Skoči na vsebino

POČITNICE 2005

NATHY

Recommended Posts

• Komentarji 290
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Mehika in Amerika septembra! x:px x8Dx :palec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}> tibet me tud ful mika  :2src: me vzameš sabo x:Dx  x:Dx

Z veseljem bi te vzel sabo...ahmmmmm...pripravi kufer (na moj poziv za štart)...pa odklop od sveta za en mesec ! :2src:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Pol ti je to idealna prilka! :palec: Greš dol,si par dni pr nih, pol pa avto najamš, pa turo okol nardiš,na konc se pridš poslovit od sorodnikov,pa pičš spet domu!   x:Dx

sam neki - se ne splača najet avta, bolje da ga kupiš (dobiš starga dobrga chevya al pa dodge-a za 500 USD) in potem prodaš za 50 USD manj, ko greš domov.. sam tok malo o racionalnosti čez lužo x;)x

aja, pa avto tam kupiš brez problemov,kar se formlanosti tiče, čist drugačna zakonodaja...

lp x8Dx

honor and respect

kdaj oktobra? za en mesec? pa verjetn ne rabm lih velik dnarja, ne? sam za avion sem pa ke? x:px faaaakkkk jz bi šla kr zdele prec. tibet :2src: :2src: :2src:
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>kdaj oktobra? za en mesec? pa verjetn ne rabm lih velik dnarja, ne? sam za avion sem pa ke? x:px faaaakkkk jz bi šla kr zdele prec. tibet :2src:  :2src:  :2src:

Jaz računam it Oktobra, med tem, ko bosta moja tastara šla v kako Grčijo ali podobno...(mene je to vse skupaj že mal minilo...podobni kraji), si bom raje privoščil Tibet za en mesec...! x^x x;)x

Kar se pa tiče denarja...mislim, da doli ne boš rabla kaj dosti...saj tam kamor jaz nameravam...dvomim, da uporabljajo denar ! x:Dx :palec:

V glavnem jaz mislim resno..., če si za...pol poskrbi tako, da boš fraj za ceu mesec Oktober !! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz računam it Oktobra, med tem, ko bosta moja tastara šla v kako Grčijo ali podobno...(mene je to vse skupaj že mal minilo...podobni kraji), si bom raje privoščil Tibet za en mesec...! x^x  x;)x

Kar se pa tiče denarja...mislim, da doli ne boš rabla kaj dosti...saj tam kamor jaz nameravam...dvomim, da uporabljajo denar ! x:Dx  :palec:

V glavnem jaz mislim resno..., če si za...pol poskrbi tako, da boš fraj za ceu mesec Oktober !! x;)x  :palec:

:wOOt: hudooooooo. dej mi še kej več povej. magar na os. zanima me kam pa kako... pa zakaj tm ne dnarja... pa bla bla.... x:px me je prjel da bi res že zdele prec kufre spakirala. kok pa je avion? en ruzak nafilam pa gremo u akcijo :2src:

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>:wOOt: hudooooooo. dej mi še kej več povej. magar na os. zanima me kam pa kako... pa zakaj tm ne dnarja... pa bla bla.... x:px me je prjel da bi res že zdele prec kufre spakirala. kok pa je avion? en ruzak nafilam pa gremo u akcijo :2src:

x:Dx Saj smo šele v Maj-u...sam zato je čas, da se začneš počasi pripravljat...vsaj psihično, ker tam kamor jaz nameravam...ni prevoznega sredstva in še manj taxi-jev ! x:Dx

Kam in kako...to se morem še mal pozanimat v detajle, ker zadnje čase sem precej v tej temi (Tibet), pa se velik zanimam pri folku, ki so že dali nekaj skozi Tibet-a...pa bi se ustavil še kak teden v kakem budističnem templju (najprej shaolin), pol pa so še ostale variante...sam zaenkrat je še vse skupaj prezgodaj, da bi ti dajal kake plane kr tako...v glavnem po mojem denarja ne boš rabila veliko...vsaj po informacijah, ki jih imam v tem trenutku ! x;)x :palec:

Ti zaenkrat glej sam to, da boš Oktobra free z delom in šolo...pa da bo volja za Tibet enaka, kot zdaj oz. še bolj aktivna ! x:Dx :palec:

Sproti pa ti bom na OS povedal kake so še opcije ipd. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>sej sej... vse kul.... sam mene skrbi kašna vročina je kej tm... pa če lahk dost kondicije do takrat naberem... xscratchx

