Skoči na vsebino

Črna Magija

ananta

Recommended Posts

Črna magija

V astrologiji Merkur kvadrat Saturn (Crowley), i ching :IIIII 44.

Zelo blizo smo, na Dunaju je in so lože

katere so me napadle pred letOMa. Gre se za ... organizirano in legaliziRAno ( ... !!! ...) demonsko magijo katera je delala probleme Frabato magu v cajtih Hitlerja, torej svetovna črna magija. Vsepovsod so lože znane in neznane. Tolikor o dobremu svetu.

Urokljivo oko lahko naškodi, čeprav je boljše da se človek sploh ne vkvarja z tem in da nima časa za bedarije. Proti črni magiji imamo mantre.

Pandit Lakhan Pal priporoča:

CHAAP DHAR PRANAVAU PAVAN KUMAR KHAL BAN PAAVAK GYAN GHAN

JAASU HRIDAY E AAGAAR BASAHIN RAM SAR.

Z tem grejo tantre itn kot tudi $pinacha z katerom spimo in jo vrxemo proch. $pinacho OMenja tudi I Ching v dvojchkih IIIII: peta linija. Popeye without

a face je udjat. Les yeux sans visage.

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Oči brez obraza.....

Česa se moramo sedaj bati??

:eek:  :inocent:

Prav ničesar, bojiš se lahko samo sam sebe, če take zadeve sprejemaš in v to verjameš.

Veliko je bilo že okoli tega napisanega, verjetno bo to temo Marsa vrgla že v kako podobno. Samo še vedno velja pravilo, ki sem ga že velikokrat povedal, če ne verjameš v čarovnice jih ni, če samo misliš da so, jih boš srečeval na vsakem koraku. Prav isto je tudi z magijo, noben mag ti nič ne more, če ti te informacije nisi pripravljen sprejeti.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

<{POST_SNAPBACK}>Prav ničesar, bojiš se lahko samo sam sebe, če take zadeve sprejemaš in v to verjameš.

Veliko je bilo že okoli tega napisanega, verjetno bo to temo Marsa vrgla že v kako podobno. Samo še vedno velja pravilo, ki sem ga že velikokrat povedal, če  ne verjameš v čarovnice jih ni, če samo misliš da so, jih boš srečeval na vsakem koraku. Prav isto je tudi z magijo, noben mag ti nič ne more, če  ti te informacije nisi pripravljen sprejeti.

Hmmmm... pol ti še nisi probal čarat??

Jaz verjamem, ker vem, da je to možno....

Po mojem mnenju pa se lahko z določenim energetskim ščitom tudi pred tem zaščitiš.

Scio mi nihil scire

Pa ti magi uspejo kontrolirat moč, ki jo dobijo? S črno magijo se ni za hecat.

Če te ima kdo na piki nisi na varnem tudi, če si nevednež/nočeš o tem nič vedeti...

Običajno pa je ne-brskanje po črnomagijskem loncu najboljša zaščita.

Energijski ščit? Ja to deluje. Deluje tudi to, da ko te napadejo ugotoviš kdo te napada in ga ne poskušaš "uročiti nazaj" ampak ga soočiš z dejstvom, da si ga spoznal in si narediš nekahšen "ščit ljubezni"; braniš se z dobrim ne s slabim, ker je slabo hrana črne magije....

ja s tole crno magijo se res ni pretirano za igrati.

jst vem da z njo nisem nikoli zelela imeti opravka, je pa dejstvo da nekdo nenehno name mece vsesorte uroke.

In ko vidim da gredo stvari ze posteno po nepravi poti, zaprosim hodzo za pomoc...

Ki mi navadno naredi kako zascito in odzene uroke...

<{POST_SNAPBACK}>Hmmmm... pol ti še nisi probal čarat??

Jaz verjamem, ker vem, da je to možno....

Po mojem mnenju pa se lahko z določenim energetskim ščitom tudi pred tem zaščitiš.

Energetski ščit si lahko samo ti in tvoji miselni vzorci. Informacuje obstajajo, prav tako je tudi resnica, da se vzorci vseskozi primerjajo med sabo in, da se podobni potem nadgrajujejo v nov vzorec, to je zakon telepatije, seveda ni nujno, da te vzorce ozavestiš, čeprav so ti vseskozi na razpolago. Ozavestiš jih takrat, ko ustvariš pogoje, ko je prisoten nek strah pred tem, ko te nekaj napelje, da tudi na to možnost pomisliš.

Kar se pa zaščit tiče je pa to samo nek pripomoček, ki ti uravnoveša tvojo energetsko nesimetrijo, da imaš čim manjše možnosti ustvarjanja svojih blokad, ki preprečujejo normalni pretok energij in v bistvu posredno nima s tem miselnim vzorcem ničesar, neprosredno pa lahko veliko.

