principesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>potem pa najbolje, da je ne gledas vec, smrketa Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 ... saj po mojem je itak ne bo... A to ti je tolk vsec, Mateja, da je bela stran in nekaj podobic gor?Al kaj ti je tolk vsec - a se men kaj ni odprlo al kaj? *p.s. pa se to - vceraj IN danes mi je po odprtju tega sajta vse zamrznilo, da sem morala restartat racunalnik.Tko da jaz definitivno ne bom vec klikala gor. Ne recem da je bedna al slaba al nikakva, samo me je zlo presenetilo, da se ti zdi 'ena lepsih' strani, Mateja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 s strinjam tule z marso, meni je ok pac, sem videla ze dosti grsih/manj funkcijonalnih, ampak ena lepsih pa ...? no, saj ni vazno Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A to ti je tolk vsec, Mateja, da je bela stran in nekaj podobic gor?Ne recem da je bedna al slaba al nikakva, samo me je zlo presenetilo, da se ti zdi 'ena lepsih' strani, Mateja. a res al kaj ...... se sam men tko hecna fajna zdi ... jaz sem se pa prav spilala s tem, ko sem misko premikala okol in se na vsakem tistem kerubinu drugacen zvok slisi ... ja, in v bistvu so mi vsec bele strani, kjer ni vse nasiceno, posebno, ce gre za nekaksno 'galerijo'... no, men je vsec Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 jaz nisme mogla nic tega, ker je blo konc, sam da se mi je odprlo - obakrat... mrtvo vse, nic premikanja miske in tega. *verjetno v flashih al clo java skriptih, pa kaksen bag vskoci kje pa tak.... pravih sajtov se skratka ne dela v tem, ker je pomembno, da se povsod vidi... in lepo odpre, da smooth dela, skratka...3/4 je pa po netu itak tacga, da Bog pomagaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 se raj pa vecina sajtov ampak, tut to ni lih pomembno... najbolj pomembno ej to, da je stran obiskana... in ko je zelo obiskana majo tut tisti, ki lastijo stran cash az boljso!! pa tko.... pa si pol nardijo boljso. sicer pa je tu pomembnejsa se ideja kot vsebina; design tudi.. odvisno pac od okoliscin; in potem primerno oglasevanje!! bla bla ... kaj ce cloveku odlicna stran, ce nben zanjo ne ve kaj ce mu, ce vsi vedo zanjo, pa ej skoraj neuporabna kaj ce mu taka, da vsi zanjo vedo, je uporabna, toda tako grda, da gre vsak raj hkonkurenci Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz nisme mogla nic tega, ker je blo konc, sam da se mi je odprlo - obakrat... mrtvo vse, nic premikanja miske in tega. *verjetno v flashih al clo java skriptih, pa kaksen bag vskoci kje pa tak.... pravih sajtov se skratka ne dela v tem, ker je pomembno, da se povsod vidi... in lepo odpre, da smooth dela, skratka...3/4 je pa po netu itak tacga, da Bog pomagaj. Fak ej. Klele je treba bit že ful brihten, da tole razumeš. Jaz nisem - lalala. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Oj, Nos, saj nisem rekla da razumem to. sam pac... so taki razlogi nekak, tolk pa ze ujamem tkole. Jo, Mysti, ribji ze, sam da si ti se tehnicen tip, jaz pa ne, torej ti boljs stekas clo, kaj hocem jaz povedat v tem primeru. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mauk 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Draga smrketa, men se zdi, da si ti točno taka kot se tebi zdi oz. kot opisuješ Lidio Asta.Tisti trenutek ko ti kaj ni všeč "popljuvaš" in se vsedeš nazaj na svoj prestol Skratka mogoče tvoja poezija ni tako uspešna kot knjige o katerih je govora tukaj, definitivno pa tvoje izražanje daje absolutistočen vtis.Mislim, da svojo samohvalo sama sebi prikrivaš. Ni mi jasno zakaj sploh toliko pišeš o nečem kar ti ni všeč. Očitno te stvarmoti in se je ne moreš otrest. Pomen, da si na nek način osebno vpletena ... in da nekak to poizkušaš razrešit... samo se mi zdi da vse skupaj samo še bolj zapletaš in da je to tud tvoj namen. Saj res kak je bil tvoj namen ob odprtju tega poglavja? Morda to, da poveš da pišeš pesmi? No zdej nas vse že ful firbec matra in moraš objavit kako tvojo pesem... da vemo pri čem smo.