astra 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Uuuuuuuu, lencica je rekel...tole pa me je čist kroko, jest bi se čist zaljubila, če bi men kej podobnega rekel... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz ze dva meseca vadim, da se bom vklopil (beri: ne radim ama bas nista). Aja saj res... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 jaz sem tud trikrat prebrala, preden mi je jasno ratal kolk se pa lustkano slisi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 men je blo pa prec jasno. pa nc me ni rpesenetilo, a ni hec (pa mi je 1. rekel kroko al kdorkoli tle kaj tacga) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 astra, teb ne more nic podobnega rect, ker ti ni tko ime. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Sveže informacije... manjši kraji ala Petrovac NE, ker je ostalo selo in je ful gužva, sami Srbi... sveti Štefan brez veze, kot sem rekla, ok, je Miločer... Budva pa baje ful za žur, vsi kafiči delajo do jutra, povsod muzka... eto, toliko od mene...kdaj pa bo mene kdo kam povabil..zdaj sem čist zavistna ratala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 a daj Budva?! vcas je bla taka snobisch.. pa draga ful...a tko? aha, milocer, fantasticno, cist tko na konc nekak nekje... desno od sv. stefana, smo sam kukal tja se mi zdi...dbest! kaj povabil?saj mas skoz mewle! pa skoz te kam vabijo!jaz revca moram pa izkoristit, ce me ze kdo kam povabi, saj ves kako komaj cakam da se kam premikam tkole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Hoho,bi res rada videla TA tvoj premik... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Bi šla v Maroko..., pa na Portugalsko...drugo leto! Izola ta vikend (ima teta flat), da bi bli čim večkrat ti vikendi. .., pa še mal v Italijo, je meja čist blizu, je fajn Sisljan, pa Trst za nakupe- popusti!!!...Drug teden pa južni del Krka, en super kemp za 14 dni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdaj pa bo mene kdo kam povabil..zdaj sem čist zavistna ratala... Astra Astra js te povabm, sam če mi obljubiš, da me boš non-stop masirala od spredi in zadi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Ne Seal, imam jaz boljšo idejo .......Kaj,če bi vzel naju obe (seveda,če je Astra ZA), pa te masira ena od spredi, druga pa od zadi....potem pa malo obrneva......Samo, kako boš pa potem ti obe na enkrat masiral? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 ni slaba ideja hmmm ja dve stari koki bom pa že "shengou" hehe, se hecam(glede-stari koki ) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Ja,ja.....hehehe, bomo probali in videli,potem pa govorili (jao, pazi,ko Astra prebere ta tvoj komentar) Sicer pa: stara koka,dobra supa......nikoli ne veš:KAJ PA,ČE JE VSE RES....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Jaz sem glih zaključila prvi del letnega dopusta. Bila sem v Egiptu, bilo je nad vsemi pričakovanji. Edino kar je, egipčani so zviti ko preste. Cene navijejo na max in si res neumen če se ne cenkaš, ker potem plačaš več kot tu. Pa tista slavna Šiša, vodna pipa z jabolčnim tobakom, ja, ja uradna verzija, za turiste. Oni se ga pa zadevajo ko "norci" s hašišem. Malo je bil pa šok, vzletimo iz Kaira kjer je bilo 50 stopinj, čez malo manj kot 4 h pa priletimo v 15 stopinj z dežem. Bljak!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 zdaj pa lepo počasi... Seal, sem sicer strokovnjak za masažo, sam ne vem, če si imel v mislih tut možganske celice.. ...drugače pa raje masiram po delih Sicer pa...blabla, si vabil na drink, pa nič , pa na večerjo, pa nič ...zdaj pa naj tole vabilo resno vzamem kokica, kolk se ti sliniš zraven, ne bom niti omenjala... :xx!: ...sicer hvala, če si imela v mislih sam pomoč, sam zaenkrat še samostojno zmorem takele mladiče... kam pa greva, Seal Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>: kokica, kolk se ti sliniš zraven, ne bom niti omenjala... :xx!: ...sicer hvala, če si imela v mislih sam pomoč, sam zaenkrat še samostojno zmorem takele mladiče...Astra No,no,....saj je bilo samo dobronamerno mišljeno....nea se razburjaj zdaj tu nekaj... Pa saj veš kako pravi pregovor: KJER SE PREPIRATA DVA, TRETJI DOBIČEK IMA......tak, da bova itak kar obe p.s. pa nikakor ne dvomim v tvoje zmožnosti obvladovanja takšnih "mladičkov" Dvignem rokce in se umikam, da bi ne bilo kaj narobe....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 pametno Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Astra, glavna koka foruma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 ... me je ze prej malo drzalo, da bi komentirala .... ko-ko-ko ... kaj nardi en pobc, huh Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. julij 2005 Prijavi Deli 6. julij 2005 Kaj pa kokam preostane drugega, kot da kokodakajo...v prazno Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 tule se od masiranja pregovarjate, jaz pa že dva dni milo gledam tule okrog in halo, ni kandidata.... neki ne štima, očitno ne iščem na pravem mestu (pa samo za ramena bi) al pa je z menoj neki narobe Upam, upam, da mi letos uspe pridit do Paga... pogrešam mesto, ljudi, tisti domači filing ko sedem in se počutim doma. Tko da zaenkrat me še ne vleče v kakšne tuje dežele... ko se pripeljemo do točke, kjer vidiš otok, mala reče, mami doma smo Imamo pa enkrat namen obiskat Makedonijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 glih še en teden dela...pol pa dva tedna otoške karantene... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Jaz pa pojutrišnem Tuki bo dež, na Kreti pa ne... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 mystica....uživaj na ful, pa oddahni si pošteno... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. julij 2005 Prijavi Deli 7. julij 2005 Misti, Pomlad, uživajta x!x Selene, da ti uspe Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.