free 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ja, ime lidia oznacuje cas ko je bilo tudi drustvo, zato je morda vredu v tem smislu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 No, različna mnenja. Čeprav Lidije ne poznam in nisem brala knjige, pa lahko v prvi vrsti rečemo, da zna prodajati. Zakaj pa ne? Tudi vi lahko napišete knjigo in kaj zaslužite. Denar vedno prav pride, papir pa prenese vse. Torej, kar pametna ženska, ki je poročena z mlajšim moškim. Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 sedi - pet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Gala. Preprosta možna resnica. A vendarle ne gre pozabiti na kvaliteto njenega produkta, v tem primeru knjige. Upam, da ta ni nikomur škodila, kar za Yamm ne moremo trditi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, različna mnenja. Čeprav Lidije ne poznam in nisem brala knjige, pa lahko v prvi vrsti rečemo, da zna prodajati. Zakaj pa ne? Tudi vi lahko napišete knjigo in kaj zaslužite. Denar vedno prav pride, papir pa prenese vse. Torej, kar pametna ženska, ki je poročena z mlajšim moškim. .....jaz jo poznam.... Vsak lahko socustvuje s prijateljevim trpljenjem, toda le odlicen znacaj lahko uziva v prijateljevem uspehu Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Preprosta možna resnica. A vendarle ne gre pozabiti na kvaliteto njenega produkta, v tem primeru knjige. Upam, da ta ni nikomur škodila, kar za Yamm ne moremo trditi. AndresTočno to. Pri njej gre za kvantiteto in ne kvaliteto. Glede "kvalitete" njene knjige pa: kozlanje. Njej se gre za to, da čimveč iztrži, za biznis. Za to, kako samo sebe skovat z zvezde itd., sam tisti, ki je dober, se ne hvali. Pri njej se vidi, da gre za eno nesprejemanje same sebe, zato počne to, kar pač počne. Sami sebi laže, kako je dobra ali pa to res že verjame, kar je še bolj žalostno. In še to: danes sploh ni več problem izdat knjige; če samo vzamemo področje pesniških zbirk (sem kar doma kar se te scene tiče); svega i svašta dobiš, tržišče je že tolk preplavljeno s sranjem, da težko najdeš kaj res "vrednega". In ta ženska, o kateri teče beseda, je antiduhovnež. Poznamo zdravilce in "zdravilce". Ona pač to prvo ni in bo še ogromno vode moralo preteči, da bo to postala. No, sej, tistega, ki ve manj od nje, lahko farba ... Pa tako je z mnogimi, ne samo z njo. Ona pač manipulira z duhovnostjo za lastno korist, konkretno keš. Pa naj me kdo napade, če želi, bom omenla vseeno: isti primer je Franjo Trojnar. Sem še od mnogih slišala veliko kritik. Naj povem, kaj mi je rekel (v podrobnosti se ne mislim spuščat itd.): Z duhovnostjo se ne ukvarjam toliko, se bolj s poslovnim svetom (je drugače poslovnež), ker s tem veliko več zaslužim kot pa z duhovnostjo. Samo predstavitev Lidijene spletne strani si pogledaš, pa ti je vse jasno. Na kakšen način se hvali!!! Sami superlativi in vse v nulo olepšano, marsikaj dodano in izmišljeno. Ena sama velika, odbijajoča propaganda. Jaz njo vidim prej kot kakšno pisunko bestsellerjev ala Victoria Holt ali kaj podobnega, pač trivialnega. Upam, da me ne bo kdo napadel zdaj. , sam ne vem, zakaj ne bi smeli povedat tega, kar mislimo in zakaj naj bi hvalili nekaj, kar hvale ni vredno? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes sploh ni več problem izdat knjige; če samo vzamemo področje pesniških zbirk (sem kar doma kar se te scene tiče); svega i svašta dobiš, tržišče je že tolk preplavljeno s sranjem, da težko najdeš kaj res "vrednega".To je res... sem hotla ze sama pripomnit na maukov post, da ni nujno, da je oni ful dbest, ki o sebi napise knjigo, pac pa je mroda bolj dbest oni, ki drugi o njem pisejo knjige. Res je, sem ze v kaki temi se tud jaz pritozila ze - vsak bo zdaj kar knjige o sebi pisal, halo, no! kao... velepomembno, blazno me zanima... ta in ta je izdal NOVO knjigo (predtem je ze eno brezvezno). kdo? sta? