Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>glede ponižnosti, mislim da je ponižnost zelo koristna, al pa vsaj manjka mi je ... Zaka bi nej bla pa ponižnost koristna? Mal bol razlož tole.....Vera pa kakršna koli že se je verjetno razvila iz ene čist osnovne potrebe: potrebe po varnosti oziroma iz strahu. Mal lažje je živet in prenašat vse križe in težave če verjameš da po smrti nekaj je.....če bi blo dejstvo da po smrti ni nič, bi bilo življenje kr mal srhljivo...kar zamislite se......maš tole življenje ko pa umreš je to to...fertik. Ljudi je bilo pa že od pamtiveka strah smrti in je pač smrt bolj sprejemljiva, če verjemeš da te na oni strani čaka novo življenje.....In ta strah so znali razni cerkveni dostojanstveniki že od nekdaj zelo dobro izkoriščati v svoj prid, saj vsi vemo kaj vse se je dogajalo v imenu boga...in se še. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Egoizem po moje pomeni, da nekdo skrbi predvsem sam zase, ostalo ga ne briga. Ne bi reku, da je to vera vase.Jasno da ne, seveda imas prav, mal sem se pohecala, sem mislila da je jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zaka bi nej bla pa ponižnost koristna? Mal bol razlož tole..........In ta strah so znali razni cerkveni dostojanstveniki že od nekdaj zelo dobro izkoriščati v svoj prid, saj vsi vemo kaj vse se je dogajalo v imenu boga...in se še. točno tako.amen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>točno tako.amen Na svetu ni nič točno tako Kadar misliš ,da je kaj točno tako, kakor misliš, se najpogosteje motiš.... vse je sprememba, nihanje, kroženje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ok: točno tako v tem trenutku, sledi pa točno tako v onem trenutku......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 čarobne besede Da, dragi! ..kakor reče stari je zmeraj prav, tud če zamenja kravo za vrečo gnilih jabolk Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Na svetu ni nič točno tako Kadar misliš ,da je kaj točno tako, kakor misliš, se najpogosteje motiš.... vse je sprememba, nihanje, kroženje Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Na svetu ni nič točno tako Kadar misliš ,da je kaj točno tako, kakor misliš, se najpogosteje motiš.... vse je sprememba, nihanje, kroženje Seveda ni nič točno tako, sam kar se pa zgodovine tiče so ena dejsta k ostajo ista. En dogodek k se je včeraj zgodil, bo jutr točno tak če boš pomislu na njega..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ampak s tvojimi ocmi - ker bos TI pomislil nanj.Nekdo drug pa bo drugace pomislil nanj - in vse to TUDI pise zgodovino. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa Jezusa res ni treba zmerjat s komunistom.zakaj je "komunist" zmerljivka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak s tvojimi ocmi - ker bos TI pomislil nanj.Nekdo drug pa bo drugace pomislil nanj - in vse to TUDI pise zgodovino. Ja sam če so enga skurli na grmadi ni važn a na to pomislim jaz ati al gdo drug, on je še zmeri bil skurjen na grmadi... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj je "komunist" zmerljivka? Zarad ljudi ki so komunizem sprevrgli v nekaj slabega....ravno tako kot krščanstvo.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja sam če so enga skurli na grmadi ni važn a na to pomislim jaz ati al gdo drug, on je še zmeri bil skurjen na grmadi...Res je. <{POST_SNAPBACK}>Zarad ljudi ki so komunizem sprevrgli v nekaj slabega....ravno tako kot krščanstvo....To tudi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> . Jezusovi nauki so v bistvu enaki kot nauki komunistov: enakost, ljubezen, pomoč soljudem itd. . Ponavljam.. Zakaj je komunizem zmerljivka? Je vse kar je bilo zlorabljeno od takrat naprej sinonim za slabo? Komunizem kot življenje v skupnosti (ne vrag le sosed bo mejak....) je zdaj po defaultu slabo... beseda ima seveda negativno konotacijo, ko jo "umažejo" slabomisleči...in je kletvica, če jo uporabiš v takem kontekstu...