kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>definiraj tvoj visji jaz vidis, da sta razum in ljubezen lahko dobra simbioza torej Vrbica draga ,tkole je tole z mojim Višjim jazom to je simbol moje duše , ki pozna vsako mojo misel in vsako moje dejanje al pa pot, ki me pripelje k osebni izpolnitvi... torej, sem brala dovolj čtiva o šAMANSTVU tudi doživela marsikaj.. da VEM da višji Jaz živi nad mojo glavo(dovolj daleč od fizičnega telesa) in ko grem sama v samoto (nikoli nisem sama )jasno slišim Božansko modrost.... Veš tega se ne da opisovat... treba je delovat... to je smisel VSEGA... lahko bi tralalalalal v nedogled.... ljubezen in razum v simbiozi dopuščam vsak je individum, in vsak ima svoje izkušnje.... Ljubezen ne izbira...kdor jo nosi v sebi jo ima vedno dovolj... xrosex za vse jo je dovolj če bi odprli svoja srca...... te bimčkam Vrbuljica moja Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.