Skoči na vsebino

Ste verni

Todika

Recommended Posts

Vrba, jaz mislim, da verujem in verjamem opisujeta isto stanje, ki ga dojemamo na različen način-z različnimi čutili. Verujem s srcem in dušo. Verjamem pa predvsem z glavo. Jaz x;)x
fish is mute-fish knows everything-G.B.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>hmmm  :shsh:

Najkrajse bi odgovorila z enim samim stavkom: prav je tisto, kar nikomur ne skodi, ne sebi + ne drugim 

x:)x  x:o)x  xwizardx  xokx  xyiyax

x:Xx :palec: xsrcx vsak človek je svet zase in prav je vedno tisto ,kar njemu govori srce in duša.... seveda če ZNAŠ prisluhniti :sorcerer: :shsh: xokx

VRBA xsrcbumx lahko noč bimčkam te... xyesx xsmx

• 2 weeks later...

xsrcbumx Moja vera temelji na ljubezni... x;)x

Ko se povezujem z neskončno inteligenco xegox ,večno silo,ki je ustvarila Mene in Vse x:)x kar obstaja v Univerzumu, sem trdna in varna... xDDx

Čutim moč, ki je v meniin resničnost mojega bitja je nenehno povezana s silo , ki me je ustvarila x:Ix , ne glede na to , kaj mi govorijo druge religije... x:o)x

Bog je v meni.... x:Ix Ko se sprejemam in zavedam , da sem dovolj dobra , se odpiram zdravilni sili lastne ljubezni.. :love:

Ljubezen univerzuma xegox me obdaja in je v meni... x:Dx Zaslužim si jo... x;)x

In skozi moje življenje teče ljubezen xhypnox xyesx :love: xcrossfingx

Todika, fuuul me je nasmejala tvoja prva objava.

Kristus je prisel v Gospodovem imenu. A je to res tezko verjeti?

Drugace pa glede vere mislim tako. Vsi tisti, ki mislijo in govorijo, da so verni, jim ponavadi prav vere manjka. Kdor je veren, bo vero zivel. Jaz priznam, da nisem povsem. To, kar neizpodbitno verjamem, je vera v Stvarnika.

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

noooooo men pa tud ta vera v stvarnika ne diši preveč....se bom pustila presenetit in upam da boma s stvarnikom enkrat prijetno poklepetala x:Dx upam da ima dober dar govora, ker drugače ga je naj...l :vragec: in ja težko mi je verjeti da je kristus prišel v gospodovem imenu :o|o: razen če se spustimo v debato v imenu katerega gospoda.....ne bi rajš......in ok, če naprimer vse to drži, ima stvarnik verjetno hude težave s svojim sinom, ker se verjetno z vsemi štirimi upira da bi še kdaj prišel na zemljo....verjetno mu ne diši preveč da bi ga v kakšni umobolnici prepričevali da on ni božji sin......

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ooooooooo si me pa prijetno presenetla x:Dx

a bi ti spoznala božjega sina? da pride nekdo k tebi in ti začne govorit da je božji sin....kaj bi si pa mislila? tip je zmešan x:Dx al bi mu verjela?

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

VERUJEM, V ENEGA IN EDINEGA VSEMOGOČNEGA BOGA , KI HRANI MOJA USTA IN USTA MOJIH OTROK, VASE!!! AMEN

NAJ MI BO ŠE NAPREJ ŽIVLJENJE TAKO KOT KOT DO SEDEAJ , ČE NE BOLJŠE , PA SE NIČ NE PRITOŽUJEM! NA VEKE VEKOV, AMEN !!!

x8Dx x:Dx xnckrivx xsuperx xsuperx xsuperx xokkx

Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!

<{POST_SNAPBACK}>Ojej!!! :sori:

Pa smo spet tam, spet od začetka, jara kača.

lep dan

peace and love

Klinar

:palec: se strinjam in zato je škoda mojega dragocenega časa pisat eno in isto x;)x enim in istim.... x:o)x ki preprosto še niso prišli dalj od svojega nosu oziroma razmišljanja, ki je za njih edinole pravilno xDDx no,saj ta pot razsvetlenja lahko traja celo življenje xDDx če le SAM tako hočeš in želiššš x^x

xsrcx xDDx lep dan s soncem obsijan prav vsem... x:Xx xDDx x:Xx

Vrba tebe pa bimčkam... x;)x x:Xx x:)x

<{POST_SNAPBACK}>noooooo men pa tud ta vera v stvarnika ne diši preveč....se bom pustila presenetit in upam da boma s stvarnikom enkrat prijetno poklepetala x:Dx upam da ima dober dar govora, ker drugače ga je naj...l :vragec:  ..