(No vsaj mene to zdej zlo zanima) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 18. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Draga smrketa, men se zdi, da si ti točno taka kot se tebi zdi oz. kot opisuješ Lidio Asta.Tisti trenutek ko ti kaj ni všeč "popljuvaš" in se vsedeš nazaj na svoj prestol Skratka mogoče tvoja poezija ni tako uspešna kot knjige o katerih je govora tukaj, definitivno pa tvoje izražanje daje absolutistočen vtis.Mislim, da svojo samohvalo sama sebi prikrivaš. Ni mi jasno zakaj sploh toliko pišeš o nečem kar ti ni všeč. Očitno te stvarmoti in se je ne moreš otrest. Pomen, da si na nek način osebno vpletena ... in da nekak to poizkušaš razrešit... samo se mi zdi da vse skupaj samo še bolj zapletaš in da je to tud tvoj namen. Saj res kak je bil tvoj namen ob odprtju tega poglavja? Morda to, da poveš da pišeš pesmi? No zdej nas vse že ful firbec matra in moraš objavit kako tvojo pesem... da vemo pri čem smo.(No vsaj mene to zdej zlo zanima) Mism, halo, kak je bil moj namen ob odprtju te teme! kakšen pa je bil od tistega, ki je odprl temo Michael Jackson? Saj je nisem brala ... alpa kakšen je bil namen tistega, ki je odprl temo Sanjjska ženska; nisem brala, vendar močno dvomim, da je lih zlo daleč od obrekovanja in pljuvanja. Kaj pa tebe tok moti moje mnenje o nekom??? A ga ne bi smela imet? a ne bi smela tudi negativnih čustev imet?? a si ne bi smela dovolit čutit? in si priznat to, kar čutim?? glej, poserjem se na take, kot si ti!! res. glede moje poezije pa ti nič ne skrbi. kako pa naj bo uspešna, če se ven ne mečem in ne delam na tem kot Lidija, da se zreklamira in se poveže s folkom, od katerih ima lahko kakšno korist. sem že povedala, da sem se ukvarjala s povsem drugimi stvarmi zadnje čase. imam pa tudi za poezijo še čas, ni mi zdaj do tega. "Saj res kak je bil tvoj namen ob odprtju tega poglavja? Morda to, da poveš da pišeš pesmi? No zdej nas vse že ful firbec matra in moraš objavit kako tvojo pesem... da vemo pri čem smo.(No vsaj mene to zdej zlo zanima") imaš pa res bujno domišljijo, če si misliš, da je bil to moj namen; bi pa že dala kankreten naslov: pesniki Luninega foruma, združimo se ali kaj podobnega ma tebi pa že ne bi pokazala svojih pesmi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mism, halo, kak je bil moj namen ob odprtju te teme! kakšen pa je bil od tistega, ki je odprl temo Michael Jackson? Saj je nisem brala ... alpa kakšen je bil namen tistega, ki je odprl temo Sanjjska ženska...Res je. Imas prav. Tema pac. meni se zdi dost bolj... hm, odstekano, da se teb tolk gre, Mauk, da imas 5 postov in vsi so v tejle temi. Mislim ker kaj pa tebe konc koncev briga, kaj si nekje nekdo misli o tam nekom enem. mal trapast. Ce si pa tko obcutljiv, da te moti da se o kom grdo govori, mi pa prid mal pomagat v temo Sanjska zhenska. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 19. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2005 yes yes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 je pršla v trgovino včeraj tale lidija oz. miranda al karkol je že......in dejstvo je da ženska nekaj ima...eno karizmo, šarm, se čuti prov ko buta vn iz nje neki......me je presenetla.....in ful sm mela en tak občutek da prov nekak krade energijo drugim.....ne znam povedat, razložit....15 min je bla tam, js sm ba pa čist uničena......