Skoči na vsebino

POČITNICE 2005

NATHY

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Čateške toplice....

(ma sm smotana  x:o)x )

Aliana, sorry, ampak je Ž ne Š! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 290
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Nope... je Čatež, vendar Čateške toplice...

Nop, je oboje Ž-preveri na internetu, nikjer ne piše Š! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Pismo, contesa. Tudi jaz bi se borila na strani Aliane pa sem prečekirala!

Res so Čatežke toplice/ Terme Čatež le recimo "Iz vročih čateških vrelcev..." je š

Vedno kaj novega :) :)

:palec: x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

Ko pridem domov preverim še v Krajevnem leksikonu SLO...

"dabl ček", za mojo dušo, da bom 101%

(netu vseeno ne verjamem s prve - par neskladij sem našla pa še tisti ž se tako trdo sliši) :xx!:

Ampak kar je je, fajn je da sta se takole popravljali, zdaj vsaj vsi vemo!

<{POST_SNAPBACK}>Pismo, contesa. Tudi jaz bi se borila na strani Aliane pa sem prečekirala!

Res so Čatežke toplice/ Terme Čatež le recimo "Iz vročih čateških vrelcev..." je š

Vedno kaj novega :) :)

hvala za tale info... se posipam s pepelom xredx

ampak še zmeri mi ni logično... mora bit spet kaka Toporišičeva fora :o|o:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

O, super se boš imela! :palec: Safari je doživetje zase! x8Dx

HONORE DE BALZAC

Torej safari je navadno vožnja po divjini, opazovanje divjih živali in..streljanje le-teh. Fotosafari, pa enako, samo da streljaš s teleobjektivom...se pravi samo slikaš...To je razlika!

<{POST_SNAPBACK}>mah ja ... dej, kje lahko sploh pomisliš, da bi šla streljat živali.  :sori:

sploh pa je to safari po puščavi, ne bom verjetno dosti živali videla, razen kamel.  x;)x

Ja oprosti no :palec: ,v katalogih se safari navadno pojmuje pač tako....

Vsekakor ti želim veliko adrenalinskih užitkov in srečno!

Glede morja bom malo pri meni na slovenski obali, potem pa premisljujeva, da bi sla v Crno Goro, ceprav to je vse odvisno od casa, pa ce bo kaksna dobra ponudba.

Kar je sigurno je roadtrip cez Dunaj v Prago, pa potem mogoce se naprej...Prago bom letos definivno vidla, ker sanjam o njej ze 2 leti. Dunaj ze dobro poznam, samo prijateljica ga ne.

Pravzaprav mi je glavno, da sem kak teden in nekaj vikendov na morju ( tudi ce ne grem v CG), pa da vidim Prago.

Vecje nacrte imam za oktobra ( po izpitih) in to je NY. Ce bo dinar x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

O, Misty super! Jaz sem tud že bla v Tuniziji na safariju. Moji kameli je bilo ime Fata (brez zajebancije). <prijateljica je imela pa tako postran sedlo, da se je morala skos v drugo stran držat, da ni dol zletela (no verjetno je bil samo filing tak). In so zvezane v vrsti, tako da imaš tik za ritjo gobec od naslednje kamele. In potem se lahko gledaš z njo iz oči v oči. Ful lepe okece majo.

No ko boš že v Tuniziji, se splača it pogledat tisti kraj (joj moj luknjast spomin za imena...) - no pač en nobel kraj, čist drugačen, čist mediteranski bele modre hiške. In privošči si hamam - originalno arabsko masažo (ne tisto v hotelih, kar v mesto pejt pa raziskuj) - ko te taprave debele arabke dobijo v roke in pregnetejo in zmasirajo da se potem kar razlezeš od ugodja. Pa še med domačinkami boš, čeprav jih nič ne boš zastopla, nima veze. Vsaj meni je bilo to svojevrstno doživetje.

Skratka - kar mal sem ti fouš x;)x

upam, da boš maximalno uživla!

Mick, če ne bi imela že mojga sanjskega moškega, ti povem da bi se ti z veseljem pridružla, ker po postih tvojih sodeč s x;)x i prou fejst;

matr moja samska prijateljica pa toži, da ni več fajnih tipov, sploh ne naših let, ker so vsi al zasedeni ali geji ker zakaj bi drugač bili samski?!?! no jaz pa vidim, da vas je kar dost takih. samo še zvezde morajo uredit, da se pravi ljudje srečajo pravi trenutek

x:Dx vidim da je ČG kr popularna letos :palec:

js nism in ne bom nč organizirala. u avto pa gremo- pa bilo šta bilo x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

<{POST_SNAPBACK}>Če bi danes odločal bi šel za kak teden na en samotni otok.........ktere 3 stvari bi s seboj vzel pa bi pa še krepko razmislil.... x:o)x  x:)x

TUDI MENI BI PASAL KAKI SAMOTNI OTOK, KAJ BI PA ZRAVEN VZELA..............................DOBRO VPRAŠANJE......................NEKAJ PA BI SE ŽE NASLO, TV IN TELEFON PA ODPADETA DEFINITIVNO.....................KAKI POSTAVNI DEC BI ŽE ŠEL ZRAVEN....................................PA KREMA ZA ONČENJE-.............................. :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...