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Vedno sem imel pred očmi ljudi ki so prišli od Sai babe kot nekako posvetlene. Ona je menda tam bila, a se glede na vse napisano od nekaterih med vami, zdi, kot da ji ni Sai baba nič nalil. Pravzprav si predstavljam to nekako drugače. Če bi bila recimo pri Sai babi moja mama, moja sestra, moja "partnerka", ali nekdo pač ki je vezan name, bi se tak navdih pozitivizma prevzel tudi na mene in na celotno okolico. Tako jaz to vidim no. Obenem pa ne gre pozabiti, da je Slavko Gorenc že pred leti napisal, da so nekateri Guruji (ni jih imenoval poimensko) bete. Morda Sai baba spada v to skupino in zato pač tak učinek Yamma in Aste. . Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mauk 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Smrketa zanima me zakaj ti tako goreče bruhaš vso to svinjarijo iz sebe Če kje vidim drek potem ga v teh tvojih izjavah... a ni ne obstaja na tehforumih nek "Kodeks" etike komuniciranja ... za boga ??? Drugač pa je kvaliteta oz. umetniški izraz neke knjige odvisen od zlo velikodejavnikov. Včasih besede niso niti pomembne, ampak je bistvena harmonijaizza besed, vendar so ponavadi besede usklajene s to harmonijo, tko kt pr poeziji. Jest v Mirandini novi knjigi "Kodeks" lahko občutim veliko neke zelo specialne harmonije... predvsem pa zlo veliko RESNICE o današnji družbi ... in predvsem kje vse je današnji človek ujet in še bolj: kaže tudi na izhode iz teh položajev, čepravmogoče na nek zelo svoj abstrakten, umetniški in tudi zelo intimno duhoven način. Kar je pravzaprav čist cool, ker tudi npr. Castaneda ni iskal svobode v kakih zelo konkretnih stvareh ampak predvsem v svojih abstraktnih sanjah Kar se tiče društva YAM, in vseh ??????? ki se pojavljajo okrog tega. No mene vse skupaj ne zanima tako zlo... Jezen sem edino le na tiste, ki želijo izničiti kvaliteto tistega obdobja. Sam se mi zdi, da recimo tisti, ki iščejo kao negativne detajle od tam iščejo pravzaprav negativne detajle v sebi in so pravzaprav že ta trenutek skoncentrirani v negativnem delu samega sebe... kar konec koncev niti ni tako slabo... naj zavest prodre povsod... če le ne bi pozabili na večnost in na večje sebe ... na to univerzalno zavest in se končno nehaliukvarjati z neumnostmi ... tolk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Vsak po svoje govori resnico Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mauk 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Še o "Andresovem" sektaštvu. V negativnem pomeni sekta neko gibanje kterega pripadniki so bili množično zavedeni na neko tako al drugačno "foro" OK. Recimo da smo bili takrat v YAMU zavedeni na neko foro.Pač nekaj močnega nas je pritegnilo... Drug pogoj za neg. aspekt sekte je, da se čez čas dejansko pokaže, da so bila dogajanja znotraj skupine plod neke manipulacijenekoga, ki se je verjetno želel osebno okoristiti... Glede na to, da so bile vse delavnice profesionalno in kakovostno vrhunsko izvedene, npr. prvovrstna biološka prehrana za cca. 40ljudi za en teden. To kar je društvo YAM naredilo za praktično razširitev pojma "zdrava prehrana" v Sloveniji je definitivno čudež. Izvajale/učili smo se tehnike psihoterapije: Rebrthing (več različnih oblik), Voice Dialogue, Psihodrama, ... ... nekateri te tehnike še vedno izvajajo oz. nudijo.Izvajale so se različne skupinske meditacije, zen, osho ...Bile so delavnice masaže, delavnice o delu z eteričnimi olji, delavnice slikanja - kjer je vsak lahko dobil v roke čopič ter načel in dokončal slikarsko platno.Bili so organizirani super žuri , ne neka dolgočasna duhovnasrečanja kjer se razglablja o nekih duhovnih temah.V društvu se je zelo konkretno fizično delalo, vendar tu ni šlo za osebno korist nekega posameznika ampak za vsesplošnokorist ... razširiti "svetlobo" med ljudi čim širše ... Res obstaja ena pomankljivost tele zgodbe. Zakaj če je bilo vse tako super ni to danes bolj vidno in zakaj je društvo YAM razpadlo? Mislim da to vsekakor je vidno verjetno