Skoči na vsebino

Napoved za 14. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 95
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
[color="blue"]Jah, včeraj sem si verjetno res samo roko zaležala w:Iw ... mam full tumast pojštr (kdo ga je le kupil?!x:Dx ), ki mi sploh ne odgovarja in si ga je nemogoče naštimat, pol pa kar roko dam pod glavo...

Drgač pa sem se danes res fajn naspala.:fiju: .. in jutro je bilo sončno... :hepko:

Čudežen dan želim vsem! Vsaj trije čudeži naj vas danes srečajo!

xwizardx xlove2x xrainbowx xpresentx [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Deli na socialnih omrežjih

jz sem tud tko mal nemirna, nervozna... sam drugač se pa dobr počutm. me razganja pomlad... pa luna pa vse... (pa v sebi sem mirna)... mah kdo bi razumel. pri miru ne morm bit. to je to... ja... xsmokex
spet se mi je na bolš poslabšal

selene, normalno, saj ne gre za en mozoljcek... se ne more kar tkole scistit v tren oka. morda mal blago pomasiraj s kakim olivcem, se boljs pa bi bilo z brinovim oljem, ce ga imas, lahko pa uporabis tud sivkino.

Danda Luna, izvedi kaksno dihalno vajo, dihaj sprosceno s toplo prijetno energijo v trebuh oz. v predel bolecin, tezav.

Aiwa, ti tud. :D ;)

Jaz pa tud. :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej sej... pol pa skoz kle gor visim. par stvari mam za razčistit... pa mi tko ne paše zdej... mogoče jutr... drug teden. na živce mi jih gre pa prelagat... sam vem da zdej nisem lih sposobna ne vem kaj reševat xrolleyesx preveč stvari je. ene se lahko lotim in se je tud bom ker se je moram... ampak ostali naj pa počakajo še kšn dan. x^x sm kr zadovolna zdej k sem to ven dala. zdej vidim da mi nič ni TREBA. in bom KO bom. x8Dx x:)x

hehe itaq da bo. kr neki brezvez kompliciram. sej to sama vem. en trenutek neskončno zatraumiram... pol mi je vseen... eh MRK..hihihi
ajva ajvasta zmejšana xzobkox

Glihkar prisla domov, glihkar mel pozar v nadstropju nad mano :sori: .. so bli gasilci tle, ful razgrajali, folk gledal zunaj, jaz pa sploh nisem dojela kaj se dogaja :sori: Sej kao je vse OK, ne vem, nisem gledat hodila, sam ni vec panike.. so pospravli ze..
No, tolk o mrku...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aliana, pol je bila tvoja bajta v znamenju ognja te dni, ti si se pa spekla.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mogoce bi bilo interesantno za Vojka, ko se ukvarja s smermi in tem - morda on kaj pogrunta - al pa glede na cifre - recimo bloka itd.
Ja, to je pa prirojeno - takoj razpoznam/vidim vzorce (kot jerry v sferi xDDx)...

Picasso

[color="green"]Več bo slabega počutja in tudi depresij in drugih podobnih stanj (tesnoba, vznemirjenje, nervoza…).[/color]

[color="blue"].....says it all...... :sori: ......pa neki me tko muči.... kar me še nikoli ni.... joj upam da ne.... xcrossfingx :sori: [/color]

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

jaz tud upam da ne, ceprav ne vem kaj. :) :palec:

Picasso

[quote name='ribica Katja' date='9. Apr 2005 ob 12:39'][post="414134"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"].....says it all......  :sori: ......pa neki me tko muči.... kar me še nikoli ni.... joj upam da ne.... xcrossfingx :sori: [/color][/quote]

[color="blue"]Kot marsa tudi jaz upam zate, da ne... x:Xx xwizardx xcrossfingx xgoldfishx :detelca: [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

[quote name='coccinelle' date='9. Apr 2005 ob 18:20'][post="414475"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Zdaj grem pa že sama sebi na živce... koliko se ne maram sama sbi smiliti! xrolleyesx
Kar lebdim v enih bluzih, čisto brez razloga mi gre na jok, ovita sem v oblak melanholije... :o|o:
Matr, upam, da bo kmalu konec tega obdobja :sori:[/quote]
[color="blue"]Cocci: sam ne se prevec sekirat - tudi to bo minilo; probaj spustit skozi... ker meni se takisto dogaja, da se v trenutku lahko zacnem jokat in ker si dovolim (ce sem le kje sama s sabo) in se zjocem (vceraj sem rabila cele pol ure, potem pa je bil dan cisto dober in prav fajn sem se imela), je potem bolje... me je tudi danes prijelo ob neki misli in sem zacela jokati... pa mi se sedaj ni jasno, kako se mi je ob taksni stvari, ki me se nikoli ni tako "prijela" lahko to zgodilo... sem pac ponovila vajo od vceraj in dan je spet bil krasen! :flower: :palec: :flower: [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

oh jz sem se pršla pa prov mal pohvalt, da je po dolgem času ena taka fajn sobota za mano... so bli napeti trenutki, ampak smo jih elegantno prebrodili... in končal se je tak fletn dan. xrosex res super. še jutr nej bo tko nekak... (lahk tud bolš x:Dx)

:eek: vidim da ste jedli..no mi smo pa pekli,,,smo tako pretiravali že ko smo pacali......da nam zdaj nič več ne tekne... :inocent:

tak da najboljša shujševalna je kuhinja, tok močno pretiravat...da pol tud videt ne morš hrane x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

haha Lia, me zanima ja, za eno uro, pol pa spet basanje. xrolleyesx

**

lepa rec - sem napovedovala poplave, so bili pa v kanalu ob soci ravno brez vode - a ste slisal tole? da so 'neznanci' nekak zajetje zaprli al kaj ze in je skratka ful folka brez vode, da so mroal gasilci jo pripeljat. :eek:
halo! tu da se to zgodi, ne mros verjet!!

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...