surya 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 a si pri računalnikih? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 jaz? nope Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 aja, sm misla, ker gre mooče en moj frend tud v Indijo, ne vem, za kok časa, vem pa da službeno(računalniki) Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 aiwa - in santos (ce santos ne bo cesa obvladal, se namrec strinjam z astro ) - saj lohk receta anilu oz. njegovemu ocetu - kot mi je znano, se to stalno organizira.ce ne bosta kake druge al clo lastne (ce se da) rezije ubodla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Danes je moj šel za deset dni v Španijo, pa bi lahko šla tud zraven, sam ne morem, ker mam delo, pa itak se tud on ne bo mel dol preveč lepo, ker ni mišljeno kot počitnice, žal, mi je pa zato obljubil počitnice v enih toplih krajih, ko bodo res počitnice, tak da še ne vem točn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Vidla bom Taj Mahal , pa jahala bom slone pa kamle... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Najbrž nikamor, ker je taka suša z denarjem, da je še pas treba zategniti, tako da o kakšnem morju niti ne sanjam preveč. Razen, če bova šla z mojimi starši in bratom - potem bo prevoz, nočitev in hrana skoraj zastonj. Sicer pa ne. Pa tudi drugače ne mislim biti nič fraj, ampak kar delati tri mesce neprestano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Mi pa šele avgusta na dopust in morje , pa saj, julija gremo še kaj v hribe, pa v Zreče in Laško se bomo šli kopat vsak vikend, da bomo zdržali do morja....Bo že..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Med prvomajskimi smo bili v Barceloni v začetku julija greva z na koncert U2 na Poljsko - bo tudi to en izlet (5 dni vse skupaj) verjetno bomo šli kaj na morje - skoraj ni važno kam - z dobro družbo večkrat po par dni... pa rada bi šla v hribe tud večkrat... tko na kšne mejčkeno daljše ture pa kakšen road trip na štop bo verjetno v planu (še najraje čez španijo pa v Maroko) seveda pa najboljše ideje padajo v zadnjem momentu... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 vsak vikend morje, pa ene 2x po 14 dni če bo zneslo ma ni važno kam, samo da je dobra družba in morjeeeeeeeeeeeee Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Jaz se tud že veselim Krete Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 ...če bo vse po sreči, grem letos spet v Grčijo! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 blagor teb... men so pa sam vikendi ostal... bomo te tolk bl izkoristl jz bi tud šwa u grčijaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_218v.gifMene zanima, kako premagaa strah pred letenjem... aviona me je full strah Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 obstajajo prav delavnice v sklopu samih letalisc celo mensezdi... mal se pozanimaj..ti razkazejo letalo, ono tretje, da ni nekaj neverjetnega, pac pa da se poblize seznanis in bojda pol tud 3/4 strahu izgine (vsaj). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. junij 2005 Prijavi Deli 15. junij 2005 ok...jest grem z mojo tamejčkeno....Istra...camp...rezervirana prikolca 14 dni....senčka...frocka ma družbo že od lani...jest tut...best frendica 2 prkolce stran...folka poznanga ....dost...ampak vsak zase..pa se najdemo pa spijemo kako pivo seveda....plaža....knjige....križanke, remi, kocke...zvečer terasa....otroc se ganjajo po plesišču, mi "tastari" pa pivo pa debata za mizo....sprehod ob morju zvečer...klepet pri enem od prikolčarjev....z rolerji do Vrsarja (20 min)....na pico v Poreč..15 min z avtom....sladoled....solate...nadležni Italjančki z brzo govorico...ptički zjutri....spucan wc 2x na dan...tuši skoz topla voda....preseravanje....trgovina založena - tut z SLO robo...aja pa določen % hvatanja braun boje in plavanja...obisk kakega otočka v bljižini....mislim da sem zajela vse....dolgočasno???? Zame počitnice...možgani na off...nobenih skrbi....za hči...možgani na off....za vse poskrbljeno pa nobenih hudih pravil....dokler se mi javi kje je...to je to.... Ah...še 25 dni.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 midva z mozhem sva se odlocila ,da greva konc avgusta in najbrzh zacetek septembra v spanijo mal bluzit...po svoje.nameravava stopati in nekako obdelati pot od barcelone proti jugu,pa najbrzh tja do portugalske meje ali pa celo se na portugal skoknemo mal kdo mi lahko kej napise ,ce je seveda kdo bluzil kej po spaniji.kdor je bil z agencijo me niti ne zanima.bi pa res prosila ,da mi kdo da kaksno priporocilo ali kaj podobnega ,izkusnje svojega bluzenja po spaniji. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 če Aliana tole ne vidi, jo malce povprašaj sama pa mislim, da se bo še kdo drug našel tule gor... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 Uh...se 20 dni! Letos k pocitniskim dejavnostim dodajam se Triglav. Glede na to, da je zarad faksa odpadla Evropa, bom vsaj naso najvisjo goro osvojila... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Na hitro en pozdrav iz Indije, pa sibam, ker me ze cakajo. Drug svet....vec ko se vrnem.... Taj mahal , je mogla bit velika ljubezen Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na hitro en pozdrav iz Indije Indija, my love enkrat se spet vidiva.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Pomlad, uživaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 jooooj,pomlad...jst ti pa mal zavidam fajn se mej,pa glej da bosh kej fotk gor prpopala.bod pridna Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 moj dopust bo letos pozimi tukaj.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Bora Bora? Lepo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.