res ne toliko kot bi lahko bilo, če društvo YAM ne bi razpadlo. Zakaj je razpadlo ...bilo je govora o skupinskem egu... To pomeni, da je imelo (smo?) tam preveč posametnikov sebične interese ... in očitno se ni zgodil zadosten skupinski premik, da bi opravil s temi negativnostmi...Pač skupina si očitno zadala velik izziv, vendar jim določenih egoističnihinteresov očitno ni uspelo razrešiti - kljub vsem tehnikam in znanju, ki smo ga dobili.... Tule se moje modrovanje konča... dodatne kaje zakaje in whye si ne znam razložit. Dejstvo je pa eno. Ko govorimo že o sektah, mora priti nekdo in ti pokazati kako si bil zaveden in kakšen nateg je bil vse skupaj. In seveda ti mora verjetno tisti, ki bi ti želel to pokazat tudi predstavitiboljši model... neko skupino, ki ji je uspelo, ki dejansko ta trenutek bolje funkcionira in kjer je znanje mojstrov modrosti uporabljenoin živo. OK, .... recimo da so to budisti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 da. veliko govoris iz tvojega dozivljanja. vsi pa niso tako dozivljali in tako izkusili.zakaj ne, je drugo... prav pa je, da vsak pove svoje, ce zeli seveda. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>prav pa je, da vsak pove svoje, ce zeli seveda. pred leti sem prebrala knjigo "Lidija", meni je takrat knjiga prisla kot narocena, ocitno sem jo morala prebrati. Dobila sem to kaj sem potrebovala.Sem pa slisala drugacne zgodbice o tej osebi ... hmmm ne vem, ker ne poznam in nemorem govoriti. Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 tudi jaz sem knjigo prebrala in oram reči,da se mi ne zdi prav nič GROZNA .Lidija je v njej izpovedala svoje osebno doživljanje tako materialnega kot nematerialnega(snovnega)sveta. Kdor tule 'tolče' po knjigi pa: Zakaj si jo prebral(a) do zadnje strani.Takoj, na samem začetku, se vidi kam pes taco moli.Zakaj nisi takrat knjige odložil(a)? Smrketa tudi meni si'padla v oči' s tvojimi opazkami na račun Lidije Asta.Je morda postala tvoja konkurenca ali kaj podobnega? Andres:Biti pri Sai Babi še ne pomeni,da postaneš Sai Baba oz. pričneš izžarevati njegove energije.Nekateri,in takih je veliko,gredo tja samo iz firbca.Potem pa provocirajo .... Yam društvo sem poznala tudi jaz.Enkrat sem bila celo pri njih na šloganju Nisem občutila,pa sem dokaj senzibilna,nobene magije...ravno obratno ...v zraku so bile same pozitivne energije. Res pa je,da so na ,določene ,delavnice hodili ljudje,ki so preko noči želeli postati guruji in seveda končali v psihiatrični ustanovi.Vse to pa se dogaja tudi sedaj. Kar pa se vegetarianstva tiče pa...to je vendar že preteklost.Na vrsti so presnojedci. Alora..... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 10. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smrketa zanima me zakaj ti tako goreče bruhaš vso to svinjarijo iz sebe Če kje vidim drek potem ga v teh tvojih izjavah...Ma js ga pa v tvojih ... Tako da: sva si bot :xx!: Tud ti ne spuščaš kakšnih zdravilnih energij iz sebe, prej neko ogorčenost izražaš, nestrinjanje s tem, da ne gledajo vsi isto kot ti na ene stvari ... Bogpomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 10. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam se mi zdi, da recimo tisti, ki iščejo kao negativne detajle od tam iščejo pravzaprav negativne detajle v sebi in so pravzaprav že ta trenutek skoncentrirani v negativnem delu samega sebe...Se ti ne zdi, da počneš ti ravno to? Sej ti tudi tuki napadaš vse, ki doživljajo stvari drugače od tebe. Zelo netolerantno. Glede mojega sranja se ti ni treba obremenjevati, se ga na srečo zavedam in delam veliko na tem, da bi zboljšala ene stvari. Nihče pa ni popoln. Upam, da tudi ti kaj delaš v tej smeri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 10. