Vrba 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ... Citiraj Den Sinnen kannst du dann vertrauen, nichts falsches lassen sie dich schauen,wenn dein Verstand dich wach erhält--*** zavest pozdravlja podzavest *** Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Ne prerokujem takih stvari.Me pa moti, da gledamo to, ves svet, kot nekaksen show. Pustmo cloveka v dostojanstvu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Je pač javna osebnost. Dandanašnji razgalimo vse kar leze in gre. To bo idealna tema za nekatere slo. časopise. Umiranje nekoga...koga neki briga dostojanstvo, če se pa cajtung zato boljše prodaja. Žal. Sicer pa se vsem življenjska ura izteka. Ne vem zakaj se ne bi tudi njemu. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Nostradamus...nč dobrega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 aja.. ja. imamo temo nekaksno o tem ze... ne spomnim se zdajle, morda pa kar 'novi papez'? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ma ne, pisi kar ces, ti tud nisi razumela.. Nimam casa za nesporazume zdajle. Je forum, je tema.jaz sem mislila 'splosno obravnavo'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pustmo cloveka v dostojanstvu. ... želim mu miren in spokojen prehod ... naj ga verniki že 'spustijo', da bo lahko dostojanstveno prešel na drugo stran mavrice ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Ej mene tole tu mač. Kamere vse uprte tjakaj v njegove sobane, sick Ok, štekam, da je pomemben mož, štekam da mu ljudje želijo le dobro, štekam, da tak kot je bil, je edinstven in neponovljiv. Obrneš tv na CNN in BBS in večino tujih postaj, vse imajo in live posnetke in vsakih nekaj minut javljanje, da še diha. Kje je tu spoštovanje človeka? Spoštovanje življenja? Je to humano? Tu mač. Take stvari, bi morali prepovedati. Cela vas v globalu **slavi** njegov odhod. Kdo od nas bi si pa želel tak cirkus okoli sebe v svojih zadnjih urah. Ali pa, če bi se to dogajalo našim bližnjim. Tv, gre preveč v skrajnosti. Dragi Janez, Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nostradamus...nč dobrega Ja... Novi papež= antikrist! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Na ttx Piše citiram:" Septični šok, ki je prizadel papeža, je sindrom močne reakcije imunskega sistema na obsežno okužbo celotnega telesa z mikrobi. Sepso imenujemo tudi zastrupitev krvi. Kljub zdravljenju z antibiotiki je sepsa povezana z visoko umrljivostjo in pri bolniku z oslabljenim imunskim sistemom dosega 60%. Mikrobi se širijo s krvjo in ustvarjajo nova žarišča." Res pa je, da tudi mene moti, da ga ne pustijo umreti v miru. Konec koncev je pa tudi res, da je znana osebnost, zato je temu tako. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da je zelo hudo za tistega, ki umira kot za tistega, ki je prisoten. Tako, da z vsemi tistimi mukami, ki jih umirajoči prenaša,komaj čaka, da se jih reši. Papež se je s tem zdravjem že tako prematral, da mu želim še samo rahlo zemljo. Žalostno pa je, da je pri teh papežih tako, da ga ne more zamenjati drugi, dokler prejšnji ne umre. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je papež kdaj seksal? <{POST_SNAPBACK}> Spremembe so faktor razvoja...mogoče bo razvoj potekal v smeri nenavezanosti na določene religije ampak bolj v smislu enosti, energije in univerzuma. od kod ti jajca....za tako izjavo :xx!: :xx!: :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aakhut ti raje moli za tega velikega verskega voditelja in borca za pravice vseh nas, malih ljudi che bi se malo vech ukvarjala s krshchanstvom kot pa z neweag-om( :xx!: ).....bi verjetno opazila malega chloveka v velichini....tako pa..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>motiš se, newage mi omogoča, da malega človeka vidim v vsej njegovi veličini, ali pa ga spravim v največjo veličino kar jo lahko doseže a se tega mogoče sploh ne zaveda. da je v resnici tako majhen in hkrati VELIK she ena k nkol ni mela v rokah al pa kje drgje ornk kurca...pa se tolazhi z "duhovnostjo" zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>če boga enačiš s falusom je stanje tvoje duše resnično na psu... ko se enkrat znajdeš v peklu, ti molitev fallus erectus maximus ne pomaga k zveličanju. imaš pa možnost, da ga obdeluješ antikristu v zameno za dušno svobodo. mogoče si pri tem tako dober, da te gospodar teme več ne spusti iz krempljev, in te za vedno obdrži ob sebi, kot svojo najljubšo Pizdo. z malce poznavanja zgodovine religije, bi vedela, da jezus ni bil prvi, ki je "VSTAL" od mrtvih.....nekaj zelo podobnega se je zgodilo OZIRIS-ovemu sinu....ki je s FALUSOM PREDRL ovoje v katere je bil zavit in tako VSTAL od mrtvih..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa Izida in Neftis? Verjetno sta pred njimi molili poprej omenjeno molitev aja ne- to je bil Oziris... nj...nj....nj..... s chem pa zhenske "VSTANEJO"...?..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izida in Neftis sta ga obudili od mrtvihLp- grem delat bilanco. kaj neki sta mu delali...a? temu ostali rechemo rajcanje... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 prestopil je Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 R.I.P. Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Ja, zdaj bo revez lahko koncno POCIVAL V MIRU. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 http://24ur.com/media/images///extra/Apr2005//6037950.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Bi blo fajn se kaksno bolj zivahno fotko dat, saj ON ni bil samo zadnje leto svojega zivljenja. (*groza bi me bilo, ce bi tolk folka spremljalo moje umiranje)... Ja, Mystica, trpljenje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bi blo fajn se kaksno bolj zivahno fotko dat, saj ON ni bil samo zadnje leto svojega zivljenja.(*groza bi me bilo, ce bi tolk folka spremljalo moje umiranje)... Ja, Mystica, trpljenje... Enako.....tud tu se gre za dostojanstvo....revež je bil že čist na koncu pa ga niso pustil u miru umret....vsi kardinali 8mrhovinarji) so pa že tak nagnetli tam, niso mogli počakat....groza v kakem svetu živimo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 http://www.franciscanfriars.com/German%20Website/pope.gif Bye Pope. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Ja, res, mrhovinarskem, Todika, zal... :||| Ja, Diana, dbest. Saj je dbest tud una prejsnja, saj je bil vse on... sam... clovek pac ni samo ena svoja podoba al pa ena svoja situacija al pa trenutek al pa obdobje... Smarty, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.