Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 V soboto je na Mavrični Contesa dala dobro pripombo, da si dela solate z dresingi, namesto, da bi vsako komponento posamič stresala na solate.Zelo dobra pripomba, ki bo marsikateri kuharici odprla oči, kaj pomeni kodiranje hrane. Enak posopek pride namreč v poštev za vsa jedila.Solate kodiramo s surovimi dresingi, ostalo pa s surovimi majonezami in omakami. Tudi slaščice se dajo lepo kodirati s prelivi, v katere umešamo ščepec zdrave soli.Torej, na dan z idejami, kako pripravljate vse te reči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Vidim, da vam tortice najbolj ležijo. PRILIV ZA TORTO 1 dcl vodežlica sladkorja pol ščepca zdrave soliza sadne torte lahko tudi par kapljic limone Biskvit, ali kako se že temu reče, pred nanosom namazov dobro pokapajte s tem prilivom in torta bo prava in sočna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 A s temu biskvit namočiš? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A s temu biskvit namočiš? No, da bi kar teklo od njega ne Navlažiš, sicer pa poskusi, koliko je prava mera, torto pa lahko tudi kar kupiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Bljak tisti kuplen biskvit je za en k**c! Mia še na pamet na pate, je tak k bi čiste kemikalije jedu, ga pa ž raj sama spečem čeprov je ponavad bolj veglast.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bljak tisti kuplen biskvit je za en k**c! Mia še na pamet na pate, je tak k bi čiste kemikalije jedu, ga pa ž raj sama spečem čeprov je ponavad bolj veglast.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ma ,chaki,zdej.....kaj je dresing?in kaj je surova majoneza?a ni to navadna majoneza? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 kaj pa recept za majonezo sstane? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ,chaki,zdej.....kaj je dresing?in kaj je surova majoneza?a ni to navadna majoneza? Drsing je preliv, tak al drugačen, za solate ponavad, verjetn pa tud za kej drugega. Majoneza je pa majoneza....ne vem č je kaka fora v surovi.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 surova, verjetno domača, ne industrijska. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Ja možno, kar se mene tiče je isti šmorn...nobena ni kuhana al pa pečena....pač surova Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ja, sam če jo doma nrdiš, je cel kup "dodatkov" manj. Če jo seveda znaš, ampak verjetno je tud drgačen okus.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja možno, kar se mene tiče je isti šmorn...nobena ni kuhana al pa pečena....pač surova Ne govori, industrijske so vse pasterizirane ali kemično konzervirane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ja,stane povej kaksna je surova majoneza zdej......prosim,no Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa recept za majonezo sstane? Napiši svojega, jaz uporabljam ženino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne govori, industrijske so vse pasterizirane ali kemično konzervirane Ja ok maš prov se sm rekla da ne vem, zdej pa vem k si mi ti povedov... sam a se ne da u domačo majonezo tud mal industrijske? Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 jst je ne znam, sam če so ind. pasterizirane in tko dodelane je manj šans za salmonelo ampak tud več strupov. Itak. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,stane povej kaksna je surova majoneza zdej......prosim,noJa, kakšna, da je vse surovo, kar skupaj zmešaš, od jajc do olja, začimb in seveda ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja ok maš prov se sm rekla da ne vem, zdej pa vem k si mi ti povedov... sam a se ne da u domačo majonezo tud mal industrijske?Zakaj pa, da svojo pokvariš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Pr nas doma jo delajo, mene kr tegne ko gledam....vse tisto olje pa jajca surova...blek...mi ni zanjo....sam se mi pa zdi da res da not tud mal kupljene...verjetn od recepta odvisno..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pr nas doma jo delajo, mene kr tegne ko gledam....vse tisto olje pa jajca surova...blek...mi ni zanjo....sam se mi pa zdi da res da not tud mal kupljene...verjetn od recepta odvisno.....No, ja, če mama uporablja jodirano jedilno sol, je tako vseeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 kaj pa ce v kupljeno majonezo fliknem tvojo sol? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, ja, če mama uporablja jodirano jedilno sol, je tako vseeno Ja veš da jo, za tvojo še čula ni ji morm povedat zate Sej jo jaz tud, bi mi žih ti kak testerček poslav pol bi pa probala....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa ce v kupljeno majonezo fliknem tvojo sol?Bolje, kot nič, toda v industrijski majonezi imaš že sol, tako, da je veliko ne moreš dodati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja veš da jo, za tvojo še čula ni ji morm povedat zate Sej jo jaz tud, bi mi žih ti kak testerček poslav pol bi pa probala....... Pošlji mi naslov preko moje spletne strani, pa dobiš eno mesečno dozo, pošto boš pa sama plačala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.