Mislim, da v Tibet-u ni kaj preveč toplo...še posebej v Oktobru...na tisti višini ! :inocent: x:Dx

Kondicije itak boš dobila...da ne govorimo o postavci...kaj ti hrana je tam :vio: x:Dx

razmisljam o tem, da letos sploh nebi sla na morje, sam cez viked bi sla parkrat dol pogledat; saj drugace pa mam kolpo, kjer blazno uzivam x8Dx .

tko, da premisljujem v tej smeri, da bi sla s fantom (on se ne ve ... he, he, he) jeseni v indijo, ker me cedalje bolj vlece. Za en mesec, sam lonely planet bi vzela, nahrbtnik, pa akcija ... joooj kdo bo cakal na jesen :O: upam, da rata ta varianta xcrossfingx in mojo ribo prepricam x:Dx

Druga moznost pa je, da bi sla pogledat avstralijo, da pregledam teren ... for our future x;)x sam tle je potrebno vec denarja :o|o:

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

Grrrrrrrrrrčiiiiiiiiiiiiiiijaaaaaaaaaaaa...... my love! :2src:

Z ladjo je kul it sam če greš na maturanca.... x:o)x Men je blo edino takrat to kul, da smo bli z ladjo, drugače pa ni šans (aja, smo mele kabino babe, če je ne bi mele pa ne vem kako bi :eek: :xx!: )...

In ni res, da če vidiš eno vidiš vse. Recimo nazadnje sem bla na Lesbosu in je FUL za videt (3. največji otok), pa maš od samostanov in tega, do okamenelega gozda :eek: , ma hudo, velik za videt.

Karpatos..... x:Ix .....ne it, če se ti žura.... x:o)x

Celina mi ni bla tko, ajd v Atenah vidiš tisto Akropolo in to, pa sej je za videt tudi drugo, ne samo Atene, sam za dopust ne vem no... xnckrivx

Kreta je pa ful turistična, maš za videt, za kopat je blo bolj tko, ko smo bli v Hersonisosu (kot v glavnem vsi x:Dx ) in je ful windy, ne moreš plavat zaradi valov. Je pa ogromna, tko da se lahko zapelješ na plažo Vai.... :2src:

Aja, september je drgač kr kul za Grčijo... sam zame ne lih no, mora pečt... x:o)x prvi dan nas je sonce prjelo, drugi dan pa je bla nevihta (v Grčiji! :eek: ) in se potem še cel teden ni segrelo... šele ko smo šli domov je blo spet vroče.... xrolleyesx (jaz pa samo ene dolge hlače s sabo, pa eno majco z dolgimi rokavi... brrrrrrrrrrrrr.... ZEBLO!!!)... pa v tistem "mrazu" (20-25 stopinj :D ) smo se vozili s Samuraijem brez strehe.... brrrrrrr..... oviti v brisače smo izgledali ko muslimani..... x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pomlad, kaj pa boš en teden v Indiji? Mislim, samo en teden...

Kam bom šla? še nobenih načrtov...no, nekaj podaljšanih vikendov na jadrnico, pa mogoče še ene 2x po teden dni...

ostalo? Nimam pojma...

Astra

Per aspera ad astra

Meni tudi tale 1 teden ni čist jasen. Rabiš skoraj 1 teden za pot tja in nazaj.

Drgač pa še nič planiranega, vse odprto, vleče me nikamor :vio: ...tko da, ful je enih porok, tko da če se bom sam tega udeležila, bom prepotovala pol evrope.

Drgač pa Grčija rules. Za ljubitelje lepega morja in božanskih plaž priporočam Sardinijo, se GR mal skrije proti temu....

Ma, Ankaran rules :palec: x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Letos, točnega datuma še ne vem, morda Oktobra - Tibet xsuperx

kokr jest vem v Tibet ne morš kr tko, razen v organizirani skupini..Pa še to je potem ful drago, tko da ne vem...takšna je vsaj informacija, ki sem jo dobila od nekoga, ki je skoz dol xnckrivx

DON'T PANIC

Surya, seveda...ni tako preprosto in tudi ne tako poceni...čeprav obstajajo kr ugodne variante...

Pa santosu zaupam, se velik okoli potika in natančno ve, kaj hoče...bo že našel način, mu morda lahko kaj pomagamo...

Aiwa, ne zameri, samo po moje bi si morala kakšno izkušnjo prej nabrati, da sploh veš, kako zgleda takole potovanje...

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...