Skoči na vsebino

POČITNICE 2005

NATHY

Recommended Posts

O , Todika ! Si se le pritipkala po dolgem cajtu! xDDx

Tudi jaz nisem za preživljanje dopusta na naši obali. Ko sem bila majhna, sem vse počitnice tam preživela tako, da v Piranu poznam vsako luknjo... Ja pa postalo prav zoprno, odkar si celinci tam kupujejo stanovanja, v ponedeljek zjutraj je na vogalih polno vrečk s smetmi, ki čakajo na odvoz. :xx!:

za skočit na ilet je naša obala res o.k., sicer pa imam raje Dalmacijo, otoke in Kvarner. Letos, če bo boh dau, in če bomo uskladili vse dopuste, krenemo z družbo na Krk v Baško, ki jo obožujem, le folka je preveč. Ko bom pa velika, si bom pa kupila eno hiško dol, vzela računalnik, pse in telefon pa bom celompoletje na morju in bom sprejemala obiske :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 290
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ko sem bila majhna, sem vse počitnice tam preživela tako, da v Piranu poznam vsako luknjo...
jaz tud!! x8Dx imela teto v piranu, ki se je kasnej preselila v lucijo.

ah kok mam rada piran, stekam vse slikarje in umetnike, mene tud vlece piran. x:Xx

haha enkrat so mi spulil zob v piranu, to se ti tud ne zgodi povsod in vedno. (k sreci x:px :vragec:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jaz tud!! x8Dx imela teto v piranu, ki se je kasnej preselila v lucijo.

ah kok mam rada piran, stekam vse slikarje in umetnike, mene tud vlece piran. x:Xx

haha enkrat so mi spulil zob v piranu, to se ti tud ne zgodi povsod in vedno. (k sreci x:px :vragec:)

Ena najboljših stavri, ki so v piranu je tisto štorkljanje petk po ulicah, ko zvečer folk gre v šetnjo, pa gotovo se spomniš tudi zvonenja iz cerkve Sv. Jurija. To je mene zelo uspavalo- žal so se naš frendi preselili v hišo na obrobje Kopra :xx!: in vsega tega ni več...Sem kar malo nostalgična.

<{POST_SNAPBACK}>Ena najboljših stavri, ki so v piranu je tisto štorkljanje petk po ulicah, ko zvečer folk gre v šetnjo, pa gotovo se spomniš tudi zvonenja iz cerkve Sv. Jurija. To je mene zelo uspavalo- žal so se naš frendi preselili v hišo na obrobje Kopra :xx!:  in vsega tega ni več...Sem kar malo nostalgična.

verjemi pa, da se njim nič kaj ne toži po vlažnem mrzlem stanovanju. ponavadi so hiše v piranu na žalost takšne, predvsem pozimi. edina kul stvar v piranu je, da če kupiš kakšen poceni avto, ga moreš menjat vsakoleto, ker ti ga voda, ko poplavi itak vsega razžre x8Dx x8Dx

Drugače je pa piran precej romantično mestece, se tudi sam strinjam!!!

Glede dalmacije pa: hm, od 1997 hodim na Kornate, tam se potapljamo in je kar v redu ... zdej ze poznan folk pa tko. glede gostoljubja so tam boljsi kot v kvarnerju in visje od njega ;)

<{POST_SNAPBACK}>verjemi pa, da se njim nič kaj ne toži po vlažnem mrzlem stanovanju. ponavadi so hiše v piranu na žalost takšne, predvsem pozimi.

Ja. al se pa vse trese, cim... karkoli. xDDx... cist odstekano... razen teh vzdusij priranskih super mega dobrih... se spomnim najbolj tud tega... tresenja... kaj jaz vem, zarad cesa... pa cist micen fletek... tajni litl... xDDx ampak saj je vseen, saj tam sam spis, ostalo pa raziskujes. xDDx

edina kul stvar v piranu je, da če kupiš kakšen poceni avto, ga moreš menjat vsakoleto, ker ti ga voda, ko poplavi itak vsega razžre  x8Dx  x8Dx

x:Dx x:o)x x:px

Drugače je pa piran precej romantično mestece, se tudi sam strinjam!!!

a ne no!

