seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 majica: kok si pa dala za tale "all inclusive" 150k ??? mal dnara mal muzke kaj si pa pričakovala hehe, uni tapravi paketi so od 200k naprej no ja, jaz z iliriko nimam slabih izkušenj-pa sm dost hodu z njo okol, tko da js ji dam + lp p.s. pa še neki, res ne razumem folka, da za počitnice 80 al pa 100k(vštet letalski prevoz + hotel) pol pa pričakuje nevem kaj??? halo!? pa glede hrane, mislm da če že greš v arabski ali muslimanski svet, se moraš prej s tem sprijanit,da se boš mogu hrani mal podredit oz. prilagodit Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Seal, pričakuješ pač tisto, kar ti predstavijo. Drugače pa je zavajanje potrošnikov... imam pa jaz svoje mnenje o temle dopustu za 300 čukcev v Turčiji ne hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal, pričakuješ pač tisto, kar ti predstavijo. Drugače pa je zavajanje potrošnikov... imam pa jaz svoje mnenje o temle dopustu za 300 čukcev v Turčiji ne hvala a 300k na osebo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ja maš prav, tam 180 k na osebo... ampak vseeno ne hvala, govorim pa o Turčiji, ok? A tisto o zavajanju potrošnikov se pa strinjaš? pa ne mislim o cenah razpravljat... ker keš meni ne pomeni dopusta - jaz uživam med svojimi prijatelji na enem otoku kjer se počutim doma - dobro bi se počutila v eni koči na samem, tko da - zame ni tole - " vsevključujoče "... nisem pa rekla, da nisi ti ali kdo drug preživel sanjskih počitnic z njimi...tko, povedala kar sem imela, pinkponka pa se ne grem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja maš prav, tam 180 k na osebo... ampak vseeno ne hvala, govorim pa o Turčiji, ok? A tisto o zavajanju potrošnikov se pa strinjaš? pa ne mislim o cenah razpravljat... ker keš meni ne pomeni dopusta - jaz uživam med svojimi prijatelji na enem otoku kjer se počutim doma - dobro bi se počutila v eni koči na samem, tko da - zame ni tole - " vsevključujoče "... nisem pa rekla, da nisi ti ali kdo drug preživel sanjskih počitnic z njimi...tko, povedala kar sem imela, pinkponka pa se ne grem... no, torej dopust ni bil za 300k pa kaj zej temo spreminjaš, jaz sm začel s tem "malo dnara, malo muzke" to je point! Sicer pa, ne hodte v te kraje, če vam želodec ne prenese pikantne hrane, pol pa jokajo, kako prestradani so se vrnil.. lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ja maš prav, sori... ampak zavajanje kupcev je zavajanje kupcev, ne glede na znesek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>majica: kok si pa dala za tale "all inclusive" 150k ??? mal dnara mal muzke kaj si pa pričakovala hehe, uni tapravi paketi so od 200k naprej no ja, jaz z iliriko nimam slabih izkušenj-pa sm dost hodu z njo okol, tko da js ji dam + lp p.s. pa še neki, res ne razumem folka, da za počitnice 80 al pa 100k(vštet letalski prevoz + hotel) pol pa pričakuje nevem kaj??? halo!? pa glede hrane, mislm da če že greš v arabski ali muslimanski svet, se moraš prej s tem sprijanit,da se boš mogu hrani mal podredit oz. prilagodit Čaki mal... zavajanje potrošnika je KAZNJIVO dejanje...pa če gre za 100 sit ali pa za 150.000 sit, kar pa ni malo denarja... glede na to, da tja potuje cela 4-članska družina... se to sešteje na 600.000 sit...pa reč, če je to malo denarja... HALO? Kar se hrane tiče, je bilo rečeno, da je hrana EVROPSKEGA tipa, nisem pričakovala ajdovih žgancev in kislega zelja, ampak vsaj nek okvirni evropski meni. Prav tako je zavajanje potrošnika, v našem primeru ključnega in življenskega pomena, da je zdravnik v hotelu prisoten 24 ur na dan (tako je pisalo v prospektu), kasneje pa je bilo ugotovljeno, da je prisotna samo medicinska sestra in še to 2 uri dnevno, ki ni govorila angleško??? Nadalje, Ilirika turizem je odgovorna za vse potnike, ne glede na to, koliko je kdo plačal in vsaj en vodič bi moral biti NUJNO prisoten v