aakhut 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 bogi kr En Ali.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Meni je pa ta tema zanimiva, ker dobivam maile in slišim se z osebo, ki je bila v društvu. Po opisu gre za Yamm, nikoli pa niti vprašal nisem točno po imenu, zato je mogoče da so to drugi. Ravno tako sem po opisu zaključil, da to ni neko društvo, temveč sekta. Vem, da je bila v tel. pogovoru omenjena Karubin ženska, (tudi druge) ki je izredno dobra, oboje duhovno in kot oseba, kar je mail/telefon sogovornik/ca tega ni poudaril/a. Mogoče pa gre le za dve društvi? Oseba od katere dobivam podatke je sicer imena navedla, ampak sem pozabil, le slišati je kako jo astralno nekateri ne pustijo na miru in v danem trenutku je ta oseba začutila kako je bila oropana energije. Kot bi jo pol manjkalo. Zgodba je še daljša, gre tudi za delno zamero, toda ne čudim sem, če sekta/društvo, karkoli že, želi regulirati življenje člana. Oboje duhovno in celo lokacijsko. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mauk 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ... menim pa, da si krepko zapretiraval s superlativi in da je tvoj 'opis' zelo zidealiziran...recimo podobno kot bi o meni pisal kateri od 'Marsovcev'. OK, jaz pri negativnih stvareh nisem bil tako zelo osebno udeležen, tako da imam pač tako mnenje. Mogoče bi moral enkrat potegniti vse "umazano perilo" iz tistega obdobjana dan in ga nastaviti Soncu, da naredi svoje. Vendar imam zelo jasenobčutek, da so stavri zelo boleče in da nihče ne želi načenjati te teme tako... zelo javno. Moje mnenje je, da kjer je kopica ljudi, tam včasih tudi hudo zasmrdi, ...kdo je odgovoren za to? vsak je najprej zase... ne moreš krivit samo enega, ljudje v društvu YAM niso bili otroci v vrtcu, bili so bolj ali manj odrasli s svojo lastno odgovornostjo. Po domače povedano; tisto obdobje je bil za mene fenomen in bilje "globok" skupinski premik zavesti... Ko se zgodi en tak premik, ... je tako kot bi spustil ne vem hmm... anlalogija...hmm ... recimo navdušene otroke, na koncu šolskega leta na igrišče in kdo ti bo garantiral, da se bodo šli otroci varne igrice? Skoraj vedno se gredo tudi kaj nevarnega in poseldice potem sledijo... zlomi, zvini, poškodbe, buške,... seveda je potem tam mamica da jih potolaži, vendar na žalost tu mamice ni bilo... :-) Vsekakor pa bi se morali bolj orientirati na kavaliteto tistega obdobja in na odtis večnosti, ki ga je vsak dobil v žile... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kot vem se tam res zgodi skupinski premik zavesti, kar je pohvalno. Kaj pa potem? Sledi potem manipulacija s posameznim članom?? No, če gledaš realno, lahko ugotoviš, da si vsi dvigamo zavest, tudi tisti, ki nismo v nobenem društvu ali sekti. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 No saj, te zadeve se dogajajo vzajemno...En posameznik pac lahko vidi iz enega zornega kota. Imas prav, Mauk, slo je vecinoma za odrasle ljudi... sami so se za vse odlocili... Kvaliteta obdobja?se strinjam - res so tisti casi pustili pecate in vtise... z razlicnih koncev... smo dvigovali tole zavest. Ja, tako kot pravi Andres.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 leta niso dejavnik oz. merilo za stopnjo odgovornosti in zavesti posameznika!! da, zavest se je res zelo dvignila, kar ne pomeni, da ... kakor je napisal Andres. da, se strinjam, kljub temu pa zivetu tu in ne v preteklosti.