Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Ja, a ni?? Bom drugič bol pogledal. ..zajno more bit dedec krjavelj... se pravi javno prdenje, riganje, in praskanje okolice prve cakre... zazeljeno je tudi vrtanje po nosu, oblikovanje smrkcev v kroglice in frcanje teh kroglic v nic hudega slutece mimoidoce... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 Ej, Samson, a kocine ti že poganjajo. Najbrž ne, k maš tak fetiš na dlake ... jest sm metrosexualc, ruralka ... jaz se depiliram(kocine- fuj,fuj!!!! :xx!: :xx!: )... tebe pa tut razumem, ce hoces neandertalca zapet, mors pac tak imidz furat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa, kje si ti vidu pr men kocine mi pa tut ni jasno? Po moje bi ti tut rabu špegle.....ce nekdo z dioprijo necesa ne vidi, to se ne pomeni da tega ni ... a zdaj bi pa jaz zato ker boljse od tebe vidim rabu ocala??..pa tut ne vem kje si ti vagino pr men vidla... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. oktober 2005 Prijavi Deli 13. oktober 2005 pravis, da marlena nima vagine... a tolk intimna, da si bla z njo??? A ni ona bl na moske???Aja sej res-s tabo se pogovarjam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 Včeraj je bilo pa eno od boljših. Kako tudi ne, ko pa je bila učilnica kar dobro popolnjena. Vau. O Saturnu s desetih strani ... Naslednjič (četrtek) nekaj bolj strokovnega, specialnega, na vrsto pa prideta še tudi Neptun in Mars (in še kaj, seveda ...). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 O Saturnu s desetih strani ......devicka, kaj je zdej to???? Hitr popravt preden te kaxn slavenisticn purist zasije!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 ..... na vrsto pa prideta še tudi Neptun in Mars ...) NEPTUN!!!! eeee, KDAJ!?..en stol je zaseden! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 21. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2005 ...devicka, kaj je zdej to???? Hitr popravt preden te kaxn slavenisticn purist zasije!!! Fantič, a si o pometanju pred lastnim pragom kdaj kaj slišal?! (Pri meni bralec napake NAJDE, pri tebi je pa z njimi ZBOMBARDIRAN ... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 a si ti ze slisal kaj o trzenjskem pozicioniranju... jaz sem se odlocu za tako trzenjsko strategijo in to (uransko-neptunsko zmesednost) dosledno furam... ti si se sel pa neke devicje-saturnovske finte-zdaj pa kar meni v zelje skaces... ...a bova mogla kartelni dogovor o rajonih sklent al kaj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Res je blo kul predavanje ta četrtek. Edin problem je, da je vedno premal časa, pa ostane še n vprašanj... Bern en predlog za predavanja. A bi lahko recimo ene dva namenil aspektom. In sicer v štartu npr enstavnim povezavam, pa konktretnim primerom, kako se udejanjajo. Potem pa predvsem "figuram". Jest nikjer ne najdem širših vpogledov v npr zmaja, križ, itd... oz so to stvari, ki bi jih še najraje predebatirala v živo in te zasula z enim kupom vprašanj . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ...to bi znal bit fajn, ja... pa de ga se jaz s svojim kupom vprasanj zasujem-pol mu pa ni vec spasa!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Bombing Bern Samo res, ponavad nimam koga sprašvat, ker v mojem krogu ni zainteresirancev za astrologijo. Pol je pa treba izkoristit priliko, a ne.Se pa brzdam, ker, če začnem enkrat, pol lohka speljem vse skupi v čist drugo smer in ni konca zakajev. Pa se bojim, da bi me na koncu kdo lastnoročno ven zabrisal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 ...ti ga kar cimvec sprasuj megi*-dej si duska!!!... bom vsaj jaz izgubil status najbolj neumornega sprasevalca!