Glede dalmacije pa: hm, od 1997 hodim na Kornate, tam se potapljamo in je kar v redu ... zdej ze poznan folk pa tko. glede gostoljubja so tam boljsi kot v kvarnerju in visje od njega ;)

joj... potapljanje... to pa po mojem ni zame... ceprav... kaj pa vem... je pa zato plavanje... sam ne neko... kao zdaj... kaj jaz vem... a plavam ful dalec... se ne bojim globine... tko da, kar se tega tice, bi se ze... potapljala... sam ne vem, kako gre tole z mojim... telesno sceno recimo. :P

Joj kaj ste me zdaj napalil s tem morjem... :sori: :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pariški dopust je bil avanturistično začinjen,s Triplom sva obrnila vsak kotiček x:Dx od srede tedna sem na Peljašcu in bom verjetno ostala do naslednje nedelje. x8Dx Verjetno me letos čaka še Indija, pa še kakšen krajši skok na Bavarsko. x:px
Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>Evo! Jst pa ne grem na morje.  x:px

V petek sem se šla končno dogovorit za Tunizijski (foto)safari.  x:Dx  rezervirala, nekaj plačala.  :hepko:  :hepko:  :hepko:  :hepko:

upam, da se bova s  xsrcx  dobro imela.  x;)x

Jejejejejeje!!! :onfire:

Sej na morje lahko potem k men prids x:px

Midve sva se skoraj dokoncno odlocile, da morje pri meni, denarce pa potem za Evropo porabit x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz+5 bi šli pa v Grčijo julija...a pozna kdo kako dobro varianto, čim ugodnejšo--letalo-letalo. x8Dx

Aiwa a si že kej čekirala? x:Ix

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Sami snobi :o|o:

:vragec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pol ti je to idealna prilka! :palec: Greš dol,si par dni pr nih, pol pa avto najamš, pa turo okol nardiš,na konc se pridš poslovit od sorodnikov,pa pičš spet domu! x:Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>pa pojdi  x;)x  stane lih tolk, kot da bi šla na hrvaško

mah se mi še ful ne da razmišljat... pa bi lahk mal... sam k men je kul da se kr enkrat odločim in grem. sam bi pa ful grčijooooooo x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Jaz+5 bi šli pa v Grčijo julija...a pozna kdo kako dobro varianto, čim ugodnejšo--letalo-letalo.  x8Dx

Aiwa a si že kej čekirala?  x:Ix

definitivno letalo-letalo... me ne spravš več na ladjo. xrolleyesx nč še nism čekirala... bom mal po netu povohala... x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

JOKE!!!! x:Ix x;)x x:Dx

Midva letos piciva.... v lavor...ha ha ha... a sm vam loh mal fous? x:Dx :vio: xcivx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

definitivno letalo-letalo... me ne spravš več na ladjo. xrolleyesx nč še nism čekirala... bom mal po netu povohala... x:Dx  x:Dx

mene tud ne! Katamaran :sick: smo kozlal kot vidre. Me ne vidjo več.

Dons greva s prijateljico mal po agencijah, pa da vidmo kaj majo za ponudt!

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Joj mene pa ne vlece nazaj v Grcijo. Mogoce letalo-letalo, na lajdi je bilo pa meni katastrofalno. Pa se v obe smeri smo sli :xx!: Pa precej delec, zato se 7 ur z navadnim trajektom :xx!:

Zdej baje mladi hodjo v Bolgarijo in Crno Goro - baje je zurka x:px

glih tole... vcer pomislim, kaj pa ce bi sli za spremembo v grcijo?

sam agencije mi ne disijo, to ni nas stil...

v CG se pa itak spravljam ze vec let... Kje pa da je fajn, Michelle? :irs:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>mene tud ne! Katamaran  :sick: smo kozlal kot vidre. Me ne vidjo več.