Poglej primer. Nekaj ti je skočilo v glavo, da je možno, da bi te nekdo uročil. Strah pred tem in nesigurnostjo v jutrišnjem dnevu, ti ta vzorec krepi in nadgrajuje, vse bolj tudi omogočaš egu, da te v to razmišljanje še bolj vleče, polprevodniški kristalčki ti odpirajo tudi proti k zavestnemu delu in ta fobija te začne vse bolj in bolj preganjati, sprejemaš vzorce, ki so ti na razpolago, čeprav jih v resnici prav nič nisi rabil, tvoj strah jih je ozavestil. Ker je ta misel ena od močnejših sedaj v tebi, druge niso več tako pomembne, to ti ustvarja drugačne kemične reakcije v telesu in nastane energetska blokada. Zaradi te blokade pač energije ne sprejemaš več tako kot bi jo moral in nastane nesimetrija energetskega stanja, ki povzroči določene motnje. Zaradi tega moraš premišljevati, tudi trpeti, prisotne so razne bolečine in to te na koncu tudi prisii, da najdeš vzrok tega, kar je povzročil strah pred vzorcem, ki si ga sam ustvaril in zato pritegnil k sebi v primerjavo tudi vse ostale vzorce, ki so ti na razpolago.

Ne vem koliko mi je uspelo to napisati, ker je težko napisati na splošno brez bolj podrobnega opisa delovanja miselnih vzorcev v naših možganih in posledično opisati posamezne kemične reakcije naših organov. Vendar ena resnica popolnoma drži. Sami si probleme ali blokade ustvarimo in sami jih moramo razrešiti. Zakon narave in pretvorba miselnih vzorcev je tako telepatsko naravnan, da naš vzorec pritegne podobni vzorec in tu je bistvo problemov, ki nas pestijo. Pri tem je pa najpomemnejše, koliko smo v tem iskreni, koliko dovolimo da bi ego vlekel bolj v drugo stran kot je temu prav, koliko smo sposobni ega obvladati, da opravlja samo tisto funkcijo, ki naj bi jo v osnovi imel, da je vratar naše zavesti.

najboljše je ako uroke odbiti nazaj v pošiljatelja.

Pa je nevarno, ker če ne delaš prav se vse obrne proti tebi

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>ja, odbiti ali pa izničiti

predvsem pa se ne smeš še bolj odpreti napadalcu...

zagatna zadeva

to pa itaq da ne. Pa najslabše je če te zadane ko spiš ali pa ko si bolan, ker se ne moreš branit oz. si prešibak da bi se branil in tako poooooof :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>verjetno bo to temo Marsa vrgla že v kako podobno
Ne bom, ker je v specificnem forumu, pricakujem tudi taksno obravnavo.

Itak pa za te forume skrbijo moderatorji sami.

Je pa res, da imamo na kupe tega sicer na LNF.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>mhm

al pa če najprej ne ugotoviš za kaj gre pa misliš, da ti sam mal zdravje šepa zarad vremena....

u resnic ti pa en za vratom visi pa energjo pije

bastard!

zdravje ti šepa zaradi tvojih blokad (ti si zablokiral pretok in sprejemanje energij v svojem telesu) in ne zaradi urokov, ti si tisti, ki moraš blokado spoznati, najti vzrok blokade in zdravje se bo vrnilo, če pri tem že ni bilo preveč poškodb organov, takrat je potreben tudi serviser, zdravnik.

To da ti za vratom visi je samo tvoj vzorec, ker ga tako sprejemaš in samo zato ti visi, jaz tega vzorca nimam in mi zato ne visi nihče, ker mi ne more......

Pitje energije....Ti se "jebeš" sam sebe zaradi takih misli in seveda ne moreš zaradi blokade sprejemati tistih energij , ki jih potrebuješ, lahko si razlagaš, da ti tiste prave odtekajo, a vresnici jih le sprejeti ne moreš, ker je ovira.

tomaz, obicajno za so za tezave res pravilne tvoje razlage...

da ti nihče ne "visi za vratom" pa ni zato ker ti v to ne verjameš ampak ker si očitno premočan za tiste ki bi ti želeli krasti energijo ali ki bi ti želeli škoditi. Tvoje energetsko polje je pač dovolj uravnovešeno, da ti magi ne bi mogli škoditi, ravno tako kot si ne škodiš sam...

Pri pitju energije ne mislim zgolj napada in "krade" tvoje energije ampak tudi pritisk na osebo, da se odpre preveč in ne uravnoveša energije, ki jo dobiva/ima in ki jo oddaja. V lažjih oblikah to povzroči padec motivacije, volje, razpoloženja; kasneje pa se škoda stopnjuje z izkoriščanjem procesov, ki si jih napisal ti.

Urok povzroči, da se začnemo uničevati sami. Torej spravi nas iz ravnovesja in če blokad, ki nastanejo zaradi tega nisno sposobni očistiti ni mago potrebno storiti nič več. Vse poteka naprej brez kontrole.

Razlika med normalnim in črnomagijskim pojavom težav pa je prav v tem, da druge spodbudi nekdo od zunaj in namenoma, torej ne ti sam in ne slučajno okolje/okoliščine...

<{POST_SNAPBACK}>tomaz, obicajno za so za tezave res pravilne tvoje razlage...

...