če bi par kubikov bukovih drv preložla ne bi bla tok.....in sploh nism k seb pršla, sm se komi prpelala domov.....grozno u bistvu, js zmeri bol švoh tm pa čist fertik, ona pa kr cvetela in sijala in žvrgolela tam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 23. junij 2005 Prijavi Deli 23. junij 2005 ama ej kdo je sploh ta ženska.....js nč razumeti tle... xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HaBiba 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Ojla! Rada bi nekaj napisala na to temo, čeprav je očitno že pol leta mimo. Čudi me v bistvu, da ste napisali pet strani, pa nobeden ni mel jajc, da bi napisal kaj konkretnega. Zelo zanimivo se mi zdi, kako je Lidijo opisala Smrketa, ne da bi jo sploh poznala... Mislim, da je zadela direktno v bistvo! Jaz sem Lidijo spoznala pred leti, mislim da je enih 9 let od tega in se strinjam, da je ful zenska s karizmo. Ampak po mojem mnenju in izkusnjami z njo, je ... ne vem, kako naj se pravilno izrazim ... cista crna magija, manipulator. Ne govorim zdaj nujno,d a ona res krade energijo,ceprav sem spoznala par ljudi, ki so trdili (takrat), da jim ona prav na astralu kot carovnica krade energijo in da so cisto svoh itd... Ampak men so se ze ti sami ljudje zdeli malo smotani, tako da... Kar se tice mojih izkusenj z njo, lahko samo to povem, da je v bistvu ne zanima nic drugega vec kot materialno - kako bo dobila spoznorje, kako bo kaj prodala in kako bo sebe "naprej" cim boljse prodala. Tudi njena umetnost je taka - v bistvu ji sploh ne gre za umetnost, vsaj taki vtis sem dobila, ampak samo zato, kak bo kes kasirala. Tako da v njeni umetnosti nisem nikoli zacutila res tiste prave kreativnosti, zmeraj se mi je zdelo, da gre za industrijsko proizvodnjo za kes... Najhuje pa kar se mi zdi pa je pac to, da se ukvarja z drogami. Pa ne da samo kadi travo, ampak da halucinogene fura 100 na uro in jih daje tudi drugim. Poznam tri ljudi, ki so pristali na psihiatriji za eno leto zaradi tega in mislim, da jih mora bit se vec. Da ne govorim o skupinskem seksu, ki ga majo pri njej in ga ponudi vsakemu, ki pride zraven, tudi mene je povabla, ko sem bla stara 17 let! In ko sem rekla ne, je cisto popizdila in mi zacela govorit, da kaj pa mislim, da sem, da to zavrnem, da oni majo ful energetski seks (ja z gobicami pa lsdjem, seveda majo pol energijo) in da so s tem celo enega z aidsem ozdravli. Hvala lepa, ko sem to slisala, me je pa res zamikalo, da bi prisla na seks! Da ne govorim o tem, da me je vprasala o tem, ce bi se "prisla dol butat" z njimi, tako da najprej sploh nisem razumela, da misli seks... Toliko o prosvetljenosti in svetosti seksa duhovnih ljudi. Po tistem sem sla samo se enkrat na eno njeno razstavo, to je vse. Ne morem rect, da se mi je zdelo ravno duhovna, prosvetljena in cista oseba, je pa vsekakor karizmaticna. Skoda, da si noben ni upal nic napisat o tem, kak je v resnici. Mogoce pa vas je vse strah? Mogoce pa bo zdaj meni tudi energijo kradla? No, kakor koli, bolj konkretne informacije se mi zdi, da so manjkale na teh straneh o Mirandi, ce se ze pise o njej. pa pa Grešnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alice in Wonderland 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 She's a witch, simply explain. Prebrala sem njen Kodeks v treh dneh. Precej prosto pisanje, kar omogoča bralcu lahkotno branje. -> V artistični smeri je dokaj post modernistična -> upiranje današnji družbi, katere um je zamegljen s primitivnimi okovi.-> Literarno sicer ne dosega hq (high quality).. ( o tem se sploh ne da pisat, kajti new age literatura ima premalo podatkov, da bi jo uvrstili med knjizevnost. ( trenutno mi pohaja koncentracija& sem ze rahlo izmozgana, ampak o vsem tem bi se dalo velik razglabljat, če pomislim, da je Biblija prvi knjizni motiv in govori o pristnih namenih človekovega bivanja ! . ter hinduistični izreki, ki so zasidrani globoko v naši zgodovini.. ). bL@ BlA bLa..A kljub temu lahko bralec ob Kodeksu doživi katarzo, ki je precej žanrsko in na nek način komično obarvan. She reminds me on a cat from -AiW- cartoon or the movie if you want to!: "I don't want to go among mad people," Alice remarked. "Oh, you can't help that," said the Cat: "we're all mad here. I'm mad. You're mad." "How do you know I'm mad?" said Alice. "You must be," said the Cat, "or you wouldn't have come here." And she has a birthday today! And I'm so sick of .... Citiraj Sleeping with Andy Warhol! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Mogoce pa vas je vse strah? Mogoce pa bo zdaj meni tudi energijo kradla? Bravo habiba! In dobrodosla! Imas prav, vendar saj ves kako je - ne morem imet mnenja o nekom, ki ga osebno ne poznam, pac pa sam 'poslovno' (in se to v obliki par tel. klicev)... oz. imam pac lahko sam tako (poslovno) mnenje. 'Rekla/kazala' stafa pa ne upostevam. O cem drugem bi se 'moral' pa kdo drug oglasit, se strinjam zlo s tabo, po drugi strani pa razumem in se mi tud to zdi kul, da se noce sinfat.. Mislim da ne SAM zarad strahu. Folk bi rad preprosto pozabil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 10. december 2014 Prijavi Deli 10. december 2014 Skoraj bo minilo deset let odkar je bila ta tema nazadnje odprta. Nikoli mi ta ženska ni ležala, čeprav je res, da je nikoli nisem spoznal, samo slišal sem, videl neko spletno stran in to je to. Preprosto sem slišal neke hvale in oh in joj od drugih ljudi, toda še vedno sem bil nekako negativno nastrojen proti vsej resnici, ki naj bi bila opevana na bazi višje zavesti. Sem pa v tem času, ko je tema zaprta spoznal še nekaj oseb, ki vsi govorijo isto (kar želijo povedati). Nenazadnje so ljudje tja nosili svoje premoženje v materialni obliki in danes živijo v najemniških stanovanjih. Tudi telo in telesa so bila risina in nekatera od njih so še vedno celo na Facebooku in Googlu. Je lastnikom teh teles vseeno? Ne, so preprosto pod njeno kontrolo in to je to. Vse to je seveda črna magija kot je napisala HaBiba nekaj postov višje in to ni nič kar bi bilo znano le danes in nam. To je znano od začetka civilizacije, torej da je bila tema nedotaknjena toliko let je ravno tako črna magija, le nihče ni na to pomislil, da je bila morebiti ravno Habiba tista, ki je nalila Tej Lidiji ali Mirandi, ali boli me pač kako ji je ime, malo čez merico in nekje je moralo zavreti. Pač, ker sem malo drugačen, ravno v nasprotno stran fukjen kot ta Lidija Asta niti ni čudno, da temo ponovno obujam ravno jaz. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 10. december 2014 Prijavi Deli 10. december 2014 Nisem zanjo slišala že od devetdesetih. Spomnim se njene avtobiografije, za katero je Aleš Debeljak rekel, da je najbolj katastrofalno napisana knjiga vseh časov. Mislim, da tudi zato, ker je bilo takšno "duhovnjaštvo" pri "resnih" intelektualcih prezirano - pravzaprav je še danes tako. Meni se ni zdelo njeno življenje nič tako posebnega, da bi bilo treba o tem napisati avtobiografijo. Ampak ok, če se je našla v umetnosti, če je našla svojo pot, super zanjo. Nisem je pa nikoli doživljala kot človeka, ki bi mi lahko kaj povedal o duhovnosti, ki bi mi bil lahko vzor. Nič posebnega ni v njeni zgodbi. Pač ena izmed neštetih oseb, ki iščejo svojo identiteto v tem svetu. Glede na to pa, kar se ji očita - ne poznam - nekateri ljudje resnično iz svojega osebnega iskanja naredijo kult, krinko duhovnosti in izkoristijo druge, ali je ona med njimi, pa ne vem. