Skoči na vsebino

POČITNICE 2005

NATHY

Recommended Posts

• Komentarji 290
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

men je blo pa prec jasno. xDDx

pa nc me ni rpesenetilo, a ni hec (pa mi je 1. rekel kroko al kdorkoli tle kaj tacga)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sveže informacije...

manjši kraji ala Petrovac NE, ker je ostalo selo in je ful gužva, sami Srbi...

sveti Štefan brez veze, kot sem rekla, ok, je Miločer... :palec:

Budva pa baje ful za žur, vsi kafiči delajo do jutra, povsod muzka...

eto, toliko od mene...

kdaj pa bo mene kdo kam povabil..zdaj sem čist zavistna ratala... x:Ix

Astra

Per aspera ad astra

a daj Budva?! :eek:

vcas je bla taka snobisch.. pa draga ful...

a tko? aha, milocer, fantasticno, cist tko na konc nekak nekje... desno od sv. stefana, smo sam kukal tja se mi zdi...

dbest! :palec:

kaj povabil?

saj mas skoz mewle! :D

pa skoz te kam vabijo!

jaz revca moram pa izkoristit, ce me ze kdo kam povabi, saj ves kako komaj cakam da se kam premikam tkole... x:px x;)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bi šla v Maroko..., pa na Portugalsko...drugo leto!

Izola ta vikend (ima teta flat), da bi bli čim večkrat ti vikendi. xDDx :palec: .., pa še mal v Italijo, je meja čist blizu, je fajn Sisljan, pa Trst za nakupe- popusti!!!...

Drug teden pa južni del Krka, en super kemp za 14 dni... xDDx xribax xribax

Ne Seal, imam jaz boljšo idejo :palec: .......Kaj,če bi vzel naju obe (seveda,če je Astra ZA), pa te masira ena od spredi, druga pa od zadi....potem pa malo obrneva......

Samo, kako boš pa potem ti obe na enkrat masiral? x:Dx x:Dx x:Dx :inocent: :o|o:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Smisel življenja je največja sreča

Ja,ja.....hehehe, bomo probali in videli,potem pa govorili x;)x (jao, pazi,ko Astra prebere ta tvoj komentar)

Sicer pa: stara koka,dobra supa......nikoli ne veš:KAJ PA,ČE JE VSE RES.......

Jaz sem glih zaključila prvi del letnega dopusta.

Bila sem v Egiptu, bilo je nad vsemi pričakovanji.

Edino kar je, egipčani so zviti ko preste. Cene navijejo na max in si res neumen če se ne cenkaš, ker potem plačaš več kot tu. :o|o:

Pa tista slavna Šiša, vodna pipa z jabolčnim tobakom, ja, ja uradna verzija, za turiste. x8Dx Oni se ga pa zadevajo ko "norci" s hašišem. x:Dx x:o)x

Malo je bil pa šok, vzletimo iz Kaira kjer je bilo 50 stopinj, čez malo manj kot 4 h pa priletimo v 15 stopinj z dežem. Bljak!!! :eek:

Kako čemo? Lako čemo.

:eek: zdaj pa lepo počasi...

Seal, sem sicer strokovnjak za masažo, sam ne vem, če si imel v mislih tut možganske celice.. x?x ...drugače pa raje masiram po delih x:px

Sicer pa...blabla, si vabil na drink, pa nič :V: , pa na večerjo, pa nič :C: ...zdaj pa naj tole vabilo resno vzamem x?x :o|o:

kokica, kolk se ti sliniš zraven, ne bom niti omenjala... :xx!: x:px ...sicer hvala, če si imela v mislih sam pomoč, sam zaenkrat še samostojno zmorem takele mladiče...

kam pa greva, Seal x?x

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>:

kokica, kolk se ti sliniš zraven, ne bom niti omenjala...  :xx!:  x:px ...sicer hvala, če si imela v mislih sam pomoč, sam zaenkrat še samostojno zmorem takele mladiče...

Astra

No,no,....saj je bilo samo dobronamerno mišljeno....nea se razburjaj zdaj tu nekaj... x:Dx Pa saj veš kako pravi pregovor: KJER SE PREPIRATA DVA, TRETJI DOBIČEK IMA......tak, da bova itak kar obe x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x

p.s. pa nikakor ne dvomim v tvoje zmožnosti obvladovanja takšnih "mladičkov" x;)x Dvignem rokce in se umikam, da bi ne bilo kaj narobe.......

Astra, glavna koka foruma x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

tule se od masiranja pregovarjate, jaz pa že dva dni milo gledam tule okrog in halo, ni kandidata.... neki ne štima, očitno ne iščem na pravem mestu (pa samo za ramena bi) al pa je z menoj neki narobe :o|o:

Upam, upam, da mi letos uspe pridit do Paga... pogrešam mesto, ljudi, tisti domači filing ko sedem in se počutim doma. Tko da zaenkrat me še ne vleče v kakšne tuje dežele... ko se pripeljemo do točke, kjer vidiš otok, mala reče, mami doma smo x;)x

Imamo pa enkrat namen obiskat Makedonijo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...