Skoči na vsebino

Kaksne starse rabijo/zelijo kozorogi?

spelca

Recommended Posts

Moja maLa kozica Zala ima zdaj ze dobrih 14 mesecev. xsrcx

No, pa me zanima, ce boste kozorogi povedali, kaksne starse bi si zeleli. Kaj so ga vasi starsi polomili (in kako bi lahko bolje ravnali). Pa, kaj so vasi starsi naredili prav.

Deli na socialnih omrežjih

Take, da jih bodo kljub temu, da sami Kozorogci nikoli ne zahtevajo tega, malo stisnili k sebi, pobožali po laskih, in jim rekli - "Ti, moj, moj!"

Ker če tega ne naredijo (in OBIČAJNO je tako!), jih potem to daje skozi večji del nadaljnjega življenja.

(Večstokrat slišano od ljudi.)

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>take ki jim trdno stojijo ob strani in se ne delajo norca iz njihovih čustev...

x:Ix :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Take, da jih bodo kljub temu, da sami Kozorogci nikoli ne zahtevajo tega, malo stisnili k sebi, pobožali po laskih, in jim rekli - "Ti, moj, moj!"

Ker če tega ne naredijo (in OBIČAJNO je tako!), jih potem to daje skozi večji del nadaljnjega življenja.

(Večstokrat slišano od ljudi.)

x:)x

:palec:

Pa čim več pozornosti jim posvečat...saj to rad imajo...! x:Dx :vragec: :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ne ji težit. Vprašat jo, pa ko pove jo ne še 5 krat isto vprašat, ker bo odkrita že pri prvem odgovoru. (boš še juhico, ne, kaj ni dobra, ne maraš, nimaš rada... če bi mela bi že rekla da še bo.. ) x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

v tem smislu..

če jo bo zeblo.. bo povedala, če ji kej druga ne bo ok, bo povedala...

ne pa tisto te zebe, ne.. kaj ti prnesem jakno, ti dam svojo, se boš prehladila... MADONA ČE ME NEEEEEEE ZEBE!!!

Mislim teženje... to je najhuj.. poslušat jo, pa razumet.. zdej če po seb sklepam, mi gre najbolj na živce ko me mama neki sprašuje pol pa itak po svoje nrdi.. kaj me pol sprašuje pa mojo energijo trati.. da se ubadam z odgovarjanjem, ko je pol tak isto..

xrolleyesx

starši: razumevajoči, ljubeči, ampak ne pocukrani.. pa poslušat morjo znat. x;)x Prijateljski odnos. Ne kot odnos do hišnega ljubljenčka. x:px

Mushi

no jaz naj bi vedla kaksnih ne rabijo ribe... to tud vem, sam da riba ni tolk zahtevna kot sco.

Ribica je dbest detece, sam NUJNO rabi ful razumevanja, to je najpomembnejse.

Sco pa hoce mir. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pol men kozorog vn seka. sem zmer rabla ful pozornosti... sam je nisem lih kej preveč dubla... mi je mankala... sam u bistvu po drugi strani mi pa ni blo panike bit sama. sem se ful velikrat sama igrala s svojimi igračkami, sploh niso vedl da obstajam... nisem rabla nobene družbe...
spet se mi je na bolš poslabšal

saz jaz sem vseen tud kar zadovoljna s svojo mamo..

Me ni vedno glih razumela, sam me je pa zlo razumela, neke pointe pac moje.

Je pa shit, ker nima nic v ribah in nic v sco. Nima nic ... tega...

je merkurjev tip (poleg venerinega).

me je ucila, bit iskren, sem iskrena - a je rekla - pa si res skorpijon (tko srdito).

Ni ji bilo vsec prevec iskrenosti, jaz pa sem znala sam tko, ne na pol pa diplomatsko pa tko. :D

je pa fajn, riba ma veckrat bikovske starse al pa je obratno...

cakte mal.

ma ja saj sem vedla... xrolleyesx xrolleyesx

mamo kakih 5 tem jasno o tem... :||||

velik smo ze govoril o teh povezavah, skratka...

Ni noben muxnil (ker se nikomur ni dal iskat)... :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Gledano z astroloskega stalisca take, da ga imajo radi....nezne in pozorne starse. Otrok Kozorog obicajno ni najlepsi, ko je majhen, ampak sele kasneje. In okolica ga nima najraje. :o|o:
Dum spiro, spero.

Men pa ful pase moja mamica tehtnica. Me je zmer razumela. Fotra dvojcka sm pa jz nekako prizemljila, tk da je v bistvu on mene rabu... Pa tako lahkotno ozracje rabm nekak doma.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Aja k sm rekla za ovnicke z rakcom....

Moji starsi, k so resnicno primerni so:

fotr: skorpijon, luna kozorog, asc vodnar

mami: strelec, luna lev, asc riba x;)x

kaj to pomeni, ne vem najbolj. ustrezajo pa x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

moj fotr tud riba... ga mam ful rada... sam ga zelo malo vidim (ene 2x na leto) pa je u bistvu čist dost...

mami kozoroginja... je bla težka... ampak jo mam najraj na svetu. zdej se super razumeva. sam včasih mam jz filing da sem mami x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Hvala za vse odgovore!

Sicer pa bi rekla da vsi otroci rabijo razumevajoce starse s toplino in humorjem, a ne? Jaz sem strelec, pa se mi zdi da sem rabila vse to. Oziroma se vedno rabim :)

Torej, jaz sem strelec, "daddy" (moj moz) je pa dvojcek. Upajmo, da sva taprava zanjo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...