bela vrtnica 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 V bistvu je zame črna magija že to, da očrniš človeka,.... če se ne bo znal ali mogel braniti bo učinek čisto isti. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 živi mrtvec Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 s lahk hvalezna!! Upam, da se ti vrne z cimvec ljubezni!! drgac pa, pomoje se ni za igrat stakimi zadevami!! to niso igrce. -------------...pa take fore... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Clementine 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>čustveni izbruhi so tudi napad, najhujša je jeza....to je nekaj, kar me ful izčrpa, npr. pred časom..sem zato šla k bioenergetiku in mi je rekel, da sem kot živi mrtvec .... Diana, kaj to pomeni, da je bil nekdo zelo jezen nate ali ti nanj? Je možno, da je nekdo izčrpan, ker je nekdo zelo jezen nanj in preveč misli na to? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Diana, zares si imela'srečo' .V primeru,da ne bi imela ob sebi svojih angelov varuhovbi bilo hudo.Verjemi mi. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2008 Prijavi Deli 1. april 2008 Wuff kaj imamo vse tule:) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. april 2008 Prijavi Deli 2. april 2008 čustveni izbruhi so tudi napad, najhujša je jeza....to je nekaj, kar me ful izčrpa, npr. pred časom..sem zato šla k bioenergetiku in mi je rekel, da sem kot živi mrtvec ...in potem je bila seveda spet ljubezen ki me je napolnila. pa ful tega...ker me je ta magija najdla v najmanj primernem trenutku, sem neletela na A. Crawleya in njegove "libre" , vse mogoče o čarovnicah in urokih in začela to študirati. in potem vlekla best frendico v to pa je bila ona precej bolj pri sebi, hvala bogu. in začela coprati nekaj, v moji sobi sva v odsotnosti staršev naredili oltarček s pentagramom obarvanim z najino krvjo, vse okrog sveče in vosek sem čistila še en mesec po tem. (doma popizditis seveda) in potem je šlo samo še navzdol, bila sem prav bedna in večino časa pijana ali zadeta, frendica je pa šla v pravo smer. copranje pa večinoma ljubezenske sorte, npr. da se ta in ta zaljubi vame, pa lutko sem prebadala, pa misli sem pošiljala profesorju )neprimerne) da ga je začelo vse srbeti in je ura predčasno končala, pa da npr. se določena oseba ki mi je bila na poti odstrani, pa misli začutim, pa potres sem napovedala, pa šlogala sem iz navadnih remi kart in vse naj bi zadela, pa izdelala kipev Hecate (boginja čarovnic) ob katerem sem meditirala, in vse mogoče Wicca gradivo pobrala z neta, pa take fore...In spet me je ljubezen rešila.res si imela srečo diana sem se že spraševala, če se boš znala izkopat iz tega....tvoje fotke so kazale zelo temačno energijo....eno tako dolgo obdobje....sam upam, da se zavedaš, da se še nisi docela izkopala iz tega.....ti samo vstrajaj si na dobri poti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drobilc 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Kako se lahko branimo proti črni magiji ???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Nekateri, kateri v to verjamejo nosijo Atlantidski prstanhttp://www.lunin.net/forum/index.php?showt...entry1055459583Nosijo ogrlico, zapestnico, prstan, imajo kristal/kristale iz oniksa črnega v žepu/žepih, pod vzglavnikom, ...Uporabijo kak vilinski simbol, ...Si predstavljajo, da so v "zaščitnem jajcu" zlate sončne svetlobe. Vsi "napadi" ["slikovna predstava puščic, ..."]pa se odbijajo & gredo nazaj k izvoru ...Nekateri uporabljajo "zaščitne magične zloge/mantre zaščite, ..." ...Drugi "udarijo" nazaj s kakimi wudu, "staro" kitajskimi, ... praksami, tehniko astralne cevi v kombinaciji z ...Chigong uporablja za "energetiziranje"/zaščito mudro: palce obeh rok se pokrije z ostalimi prsti in naredi pest.S palcema pod prsti.Praktik meditacije notranjega pogleda/uvidov goji do vsega v sebi, zunanjega pogled/stav nenavezanosti ["nelepljenja"]. Kakor pride, naj še gre ... & "konstruktivne akcije", v kolker se dela škoda, manipulira, izkorišča, gnjavi, maltretira [psihično, fizično] ... S čim manj emocijam nekontroliranimi. Toliko "akcije", da se da"normalno" funkcionirat kolikor toliko. V kolker je možno narediti situacijo bivanjsko bolj "znosno".Vsak po svoje, v mejah možnosti svojih. Skozi svoj pogled. izkušnje ...Kaj več pa še kdo bo dodal. -)Prvo pa treba definirat pri sebi, kaj za koga "black magick" sploh je ... -)Glasba, ritem, ... všečni vsekakor pozitivno deluje na Življensko simpatijo v človeku s konstruktivno/kreativnomiselno naravnanostjo. -) drobilc, v "grobem" predstavi situacijo, da se sploh ve, zakaj okvirno naj bi se sploh šlo.Da ti bo kdo vedel, kaj povedat/te usmerit v razmišljanju, ravnanju, ukrepanju.Definiraj, kaj "težava" konkretna sploh je.