principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bora Bora? Lepo! hvala , delam na tem da se mi sanje uresničijo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 sej ni tak problem.....do tja plavaš, nazaj pa tud.... pa maš AKTIVNE počitnice.... da ne govorimo o tem, kok denarja pršparaš za avionsko al ladijsko karto.... Bora bora - a ni to tm okol Tahitija? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 Super, to ti pa res privoscim! Sanjsko!!!!!!! Lahko me uzames s sabo se ne bom branila Drzim pesti zate Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super, to ti pa res privoscim! Sanjsko!!!!!!! Lahko me uzames s sabo se ne bom branila Drzim pesti zate ti bom pisala.... če bi unga gor poslušala bi pa res imela aktiven dopust....mala malica za morske pse...ha ha Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 aj....unga gor, nedepa jahja, tud morski psi morjo od nečesa živet, nede? in ker nimajo organizirane proizvodnje ribjih konzerv, si morjo pač drugač pomagat Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 20. junij 2005 Prijavi Deli 20. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aj....unga gor, nedepa jahja, tud morski psi morjo od nečesa živet, nede? in ker nimajo organizirane proizvodnje ribjih konzerv, si morjo pač drugač pomagat čak čak ti , ti... ti bom že pokazala.... :$$: Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 kaj boš.....a? a? a? js mam tko in tko kita doma v zalivu, si pozabla?...... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> čak čak ti , ti... ti bom že pokazala.... :$$:Če hočeš met aktivne počitnice, pol je najboljš da mene sabo vzameš. Ne boš imela nbenga mira. Kar naprej mi boš morala pir nost pa po hrbti mazat pa kuhat, pa strečt. Ne boš pozabila počitnc nkol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 princ(ip)eska : cvickar 0:1 Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 sama bom šla... se bom krasno in špasno imela.... kot vedno... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 e pa ja na Pacifik sama.....kaj še ne me smejat k se bom s kitom do ke prpelal Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Želim si spet v USA z mojim fantom. Lani sva preživela nepozabne počitnice (aktivne)- Washington D.C., Cleveland, Atlantic City, Niagara Falls....Letos si želim ponoviti, le z več ali manj tudi drugih krajev... obvezno New York, upam pa tudi na Las Vegas ter proti Californii- se pravi L.A. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Na popotovanju nikar ne sledi glavnim cestam! Izgubi se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Življenje na zemlji je drago, zato imaš vsako leto brezplačno popotovanje okoli sonca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>princ(ip)eska : cvickar 0:1 Zdaj pa čakam, da bo izenačla. Klinac bo sama. Tam bo dobila kakšnga domačina Ampak sem prepričan, da bomo nazadnje mi še najboljš. Daj principeska, kup še eno karto zame, boš vsaj imela nekoga, da ti bo težil, pa nekoga, da bo zvečer prdnu v postelji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 itak da ne bo šla sama..... a dej ne me smejat, če ne druzga bo pa kšn zravn pršu Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 ne ne , bom šla z avionom..... pa z one ticket Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 aja, z jadralnim boš sama vozila? hm................pilotke ni slabo met sam do Tahitija je dolga baje.........ni to let od dveh urc...... no ja....če si za ekstremne športe, pol ok..... bojo pač morski psi lačni... hecam seeeeeeeeee Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Slab kaže za karkol..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Moje poletje bo delovno, poskusila pa bom maksimalno izkoristiti vikende.Bomo vidl, mogoce pa bodo pocitnice res divje. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 aha, js tud delovno.....tko je pa če je človk čez leto bl na izi pol pa izpiti ostajajo..... ampak bo bolš sam pamet me mora srečat............. Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 :|||Sem se prebila cez celo temo, pa niti niti o CG. :\\Ma kdo kake infote, kje je fajn pa da ni glih sam Ulcinj al Budva?oz. ali se da sploh v Sv. Stefan in kako je v Milocerju?ker lohk da je cist pase' ze vse to.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Petrovac na moru... Budva in Ulcinj sta men čist off, budva zato, ker je mesto in ima polno blokov :xx!: ...Ulcinj pa s tisto mivka plažo... :xx!: sveti Štefan je v razpadajočem stanju, cene pa, da te ubije...tja se gre sam na izletek... Miločer ne vem, bom povprašala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 ja, saj zato pa pravim, ulcinj je za otroke, budva za stare al kaksne. jaz bi kaj fancy (sam ne saam po cenah drugac pa shtala), a tko, zalostno in se shlamparija!? :\\\\no ja, brez veze, ziher se kaj fajnega najde.se spomnim kako so ene ljubljancanke na korculi kritizirale, men se je zdel pa cist ok, je bilo cisto in vse, one so hotle pa luxuz, sam je blo pa pocen. e-, ne mors vsega, spizdi pol v portoroz ali dubrovnik al kaj jaz vem kam. :xx!: Milocer je bil baje wow, se sploh ni dalo takrat tja, sam zdaj pa baje tud bolj kot ne razpada. ja, daj vprasaj pliz, ce mas kako moznost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Lencica, a ne greva midva v CG Avgusta ali kako ? Jaz ze dva meseca vadim, da se bom vklopil (beri: ne radim ama bas nista). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.