----------...moreš krivit samo enega, ljudje v društvu YAM niso bili otroci v vrtcu, bili so bolj ali manj odrasli s svojo lastno odgovornostjo. Po domače povedano; tisto obdobje je bil za mene fenomen in bilje "globok" skupinski premik zavesti... Vsekakor pa bi se morali bolj orientirati na kavaliteto tistega obdobja in na odtis večnosti, ki ga je vsak dobil v žile... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 Kar se tiče Mirande, lahko rečem, da ji kot ženski v Sloveniji (in verjetno tudi širše) ni para. Ta povezava s hrano, otroci, in Lidijo pa je povsem izmišljena.Kako smo si različni ... Prebrala sem njeno prvo knjigo in zraven skoraj bruhala. Zdej sem opazla, da je izdala še drugo. In prov vidi se, kako se ji gre za to, da čimveč proda, kako je sama sebi naj naj oz. si na vso moč prizadeva, da bi jo tako dojeli tudi ostali; v bistvu pa se mi zdi, da gre za vsem tem za en obup - prikrit, za en kup gnoja - bom kar direktna. Tudi na tisti njeni domači strani, kjer same sebe ne more prehvalit (le zakaj? ) me je kar srh sprelete, kok je grozna!!! In ta nova knjiga je isti bulšit kot prva. Ima objavljeno eno poglavje - kao za reklamo. Za kozlat Izmišljena? Saj je vendar znano, da je Miranda Rumina Lidija Asta ... Sploh pa močno dvomim, da je blo vse Ok v tistem YAMU ali karkoli je že bil. Nedavno nazaj sem spoznala enega moškega in ni hotel nič govoriti v zvezi s tem. En drugi prijatelj isto. Je rekel, da ne bi rad govoril o tem. Če bi blo vse tako, "kot mora bit", ne bi imeli česa skrivat in bi lahko komot pisali in se o tem pogovarjali ... Skratka, meni je ta Miranda ali kdorkoli že je, personificiran peklenšček. Zelo ogabno bitje!!!! :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Recimo vsi mi smo nekje dejavni. Eni ste v kakšnem duhovnem društvu, drugi v športu, tretji pač smo v družbeni ali socialni aktivnosti. Med sabo si izmenjujemo mnenja, pa naj si gre za slabo ali dobro. Pri Yamm me moti tista skrivnostnost, zato sem tudi že pomislil, da bi šlo za magično molčečnost. Možno je tudi da imajo vsi nekdanji in sedanji Yamm-ovci kaj na vesti in ne želijo na veliko govoriti. Vem pa da se poudarja uničevanje ega. A vendarle se o slednjem tudi piše in je ta dialog tudi tu na luni ali drugih forumih. Sklepam, da vse, celoten Yamm, le ne bazirana na čiščenju ega in zdravi prehrani. Ozadje je bržkone umazano, ali pa vse po vrsti vest peče. Naj bodo seveda sodniki tisti, ki so šli v yamo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 hm, zanimivo, ker se sedaj ljudje drezate tja, kamor vas pravzaprav sploh... namesto, da se rajsi usmerite v lastno ciscenje vzorcev ipd.bila je luc in bila je tudi tema. vsak je dozivljal ali celo se dozivlja svoje.cetudi bi vse vedeli kaj je bilo (ceprav vam take zgodbe tudi nihce ne bi mogel povedati, saj bi bila izkljucno le zgodba in dozivljanje iz njegovih ust), bi vam to pomenilo kaj? no, saj se ve.zagovarjam nikogar, obtozevati probam cim manj. probam ziveti svoje zivljenje in tukaj in sedaj.ce pa ima kdo probleme z kom, pa je lahko le njegovo zrcalo ali pa pac nekja v njem da reagira na nekoga. ozrite in posvetite se raje lastnim procesom! