smrketa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Sem brala enkrat eno njeno knjigo - avtobiografsko (Skozi trnje do zvezd ali izpoved neke 33-letnice). No, ne bi rada forsirala neke "šimfaškosti", le da mi je kul mal mnenja si izmenjevat, če koga poznamo, kaj si o njem mislimo ... Ker se mi zdi, da kdo, ki to bere, lahko tudi kaj koristnega izve. Ta ženska naj bi se tudi ukvarjala z duhovnostjo, nisem je še videla v živo, pa mi je šlo že branje njene knjige na k. Eno samo hvaljenje same sebe, čeprav velikokrat na zelo subtilen način. Bullshit :xx!: . Alanu Asti, ki je hodila z njim, naj bi povzročila celo neke želodčne težave ... Piše pa v stilu: evo me, jaz vem vse, tako ful pokroviteljsko, kot da je ful razvita ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 A ni ona znana zdaj kot Miranda Rumina? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 ja je. Smrketa se je ocitno odlocila mal 'raziskat' tole slo 'sceno'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja je. Smrketa se je ocitno odlocila mal 'raziskat' tole slo 'sceno'. Zanimivo, v katerij temah se pojavlja. Marsa, kateri aspekti nakazujejo obsedenost?! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Ah po mojem sploh ne gre za kaj takega, Vecnost, niti za Smrketo... je retro merkur, pa luna pluton je bila pa taksno, tako da ni nic nenavadnega, da se tkole mal raziskuje.Izves kaj tkole, povezes par imen...Pa vidis na forumu temo, ki omenja ime, pa se podobno, pa pac si reces, ok, bom pa povprasal.Saj imamo kar velik poimenskih tem...Pac, nekdo ima opravek z nekom, ki pac nekak javno deluje, in ima o njem mnenje. Normalno. Pravzaprav menim celo, da ima Smrketa kar oster 'nos' za nekatere reci in morda pa ni nakljucje, da odpira tele teme, pa cetudi morda zdaj se sploh ne s kaksnim posebnim razlogom oz. namenom. Saj vemo kako je.Eni ne marajo sinfat, drugi spet -pa cetudi z dbest mnenjem- pa se ne marajo izpostavljat pa javno govort, da so se recimo zaupali v obdelavo temu in temu - pa imajo potem mnenja itak vedno samo stranski opazovalci - igralci pa so svoje odigrali, podozivljat kaj blazno pa se jim ne da vec. Jaz imam z Mirando (ex Lidija) 'stike' (ce lahko temu tako recem) samo 'poslovno' (ce lahko temu tako recem (*par telefonskih klicev, kompenzacija LK in njenih kart, alieve plate, prosnja za dovoljenje objave nekega texta iz LK-ja in kasneje objava dogodkov na LNM)... Hocem pa s tem reci, da jo jaz 'poznam' samo 'poslovno'...In tu je po mojem itak carica (kot pac... lahko opazim takole iz pojavljanja), no in kot receno, imam tud sama ok izkusnje. Poslovno. Drugacnih pa nimam, izkusenj, jaz osebno ne, posredno pa nekako ja, malo... samo ker ne gre zame, o tem ne morem govort. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 3. april 2005 Avtor Prijavi Deli 3. april 2005 Diana, sam to: nič nimam proti Asta family, sam če se že o drugih govori, zakaj ne bi smeli še o njih kakšno rečt? Mr. Asta pa ne izgleda slabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Ja, zdaj je M.R. Drugače pa sem bral njeno knjigo in mi ni bila všeč, predvsem zato, ker preveč sugerira "svoj prav" 3/4 knjige. V bistvu ima smrketa kar prav, ono: Jaz sem nezmotljiva in vsi poslušajte mene. Drugače pa sem slišal še dve stvari o njej: menda je kasnjeje, po izidu knjige, ustanovila neko versko sekto (Jam ali Yam) in bajno zaslužila z (pre)prodajo neke hrane (ki jo omenja tudi v svoji knjigi), nato pa je nekaj majhnih otrok umrlo zaradi pretiravanja z vegetarijansko prehrano (?!?), začela se je medijska gonja in se je umaknila v Italijo za nekaj časa, člani sekte pa so se razbežali nazaj v stabilnejše verske sekte, RKC in JP. To sem prečital na nekem furumu o religiji na nekem uni-lj.si strežniku. Teh objav ni več tam. Drugo pa sem izvedel od njunega nekdanjega prijatelja (v bistvu ne od Aleša Aste, saj takrat ni bila več z njim (čeprav je v knjigi omenjala ne vem kaj vse, kako je on tisto pravo, in ah in oh (nezmotljivo, kot pravi smrketa), ampak z tem reperjem, Dalajem ali kaj je že), ki sem ga prosil za nasvet v zvezi z enim svojim dejavujem. No, menda sta ga grdo okradla in baje se res ukvarjata z črno magijo. Pravil je, da se mu je že ves čas zdelo čudno, zakaj ne delata ... pa je MR vedno rekla: "Pa saj to kroži!" (spomni se knjige). Obe stvari sta sicer taki "baje", da bolj ne bi mogli bit. Vsekakor pa dovolj (v navezi z njeno knjigo), da se ne bi zapletal v kakšne odnose z njo ali nekom, ki ji je blizu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 Hvala, rachek za info Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 Hojla!Rachek, a maš mogoče info, kako so ti otroci pretiravali z vegetarijansko prehrano? Nisem slišala še tega, pa me zanima. Hvala Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 He he.. shvasta... ha hahah ahha hahta otrok sm zih pol jst! no ja, mogoce se kdo za kerga ne vem... itak.... YAM je preteklost. zal s posledicami. so ble pa tut lepe energije tam. o drugem pa raj ne bom govoru, ker ne bi rad mel kej opravka z ..... raj zivte tuki pa zdej, pa cim manj drezat ke k s ne ve kaj vas caka, ce niste prpravleni met odgovornost za posledice in dovolj zavesti da veste kaj dogaja. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 uf.. freaky.. :OO!: se tole sliš.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 mah, nima veze.se dihamo! pretkelost in prihodnost nas samo odvaraca biti tukaj in sedaj! - ego. in, zdej je zdej!! lepo se mejte vsi!!! grem raj kej bl veselga pisat!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mauk 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Hm, Društvo YAM ni bila nobena sekta in dogajalo se je veliko zelo enkratnih stvari od tedna kreativnih počitnic, delavnic zavestne transformacije, channelingov mojstrov modrosti... in še veliko več. Mogoče so za koga te stvari malo čudne... jaz sem bil del tega in moramrečt da je na meni pustilo neizbrisen pečat...Kasneje sem videl veliko podobnih delavnic drugih skupin, ki so se ukvarjale z duhovnostjo, ampak za moje pojme ni bilo več isto...ni dosegalo tega nivoja... in društvo YAM sploh ni bilo tako zelo duhovno društvo, bilo je zasnovano veliko enkratnih načrtov od ekologije, izvajale so se tehnike zdravljenja, bile so celo delavnice sanjana.... skratka veliko dogajalo... Kar se tiče Mirande, lahko rečem, da ji kot ženski v Sloveniji (in verjetno tudi širše)ni para. In prav to gre verjetno enim Slovencelnem v nos, ker zagledajo nekoga, ki je enostavno drugačen in tega ne zmorejo sprejeti, ker bi to za njih enostavno pomenilo preveliko transformacijo :-) Pač iz slovenskih okvirov in kompleksov ni tako lahko izstopiti, ker pač so krčevita prepričanja, ki znajo tudi napasti in"usekati". Drugače pa se ona že leta posveča umetnosti, pred kratkim pa je izdala tudi novo knjigo Kodeks kjer so stvari - če koga zanima - pojasnjene iz povsem novega zornega kota, pač minilo je mislim da 12 let od prve knjige...Več o tem www.kerubin.com Ta povezava s hrano, otroci, in Lidijo pa je povsem izmišljena.Je pa res, da se je skozi takratno gibanje veliko ljudi navdušilo nad vegetarjastvom... in spomnim se nekih afer z to prehrano in otroci, samo to ni imelo veze z društvom... Imam znanca, ki imata dva zdrava otroka, ki sta zrasla ob povsem vege bio prehrani ... :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 No, sej zato me zanima o pretiravanju z vege hrano, ker so naši otroci-moj in otroci prijatejev vsi na takšni hrani pa so zdravi, zadovoljni in bleščečega nasmeha Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 No tiste 'afere' niso imele zveze z vegetarijanstvom sploh, pac pa je slo za bolj resne zadeve... vecino tega folka namrec osebno poznam, nekateri med njimi pa so moji zelo dobri prijatelji. Lepo ko si se prijavil, da si prisel tole mnenje podat, Mauk, dobrodosel, . ... menim pa, da si krepko zapretiraval s superlativi in da je tvoj 'opis' zelo zidealiziran...recimo podobno kot bi o meni pisal kateri od 'Marsovcev'. je pa res sledece, Julijana - otroci vegijev so jasno cist zdravi, 3/4 nasih frendov je vegetarijancev in imajo otroke, ki so ne sam zdravi, pac pa tudi bistri, nadarjeni, vsestranski, zivahni... .....Skratka, normalni otroci - brez celulitisov itd. (ko ze na plazi opazim, da ze dojencki majo zdaj celulit ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 no, pol se zih poznava moje mnenje je pa tudi tako; da kdor je odnesel pete takrat ko je dobil zavest in z njo tudi nekja naredil, je llahko veliko veliko odnesel. drugi pa kakor kdo.vec pa raje ne bom pisal. vsak vidi svoje skozi njegova ocala, obcutke, dozivetja, ipd... resnica pa je samo ena. in to v sebi prav dobro ve vsak od nas.vsi potrebujemo ljubezni, kakor jo je hitler in kakor jo je mati tereza. tu nekje smo si enaki. zato so obsodbe kogarkoli odvec, pa ceprav se nam dogodijo takrat ko smo vpleteni v dogajanje na keterem izmed nivojev. skrbite zase in se ljubite. in ob tem ne pozabite zavesti.----------Hm, Društvo YAM ni ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, pol se zih poznava da rajs ne govoriva o tem, kdaj in kako sva se spoznala. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ma neeeeeeeeee hahahahahah to je blo misljen za MAUK-a!!!! jst tut vcasih neki cist narobe stekam, veckrat pa mi je dolgcas, k folk tolk mal steka pol pa sam tako prjavm, da se men ni jasn kako sm tko dojel. pac .. ribe ----------<{POST_SNAPBACK}>da rajs ne govoriva o tem, kdaj in kako sva se spoznala. ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 saj vem... sam je hecno, a ni? Mi je pa vsec tvoj odziv in.... odnos do tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 A to je pa lubika od Ali Ena?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 OFFTOPIC <{POST_SNAPBACK}>pac .. ribe ---------- <{POST_SNAPBACK}>saj vem... sam je hecno, a ni? Mi je pa vsec tvoj odziv in.... odnos do tega. :D ......hehe....... to pomoje sam ribe tko razumemo.... za druge smo pa zblojene..... Ja kolkor vem Samson, ja. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ja, samson, zena celo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, samson, zena celo. Ups... pardon. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 men je vseen, sam povem pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.