če pa je tudi izven negativno nastrojenega konteksta kletvica...ajajajse nam slabo pišepa ne gre se le za to besedo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 men pa nben odgovoro Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 sprejet, da je več pogledov gre...razumet, da je več pogledov gre težjepustit, da je več pogledov ... se hitro polomimo; argumentiraje svojega prav se hitro sprevrže v argumente edinega prav tolerirati več pogledov... zna biti egoistično.... bo ok free? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak s tvojimi ocmi - ker bos TI pomislil nanj.Nekdo drug pa bo drugace pomislil nanj - in vse to TUDI pise zgodovino. no, no čakte mau - dejstva so dejstva in to še posebno zgodovinska - saj za njih obstajajo neki zgodovinski viri, ki to potrjujejo......dokazujejo, če hočete, res pa je da se mnogi imajo za interprete zgodovine........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, no čakte mau - dejstva so dejstva in to še posebno zgodovinska - saj za njih obstajajo neki zgodovinski viri, ki to potrjujejo......dokazujejo, če hočete, res pa je da se mnogi imajo za interprete zgodovine........... Ja sm jaz tud tko rekla, mal višji gor poglej, pa se je marsa kr strinjala...lepo mam rada k so ljudi odprte glave.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 saj - se se diplomacije naucim na stara leta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 skratka - mi trije smo najlepši par Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>skratka - mi trije smo najlepši par Ja Marsa je že lepa sam za naju se še pa ne ve......... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 a se ti zdi? nimam kej dost problemov z nastetim pomoje! (prvi trije)spljoh pa sem tudi veliko spraseval!! tolerirati vec pogledov lahko pomeni tudi ne zavedati se! da, in tudi toleriram vec mnenj, pravzaprav toleriram VSA mnenja, se trudim, da bi jih! sorry, ampak ti pa zgleda mojga ne ce gledamo iz tvojega vidika): ne tolerirati to, da nekdo (v tem primeru po tvoje jaz) tolerira vec mnenj; postavi tebe v isto vlogo kakor mene! torej ker ti ne toleriras nekoga ki tolerira vec mnenj (po tvoje) tko, da ce mislmo da bo razprava tekla dlje, bi blo bols da se drziva teme! ne pa tega, kar kdo tolerira v praksi pa to lahko sprovedes na vec nacinov; med njimi je tudi ta, da odgovoris meni na vprasanja par mesidzev nazaj! (ce zelis seveda)-----------sprejet, da je več pogledov gre...razumet, da je več pogledov gre težjepustit, da je več pogledov ... se hitro polomimo; argumentiraje svojega prav se hitro sprevrže v argumente edinega prav tolerirati več pogledov... zna biti egoistično.... bo ok free? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jasno da ne, seveda imas prav, mal sem se pohecala, sem mislila da je jasno. Se mi je zdel, da se hecaš. Si pa zadnič tud nek druge napisala, da si egoistična. Je pa egoizem dans po moje že tko večinska "vera". Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj je "komunist" zmerljivka? Komunizem zavrača vsako duhovnost, numrljivost človeške duše. Bazira na materialistični filozofiji, da duh izhaja iz materije, kar je čisto nasprotje duhovnosti. Idealistična filozofija uči, da materija izhaja iz duha, tako kot vse vere. Že v osnovi zagovarja nasilno rešitev, se ni zgolj "sprevrgu" v nasilje. Krščanski nauk je socialen, nič komunističen. Teza, da je komunizem dober, sam ljudje slabi, je protislovna. Če bi bili ljudje v redu, pol sploh ne bi rabil nobenga komunizma. Rečt, da je bil Jezus prvi komunist je :xx!: Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda ni nič točno tako, sam kar se pa zgodovine tiče so ena dejsta k ostajo ista. En dogodek k se je včeraj zgodil, bo jutr točno tak če boš pomislu na njega..... poglej deset različnih virov o istem vprašanju, temi, dogodku, času, osebi.... boš videla da je zgodovina še večja lažnivka kakor statistika Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.