Skoči na vsebino

Napoved za 14. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote]Čeprav zdaj ni ugodno obdobje za razčiščevanje, zaključevanje in tudi začetek zelo pomembnih zadev, bomo ves čas hoteli početi prav to.
Vseeno pa se skušajmo temu (če se da) izogniti oz. se ukvarjajmo z manj pomembnimi zadevami.

Zelo dejaven bo zdaj naš sanjski svet in več sanjanja bo spet tudi podnevi; težko se bomo zbrali in delovali razsodno, odsotni bomo in venomer v nekih drugih svetovih.[/quote]

Baaah..... :xx!: :xx!: :xx!:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 95
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
a res, :V: nic slisala... zal... :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja, sonck, pozabila vceraj napisat.
Ce imas moznost, se pejt jutri postrici.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xDDx

o hvala Marsa...če seme samo vprašati...kaj pa če se naročim v petek (popoldan)...bi bilo še ok?

Hvala za odgovor in lep dan,

Sončk x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

ja tudi.... takrat ko bo, pac... itak bo dober cas, ocitno rabis spremembo in rabis en push, pa nekaksen 'dedlajn'.

Picasso

xDDx

super...potem pa se naročim v petek x;)x

Hvala sporočim kako bo...
Včeraj pridem domov in moj bučman se je na nulo postrigu...sm kr fejst pobulla... :eek: ampak saj mu lasje hitro rastejo x:Dx ...Če bi vsaj kakšna oblika bila...ga je pa brat samo z mašinco...in fertik xDDx x:Dx .
Upam da bom jaz bolje izpadla x;)x x:Dx

Lp, S x:)x

jaz sem pa vceraj mitjo z mashinco. :D

Picasso

Ej, prav fajn teden je :palec: x8Dx
Ful druzenja, spoznavanja, ja mal tud nekega razciscevanja in spoznavanja novih plati ljudi (sam se zanalasc nisem odzvala, bomo resevali pol enkrat, zdaj verjetno res ni cas.. - Aja, kdaj pa bo??), srecujem stare znance, ugotavljam da nekdo tako krasno vodi tale moj lajf, da sem mu res hvalezna lahko.. (no, al ga pa jaz vodim..)
Je pa vse ful naspidirano in se dogaja sto na uro.. Pridem domov vecinoma samo spat... Moram si vzet kaksen dan relaxinga po premieri, da me ne sesuje prevec tale ritem... :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

[quote name='oona' date='6. Apr 2005 ob 11:23'][post="411413"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ne bom vec brala napovedi.  x;)x  Se mi tud' brez njih slabo dogaja.  xrolleyesx  :xx!:  :C:[/quote]

en velik velikanski pobož oona x:Xx
sicer pa, saj veš...vse enkrat mine...tud kažini in štale raznorazne...bejba, drži se :palec:
ah, marsa, deadline praviš....hm...mogoče čas za eno dobro resetiranje...hm....mogoč pa res.....jp, tole bo treba kr dns izvest x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='oona' date='6. Apr 2005 ob 11:23'][post="411413"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Ne bom vec brala napovedi.  x;)x  Se mi tud' brez njih slabo dogaja.  xrolleyesx  :xx!:  :C:[/quote]
Jo, jaz pa jih nom vec pisala, ker se tud brez da jih pisem, bad dogaja. ;) :D

Picasso

:o|o:

uf jzt sm pa ful slabo spala...skoz sem se obračala...pa vroče mi je bilo...potem pa sem zjutraj šla na wc in me je ful peklo ko sem šla na vodo...mislim da sem si mehur prehladila...al kako se temu reče...upam da hitro mine...
Zdaj pa skoz zeham...upam da bo hitr ura 16h da grem domov pod mojo dekico...mmmm dans mi to nekako ful paše...čutim x:Xx x:o)x x:Xx xsrcx

Lep dan,

S x:)x

jaz sem se tud cist spotila, slabo spala, vse tole... no razen mehurja, sem si pa mal jajcnike, ker sem bila bosa, pa tud mene mal zvija ke okol. :||

Picasso

še ena ki se je zbudila po morasti, napol prečuti noči čisto premočena, pismo ko bi med spanjem tekla na dolge proge... zatekam, slabo se počutim, mah bez veze... sej bo bolje, mar ne? najbolj me pa ena bula mori tam za ušesom, pa še boleč predel je, upam,da je samo kakšna lojnica...

Najbrz je sam to, selene.... daj si mal medu tja prilimaj s flajstrom.

Picasso

[color="blue"]evo mene,

še ena, ki je nocoj slabo spala... pol pa ne vem al me pomladanska utrujensot matra al ura, ki smo jo premaknili... saj je pa ja čisto logično, da si zjutraj zaspan in se ti nikakor ne da iz postelje, če ne spiš dobro! Mam pač dooogo lajtngo. x:Dx

Sam ta teden je pa nekam dooolg, kar vleče se, kot kakšna jara kača... x;)x x:px [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

[quote name='Marsa' date='7. Apr 2005 ob 10:25'][post="412233"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Najbrz je sam to, selene.... daj si mal medu tja prilimaj s flajstrom.[/quote]
Sem, hvala xsrcx

Prej kak vnet zivec al kaj zalezhanega, 'nategnjenega' ipd., Dandica.

Selene, kul, bos povedala, ce bo kaj boljse. :vio:

Picasso

mene pa glava boli (pa sicer nikakor nisem glavoboljac), vsakic ko kaj intenzivnega - se sklonim, zamahnem kaj, se sunkoviteje premaknem, odlocno recem.. pa tko...
Mora bit kaj s pritiskom...
Pa mishice me bolijo, kot bi tri ure fitnisirala...
Pa sploh nisem bila danes, nazadnje v torek.

Picasso

:sori: :ermm: jz sm tud bl tko no. ne počutm se dobr. slabo spala (pa sem dost spala... mogoče preveč xrolleyesx ) pa kr ene črne misli... kr ful enih bad stvari se dogaja... sicer ne prov direkt meni... ampak tud meni... kot posledica... mah... bluzim. sam da bo mem tale mrk pa luna pa kaj jz vem ka še vse.

sicer drugač ni bil slab teden al pa kej. ful zanimivih stvari x:)x sam tud precej bednih :o|o: xsrcx

ajde držmo se. xlove2x
spet se mi je na bolš poslabšal

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...