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Res je blo kul predavanje ta četrtek. Edin problem je, da je vedno premal časa, pa ostane še n vprašanj... Bern en predlog za predavanja. A bi lahko recimo ene dva namenil aspektom. In sicer v štartu npr enstavnim povezavam, pa konktretnim primerom, kako se udejanjajo. Potem pa predvsem "figuram". Jest nikjer ne najdem širših vpogledov v npr zmaja, križ, itd... oz so to stvari, ki bi jih še najraje predebatirala v živo in te zasula z enim kupom vprašanj .To smo spomladi že imeli. Očitno bomo imeli še enkrat. Spraševanje med predavanjem? Hm, saj tudi zadnjič nisi bila ravno tiho. Nič novega torej. Pa še nobeden te ni in te ne bo ven zabrisal, razen čistilke deset do devetih, ker bo hotla ugasnit ... Plus: Prejel zanimivo povabilo za predavanja na Hrvaškem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Čestitam Bern! Čudovito podana razlaga in predstavitev astrologije. Jasno, glasno in razumevajoče za vsekogar" tudi zame" Hvala ti za razlago. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Rada bi pohvalla predavanje v četrtek, o saturnu. Zlo mi je blo ušeč, ne morm verjet kok lohka človk odnese od predavanja, bolš kot vsaka knjiga . res pohvale predavatelju Bernu, zlo zanimivo je blo prvo astrološko predavanje na katerem sm bla, a ne zadnje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 Jutri, četrtek, prirejam predavanje »PROGRESIVNE LUNACIJE«. Tema ni ravno za začetnike, nekaj astrološkega predznanja je dobrodošlo, sicer pa gre za zelo uporabno prediktivno tehniko, primerno za določanje terminov za dogodke »na daljše proge« kot dopolnilo običajnemu napovedovanju »leto za letom«, pri katerem uporabljamo bolj znane druge tehnike predikcije kot na primer progresije, direkcije, tranzite, različne povratke in druge. Osnove, uporaba, primeri. Vabljeni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ja, ke pa? luni? milana jarca al ke ze? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 V tej temi je nekajkrat zapisano, zdaj bo še enkrat: OŠ Mirana Jarca, Ipavčeva 1 (za bencinsko pri stadionu), Ljubljana, učilnica 401 (drugi hodnik levo). Ob šestih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Mirana Ovna hvala za info! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 jebelacesta....kako sem razmišljala ,da se bo predavanje dogajalo danes (verjetno zato ker je vse ob petkih in sem 27.datum vzela kar za petek in si vtisnila vzorec v glavo) Sedaj sem ga pa zamudila :xx!: Bern boš morda predavanje kdaj ponovil?Tole me zelo zanima.(progresije) Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. november 2005 Avtor Prijavi Deli 1. november 2005 Vse morebitne zainteresirane obveščam, da načrtovano in najavljeno predavanje o dednosti v astrološki karti, ki naj bi bilo izvedeno v četrtek, 3.11., ob 18h na OŠ Mirana Jarca, ODPADE zaradi šolskih počitnic, ki jih bo šola porabila za vzdrževalna dela. Predavanje s to temo bo organizirano predvidoma v decembru. Program predavanj v novembru: 10.11. "BOG VODE, NAVDIHA, IGRE IN PREVARE" (Zgodba o Neptunu) 17.11. "MARS, OSMA HIŠA, SEKS, NASILJE" 24.11. "ASTROLOŠKA IZGRADNJA TIMA" (Astrologija pomaga pri izbiri kadrov) Predvidoma v učilnici št. 401 (drugi hodnik levo); v primeru drugačnega dogovora z vodstvom šole bo označeno, kje natančno predavanja bodo. Vabljeni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ..mene zanima ce je mozno kupiti gradivo o predavanjih, glede na to da se zaradi termina predavanj ne morem udelezevat??To ne bi blo svoh... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. november 2005 Avtor Prijavi Deli 1. november 2005 Hm, s tem bodo težave. Moji zapiski so nekaj ne daleč podobnega miselnim vzorcem. Iz tega si ne moreš pomagati nič. Sorry. Je pa res, da so določena predavanja posneta, kar nekaj slušateljic jih snema. Ali je kvaliteta dovolj dobra, ali bi bile pripravljene posredovati, je za vprašati. Jaz pa svojih predavanj ne snemam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pišuka to pa morm prit poslušat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.