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Jao, človek spet provocira..Kaj pa tole: ali lahko črno magijo uporabimo za dobro?Mislim, da vse kar služi osebnemu interesu, spada v to domeno. Kar pomeni, da večina ljudi deluje na principu črne magije. Poljubčki!! Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Sj berejo tud drugi. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 berejo,...pa režimo se tud Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Proti "black magic za verujoče" delujejo vedske, "mantre, recitali, molitve, rituali" drugih tradicij.Agnihotra Shantipath [by Kunduvsias Kedar Pandit] audio CD [recitiranje vedskih manter] nažene "neumnosti razne" iz glav ... -) Agnihotra Shantipath [by Kunduvsias Kedar Pandit]Disk length: 1h 6m 45s (2 Tracks)Original Release Date: 1999Tracks1. Agnihotra 1 (0:34)2. Agnihotra path 2 (1: 6:08)Agnihotra:http://en.wikipedia.org/wiki/Agnihotra Proti urokom se v Indiji med drugim poslužujejo tehle manter:1.) Shyama Gaura sundara dou jori2.) Nirakahahin chhabi janani trina tori -) Slovenski hudiči so zlobnihttp://www.misteriji.si/?content=tema_mese...;content_id=232 Res je "hudič pravi", če se beži od sebe celi life. Zateka v "berglje" razne,namesto, da se skozi lajf hodi brez "bergel" skozi čas ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Ma ja, za tiste, ki jim je dolgcajt; life si lahko kratkočasiš tudi z raznimi zakopavanji, izkopavanji, cmarjenjem zvarkov, ...lazenjem po nemogočih krajih ob polni, pa prazni luni,...risanje pentagramov,...da ti pamet stane ,....pred leti naletela v starinarnici na "čarovniško" bukvico,neka francoska izvedba...tako z recepti,....režala na ta račun še cel teden,....sam kupila sem jo pa vseen hja, v Indiji uporabljajo Yantre ter pripadajočo mantro ter jasno določen ritaul,...najljubša Mahakali yantra, ali tudi samo Kali yantra (mantra - "Om Kareeng Kalekaye Namah, Om Kapalingaye Namah"), pa Baghamukti Maha Yantra,....eni pa kar Shree yantro (močna pozitivka, mantra "Om Shareeng Hareeng Kaleeng Hareeng Shrimahalakshmiaye Namah"), sicer pa tega kokr češ..., no tak če se komu da raje žebrat namesto delat... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Dajo na comp recimo Agnihotra Shantipath [by Kunduvsias Kedar Pandit], ...Kako "grleno petje tibetansko, mongolsko, ...", ... In "black magick" se razblini ... Da se lahko "black magu - seronji kaki" ene dve okol "kepe" in magija izgine. Eni druge ne razumejo, kot kak "dresurni" prijem. Lahko se "kako seronjo" tud "začara" s pristopi raznimi [psihološko - komunikativnimi]. Se jo naredi kooperativno sinergično gledano [in dobimo sinergični effekt 1+1 = 3]. -) Se pa zna zakomplicirat kdaj, ko v igro vstopijo "kake lutkice, žebljiči, fotografije v kombinaciji z ...".Tarči "operativca" ni lahko, sploh ne, če se rabjo še kaka dodatna "materialna konkretna sredstva" zraven ...Poleg psiholoških, drugih pritiskov v real lajfu vsakodnevnih, drugih "sabotaž & nagajanj konkretnih", ...Gre to za redke primere, ko gre za konkretno nekaj doseči s strani "operativca/naročnika". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Jao, človek spet provocira..Kaj pa tole: ali lahko črno magijo uporabimo za dobro?Mislim, da vse kar služi osebnemu interesu, spada v to domeno. Kar pomeni, da večina ljudi deluje na principu črne magije. Poljubčki!! To je tisti hecen element, res da... uporabnica "Zavod sprememba" bi lahko to seveda potrdila.Vsak deluje z dobrim namenom, pa četudi to pomeni sežiganje židov...seveda je ta namen oseben in izhaja iz lastne pogojenosti oz. t.i. handycap-a, kar lahko poimenujemo karakter.Neumnost je tu tisto, kar igra poglavitno vlogo.V tem oziru je črna magija vse tisto, kar ni magija.... spet, paradoks, ups... to sploh ni magija. Ma ja, za tiste, ki jim je dolgcajt; life si lahko kratkočasiš tudi z raznimi zakopavanji, izkopavanji, cmarjenjem zvarkov, ...lazenjem po nemogočih krajih ob polni, pa prazni luni,...risanje pentagramov,...da ti pamet stane ,....pred leti naletela v starinarnici na "čarovniško" bukvico,neka francoska izvedba...tako z recepti,....režala na ta račun še cel teden,....sam kupila sem jo pa vseen hja, v Indiji uporabljajo Yantre ter pripadajočo mantro ter jasno določen ritaul,...najljubša Mahakali yantra, ali tudi samo Kali yantra (mantra - "Om Kareeng Kalekaye Namah, Om Kapalingaye Namah"), pa Baghamukti Maha Yantra,....eni pa kar Shree yantro (močna pozitivka, mantra "Om Shareeng Hareeng Kaleeng Hareeng Shrimahalakshmiaye Namah"), sicer pa tega kokr češ..., no tak če se komu da raje žebrat namesto delat... Fetiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Tole se Jaša Mikcu "dogaja" v glavi, vpliva na zdravje:“... Ti se od sreče v tem življenju kar poslovi!