Skoči na vsebino

Astrodgovori

ananta

Recommended Posts

Odgovori na astrološka vpRAšanja.

Na ta zadnje je predvsem čveka veliko vpraševala. Odgovarjam napamet...

*

Klasična astrologija na katero verjetno mislite se bazira na Denderah muralu, nekaj kot grško varijanto egipčanskega neba. Zveni neverjetno pa ta mural ŠE NI DEKODIRAN. Torej Ptolomej je narobe delal, in ostali kot Nostradamus. Tudi Keper je narobe delal.

Astronomi vglavnem niso narobe delali kar so opazovali nebo. Če se na nebu baziramo ni problemov. /1/ Vsakdo ve kaj je nebo.

*

Programi obstajajo. Nekaj experimentalnih programov obstaja, pa čeprav bi bili interesantni za eventuelne učence, niso dovolj za mene.

Tisti programi delajo wheel chart, krožni ekliptični krog z veliko veliko kentavrjev, cubewano, plutino objekata. Gre se za dokaj resne projekte in sta dav ali celo trije, dva v Švici in eden v costa Rica. O tem sem leta in leta pisal.

Objavil sem večkrat krožne dijagrame darkplanets, kentavrji in ste lahko videli te programe, predvsem tisti kateri imajo natalne kentavrje na razpolagi.

Sam sistem z ekliptiko ima nekaj narobe pa ga manj vpoRabljam, če ga sploh. To NE POMENI da ne vem kaj je "klasična astrologija", če si to čveka mislila? Seveda poznam kar ti poznaš.

*

Pozicija astro.com ni jasna. Torej kostarikanac in astro.com sodelujejo, jaz sem pa šal naprej in nekaj časa nisem sodeloval (nekaj let). Kar pomeni da smo šli naRAzen. Nekaj se dogaja da bi spet sodelovali, kar pomeni da bo astro.com imel naše IAU standarde. Ne vem zakaj je astro.com (amaterski sajt) tako pomemben?

*

astro.com smo/bomo predvsem porabili za popularizacijo kentavrjev...

*

Zakaj so materijali tako zapleteni in niso pri roki? Velik, velik je RAzlogov. Prvi je © Copyright. Drugi so težave z pO5trežnikom

(ko imaš več diskov in 10 Gb so to že težave).

Materijal obstaja, prebit se RAbi in sam(a) sklepat, ne pa kar prepisevat. Anglija in U.S.A.

nimajo astrologije prav zato kar so samo prepisovai. Alan Leo si ni znal horoskopa izRAčunat. U.S.A. si 300 let niso znali lastnega ascendenta izrRAčunat. To je zelo nematemagično.

*

Nekaj knjig je pa ne od naše grupe. Verjetno amaterji vzamejo IME kentavrja pa ga na...

štejejo. Vsak z yahoo lahko napiše Pholus sim Pholus tam. Jaz/mi obdelujem(o) objekt ko ŠE NIMA IMENA. Pustili smo vse experimentalno.

Zelo RAzlično imamo te objekte. Seveda jaz bom po svoje. Sploh se ne oziram na kaj drugi deajo kar imam neodvisni status, ne rabim nobenega. Zaenkrat.

REsnica je da sem se tudi jaz nekaj sem pa tja naučil, NASA pa to. Zdaj pa imam lastno metodo.

*

/1/ RAzen filozofskih: kaj je maya, kjer je nebo, a ga resnično vidimo, kaj je opazovanje, optika, iluzija itn. Tudi to je obdelano na ta zadnje.

*

Velikih razlik ne boste takoj opazili. Vsekakor pa so. Če naštejem ure porabim. Leta nazaj sem videl samo nekaj razlik, zdaj sem na lastnem terenu in vidim samo razlike med nebom in pseudojungianskom astrologijom.

*

Spremembe v astrološkem sistemu? Ne bo jih. Uvajam(o) novi sistem. Sploh ne bom koregiral "stari" sistem, kar je toliko napak da nima smisla. Astronomi so se prav zato režali.

*

A lahko imate vse po starem. Seveda. lahko direktirate primarno in tranziti bojo ok. Torej več al manj za normalne potrebe vse bo ratalo.

*

Uvedel bom končno egipčanske standarde. Vsaj tako domevam ta hip. Grki so vse zapacali, se strinjam z Zecharia Sitchin.

*

Poleg tega shumerijanski standardi bojo ok.

*

To privede do spremembe v kulturi nasploh planetarno.

claudio

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...

astro.com pa ,čeprav je amaterski uporabim kdar želim pogledati kentavre.

Nisem dosti brskala po netu vendar se mi zdi,da jih dobiš samo na astro.comu...mogoče astro.data...ampak kot rečeno mi je astro.com dovolj. Tudi opis zanmimivejših kentavrov premore.Nekako se znajdem tudi na njem čeprav imam na PC-ju en 'tamal' kup programov od PCA do Solar Fire 05 naprej.Itak pokažejo vsi enako.

Mene pa zanima kako ti gledaš.... recimo na konjunkcijo (separacija) Mars Pluton...tole me zanima,da primerjam med tvojo razlago in razlago tradicionalne astrologije.

Verjamem,da veliko veš in znaš samo nekaj je:nikol,skoraj nikol mi Mozilla Firefox ne odpre programa oz.url.naslova katerega podaš na luna forumu tako,da ni čudno,da tolk

sprašujem x:o)x

Še bolj prima bi bilo če bi enkrat videla tvoj program...ima karta obliko kroga,kvadrata,pravokotnika...ali tega sploh ni ...je razdeljena na hiše ali ne...vem,da je več ascendentov in več Sonc...to bi se,eventuelno,verjetno dalo nekak zračunat če bi povedal formulo.....vidiš dokler vsega tega ne bo ,samo nekaj beremo in ne vemo kako to uporabiti.

Kako gledaš na knjige Mileta Duporja?

Eh ja..kolk bi te imala za vprašat x:Dx

Lep pozdrav in hvala za odgovore :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Za odgovor bi pšorabil astronomijo da vidim kjer so Mars in Pluton in če so sploh v konjunkciji. To se namreč nikoli ne vidi iz "navadnih"

programčkov.

Programi? Jaz sem v NASA in te lahko mejlam z efemeridami prav iz NASA. Imam telnet pristop. Torej črna komandna linija.

Ponavadi imam astronomski program. Za dunkelsplaneten imam specijalni program, temni polaneti, by Svarup, .de

Delajo dva ali tri programa za mene pa še nisaem zadovoljen. Ne bom se več velik vkvarjal z astrologijo. Grem špilat. jas sem namreč kompozitor. Najbližje bi bil David Sylviam (Japan).

Mile je več kot ok in z Marso se strinjamo.

Primarne direkcije se uči.

Ko naredim horoskop ne obravnavam vse objekte.

Natančno vem kjere mora obravnat. Objektov je velik.

Zdaj delam v novem webscope formatu. Na sajtu ga takoj zagledaš.

Ne najdeš kentavrje kar sem edio jaz pisal delineacije.

Najlažje z Gogle Groups levo na sajtu. NLP RA.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...