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Men se zdi logicno, da folk to zanima... pravzaprav se mi zdi manj logicno takole tvoje mnenje v tej temi, po drugi strani pa se mi zdi kul, da gledas tko, spet po tretji pa da ipak to tud na nekaj kazhe...v clovekovi naravi je, da ga zanima...Morda ni sam zarad zrcala.Folk rabi, da se lohk necesa oklene, necesa, 'KAR DELUJE'....Tud zato jih zanima.... ali vendarle potem 'ni delovalo'?In se nekaj - veckrat folk omenja Yam kot nekaksno referenco.In ce naj hoce bit referenca, se hoce tud o referenci jasno kaj vedet.Ce bom omenjala svojega mentorja recimo, slikarja, da sem se pri njem ucila in da zato tolk obvladam in da kok je blo dobr, k me je ucil...Bo morda ipak sem pa tja kdo hotel vedet, kateri da je ta slikar, sploh ce je bilo kaj... cudnega... nenavadnega...Pa se en aspekt je; nekam.... porazheno je reci, 'razpadli' smo zato, ker smo se skregali, recimo... to je tako... 'clovesko', nic duhovno. Tozibabe lohk zato razpadejo... ne pa en Yam.In potem se rajs ustvarja se naprej mistiko okol tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, Ta povezava s hrano, otroci, in Lidijo pa je povsem izmišljena.Je pa res, da se je skozi takratno gibanje veliko ljudi navdušilo nad vegetarjastvom... in spomnim se nekih afer z to prehrano in otroci, samo to ni imelo veze z društvom... Imam znanca, ki imata dva zdrava otroka, ki sta zrasla ob povsem vege bio prehrani ... :-)Saj zato sem ob svoji izjavi naredil nekaj klicajev in vprašajev, ker mi je ta malce čudna. Te stvari sem videl na nekem forumu nekega strežnika neke ljubljanske fakultete, kjer se razpravlja o religiji. V sodelujočih je bilo zaslediti tudi precej nestrpnosti in prepričanja v svoj prav, tako da ... Sem na koncu navedel, da sta obe stvari velik "baje". Morda bi bilo celo bolje, da bi bil tiho ali pa odgovoril na PM. Tako da, jaz je ne bom sodil. Z njo imel opravka pa tudi ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hojla!Rachek, a maš mogoče info, kako so ti otroci pretiravali z vegetarijansko prehrano? Nisem slišala še tega, pa me zanima. Hvala Nimam, to sem prečital na enem forumu in sploh ne vem, katerem in še takrat, ko sem vedel, tistih objav ni bilo več tam. Sicer pa sem tudi sam vegetarijanec (malce več kot 2 leti) in poznam celo enega, ki sploh nikoli ni jedel mesa (tudi kot zarodek ne), pa mu popolnoma nič ne manjka, tako da, tale je meni malce čudna. Kar pa se tiče kroženja denarja, pa manj karizmatični ljudje pač ne znamo krožnice bližje k sebi prestavit, jebat ga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 xrosex jaz pa Lidijo Asto osebno poznam in se mi zdi Krasna oseba pač moje osebno gledišče...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Verjamem, saj je simpaticna, pa tudi cedna, ima tak v bistvu privlacen look, meni je bila na videz vedno vsec.Ampak jo tud jaz dozivljam predvsem kot nekoliko odstekano, nedvomno nadarjeno in karizmaticno, a ipak predvsem poslovno zensko (merkur, ekonomija in uspeh, sijaj).meni tudi glas in govor, mimika, povesta vcasih, cesar ne pove obraz, oci.in to jasno ne glede na to, kaj kdo o kom kje govori.jaz si vedno ustvarim svoje mnenje, vcasih ne rabim dost za slednje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ja. sam govorit o nekem drustvu, ki je naredilo to ali ono, je 1, govoriti o neki osebi iz drustva, pa drugo. ceprav je res, da se veliko tega morda ne izkljucuje.ce bi drustvo delovalo, potem bi razumel, da se poskusa nekdo okleniti, tako pa se poskusajo necesa, kar v koncni fazi ne deluje, kakor tudi pravis. dvomim, da yam kdo omenja kot referenco; verjetno vecina ne ali pa le tisti, ki so bili prisotni na le nakaj delavnicah. mistika