se odločiš doseči v svojem življenju ni ne kesanja ne trpljenja, je le tista notranja moč, ki te sili naprej, naprej, naprej. Ne smeš se ustavit. x!x

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...