Skoči na vsebino

Ste verni

Todika

Recommended Posts

Guest sstane

Ko sem pisal knjigo, bilo je pozno ponoči, je nenadoma zazvonil telefon :" Vera pri telefonu." Še preden sem uspel karkoli reči, je gospa položila telefon in se nikdar več ni oglasila.

Ta klic mi še danes ne gre iz glave. Le katera Vera je to bila?

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ko bi ti vedel kak smesn si ti, k ne znas drucga kot napadat, ocenjevat, obdolzevat, k se sploh ne znas pogovarjat... se znas samo plitko ponujat.  xrolleyesx Nehaj bit oseben, pa se poskusi pogovarjat o kaki zadevi ali stvari - tle se gre, ce smo verni.... si cist mimo ... od kakrsne koli debate ... kot en otrocek k je skregan s celim svetom... in sovrazi vse, ki mu nic slabega nocejo... so menda vsi krivi, k niso tak kot si ti, kaj!

.

Ko bi vedela kako si smešna ti, ko me tako ocenjuješ, pa me sploh ne poznaš. Zlo plitko. Ne, Vrbičica, nasprotno, velik ljudi znam pohvalit, zelo dobre odnose imam z lunatki, velik prijateljev, ljudi imam rad (še vedno x:Dx ), pripravljen sem pomagat itd. itd. Nikomur se ne ponujam, vprašam se, kakšni so ljudje, ki ocenjujejo, da se ponujam. Hahahaha, pa ti si izgubljeni primer......

In ne, ti ne vidiš, da pokušaš solit pamet celemu svetu. In jaz sem v debati vedno oseben, ti se pa napravljaš, da nisi, pa na vsak mal bl kritičen post reagiraš več kot osebno. Nehaj se smešit, ker se na kilometre vidi, da nisi sposobna ravnat kot pišeš.... :xx!:

Pa kaj ti si Luciferka al kva? :eek: x:Dx

Menim, da prej s tabo ni v redu kot z mano. Z nikomer nisem skregan, razen ta hip čist mickeno s tabo, pa še to nisem skregan, ampak nasprotujem bedastim postom. Sovražim pa ne nikogar, imam to srečo. x;)x Privilegij, ki sem ga zelo vesel. Mogoče ga ne bom deležen vse življenje, sedaj sem ga in za to sem hvaležen, komurkoli že.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>

Le kdo ti daje Pravico soditi O meni SAJ me niti ne poznaš xscratchx  xegox

Kar se tiče "mickenega" sem pa brez besed x^x neokusno in mi pove marsikaj o osebi kateri "le ta " pripada xDDx pa brez zamere  TE BIMČKAM x;)x  x:o)x  xloveyx  :sorcerer:

:eek: :eek: :eek:

Pa saj to ne moreš verjet. Jaz ne širim besedičenj o vsesplošni in brezpogojni ljubezni do vseh in vsakogar, ker vem, da še zdaleč niso realne. Ti mene sodiš, pa tega nisi sposobna videt, da me. Jaz samo reagiram, ker mi gre na živce, da je nekdo tako ohol, da si upa pisati "božje besede" v stilu.....saj ne vedo kaj delajo ipd. :xx!: :xx!:

Del posta o mickenem je bil odgovor o tvoji pripombi nanj.....a si že pozabila, da si jo napisla? Se ne bi čudil. In je bila tvoja okusna bolj kot moja? x;)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :eek:  :eek:

Pa saj to ne moreš verjet. Jaz ne širim besedičenj o vsesplošni in brezpogojni ljubezni do vseh in vsakogar, ker vem, da še zdaleč niso realne. Ti mene sodiš, pa tega nisi sposobna videt, da me. Jaz samo reagiram, ker mi gre na živce, da je nekdo tako ohol, da si upa pisati "božje besede" v stilu.....saj ne vedo kaj delajo ipd.  :xx!:  :xx!:

Del posta o mickenem je bil odgovor o tvoji pripombi nanj.....a si že pozabila, da si jo napisla? Se ne bi čudil.  In je bila tvoja okusna bolj kot moja?  x;)x

x^x ti nikoli ne bil dober agent CIE xcrossfingx xpartyx x:o)x

<{POST_SNAPBACK}>uiiii, kak grdo gledajo tvoje ocke....

kar tekmuj, kar tekmuj, saj ti to rabis.

