ciganka 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Draga Zlata ribica... . Tolikokrat razočarana v ljubezni.... Tolikokrat prejokala noči.... Tolikokrat si želela v ljubezni povratnih čustev... A vedno zaman... Mi lahko lepo prosim daš notranji mir.... da v njem mirno počakam svojo zadnjo postajo ljubezni.... lupcka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 v sebi jo najdi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ciganka 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 draga lia... jo iščem a žal ne pride tako hitro... in žal še vedno tako zelo boli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 čist razumljivo, če jo iščeš tam kjer je ni.... nč bat ...sej nisi edina...vsi iščemo samo tista ki jo boš našla v sebi...je kaj vredna...vse ostalo pride in gre Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ciganka 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja tole bi pa znalo kaj pomagat ko bi le.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ciganka 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> čist razumljivo, če jo iščeš tam kjer je ni.... nč bat ...sej nisi edina...vsi iščemo samo tista ki jo boš našla v sebi...je kaj vredna...vse ostalo pride in gre iscem v sebi... to je res. in tudi vem da če želim imeti druge rada, moram imeti rada najprej sebe. mi je pa trenutno v vzpodbudo pesem od anje rupel- preden gre ... sicer pa bi zelela da tisto kar pride in gre,ne bi šlo naprej.ampak bi ostalo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 seveda bo moj čirule čarule pomagu... sam mičken časa mu dej da začne učinkvat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Lej ciganka, ti za svoj duhovni razvoj sploh ne rabiš partnerja Lahko pa si ga izbereš če hočeš Če pa zeliš bitit ljubljenja brez razočaranj, pa si kupi psa/mačka, ali pa kar oba Ona2 te bosta ziher mela rada Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ciganka 3. april 2005 Avtor Prijavi Deli 3. april 2005 ta je bila dobra ideja je treba priznat naj si kupim neko zivalco s katero mi bo svet lepsi hvala vsem na pomoci! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 [ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nimue 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 Ne išči, pa boš našla.Sliši se težko, vendar ti bo uspelo, če se boš s srcem predala Božji ljubezni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.