Marsa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=14"][b]Napoved za 14. teden[/b][/url] - [b]4. - 10. april 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 zanimiv teden a? kjul. sam da damo dons tale izpitek čez, pa nej dogaja... sej smo že navajeni. se pa že ful veselim vikenda, k gremo na morjeeeee.... sam pazt je treba pr vožnji spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 aha....pa se bo res dogajalo...saj se mi je zdelo že čez vikend, da bo potrebno obdržsti notranjo trdnost...dober dril... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Uff.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Saj bo, smo jih ze velik prezivel - tednov in mrkov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ojla punce kar ok začetek tedna...bi bilo super...samo sva šla z mojim partnerjem (pomoje še zadnjič) pogledat dedija...ker umira...od starosti...jih ima 91 let...vsaj to je da vemo...da je je dolgo živel in preživel tisto kar mu je bilo dano... Težko je za domače...ker sedaj samo še čakajo...saj samo še leži in diha...nič več se ne zaveda...pa že zelo moder je v obraz in vse ga je skupaj povleklo...A veš Marsa...ti se boš verjetno spomnila...je pa to oče od partnerjevega očeta..ki pa je umrl...kot veš prejšnje leto...Upam da bo imel mirno smrt . Nekaj me zanima...rada bi se postrigla...pa načrtujem kar veliko spremembo...barve in dolžine...čisto na kratko...barvo pa ne vem kakšno mi bodo priporočali...Kadj bi bilo kul za to narediti...se mi pa čisto nič ne mudi...Tako da lahko na DOBER dan čakam Lep sončen dan vsem skupaj Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Dobro napisano ... zdaj se je treba samo še prebiti skozi teden A ni mrk v petek? - ker v napovedi skozi govoriš o četrtkovem mrku ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 a da tale teden ni ugoden za razčiščevanje in začetek pomembnih zadev ... ok pa počakajmo aja, link na tisto stran, kjer naj bi bil koledar za ta teden in za celo leto ne dela ... a sem mogoče kakšno obvestilo kje spregledala http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Joj cocci in tina thanx, ne vem kako se mi je primuznil tist cetrtek, pa vidim sonćev mrk da pise, in koledar ne dela? - saj, mrk in zmeda pac. THANX obema!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 ze popravila (joj in na 2 tisoc naslovov al kolk posiljava napoved :||| in so vsi dobil tale cetrtek :|||).. Tina, ne stekam kje? Meni z napovedi vsi linki normalno delajo. Morda na 1. strani, probaj z osrednje strani - vmes smo selili LN na nov streznik (prevec placa zaseda ze). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Sem preverila... iz napovedi link na koledar res ne dela. Če pa greš na osrednjo stran, je vse v redu. ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 aha, v pasichki, to je nastavljeno, tega ne vnasam jaz, niti ne vem, kje se to sprmeinja... Mora MitjA POpravit, ga opomnim, thanx!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ... MARSA...sem že gor nekaj komentirala...samo sem sedaj šla malo sama še prečekirat...ta teden je luna v Ovnu v četrtek...pa piše da je takrat ugodno za striženje las...bi potem mi ta dan svetovala za kot že rečeno veliko spremembo v frizuri Hvala in lep dan http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Marsa, ko sem videla tvoje smile, sem se že ustrašila, da nas čaka res kaj slabega, no na srečo ni tako! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 [quote name='Marsa' date='4. Apr 2005 ob 11:31']Tina, ne stekam kje? Meni z napovedi vsi linki normalno delajo. Morda na 1. strani, probaj z osrednje strani - vmes smo selili LN na nov streznik (prevec placa zaseda ze).[/quote] Juhu, na osrednji strani dela. Ednino povezava na koledar za celo letu tudi z osrednje strani ne dela. Če pa klikneš na link "ta teden" in nato dalje, pa dobiš tudi celoletni koledarček. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ja, ja...teden se je začel z enimi prebavnimi motnjami, z zaspanostjo čez dan, z neprespano nočjo in z nesporazumom v komunikaciji..cool..do konca tedna me bo še pobralo... Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Kot jaz Oona, vso noc ne spala (in zato dons prvic prav spricala fitnes), se potila, hodila jest parmezan in pit mleko (pol sem se spomnila, da me je res en krch nekaj prijemal). pri nesporazumu v kom. se nisem (danes). Jo, Tina, se mors prav prebit za infote, ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 [b][i][color="gray"]Marsa Fajn, da vem, da je v petek mrk , da je človek bolj previden in preudaren. Te tvoje napovedi so zakon Ta teden imam popoldne po službi skoraj vsaki dan kaj, se bo dogajalo, še posebej za vikend Veselim se tega tedna Lep in miren pomladni teden želim vsem skupaj [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 O Helena, mrki tele nase rakce na plano potegnejo, par dni nazaj se je freya tud oglasila nekje. me veseli, ko si z nami, sem videla ze v Zvenu, pa se mi ni dal te tam navduseno pozdravljat. Sonck, nisem videla prej - kaj pa vem, moram mal rpeverit, mislim pa da bi utegnila biti dobra taka sprememba na mrk, pravzaprav tud jaz razmisljam o strizenju, mi grejo tolk na zivce tile lasje moji tokrat, sam ni vec kaj dost strici, kratkih pa nekak sem se navelicala oz. me se ni cist pichilo.. Contesa, ti bi se pestreje? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 a je kdo zaspanost omenjal... bom zaspala medtem ko hodim... dogaja ful, pa vendar nič... sem pa začela jutro v navdušenem komuciranju, to je trajalo vsega pol ure, potem se je čar razblinil... in pri naših se dogajajo v teh tednih same pomembne stvari, upam, da jim uspejo kljub štali na nebu... mejte se, grem naprej napej delat, mi po sedajle sprehod do tam prav super del, vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Sonck, nisem videla prej - kaj pa vem, moram mal rpeverit, mislim pa da bi utegnila biti dobra taka sprememba na mrk, pravzaprav tud jaz razmisljam o strizenju, mi grejo tolk na zivce tile lasje moji tokrat, sam ni vec kaj dost strici, kratkih pa nekak sem se navelicala oz. me se ni cist pichilo.. jaz tudi veš...ful me motijo...pa še kratke mi ful bl pašejo...samo je kar davno tega odkar sem imela tako kratke lase...zato bi pa rada da bo datum pravi za te zadeve da mi bodo tudi planeti stali ob strani...da bom zadovoljna z svojo novo podobo Lp, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 [quote name='Marsa' date='4. Apr 2005 ob 12:21'][post="409815"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]O Helena, mrki tele nase rakce na plano potegnejo, par dni nazaj se je freya tud oglasila nekje. me veseli, ko si z nami, sem videla ze v Zvenu, pa se mi ni dal te tam navduseno pozdravljat. [/quote] [b][i][color="gray"]Ja, mrki so kr Moram kr mal pazit, ker imam takrat ponavadi preveč energije. Hvala [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 Mi je vsec, ko se oglasis sem pa tja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 [color="blue"]Jao meni, danes sem pa res živčna... sam zdaj se že počasi umirjam. Ne daj bože, da me danes še kdo kaj zgnjavi... Zelo dobro spim ponavadi, ampak tako slabe noči pa se res že doolgo nisem imela. Komaj zaspala, potem pa se kar naprej prebujala. Je pa pozitivno, da sem lahko zjutraj skoraj čisto normalno vstala. Kakšno uro službe je še šlo, potem pa se je začelo... neankrat ratala blazno nervozna, se mi je zdelo da sploh ni ne konca ne kraja stvari, ki jih je obvezno narediti poleg vseh strank, ki jim je treba prisluhniti, jih bodriti, tolažiti... Ja, kdo pa meni prisluhne!?! Iz tira me je vrgla stvar, ki se že nekaj čas ne uredi, pa sem bila do sedaj čisto skulirana, po načelu: saj bo, ko bo; kaj sploh skbeti... Še sodelavka je doživela živčni mrk in ko se je pričela jokati, bi najraje kar z njo jokala... Pa tak mir je bil v meni zadnje čase. Kljub občasnemu premetavnaju, je moja barka mirno jadrala (pa čeprav malo brezciljno hehe )... danes pa res totalka... ampak sedaj sem že kul! Bog, če slišiš: naj prosim, tako ostane! Amen. [/color] Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 [quote name='Marsa' date='4. Apr 2005 ob 12:43'][post="409833"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Mi je vsec, ko se oglasis sem pa tja. [/quote] [b][i][color="gray"] Lepo, da poveš! Tudi meni je v veselje [/color][/i][/b] Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.