5rca 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 Meni je blo pa full slabo gledat kako so ga nosili okoli da so vsi v njegovo mrtvo telo zijali pa ga slikali ali snemali z digitalci the man should have his final rest ne da na njem zijala pasejo tako velik mož, tako veliko spoštovanja okoli njega in en tak nespoštovanja vreden odhod Tam ga niso hoteli pokazati na prenosu iz njegove sobe ko ni mogel maše v živo voditi potem pa njegovo mrtvo telo nosijo okoli ko je duša že davno odšla...naj mi noben ne zameri ampak pravi vernik ga bo nosil v svojem srcu v kaki drugačni sliki/predstavi kot bledega, nepremičnega, mrtvega Mah Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 tole sem dobila po mejlu.... če so datumi pravi, je kar zanimivo ... ************************************************************** Papez Janez Pavel II je umrl 02.04.2005 ; 0+2+0+4+2+0+0+5 = *13* Cas njegove smrti je 21:37 ; 2+1+3+7 = *13* To je bilo *13 *tedna v letu 2005 Papez je bil 26 let in 5 mesecev ; 2+6+5 = *13* oziroma 9301 dni ; 9+3+0+1= *13* *13-*tega maja je bil ustreljen v poskusu atentata Star je bil 85 let ; 8+5= *13* Za papeza je bil izbran pri svojih 58-ih letih; 5+8= *13* In bil je 256-i papez povrsti; 2+5+6= *13* Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Mateja, tut jaz sem to že videla...hm, res zanimivo... To je nekaj za Marso Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 ja, saj... naša slavna *13* Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.