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 11. december 2014 Prijavi Deli 11. december 2014 O Lidiji osebno ne bom kaj dosti. Lidija je brez dvoma karizmatična ženska. V povezavi z njo (ali njej podobnimi ljudmi) me bolj zanima, kaj je pravzaprav karizma in kaj ljudje s svojo karizmo delajo - kako jo uporabljajo. Že od malega imam en ... ne vem kako bi temu rekla - občutek, sposobnost? - za videt pod maske, za videt človeka v njegovi človeškosti. Zato karizme ne morem jemat resno, že kot najstnica nisem nikoli oboževala nikogar podobno kot moje prijateljice - nisem se mogla vozit na teh iluzijah, ker sem slutila človeka v vsej njegovi navadni človeškosti zadaj. Ko naletim na karizmatičnega človeka, se meni najprej prižge rdeča luč - to se mi je vedno, že od malega, čist intuitivno. Vklopim svojo zaščito in se odmaknem na varno razdaljo. Potem počasi, postopoma sprejemam, kar začutim, da je dobro, da "sede". Tako je tudi pri ljudeh, kot je Dalajlama, na primer. In mene ne boste našli med množicami častilcev kakega Sai Babe. Konec osemdesetih in v začetku devetdesetih, ko je bilo new age gibanje pri nas v velikem zamahu, sem bila v ravno pravih letih, da se mi je polje duhovnosti odprlo in sem začela te stvari zavestno raziskovat, navdušeno sem brala Junga, pa fizike, ki so stopili na skrajne robove znanosti, ... In preko prijateljice prišla tudi v stik z Yamom. Ona je čisto padla not, postala njihova članica, hodila na vse delavnice, slepo sledila vsemu, se ločila od dolgoletnega partnerja, izgubila v tem ogromno denarja, stanovanje ... in sebe. Ne vem, kaj je zdaj z njo, že dolgo tega je izgubila tudi mene. Jaz sem namreč ostala na obrobju dogajanja. Udeležila sem se par delavnic (na nobeni ni bilo Lidije, tako, da je nisem nikoli v živo srečala), in moram reči, da so bile dobre, globoka doživetja, ki so mi odprla pot do marsičesa in na čemer sem kasneje sama še veliko delala. Nedvomno se je v Yamu zbralo kar nekaj pogumnih, iskrenih raziskovalcev duhovnega, ki so skupaj precej naredili, odkrili, razširili v zavedanju psihičnega in duhovnega polja. Hodili so po takrat drugačnih, nenavadnih poteh in se podajali tudi na področja, kjer bi bilo koristno imet kakega izkušenega "medicine mana" za vodstvo. Zato so delali tudi napake. In Lidija je brez dvoma z veliko žlico zajemala iz učinkov svoje karizme na nekatere ljudi. Jaz sem to opazila že takrat in nisem imela nobene posebne želje, da bi jo spoznala ali se ji približala. Prijateljica mi je tudi posodila Lidijino knjigo, ki sem jo sicer prebrala, čist iz firbca, a mi ni naredila nobenega vtisa. Bi se kar strinjala z Debeljakom, da je to na skrajnem spodnjem koncu kvalitete knjig, ki sem jih prebrala. Bolj so me zanimale delavnice in gledala sem na kvaliteto vodenja delavnic, bolj so me pritegnili nekateri ljudje v senci Alana in Lidije, ki pa so bili res predani raziskovalci duhovnega in so razvili dobre pristope, a niso imeli karizme oz. potrebe, da bi na ta način delovali na ljudi. V Yamu si odnesel to, po kar si prišel. Če si prišel odpret kako novo spoznanje, si to lahko dobil, če si se prišel izgubit, si se pa zlahka tudi izgubil. Če si prišel darovat na oltar karizme nekega človeka, ti je bilo omogočeno tudi to. Ne vem pa, kako se karizmatikom obrne ta energija, ki jo jemljejo od darovalcev. Mogoče v prihodnjem življenju, nekaterim pa verjetno že v tem in tisti se običajno po obdobju karizmatičnega blestenja, ko z veliko žlico zajemajo energijo občudovalcev, umaknejo in posvetijo kaki drugi dejavnosti. Ali je Lidija tudi med temi, ne vem. Je pa zanimivo, da si je ravno v obdobju, ko je Yam razpadel in je šla svojo pot, popolnoma spremenila ime, zamenjala masko, delovati je začela kot slikarka pod imenom Miranda Rumina in kot sem enkrat mimogrede slišala, se je nekaj časa oblačila izključno v popolnoma bela oblačila. Ali se je hotela pokazati popolnoma očiščena, neporisano platno, ali je hotela tudi prekiniti vezi, ki so jo vezale na ljudi, ki jih je pritegnila v svoje polje s svojo karizmo?. 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. december 2014 Prijavi Deli 11. december 2014 Iknee. Zelo lepo napisano. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.