Skoči na vsebino

POČITNICE 2005

NATHY

Recommended Posts

• Komentarji 290
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

sej ni tak problem.....do tja plavaš, nazaj pa tud.... pa maš AKTIVNE počitnice.... da ne govorimo o tem, kok denarja pršparaš za avionsko al ladijsko karto.... x:Dx x:Dx x:Dx Bora bora - a ni to tm okol Tahitija?

xbendx

cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

aj....

unga gor, nede

pa ja

hja, tud morski psi morjo od nečesa živet, nede? in ker nimajo organizirane proizvodnje ribjih konzerv, si morjo pač drugač pomagat x:Dx x:Dx

xbendx

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>xscratchx  >_>  :P čak čak ti , ti... x:Dx ti bom že pokazala.... :P  xribax  :$$:

Če hočeš met aktivne počitnice, pol je najboljš da mene sabo vzameš. Ne boš imela nbenga mira. x8Dx Kar naprej mi boš morala pir nost pa po hrbti mazat pa kuhat, pa strečt. Ne boš pozabila počitnc nkol :vragec: :vragec:

Želim si spet v USA z mojim fantom. Lani sva preživela nepozabne počitnice (aktivne)- Washington D.C., Cleveland, Atlantic City, Niagara Falls....

Letos si želim ponoviti, le z več ali manj tudi drugih krajev... obvezno New York, upam pa tudi na Las Vegas ter proti Californii- se pravi L.A.

x:Ix

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>princ(ip)eska : cvickar  0:1    x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

xbendx

Zdaj pa čakam, da bo izenačla. xDDx xDDx Klinac bo sama. Tam bo dobila kakšnga domačina :vragec: Ampak sem prepričan, da bomo nazadnje mi še najboljš. x:Dx Daj principeska, kup še eno karto zame, boš vsaj imela nekoga, da ti bo težil, pa nekoga, da bo zvečer prdnu v postelji x:Dx :vragec:

aja, z jadralnim

boš sama vozila? hm................

pilotke ni slabo met x:Dx x:Dx

sam do Tahitija je dolga baje.........

ni to let od dveh urc...... x:Dx :palec:

no ja....če si za ekstremne športe, pol ok..... bojo pač morski psi lačni...

hecam seeeeeeeeee

x:)x x:)x x:)x x:)x x:)x

xbendx xsmx

cosmic dancer

Moje poletje bo delovno, poskusila pa bom maksimalno izkoristiti vikende.

Bomo vidl, mogoce pa bodo pocitnice res divje. x:Dx

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 2 weeks later...

:|||

Sem se prebila cez celo temo, pa niti niti o CG. :\\

Ma kdo kake infote, kje je fajn pa da ni glih sam Ulcinj al Budva?

oz. ali se da sploh v Sv. Stefan in kako je v Milocerju?

ker lohk da je cist pase' ze vse to....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Petrovac na moru... x;)x

Budva in Ulcinj sta men čist off, budva zato, ker je mesto in ima polno blokov :xx!: ...Ulcinj pa s tisto mivka plažo... :xx!:

sveti Štefan je v razpadajočem stanju, cene pa, da te ubije...tja se gre sam na izletek...

Miločer ne vem, bom povprašala...

Astra

Per aspera ad astra

ja, saj zato pa pravim, ulcinj je za otroke, budva za stare al kaksne. :D

jaz bi kaj fancy (sam ne saam po cenah drugac pa shtala), a tko, zalostno in se shlamparija!? :\\\\

no ja, brez veze, ziher se kaj fajnega najde.

se spomnim kako so ene ljubljancanke na korculi kritizirale, men se je zdel pa cist ok, je bilo cisto in vse, one so hotle pa luxuz, sam je blo pa pocen. e-, ne mors vsega, spizdi pol v portoroz ali dubrovnik al kaj jaz vem kam. :xx!:

Milocer je bil baje wow, se sploh ni dalo takrat tja, sam zdaj pa baje tud bolj kot ne razpada.

ja, daj vprasaj pliz, ce mas kako moznost. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...