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdor tule 'tolče' po knjigi pa: Zakaj si jo prebral(a) do zadnje strani.Takoj, na samem začetku, se vidi kam pes taco moli.Zakaj nisi takrat knjige odložil(a)? Smrketa tudi meni si'padla v oči' s tvojimi opazkami na račun Lidije Asta.Je morda postala tvoja konkurenca ali kaj podobnega?Nisem prebrala cele, nikar ne misli, je že par poglavij dovolj ... Glede konkurence: nič se ne boj; še dolgo ne bo ... Bo morala še precej pomigat :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nisem prebrala cele, nikar ne misli, je že par poglavij dovolj ... Glede konkurence: nič se ne boj; še dolgo ne bo ... Bo morala še precej pomigat :xx!: potem te pa ne razumem.Povej raje kaj te je v knjigi najbolj prizadelo.Nad čim si tako ogorčena? Morda bom potem bolje razumela. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 a poznas te ljudi in si jih vidla, ali ti je to kdo rekel!? -----------....Res pa je,da so na ,določene ,delavnice hodili ljudje,ki so preko noči želeli postati guruji in seveda končali v psihiatrični ustanovi.Vse to pa se dogaja tudi sedaj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 10. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Povej raje kaj te je v knjigi najbolj prizadelo.Nad čim si tako ogorčena? Morda bom potem bolje razumela. Lep pozdravJe že par let odkar sem jo prebrala in sem že marsikaj pozabila; vtis pa je ostal ... Kaj me je prizadelo? V bistvu ne prizadelo, bolj razkurilo - njena samohvala, ki nima meja; "obvezno vam moram bit dobra, tako kot sem sama sebi"; nič duhovnega ni v tej knjigi; o duhovnosti govori ... Na bahaški način ... Dva znanca jo poznata ... Enkrat sem imela priložnost jesti njene kukije ... Jih nisem ... Ma nočem zdej enih stvari govort. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 kolk ene značilne slovenske foVšije in neg. energije... :xx!: hudo Sam LIDIJA se smeje in dnarčke šteje...... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Zakaj fousije? (in za kaj tocno? zaradi slik al knjige? )Eh no ja.... Free - Jaz pa recem nekaj druzga - znacilna slovenska cesarjeva nova oblacila - ko vsi blefirajo da je oni oblecen, da ne bodo beboti izpadli, le redki pa si upajo rect - pa saj vendar nima nicesar na sebi.In ti so seveda fousljivci. Brez veze je rect - zakaj si jo pa pol do konca prebral?Razna sranja smo ze goltal... ce ze zacnes, pac das sanso... Pa sploh se mi zdi, da ste nekateri kar hitro zadovoljni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ... kaj je zdaj s to Lidio Asto? Ko tole prebiram,... tretja stran se ze pise o neki zenski, ki je menda napisala nekaj, pa neko drustvo YAM, kjer se je baje nekaj dogajalo, pa nihce nic konkretnega ne izrece... zakaj potem sploh ta tema? recimo, da tisti, ki ste imeli kaksno osebno izkusnjo veste, o cem pisete, samo, vsi ostali, ki te zenske ne poznamo, pa se vedno ne vemo, kaj vrabca je bilo s tem YAMom in kaj je zdaj s to zensko in zakaj se zdaj menimo o njej...???... ... kaksen je bil namen odprtja te teme?... ce je bil ta, da se obelodani kaj, kar bi koristilo drugim, potem bi bilo to dobrodoslo. ce je bil ta, da si je dal nekdo duska in stresel nekaj svojega nezadovoljstva... okej, samo, da vemo (takih tem je potem lahko milijon, pa ne vem, ce s tem komu drugemu dobro denejo, razen tistemu, ki si je duso malo olajsal, saj navsezadnje vsak lahko najde kje kaksnega, ki ni ravno 'po njegovi meri' - ce seveda nismo vsi prevec duhovni in se delamo, da ljubimo vse, kar leze in gre) ... ... pac, ne stekam ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 he he, sej to se tut jst sprasujem se od zacetka!! no, potem sem vseeno podal se verjetno 'dovolj' pazljivo svoje mnenje. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>'dovolj' pazljivo svoje mnenjesaj ... in potem se vedno nic ne vemo, kaj TAKEGA se je dogajalo ali kaj TAKEGA zdaj ta zenksa pocne, da o njej toliko besed ... je koga poslila? mucila? zazgala na grmadi? komu otroka ugrabila? komu hiso zazgala? ... al sam knjigo napisala, ki je enim cist brezvezna Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.