se ustvarja verjetno sama od sebe in to tudi tako, ker se gleda v preteklost. zakaj se gleda v preteklost, je pomoje zato, ker nocejo ljudje sprejeti sedanjosti. druga moznost pa bi bila, da nekdo nosi posledice preteklosti danes, kar je seveda tudi res. lahko povem kaj sem dozivljal jaz, hkrati pa vem, da bo prisel nekdo, ki bo povedal ravno nasprotno. v to sem skoraj preprican. zatorej nima smisla govoriti o tem, temvec se raje posvetiti sebi, ker v tem trenutku lahko tece vsa tista energija skozi nas in se vec nje. yam je bil za tisti cas morda res nekaj kar bi opisali pred casom z vecjim dvigom zavesti. danes pa so recimo neke zadeve iz takrat zame cisto vsakdanje. zato pravim, da je v tem trenutku lahko se dosti vec energije in verjamem, da je tudi zavesti sedaj vec kakor vcasih. le, da je bila morda takrat drugace opazena.yam je mocno izstopal v okolici. bilo je kot (ko ravno omenjas tozibabe) je prisel punk - izstopajoe, drugacno, etc... in z vec energije. seveda pa lahko na celo zadevo gledam kot na nek egocentricen manipulativni bluz.kakor se pac odlocim in kar sem pac izkusil. v sebi, na sebi, zunaj sebe, kot proces, ali kot dejanskost. !? - to bo povedal vsak iz svojih okvirjev. kaj se je pocelo: kakor kdo. bile so razne delavnice; psihoterapevtske, rebirthingi, sanjanje, ekologija, zdrava hrana, yoga, etc... kar je bilo za tisti cas pac zelo drugacno, a hkrati blizu vecini. ce uporabim termine mojstrov modrosti (kakor so povedali), naj bi se pac ego osebkov v drustvu povecal do te mere, da se je podpora iz visjih nivojev preusmerila v neko drugo drustvo v novi zelandiji, kakor so povedali. pac. zato sem tudi povedal, da tisti, ki so s podarjeno energijo nekaj naredili so jo verjetno dobro odnesli! drugi pa ... kakor kdo. ce so se v drustvu dogajale kaksne 'cudne' zadeve ali bolje povedano vam nesprejemljive ali vam zanimive, lahko recem DA, seveda so se. kaj pa v tistem casu ni bilo cudno!!!?? ze to, da neka skupina ljudi v neki recimo telovadnici spusca krike, se dere in procesira neke travme iz otrostva, ipd... ze to je cudno svetu osebnosti. tudi danes je to morda vecini cudno. No, meni to nikoli ni bilo cudno, ker mi je dosti bolj cudno ziveti v tem vkalupljenjem sistemu. no, vas pa verjetno zanima tudi magija, manipuliranje, in taksno, to vas zanima kajne!! ne pa tisto kar svetlo, kar bi zase lahko vzeli, kar imate vedno na razpolago. tu se ustavim in recem; morda, res, seveda, ali pa tudi ne, ko je clovek sredi njegovega procesa lahko vidi okoli sebe sliko, ki si jo ustvari glede na njegov proces. hkrati pa lahko izkusnje nekaterih iz drustva povedo da so se dogajale hude stvari, taksne, ki bi jih hoteli pozabiti. verjetno bo kdo povedal, da se je ljudem mesalo, no saj se jim je. nekateri so pristali tudi v umobolnici, drugi v pri spihijatrih, tretji pri bioenergetikih ki so jih zdravili, cetrti pa so kaj naredili s tisto energijo.seveda se v tem kaj hitro lahko oglasi glas vesti ali socutja ali tudi morda zevsti.ljudje radi presojamo v smeri kaj je prav in kaj ne, da lazje zivimo v nasem svetu.nekdo lahko rece, da so bile krsene osnovne clovekove pravice, drugi pa nato, da si je sam kriv, ker se je pac spuscal tja. kdo je kriv, ce je kriv in zakaj, pa vemo v sebi sami, ce sploh pridemo do sebe. pac, no sedaj spet dajemo energijo nekam v kar ni sedaj. a zdej grem, sm ze pozen. papa------------po eni strani imas prav, free, po drugi pa ne. Men se