Skoči na vsebino

POČITNICE 2005

NATHY

Recommended Posts

• Komentarji 290
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

aiwa - in santos (ce santos ne bo cesa obvladal, se namrec strinjam z astro xDDx) - saj lohk receta anilu oz. njegovemu ocetu - kot mi je znano, se to stalno organizira.

ce ne bosta kake druge al clo lastne (ce se da) rezije ubodla.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Danes je moj šel za deset dni v Španijo, pa bi lahko šla tud zraven, sam ne morem, ker mam delo, pa itak se tud on ne bo mel dol preveč lepo, ker ni mišljeno kot počitnice, žal, mi je pa zato obljubil počitnice v enih toplih krajih, ko bodo res počitnice, tak da še ne vem točn x:Dx x:px

• 3 weeks later...
Guest mačona
Najbrž nikamor, ker je taka suša z denarjem, da je še pas treba zategniti, tako da o kakšnem morju niti ne sanjam preveč. Razen, če bova šla z mojimi starši in bratom - potem bo prevoz, nočitev in hrana skoraj zastonj. Sicer pa ne. Pa tudi drugače ne mislim biti nič fraj, ampak kar delati tri mesce neprestano.

Mi pa šele avgusta na dopust in morje :C: , pa saj, julija gremo še kaj v hribe, pa v Zreče in Laško se bomo šli kopat vsak vikend, da bomo zdržali do morja....Bo že..... :palec: x8Dx xDDx

x:Dx

Smisel življenja je največja sreča

Med prvomajskimi smo bili v Barceloni :palec:

v začetku julija greva z xsrcbumx na koncert U2 na Poljsko - bo tudi to en izlet (5 dni vse skupaj) :onfire:

verjetno bomo šli kaj na morje - skoraj ni važno kam - z dobro družbo večkrat po par dni... xyesx

pa rada bi šla v hribe tud večkrat... tko na kšne mejčkeno daljše ture

pa kakšen road trip na štop bo verjetno v planu x:)x (še najraje čez španijo pa v Maroko) :onfire:

seveda pa najboljše ideje padajo v zadnjem momentu...

Live and let live! Life is beautiful!!!!

• 2 weeks later...
http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_6_218v.gifMene zanima, kako premagaa strah pred letenjem... aviona me je full strah :eek:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

obstajajo prav delavnice v sklopu samih letalisc celo mensezdi... mal se pozanimaj..

ti razkazejo letalo, ono tretje, da ni nekaj neverjetnega, pac pa da se poblize seznanis in bojda pol tud 3/4 strahu izgine (vsaj).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ok...jest grem z mojo tamejčkeno....Istra...camp...rezervirana prikolca 14 dni....senčka...frocka ma družbo že od lani...jest tut...best frendica 2 prkolce stran...folka poznanga ....dost...ampak vsak zase..pa se najdemo pa spijemo kako pivo seveda....plaža....knjige....križanke, remi, kocke...zvečer terasa....otroc se ganjajo po plesišču, mi "tastari" pa pivo pa debata za mizo....sprehod ob morju zvečer...klepet pri enem od prikolčarjev....z rolerji do Vrsarja (20 min)....na pico v Poreč..15 min z avtom....sladoled....solate...nadležni Italjančki z brzo govorico...ptički zjutri....spucan wc 2x na dan...tuši skoz topla voda....preseravanje....trgovina založena - tut z SLO robo...aja pa določen % hvatanja braun boje in plavanja...obisk kakega otočka v bljižini....mislim da sem zajela vse....dolgočasno???? Zame počitnice...možgani na off...nobenih skrbi....za hči...možgani na off....za vse poskrbljeno pa nobenih hudih pravil....dokler se mi javi kje je...to je to....

Ah...še 25 dni.... x:)x x^x x8Dx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

midva z mozhem sva se odlocila ,da greva konc avgusta in najbrzh zacetek septembra v spanijo mal bluzit...po svoje.

nameravava stopati in nekako obdelati pot od barcelone proti jugu,pa najbrzh tja do portugalske meje ali pa celo se na portugal skoknemo mal x:o)x x:)x

kdo mi lahko kej napise ,ce je seveda kdo bluzil kej po spaniji.

kdor je bil z agencijo me niti ne zanima.bi pa res prosila ,da mi kdo da kaksno priporocilo ali kaj podobnega ,izkusnje svojega bluzenja po spaniji.

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Uh...se 20 dni! :hepko: xcrossfingx xsmx xsmx

Letos k pocitniskim dejavnostim dodajam se Triglav. Glede na to, da je zarad faksa odpadla Evropa, bom vsaj naso najvisjo goro osvojila...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...