Da te le ni sram, ja

a se zdaj pocutis boljse?a si izzivel vse tisto potlaceno?

al se pride kaj

.

:eek: :eek:

Vrbičica, to mal šaljivo vprašanje al mogoč nisi Luciferka sem ti postavil, ker mi vbijaš v glavo, da sovražim in mi (sicer po ovinkih) očitaš neke lastnosti, ki jih nimam....isto je počel Lucifer......lunatek z niknejmom Lucifer...... x;)x Pa podobno je cerkveni ponižni in že skor fanatični podanik, vendar odkrito prepojen s sovraštvom do drugače verujočih in ne-verujočih. Sam tko, ker je možno, da si napak razumela..... x:)x

K. Čapek

milost vere moraš neutrudno iskati, hrepeneče prositi, zaupno in potrpežljivo pričakovati, hvaležno sprejeti, ponižno hraniti in Bogu prepustiti, da te razveseli z nebeškim kraljestvom, kadar in kakor je njemu ljubo...

Bog namreč mnogokrat naenkrat da, kar je dolgo časa odlagal....

kdor torej s preprostim srcem dviga k njemu svoje misli in želje, tak bo najbolje pripravljen za milost in vreden daru ...

On namreč tam deli svoj blagoslov, kjer posodo prazno dobi...

xrainbowx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Verjamem v Boga.

Verjamem v dobro.

Verjamem v čudeže.

Verjamem vase(to je po novem x:Dx )

Verjamem v svoje hčere(tudi po novem x;)x

Verjamem, da bo tako kot mora biti.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

<{POST_SNAPBACK}>Principeska, kam si usla. Pocakaj, ti bodo tle povedali, kako se moras obnasati, da bos nesrecna, depresivna, da se bos slabo pocutila, da bos provokativna, ... no da bos pac taksna kot te oni hocejo imet.

Oni verjamejo v vse to kar govorijo, to je mocna vera in na veri ne smemo rukati, so nas ucili v soli. Nas docent je rekel: vcasih ima clovek samo se vero, to je edina slamica katera ga drzi nad vodo, ne smemo mu je vzeti.

To je tocno ta tema: a ste verni  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Moj sin mi je enkrat rekel: "Ves mama, ta kolega ni tak, kot se to kaze do tebe, on sicer ni tako vljuden...."

Pa sem jaz rekla: "No, saj je ze fajn, ce ze vsaj ve, kako je prav, mogoce mu bo kdaj uspelo biti to tudi iz njegovega prepricanja. "

xsrcx

x:Dx x:Dx x:Dx

To si pa zanesljivo o seb pisala. :vragec: x;)x Se že onikaš. x;)x

K. Čapek

Ja, vse sorte ljudi smo na svetu-HVALA BOGU!!!!!

Berem poduhovljene besede-MIR LJUDEM; VSE IN VSI SE IMAMO RADI; KER VSI SO MOJE OGLEDALO IN ...bla, bla, bla...Duhovnost je biti resničen in dejansko sprejeti sebe in se ne s tem hvaliti, še posebej ne na ciničen ali poniževalen način-Jaz sem superioren in sprejemam tvoje skromno vedenje, ker berem in na delavnicah slišim, da je to duhovno :sleeping: ŽIVLJENJE TE UČI IN ČE SE UČIŠ TOLK BOLI NA TRENUTKE; DA O TEM NE SOLIŠ PAMETI DRUGIM

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Glej, boš porekla, da se podim za tvojmi posti in jih kritiziram, Vrba, pa sam svoje razmišljanje hočem podat. Ker tvoje pa berem.