zdi logicno, da folk to zanima... pravzaprav se mi zdi manj logicno takole tvoje mnenje v tej temi, po drugi strani pa se mi zdi kul, da gledas tko, spet po tretji pa da ipak to tud na nekaj kazhe...v clovekovi naravi je, da ga zanima...Morda ni sam zarad zrcala.Folk rabi, da se lohk necesa oklene, necesa, 'KAR DELUJE'....Tud zato jih zanima.... ali vendarle potem 'ni delovalo'?In se nekaj - veckrat folk omenja Yam kot nekaksno referenco.In ce naj hoce bit referenca, se hoce tud o referenci jasno kaj vedet.Ce bom omenjala svojega mentorja recimo, slikarja, da sem se pri njem ucila in da zato tolk obvladam in da kok je blo dobr, k me je ucil...Bo morda ipak sem pa tja kdo hotel vedet, kateri da je ta slikar, sploh ce je bilo kaj... cudnega... nenavadnega...Pa se en aspekt je; nekam.... porazheno je reci, 'razpadli' smo zato, ker smo se skregali, recimo... to je tako... 'clovesko', nic duhovno. Tozibabe lohk zato razpadejo... ne pa en Yam.In potem se rajs ustvarja se naprej mistiko okol tega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> no, vas pa verjetno zanima tudi magija, manipuliranje, in taksno, to vas zanima kajne!! ------------Vem da si mislil splosno, vendar citiral si moj post in v bistvu kao odgovarjas meni. No, mene nic ne zanima, vem vec kot dovolj. ne pa tisto kar svetlo, kar bi zase lahko vzeli, kar imate vedno na razpolago. Zanimivo, da ti to reces, glede na to, kako je potekal najin stik v zacetku in nisem imela obcutka, da bi ti karkoli jemal zelo svetlo.pac pa sem ravno jaz. Ko se ni bilo nobenih povezav, so na enem koncu kitajci in na drugem indijci razvili horoskop.In tehnike in metode, ki jih opisujes, so se izvajale ze davno.Kricali pa vse, drugace zgledali, tripali, travmirali, zile rezali, bili vegetarijanci, brejknili marsikaj... smo pa ze tudi s tu omenjenim punkom.Ko se je nekdo ZE drl in pljuval z zelenimi lasmi, je PO TEM lahko kdo tudi kaj lepega prisel povedat v beli ali roza obleki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 da, itak, da mislu splosno. in tut splosno pisem vnaprej. itak, ce se le spomnim (meni slabih trenutkov), bi rekel pac da nikomur ne privoscim tega kar sem dozivel. hude izkusnje. zato mi je se bolj zanimivo, da ljudje kar hocejo vedeti in tako... no, saj le le forum, prenese marsikaj. aura pa vedno ne prenese vsega. zato pa sem tudi povedal ze mendana zacetku, da vi kar, ce ste v popolnosti pripravljeni nositi odgovornost. tko, zej sm pa ze dovolj pisal v tej temi. mislte si kar cte. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> da vi kar, ce ste v popolnosti pripravljeni nositi odgovornost. Kaksno odgovornost? a za svoj firbec? Model... Skratka - ce je folk nekak 'spremljal', kako je slika (projekt) nastajala, jih zanima tud, kako zdaj zgleda.To je vse. Normalno, nic zlo odstekanega al pa neprimernega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ja no, pac iz tvoje perspektive ane. sicer pa ja, za firbec samo potem za firbec letijo naokoli nevekaksne energije, ki povzrocajo nevemkajsevse... ane. sicer ap kaj se jaz sploh ukvarjam sedaj stem... :xx!: sem se ze itak prevec. no, kokrkol, upam, da sm komu vsaj mal firbec potolazu :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 ja, sesalec vcasih dvigne mal prahu, ko ga sesa. nic hudega, to vse prenesemo. dvomim, da je kak firbec potolazen, ker firbec itak ni nikol potolazen. Mislim pa da ni nic narobe govort o stvareh, ce nisi