Skoči na vsebino

Napoved za 14. teden

Marsa

Recommended Posts

ja nic cudnega, je nova vest - prejle so v dnevniku povedal...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 95
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
x8Dx

jzt pa z novo fricurco...sem kar zadovljna...čeprav sem se na začetku morala kar malo navadit sama nase in na tako kratko frizurco...no zdej mi je pa ful ušeč xDDx x:)x

Lp, S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

xrolleyesx

jzt sm pa ful zaspana danes...uf pa še tak zaspan dan se mi zdi...komi čakam da malo več sončka posije in da bo končno bolj toplo...ne pa da malo nad Ljubljano še pada sneg :eek: ...sem danes po radiu slišala...

Lp, S x:)x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Posluste, ful meckam z napovedjo, sem morala nekaj nujnega naredit, pa mal sem s spanjem produzila danes.
jah, jasno, mrk je bil v petek zvecer.
Bo se kaksen val, jasno. Zal.
Tako da tudi ta teden ne bo prevec obetaven, kar se tice pocutja...
Tako nic hudega, ce kako urco kasnej se pojavi napoved... x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa ti si kr cajt uzam... mi itak bluzimo... hehehehe...

mah mal mi pritiska tole vreme na glavo. drugač sem pa totalno naspidirana. kt da bi spid vlekla a ne marsa? hehehehe... matr so prtisneni... mene so tud zmeri obtožval, da sem zadeta (sej ne da nikol nisem bla) samo velikrat nisem bla... :OoO: ok vem da je bla o tem drugje debata... hehehe...
jao aiwa. bejž... delat... al pa neki... :fiju:
spet se mi je na bolš poslabšal

[quote name='Marsa' date='11. Apr 2005 ob 11:42'][post="415828"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Posluste, ful meckam z napovedjo, ...
Tako da tudi ta teden ne bo prevec obetaven, kar se tice pocutja...[/quote]
[color="blue"]Saj pravim, da boljš, da je še ni... tako se ni treba prilagoditi napovedi x:Dx Pa nea se sekirat, če mečkaš... jaz sem tudi lena, pa nobenega ne sekira(m)... x:px [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

[quote name='aiwa' date='11. Apr 2005 ob 11:55'][post="415846"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]marsa ti si kr cajt uzam... mi itak bluzimo... hehehehe... ...
matr so prtisneni... mene so tud zmeri obtožval, da sem zadeta (sej ne da nikol nisem bla) samo velikrat nisem bla...  :OoO: ok vem da je bla o tem drugje debata... hehehe...
jao aiwa. bejž... delat... al pa neki... :fiju:[/quote]
[color="blue"]Mene tak isto obtoževali, da sem zadeta... ubožci, da rabijo toliko tega, da lahko malo energije od sebe dajo :xx!: ... hehe... aja, res je blo v drugi temi; pa kaj potem, bo pa še tle... :vragec:

luna, bejž delat! (aiwa midve bi lahko stranko ustanovile, bi se imenovala "Bejž delat" x:px x:Dx ) :palec: [/color]

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

evo priznam x:Dx sem šla dopoldne pogledat, če je že slučajno napoved, ker me je tako imeloooo da bi nekaj sprožila (ne vem kako bi se končalo) in ker ni bilo napovedi, sem lepo držala jezik za zobmi... mogoče je tako bolje... ampak tko me je imelo :xx!: :vragec:
lep dan in Marsa, kar počasi ;)

hehehe... sam delu neb pa nben... x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

ma sej je vse narjen...čeprov bi blo lahk več... bi blo fajn če bi se u rit brcnla pa kej več nardila... sam ne gre... ne gre.... lenoritis me u rt ugriznu... x:Dx x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal

[quote name='Marsa' date='11. Apr 2005 ob 11:42'][post="415828"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Posluste, ful meckam z napovedjo, sem morala nekaj nujnega naredit, pa mal sem s spanjem produzila danes.
jah, jasno, mrk je bil v petek zvecer.
Bo se kaksen val, jasno. Zal.
Tako da tudi ta teden ne bo prevec obetaven, kar se tice pocutja...
Tako nic hudega, ce kako urco kasnej se pojavi napoved... x:Dx x;)x[/quote]
Nič ne hiti, posebno, če se ne obeta preveč dober teden.Res je zunaj sivo, megleno in sneženo...Mene je zjutraj vznemiril vonj.....pa ni bil to "hišni vonj"..bil pa mi je domač, prijeten....že ves dopoldan razmišljam, kaj prijetnega je povezano s tem vonjem.Pa ne vem.