Ja samo zopet si tudi to težjo obliko sam sprejel. Zakaj pa magi vedno najprej vspostavijo kontakt, zato, da ti veš zavedno, da so ga, drugače ti v podzavesti lahko šarijo (seveda ne vzeti tako, ker tja ne morejo brez tebe) kolikor hočejo, pa če nimaš tega vzorca se nima s čim primerjati.

Različne oblike in tudi tehnike tega kontakta obstajajo, a resnično brez zavednega kontakta stvar ne laufa.

Informacije v kvantni obliki obstajajo, so prav vsem dostopne, tudi informacija prostora, informacija simbolov, informacija naše misli, a ne more se primerjati z nekim vzorcem, če tega tam, kjer naj bi se primerjal ni, enostavna se kvantna informacija na zunanji nevronski mreži ne pretvori v časovni miselni vzorec, ker ni pogoja za to, ni ničesar, kar bi to prtetvorbo vzpodbudilo.

ok...

magija deluje na dva načina: "podobno s podobnim" in "isto z istim"

uroki se delajo na predmetih, ki so bili nekoč lastnina/del ciljane osebe (obstaja povezava=2. način) ali na stvari, ki spominja na ciljno osebo...

Kaj praviš na to?

<{POST_SNAPBACK}>ok...

magija deluje na dva načina: "podobno s podobnim" in "isto z istim"

uroki se delajo na predmetih, ki so bili nekoč lastnina/del ciljane osebe (obstaja povezava=2. način) ali na stvari, ki spominja na ciljno osebo...

Kaj praviš na to?

še veliko več je načinov od tega kar si napisal, a resnica v osnovi je še vedno ista, kot sem ti opisoaval, če jaz tega ne sprejmem ni načina. Če me neki predmet čustveno veže iz moje preteklosti, če sem v nekaj nesiguren, če je v meni delček dvoma ali strahu, je to možno, vendar če sem dejansko popolnoma odklopljen od teh vzorcev, mi tudi predmet ne bo vspostavil pogoja možnosti, niti določena informacija tega predmeta. O tem se pogovarjava, ni možno, če dejansko zame tega ni in ni prav nobene možnosti, da bi v to verjel ali sprejel. To mi je bilo že velikokrat dokazano, so se že fejst eni matral pa ni blo uspeha, tudi preko zapisov predmetov, talismanov in podobno, zato z gotovostjo to trdim, kar pišem.

matr ste zapel :o|o:

pa kašna črna magija lepo vas prosm - xsmokex

osebno se recimo strinjam s tomažem, sam bi zlo poenostavla:

strah je močna energija

in oz.

samo lastne misli ti lahko škodo nardijo

xsmokex

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Ja sej to je tudi, če verjemš da ti nič ne morejo, ti ne morejo :palec: x:Dx

a magija kot taka obstaja

ne obstaja LE črna magija

in ne obstaja LE bela magija

drugače pa magij je samo ena, jaz jo razvršam v slab in dobro, kako pa drugi pa ne vem x;)x

<{POST_SNAPBACK}>pa še eno vpr.

ali magija kot taka ne obstaja?

ali obstaja le črna m?

ali obstaja le bela m?

(zanimajo me mnenja.... :) )

še to bom dodal

prav tako kot vse telepatske povezave (ne bom v detalje. kako to poteka preko pretvorb), se tudi informacije ki jih nekdo, neka skupina ali kaj pododbnega, tudi zapišejo in jih lahko sprejmeš, če ustvriš ali imaš pogoje, da jih. Pa naj bo to nenazadnje tudi zdravilstvo na daljavo, izmenjava podatkov ali karkoli, kar telepatija omogoča. Magija ni prav nič drugega kot ozko usmerjeni močan zapis za nek namen, prav isto kot namen proženja programčka samozdravljenja pri zdravilstvu preko telepatske povezave (na daljavo). Prav vsak sam lahko naredi miselni zapis za nek namen, a prav sigurno ta zapis ne bo deloval, če ga tudi tisti, ki mu je namenjen ne bo sprejel.

O tem se tukaj pogovarjamo.

Te vzorce sprejemamo ker jih hočemo, lahko je to strah, nerazčiščenost velikokrat pa prav zaradi nas samih, ker bi mi sami to ali nekaj podobnega počeli , če bi nam bilo možno. Ko sem se še ukvarjal z hipnozo je večinoma učencev prišlo na tečaje samo zaradi tega, ker so v tem videli kortist in ne pomoč, ker so v sebi gojili neko skrito željo, ker so v tem videli svojo moč in možno nadvlado nad nekom. Vendar je to zelo zgrešeno, ker ne moreš nekomu ukazovati, če ukaze ne sprejme. Ti ljudje niso zaupali sami sebi, niso se spoštovali in do sebe niso bili odkriti. Vsi tisti, ki razmišljajo o urokih, čarovnicah magijih in podobno, imajo podobne nerazčiščene vzorce v sebi, tudi ti si niso odkriti in sami sebi ne zaupajo, zato jih tudi ta vzorec spremjlja.

Edino kar tu velja je, bodi odkrit in zaupaj sam sebi, šele takrat boš lahko zaupal tudi drugim, zaupal okolju in takrat te tudi magija ne bo več motila.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...