Todika, ti pa si klovnesa x:o)x x:o)x x:Dx . Ni dovolj, da poslušaš, je treba tud slišat; in ni dovolj, da gledaš, je treba tud vidt. Naj te ne skrbi, če ima Bog dar govora, raje skrb za to, kolk si ti pripravljena sprejet x;)x.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

<{POST_SNAPBACK}>hmmm  :shsh:

Najkrajse bi odgovorila z enim samim stavkom: prav je tisto, kar nikomur ne skodi, ne sebi + ne drugim 

x:)x  x:o)x  xwizardx  xokx  xyiyax

In človek je najmanj bog.....in v vsakem trenutku ve, kaj komu škodi. :o|o: Sploh, ker vsem ljudem isto škodi. Sam meni škodi, če me kdo hoče na koncert Fredya al pa Atomic harmonic pelat. Prijatlu iz otroštva bi pa total zaškodlo, če bi ga jaz na Nick Cavea pelal. Moj fotr Partibrejkersov neb prenesel. Moj sodelavec ma ful širok spekter muzike rad, sam mojih Pink Floydov pa ne prenaša. Dobra prijateljica obožuje opero, jaz pa sam Callasovo x;)x Moj frend obožuje jazz, men pa samo "klasika" jazza paše, preveč žaganja mi škodi, še bl k pri hard rocku, ki ga ima ful rad en moj drug frend, sam samo AC/DC x;)x In tako naprej..... x;)x Mal poenostavljeno ali ipak....

Al si mislila sam ona klasična škodovanja, zavržna že po 10-ih zapovedih? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

mickeni pa ti si pravi balzam za dušo :palec: sem že mislila da sem edina tok trapasta da ne zastopim x8Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

....kadar ti je dano, z zahvalo sprejmi...

Ne povzdiguj se , ne raduj se preveč, tudi nečimerno se ne ponašaj, ampak bodi zaradi daru še bolj ponižen, previden in boječ v vseh svojih delih,zakaj minila bo ta ura in nastopila bo skušnjava....

Nikoli še nisem našel tako vernega človeka, da bi se mu ne bila kdaj milost odtegnila in gorečnost ohladila....

Pride pa tudi skušnjava, da se človek v dobrem ne prevzame.Tudi telo še ni mrtvo, zato se ne nehaj pripravljati na boj, ker imaš ob desni in levi sovražnike, ki nikoli ne počivajo...

:inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

zakaj imam jaz občutek, da nekateri zamenjujejo svoj Ego z duhovnostjo?

Danes sem bila nekaj ur v naravi... sonček,žvrgoljenje ptic, opazovanje dreves, odseva na vodni gladini in sem ugotovila da sem našla stik s seboj, vero vase... ja sem verna, verjujem v poštenje, v ljubezen (pa naj bo še tako osladno slišat), vase...

Ne. Ti nimaš pojma kaj delaš in govoriš! Ljubezen pa si zgleda lahko sam z Vrbo deliš, hahahaha x;)x x:Dx Prav smešna si, ko širiš misli o vsesplošni ah in sploh ljubezni, nisi pa je sposobna dati nikomer, ki se ne strinja s tvojimi stalnimi zdaj počas že puhlimi nakladantskimi posti o ljubezni, ki nimajo blage sapice z realnostjo, kar se zlo hiter pokaže tud v tvojih postih. Sam si slepa, se ne vidiš, se nisi sposobna videt.....No, so pa kdaj pa kdaj fajn za prebrat, še bl bi bli, če bi se znala tudi obnašat v smislu kot pišeš.....

Mickeni pa je balsam za vsako.......tud dušo. :vragec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Cist tko BTW: Jest sm bozji sin. x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ne. Ti nimaš pojma kaj delaš in govoriš! Ljubezen pa si zgleda lahko sam z Vrbo deliš, hahahaha  x;)x  x:Dx Prav smešna si, ko širiš misli o vsesplošni ah in sploh ljubezni, nisi pa je sposobna dati nikomer, ki se ne strinja s tvojimi stalnimi zdaj počas že puhlimi nakladantskim posti o ljubezni, ki nimajo blage sapice z realnostjo, kar se zlo hiter pokaže tud v tvojih postih. Sam si slepa, se ne vidiš, se nisi sposobna videt.....No, so pa kdaj pa kdaj fajn za prebrat, še bl bi bli, če bi se znala tudi obnašat v smislu kot pišeš.....

Mickeni pa je balsam za vsako.......tud dušo.  :vragec:  x:px

x:o)x Z enakomislečimi deliti ljubezen je balzam vsake duše.... xloveyx VRBA x;)x tukaj in enakomisleči moji najdražji..... xhypnox xloveyx

To kar pišeš in govoriš je samo ODSEV tebe samega in tvoje notranjosti :OO: xbookx

Le kdo ti daje Pravico soditi O meni SAJ me niti ne poznaš xscratchx xegox

Kar se tiče "mickenega" sem pa brez besed x^x neokusno in mi pove marsikaj o osebi kateri "le ta " pripada xDDx pa brez zamere TE BIMČKAM x;)x x:o)x xloveyx :sorcerer:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...