Thanx za razumevanje. x:Xx

Se vedno imam napisane kake 4 stavke, ki sem jih ze 100x obrnila pa tko. :||||||||||

Cist 'zaprto' glavo imam, pa se mal me boli.... pa ful nekak krvavim, da sem cist v lowu z energy... :|||||

Aja, zanimivo, omenjas vonj, Enja, jaz imam tud te dni izrazitejsega... pa gomazenje cutim v rokah... ful energije... kar buta...valovi, nekak... od znotraj...

Picasso

[quote name='Marsa' date='11. Apr 2005 ob 13:55'][post="415972"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Thanx za razumevanje. x:Xx

Se vedno imam napisane kake 4 stavke, ki sem jih ze 100x obrnila pa tko. :||||||||||

Cist 'zaprto' glavo imam, pa se mal me boli.... pa ful nekak krvavim, da sem cist v lowu z energy... :|||||

Aja, zanimivo, omenjas vonj, Enja, jaz imam tud te dni izrazitejsega... pa gomazenje cutim v rokah... ful energije... kar buta...valovi, nekak... od znotraj...[/quote]
Torej je ne napiši!Poskrbi najprej zase......včasih pomaga totalen odklop od vsega....in za nekaj ur oditi nekam, da si človek napolni akumulator.
Vonj mi veliko pomeni..asocira me na dogodke, kraje...Danes sem se prav ustrašila.Čisto sama sem bila doma, zaklenjena...v kopalnici....pa občutim zelo močan vonj, težko definiram( mogoče vrsta moškega parfuma..mošus...kaj pa vem), kot bi nekdo stal poleg mene....tako me je vznemirilo..še bolj pa me jezi dejstvo, da vonju ne uspem dobiti asociacije.

[quote name='enja' date='11. Apr 2005 ob 14:13'][post="415986"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Torej je ne napiši!Poskrbi najprej zase......včasih pomaga totalen odklop od vsega....in za nekaj ur oditi nekam, da si človek napolni akumulator.[/quote]
:palec: sem te ubogala. x;)x xDDx :palec:
Skuhala sem si tavzentrozo in sla pocivat - in celo mal zaspala za kako urco (tavzentroza pa se je vmes nepopita shladila xDDx).

...

Takle dogodek? hmmm, zanimivo zelo... pa fajn si opisala, si cist predstavljam, sem ze kdaj dozivela kaj podobnega...
Slediti asociaciji... morda dobis nenaden vpogled v obliki prebliska nekaksnega, ki bo prav tako povezan z vonjem (pa morda tedaj sploh ne bos zaznala tega tako)...
Moshus - prijeten vonj torej. :vio:
sam je pa res lohk kar mal skeri.

Picasso

Marsa, prvo je zdravje :palec:
bomo že počakali, ne samo mi, tudi ostali (sicer pa ko nečesa nimaš, šele spoznaš kako vredno je ;))
Enja, bodi pozorna, če boš vstopila v kakšen prostor in se ti bo pojavil ta vonj :palec: .... pa ni potrebno da danes ali jutri... najbolj hecno je ko hodiš po cesti, pa te spremlja vonj, ne samo v zaprtem prostoru ;)

Thanx! x:Xx
ampak saj ves kako je z odlasanjem... :o|o:
ampak res sem tolk off, saj veckrat zuram pa ne spim, pa jo vseen napisem... no tokrat pa mi ni zneslo...

Ja, zoprn teden - v zacetku cutimo se vpliv preteklega mrka, na koncu pa bo mdr. spet saturn ruzhil in poskrbel za tesnobnosti in zoprnije... xrolleyesx

Picasso

najbolš, da se delam, da o nebesnih pojavih nič ne vem....in počakam, da lepo minejo....vmes pa itak gužva in "tobogan smrti".... :vragec: x:Dx x:o)x x;)x ......
.....ma vse bomo prežvel.....itak .... :palec:

tko da, marsa, komot pa počasi...nič hitet.... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' date='11. Apr 2005 ob 20:02'][post="416192"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]najbolš, da se delam, da o nebesnih pojavih nič ne vem....in počakam, da lepo minejo....vmes pa itak gužva in "tobogan smrti".... :vragec:  x:Dx  x:o)x  x;)x ......
.....ma vse bomo prežvel.....itak .... :palec:

tko da, marsa, komot pa počasi...nič hitet.... x^x  x;)x[/quote]
A veš da jz tud tko pravm.... najbolje da ne gledam kdaj so lune, pa mrki, pa vse živo... Prejšnji teden sem bla čist na konc oz. pred prejšnjim... kao ta Merkur, pa vse... kaj bi blo, če sploh ne bi vedela, sda so planeti tko "čudni". A bi blo vse OK? Ja al pa ne.......
xrolleyesx :inocent: :o|o: x;)x x:px
Scio mi nihil scire

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...