Šele sčasoma mu je postalo jasno, kaj se dogaja. Od tistega dne dalje namreč v njegovem življenju ni bilo praktično nobene sreče več. Njegova prizadevanja niso obrodila nobenih sadov.Moj guru me je prisilil v neuspeh, s tem, da je poskrbel, da demon ostane v meni, čeprav bi ga bil lahko odstranil! ..."Source:http://www.dalailama.biz/gurus/carovnikov_...ld_flisar_.htmlKako je zdravstveno/duševno z njim, je v kompetentnosti zdravstvene službe, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Človek potrebuje veliko več moči za prenašanje sreče kot nesreče, pa si mislite kakor vam drago. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Človek potrebuje veliko več moči za prenašanje sreče kot nesreče, pa si mislite kakor vam drago. to wela za škorpjone. te morm dopolnit, ker ti je očitno zmankal cajta, da bi dokončala ,....pred leti naletela v starinarnici na "čarovniško" bukvico,neka francoska izvedba...tako z recepti,....režala na ta račun še cel teden,....sam kupila sem jo pa vseen a pa ti to posodiš, al pa zamenjaš za kšno malo piwo al pa 4? al pa če oblubm, da te nam weč sanou usako noč po celo noč?pa priložiš obwezne sestawine za čaranje zrawn. a la škorpjonski napuh ipd.? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 Kako se lahko branimo proti črni magiji ???Gnostični učitelj Samael Aun Weor je navajal sledečo mantro kot zelo učinkovito pri obrambi pred temnimi bitji in silami astrala:KLIM KRIŠNAJA GOVINDAJA GOPIDŽANA VALABHAJA SWAHA(pisal sem "piši kao što govoriš") Takole pravi o tej mantri:In the Gopalätapani and Krisna Upanishad we have found the mantram that has the power to instantly form the terrible Flaming Star in the astral plane, before which demons flee in terror.... This mantra cited by us has the power to form the Flaming Star instantly in the supersensitive worlds. This star is a vehicle of Christic force. This star represents the Word.... This mantram is vocalized by pronouncing each syllable. With this mantram one can conjure demons that control the possessed. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 Človek potrebuje veliko več moči za prenašanje sreče kot nesreče, pa si mislite kakor vam drago. Čloeku je nekoliko lažje, če si pri prenašanju bremen pomaga s primernim vozičkom, rudlom ali čem podobnim ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 Ugodje/neugodje [notranje zadovoljstvo/nezadovoljstvo] pogojuje med drugimravnovesje med številnimi neurotransmiterji, kiuravnavajo človekovo čustvovanje, doživljanje invedenje:– dopamin– serotonin– glutamat– opioidni sistem– GABA sistem– adenozin– ...http://216.239.59.104/search?q=cache:gd9bV...lient=firefox-aObstajajo prakse, ki na naraven način [brez vnosa od zunaj] preklopijo možgane, ... v stanje notranjega zadovoljstva [v stanje notranjega ugodja in hkratne Pozornosti]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 Gnostični učitelj Samael Aun Weor je navajal sledečo mantro kot zelo učinkovito pri obrambi pred temnimi bitji in silami astrala:KLIM KRIŠNAJA GOVINDAJA GOPIDŽANA VALABHAJA SWAHA(pisal sem "piši kao što govoriš") Takole pravi o tej mantri:In the Gopalätapani and Krisna Upanishad we have found the mantram that has the power to instantly form the terrible Flaming Star in the astral plane, before which demons flee in terror.... This mantra cited by us has the power to form the Flaming Star instantly in the supersensitive worlds. This star is a vehicle of Christic force. This star represents the Word.... This mantram is vocalized by pronouncing each syllable. With this mantram one can conjure demons that control the possessed.LP!Bija Mantrashttp://www.rudraksha-ratna.com/bija_mantra.phpEnim je v korist inštrumentalno "čiščenje podstrešja -)" s tolkali, ...: bobnanjem [različne vrste bobnov], gongom, ... Drugimi inštrumenti. .. [igranjem, poslušanjem, oz. zvočnim/glasbenim backgroundom].Tudi tole je v korist/uporabnost, komur je všečno. -):Objava #7069http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055461662Objava #7070http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;p=1055461665Predvsem treba "spucat podstrešje", se vitalno, notranje okrepit/ojačat.Razmislit,definirat problem [brez blodenj v glavi], možne načine reševanja/rešitve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.