hotelu oziroma v bližini, ne pa da ob intervenciji, kot je bila tale, vodička izklopi telefon in se ne javlja, ker ji gremo na živce!!! Da o drugem vodiču ne govorim, je bil non-stop nalit!!! :xx!: Nadalje, pred samim potovanjem sem vprašala, če 4*+ pomeni tudi v resnici 4*+ evropskega standarda, so mi zatrdili da ja, saj ima Ilirika v tem hotelu tudi svoj klub in je s tem tudi 'najvarnejši' hotel, torej ima prisotne vodiče, in vse, kar paše zraven 4*+, na koncu pa so nas hoteli po dva in dva para strpati v po eno sobo, dva mladoporočenca pa sta sama menjala posteljnino prejšnjih gostov! Sorry Seal, ne pritožujem se nad pikantno hrano in malenkostmi (čeprav smo bili res sestradani) ampak popolnoma utemeljeno in upravičeno! Pa ti jej jajca, polivke in ostalo hrano, ki ves dopoldan stala na soncu... joj, me maš za tako malenkostno... Loli, kar se pa tiče prehranjevanja zunaj, smo tudi probali, se je treba scenkat, preden se vsedeš...zna biti Efes pri eni mizi 5 EUR, pri drugi pa 2 EUR...ali manj...pali, če rečeš, da si iz Bosne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kva sm ti fouš!!! Eh, ni treba bit, bo tud deu, ne sam pležr <{POST_SNAPBACK}>Ja lepo se jemaj v Americi. Bom jemu, ni frke še en koncert se mi obeta u NY-u čeprov nism glih fan, sam k je glih zaston se nm prtožvou! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Zanimivo tole v zvezi s Turčijo... Jaz sem bila lani jeseni z babico - je hotela da bi šel en z njo... našla je ponudbo za 40 000 avion + hotel pol penzion 1 teden - dejansko je bilo točno tako - pa v bistvu niso bile počitnice ampak potovanje, videli smo vse mogoče... in za doplačilo 50 eurov smo imeli vsak dan še kosilo - vsak dan eno turško specialiteto... (pa vse je bilo tooook dobro) res super izlet, veliko NAD pričakovanji, smešna cena... hrana sploh odlična, spali smo v hotelih 5 zvezdic... res je bilo super... jst imam sicer rajši road trip potovanja ampak sm šla pač z babico... imeli sva se res super! Sem prejle premišljevala, da bi še kam šla... me kar vleče nekam še... ampak konec koncev sem bila letos že v barceloni in pa na poljskem... tako da... nasl. leto... nekam daleč... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>škoda jest pred 28 ne morem, ker se bo do takrat ta mal okol potepal...pa drugičaliana...od 28 dalje...6.10 moram bit pa zvečer doma.....sam po Budimpešti pa prav velik neb z avtodomom krožu..prav vedno k sem bil, so me morali taksisti iz zagate ven vleč ....Saj jaz bi sla z motorjem.. V glavnem, naredila bi turo nekak takole: lj-Szombathely-Gyor-budimpesta-in nazaj po J strani balatona. V bistvu za kake 4 dni, pa tud po 28, ko pridem iz Londona.. Se morda kaj srecava Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj jaz bi sla z motorjem.. V glavnem, naredila bi turo nekak takole: lj-Szombathely-Gyor-budimpesta-in nazaj po J strani balatona. V bistvu za kake 4 dni, pa tud po 28, ko pridem iz Londona.. Se morda kaj srecava sporoč mi na os...pa tel...ni blema, da se neb srečala.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Tomaž.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Evo....dons grem na morje za par dni.... USA padla v vodo... Hvar padu v vodo (grr!! )...... no, pa pejmo vsaj mal čez mejico, da mal klimo zamenjam.... sej drugo ne rabm.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 js se grem pa konc oktobra oz. za jesenske počitnice mal potapljat v koralne grebene pa odklopt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>js se grem pa konc oktobra oz. za jesenske počitnice mal potapljat v koralne grebene pa odklopt Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>js se grem pa konc oktobra oz. za jesenske počitnice mal potapljat v koralne grebene pa odklopt jest bi se sla tud potaplat upam, da nardim ta letnik da grem v hurgado novembra Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.