Dons greva s prijateljico mal po agencijah, pa da vidmo kaj majo za ponudt!

no dej plis sporoč pol kaj je kej tazga. vsi infoti so dobrodošli. :vio:

<{POST_SNAPBACK}>Joj mene pa ne vlece nazaj v Grcijo. Mogoce letalo-letalo, na lajdi je bilo pa meni katastrofalno. Pa se v obe smeri smo sli  :xx!: Pa precej delec, zato se 7 ur z navadnim trajektom  :xx!:

Zdej baje mladi hodjo v Bolgarijo in Crno Goro - baje je zurka  x:px

ladja itak sucks. nikol več me ne spravš na ladjo. ajd sem šla ke zato k me je zanimal pa da grem vsaj enkrat... pa hvala lepa ne grem več. sm šla itak nazaj z avionom. :palec: čeprov je biu tud avion gniu... sam je bil pa hitr. x:Dx x:Dx

bolgarija?hmmmm.... to je pa tud za razmislt ja x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal

Ne vem, v CG se nisem bla.

Kar se tice pa grcije; jaz sem bila vecino casa na Iosu, ki za druzinske pocitnice ni lih, po mojem mnenju. sem bila avgusta nekaj let nazaj ( ja, avgusta xrolleyesx ) in je bil zur cele dneve. Sami lokalcki, alkohol. Plaze so tko tko, v bistvu se tudi na glavni plazi plese, skace z bungee-jem, voda je bila pa takrat tako topla, da se nisi mogel it osvezit tja. Ce gres pa malce raziskvat, pa najdes tudi bolj mirne zadeve.

Od Grcije poznam se; Santorini - luskan otok ( bele hisce, modre strehe), sam predrag definitivno...takrat so lih evri prisli in sem dala za kapucin 6 evrov x:o)x boljsi je razgled, drazje je.

Krf je mogoce najbolj primeren ( od teh kar sm jih vidla) za family pocitnice, samo zna bit kar precej dolgocasen jz ful rada raziskujem na pocitnicah, nikakor ne morem po 8 ur lezat na plazi...Pa Rodos je tudi se bolj tak.

Drugih ne poznam. Men Grcija...ne vem no, vidis enga, vidis use x:o)x Atene so naprimer ful grdo mesto x:o)x

Kaj pa Italija? Naprimer Sicilija je fajn :palec: Ful veliko se ne spomnim, sem bila premala, sam moji so bili navduseni.

Ma, jaz bi sla skoraj raj kam tko v Dalmacijo kot pa v Grcijo, naprimer Dubrovnika se nism videla. Me firbec. Dobro poznam sam Krk pa Pag x:)x

Jaz nasplosno ne morem lih govort, kaj je dobro, ker pri morju mi je glavno, da je cisto pa da sem z dobro druzbo, drugac pa raj zapravljam pri raziskovanju mest pa to... Odkar pa ne hodim vec s starsi, moram pa ful gledat na finance, tko da ze tricetrt odpade x:o)x

Edino, kar je men res super, je pa jadranje ( bolj jahtanje). Recimo po hrvaski, se ustavljas na otrockih pa tak. Tist je pa res super. Sam moras ful hitro rezervirat ladjo, pa ce se najdeta naprimer vec druzin, niti ni tolk zlo drago. Sam mors bit clovek za to...men je ful usec.

Sem se razpisala. Zihr sem kaksno pozabla napisat, ampak bo ze x;)x

<{POST_SNAPBACK}>.... Grcija...ne vem no, vidis enga, vidis use  x:o)x

x:Dx x:o)x Upam da ne - ker pol bi morala sklepat po Solunu. x:px x:Dx

Thanx res za izcrpne info. :palec: :vio:

druzinske pocitnice? Kakor kdaj, res smo lohk najbolj dolgocasna family na vsem otoku s 56 knjigami, lohk pa gremo zurat, ko je glih juznoameriski DJ in je glih dbest muzkica.

Pri grciji mi to smrdi - organizirane pocitnice - ladja, letalo, hotel oz. pac nekaj kar je v nekem paketu, mi bi pa morda si mal chekiral, kje bi bili, tko kot smo navajeni....

V CG gres lohk vsaj z avtom.

aja, men pa Dubrovnik ni, sam kamen pa par palm.

Sem mislila da bi sli morda letos na Peljesac, pa nekoc ni glih dobrega vtisa naredil, sam mu nismo dal kaj dost sans, bi moral ipak se mal okol zategnit, mi smo se pa tedaj pol za korculo odlocil.

Na Sicilijo sem tud jaz ze pomislila. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...