Lenka: 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Ni problema... Lahko z rokami... Lahko pa na tvoji glavi. Za to ne rabim vere... -----------------------------------------HI HI HI ta je pa dobra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Le kdo želi vero dokazovati? Dokazovati?Vera ne rabi dokazovanja.Jaz zase pravim da sem veren, na svoj način pač.Če kdo to razume, prav, če pa ne pa tudi prav.Je pa zanimivo brat nekatere kako se trudijo predstavit svoj pogled na vero in verovanje kot edino Resnico... Odpret oči... Pa sami ne vidijo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Vsak dan bolj Zej razmišlam o eni novi.Sam ne vem kva bi bla tema.Kakšni vesolci al pa kej.Toj zej bol in.Jebeš krščanstvo, toj že aut Alef a se javš.Dobiš eno pomebno funkcijo svečenika al kva ti jest vem.SE mormo še zmislt pa zment Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Vsak dan bolj Zej razmišlam o eni novi.Sam ne vem kva bi bla tema.Kakšni vesolci al pa kej.Toj zej bol in.Jebeš krščanstvo, toj že aut Alef a se javš.Dobiš eno pomebno funkcijo svečenika al kva ti jest vem.SE mormo še zmislt pa zment Malo morgen... Se izogibam "pomembnih funkcij" kot hudič križa... Če bo pa ob ustanovitvi kaj za pit pa za jest se pa javim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Malo morgen... Se izogibam "pomembnih funkcij" kot hudič križa... Če bo pa ob ustanovitvi kaj za pit pa za jest se pa javim... Sej ti nav treba nč delat.SAm služla bova na račun drugih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Sej ti nav treba nč delat.SAm služla bova na račun drugih Ja... Pa ti kot indigo bi moral pa ja to vedet..."Pomembna funkcija" pomen tud to da jih prvi dobiš po buči če je kaj narobe... Ostajam pri prejšnji izjavi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Ena misel o veri Zgodi se tisto, v kar resnično verjamemo: in zgodi se prav zato, ker v to verjamemo. Frank Llooy Wright Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Človek brez vere je kot človek brez duše. V kaj človek veruje je pa njegova stvar. Važno je tudi da se vera vrača v človeka. JE ZA VERO OSNOVA ČLOVEK,,,AL JE ČLOVEK OSNOVA ZA VERO,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 vera večkrat prizadane, bolj mi ustreza upanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 in beseda je vera postala Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 nisem verna, ne verjamem v nobenega boga verjamem pa vase in zvoje sposobnosti ta vera mi je vedno pomagala v najtežjih trenutkih, ne pa bog in vera v boga Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Človek brez vere je kot človek brez duše. Kaj pa vem, če je to res. Meni se ne zdi tako. Čeprav baje vsakdo v kaj verjame. vera večkrat prizadane, bolj mi ustreza upanjePa saj vera je upanje, da je nekaj tako, kot verujemo, da naj bi bilo. nisem verna, ne verjamem v nobenega boga verjamem pa vase in zvoje sposobnosti ta vera mi je vedno pomagala v najtežjih trenutkih, ne pa bog in vera v bogaJaz sem prav brezverec, niti vase ne verjamem. Kaj bi verjel vase? Vem kaj zmorem in česa ne in to je to. Bog pa mi običajno pri tem pomaga in razbija mojo vero vanj. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Vem kaj zmorem in česa ne in to je to. Ne vem če bi tole veroval.Če bi imel za gorčično zrno vere, bi gore premikal. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ne vem če bi tole veroval.Če bi imel za gorčično zrno vere, bi gore premikal.Potem je očitno nimam toliko, ker gore nočejo ne levo ne desno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Pa saj vera je upanje, da je nekaj tako, kot verujemo, da naj bi bilo. vera je nadgradnja upanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še noben pesimist ni bil zmagovalec. Verjetno res. Sicer pa sam nisem pesimist. vera je nadgradnja upanja.Torej z vero upaš še bolj, v še bolj neverjetne reči? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ah, alan new. pogosto se zaveš, kaj drugi hočejo povedat, pa moraš vedno znova špikat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še noben pesimist ni bil zmagovalec. komu mar zmage in porazi? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še noben pesimist ni bil zmagovalec. Vsi pa nekoč bodo. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Še noben pesimist ni bil zmagovalec. Zmaga tako ali drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ne nisem verna Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 ah, alan new. pogosto se zaveš, kaj drugi hočejo povedat, pa moraš vedno znova špikat.ne nisem vernaSi pa nenehno v pričakovanju. A ni to podobno? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Zadnje čase sem zelo veren, težko razložit zakaj ampak kvantna fizika mi je dala veliko vere v boga... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
panx 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 (popravljeno) religija je politika starega časa (očitno je med nami še veliko praljudi)biblija pa bonton starega vekadanes imamo SNS,SLS, ZMNLBH,.... pred leti je bila pa ZK edina "prava" stranka v davnih časih pa smo imeli kristjane in pogane, kasneje kristjane in muslimane, še kasneje kristjane in protestante... osebno pa stojim samo sam za sabo in ne uporabljam nobenege božje volje za razlaganje lastne nesposobnosti in zmotnosti Popravljeno 12. december 2006 -> panx Citiraj TRIAL BY FIRE!http://www.unicycle.si/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 biblija pa bonton starega veka ... pa jo poskusi brat s književnega vidika: mojstrovina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.