zaljiv (in ne govoris npr. neresnic) in konc koncev ne govorimo o gospodinji iz hercegovscaka.menim torej, da glede na to, da je tko karizmaticna in vse, da komot hendla s tole eno temo na nekem forumcku. ** nenazadnje je to reklama... npr. ce bi bil clovek zelo trzno usmerjen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 da Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 v clovekovi naravi je, da ga zanima...Morda ni sam zarad zrcala.Folk rabi, da se lohk necesa oklene, necesa, 'KAR DELUJE'....Tud zato jih zanima.... ali vendarle potem 'ni delovalo'?In se nekaj - veckrat folk omenja Yam kot nekaksno referenco.In ce naj hoce bit referenca, se hoce tud o referenci jasno kaj vedet.Ce bom omenjala svojega mentorja recimo, slikarja, da sem se pri njem ucila in da zato tolk obvladam in da kok je blo dobr, k me je ucil...Bo morda ipak sem pa tja kdo hotel vedet, kateri da je ta slikar, sploh ce je bilo kaj... cudnega... nenavadnega...Pa se en aspekt je; nekam.... porazheno je reci, 'razpadli' smo zato, ker smo se skregali, recimo... to je tako... 'clovesko', nic duhovno. Tozibabe lohk zato razpadejo... ne pa en Yam.In potem se rajs ustvarja se naprej mistiko okol tega.Bravo, Marsa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ampak jo tud jaz dozivljam predvsem kot nekoliko odstekano, nedvomno nadarjeno in karizmaticno, a ipak predvsem poslovno zensko (merkur, ekonomija in uspeh, sijaj).meni tudi glas in govor, mimika, povesta vcasih, cesar ne pove obraz, oci.in to jasno ne glede na to, kaj kdo o kom kje govori.jaz si vedno ustvarim svoje mnenje, vcasih ne rabim dost za slednje. Karizmatičen je bil npr. tudi Hitler, a ne? No, js si to babnico (zanalašč ) predstavljam kot karizmatično v negativnem smislu kot npr. Miloševića al pa Busha (čeprav je primerjava slaba). Ženska je polna dreka, kar s svojimi glupimi knjigami nedvomno izkazuje. Kot da je za njo neko potlačeno nesprejemanje same sebe in zdaj hoče samo sebe uturit folku: poglejte me; js sm pa najboljša!! Ogabno. Meni se zdi taka prevarantka, manipulatorka, ki zna folk prinašat okrog, ga nategnit in se skratka okoristit ... Tudi taki morjo bit; kaj čmo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Free. Lep izčrpen odgovor za nas firbce. Hvala ti. Napisal si vse z menda, kar naj bi pomenilo, da dogodki v Yamm so ali niso resnični. Vendar ti verjamem, ker ti si iz notranjega kroga, glede na nas, večino drugih, ki smo za Yamm mogoče slišali, ali celo to ne. Vsekakor pa se mi zdi tvoj zapis žalosten, čeprav omenjaš tudi lepe stvari. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Ja, mene tud to moti, Smrketa... :\Sem napisala nekje, da nic hudega, ce pisemo o nekom znanem, javni osebi, vendar brez potrebe smo zaljivi. Jaz sem tud rekla, da jo vidim predvsem kot ekonomistko, vendar to se ne pomeni, da je samo ekonomistka in da ni naredila kaj dobrega za vso sceno.Poudarila sem samo, da jasno dalec od tega, da bi bila prva ali edina, je pa bila. In kaj se je vseen najbrz naredilo.Nihce nima navodil za zivljenje, nihce ni vedel, kam bo slo vse skupaj.In ocitno je bilo, kot je, najboljse za vse. Je pa res, da folk vedno rabi nekoga, da mu bo sledil...."Ce nimas lastnega sija, te sij drugih ne bo osvetlil". Je pa res tud to, da imamo temo Lidia Asta, govorimo pa velik o Yamu, se mi pa zdi, da je mroda posebna tema (morda jo je ananta odprl). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.