Jaz tudi verjamem v dobro. In v čudovito. In vase. Za pravičnost se trudim po vseh svojih močeh, vendar ne verjamem vanjo povsem. Sploh pa ne verjamem, da je tako kot mora biti. To pa sploh ne. Ta svet je veliko prekrut in prekrivičen, da bi lahko verjel, da je tak(o) kot mora biti. x^x

K. Čapek

kwa se tukaj tepete aaa? :sori:

ma kaj a ni vseeno a je človek veren al ne..ponavadi tisti tercialci..so najhujši jao jao...

bistvena je kakovost življenja in ne tiste bedne forme in norme..... x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>stalno berem o jajcih, sem mislila, da je to velikonocna sala, kaj pomeni to?

no, ce jaz kaj ne vem, potem jaz vprasam... xsrcx

sem se ze na vec mestih vprasala, ko nekateri ne citirajo ali ne napisejo imena... zakaj pa enkrat ne bi rekla x;)x

glede jajc bi jest takole....

met jajca no problemo,he znat in umetnost jih je nosit:)) in uporabljat v točno tist namen,he zakar so postavljene...kapiš?

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Vrba, zakaj citirat?Kaj ni dovolj, da se pišejo modrosti drugih kot osebne modrosti tistih, ki jih citirajo? Sama sem mnenja, da je življenje živeti umetnost, ki se jo učimo sprejeti s srcem. Tudi jaz želim ljubiti in sprejemati vse, vem da pravijo, da moraš , če si nekaj želiš govoriti kot da to že imaš, da to postane tvoja resničnost..a vseeno-jaz sem tu, krvava pod kožo z zamerami in bolečinami in to priznam in citiram sebe :o|o: .Živela sem tudi po principu:ljubezen je povsod in ugotovila, da to ne velja zame, če ne morem sprejet dejstva, da se nekdo ne strinja z mano-torej ne sprejmem, da se motim-torej ne ljubim sebe-torej kako bom ljubila druge x?x

Da maš jajca, pa rečemo tisti-tistemu, ki si upa stopit pred vse in povedat ali naredit to kar misli-čuti-je pogumen, ker ima jajca x:o)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>....kadar ti je dano, z zahvalo sprejmi...

Ne povzdiguj se , ne raduj se preveč, tudi nečimerno se ne ponašaj, ampak bodi zaradi daru še bolj ponižen, previden in boječ v vseh svojih delih,zakaj minila bo ta ura in nastopila bo skušnjava....

Nikoli še nisem našel tako vernega človeka, da bi se mu ne bila kdaj milost odtegnila in gorečnost ohladila....

Pride pa tudi skušnjava, da se človek v dobrem ne prevzame.Tudi telo še ni mrtvo, zato se ne nehaj pripravljati na boj, ker imaš ob desni in levi sovražnike, ki nikoli ne počivajo...

:inocent:

Hm, lia, kje pa si to pobrala x?x

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Vern glih nisem, vsaj cerkveno gledano ne :xx!: :xx!: :xx!:

Svetga pisma še nism prebral, čeprav se matram že pol leta, sm še zmeri mal pred polovico... Me prav zanima če mi bo ratal v naslednjih treh letih prebrat vsa ta sveta pisma...

julijana dejansko je res kar si napisala :palec:

Vrba ne se sekirat, nekateri dojemajo brezpogojno ljubezen na drugačen način

Mick glede na tvoje poste bi reku da povezuješ agresijo z ljubeznijo??? Temu baje pravjo temperament... sam ne spada v to področje razn če si rad škoduješ.

Lia dobri citati morm rečt, včasih je dobr premislt kej o temu. Ful uporabni :palec: :palec: .

S kje jih to dobivaš, predvsem me zanima, če imaš kje zraven napisane kakšne bolj uporabne razlage recimo vsaj na katere dogodke, prilike se navezuje... Ker cerkev je vse cerimoniale in čudeže, če tko hočte skrila v take preproste stavke, pol pa vohaj, kaj točno so delal svetniki da so koga pozdravili itd...

P.S

A mogoče ve kje bi se dal dobit življenjepis od sv. Antona (okol leta 200) ful me zanima, ker v knjigi o Koptih zveš ful mal uporabnih zadev, razen pač nekaj zgodovine in še par malenkosti...

<{POST_SNAPBACK}>Mick glede na tvoje poste bi reku da povezuješ agresijo z ljubeznijo??? Temu baje pravjo temperament... sam ne spada v to področje razn če si rad škoduješ.

quote]

Jaz sem temperamenten človek. x;)x

K. Čapek

Ampak v real lajfu to znam dost dobro obvladat, ker se zavedam, da temperament onemogoča objektivno in optimalno delovanje. Sem pa vseen raje temperamenten k hladovina.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...