Skoči na vsebino

KRASNI NOVI SVET

LUPA

Recommended Posts

zdravo narode,

Kako si? Če si dobro blagor ti, če pa nisi pa držim pesti, da boš enkrat bolje. Kaj misliš kakšen bo naš planet in naš svet v prihodnosti? Kakšni bomo ljudje, kakšne bomo imeli medsebojne odnose, kako bo z naravo, kaj si bomo želeli, kako bomo živeli? Kaj meniš ali svet propada ali se je komaj dobro razvil? Zanima me tvoje videnje tvoje predvidevanje in tvoje mnenje. To me zanima kar tako in še zato, ker delam seminarsko nalogo iz sociologije na to temo. Jaz mislim, da svet čaka le najboljše, nekakšen raj na zemlji, brez vojn, ljudje bodo čistih misli, dovolj hrane za vse (avtomatizacija), ne bomo več delali za preživetje (ker bo hrane za vse dovolj), pač pa iz lastnega veselja (africa included). Verjamem, da nas bodo obiskali vesoljci ampak samo obiskali, v šolo bomo z veseljem hodili in v nas bo resnična vedoželjnost. Še vedno se bomo kregali in jokali, ampak tega ne bomo vzeli tako zelo resno, to bo le del igre (da nebi bilo dolgočasno). Ljudje bomo imeli visoko razvito zavest in zaupanje, da je vse kar se pripeti prav. Drug drugemu bomo želeli le najboljše in tudi politiki bodo pošteni in iskreni. Ne bomo poznali strahu. Jah, to je moja vizija. Upam, da jo bom doživela že v tem življenju.

Prosim, da še ti napišeš svoje mnenje, daj si duška- samo ne nabijaj lepo te prosim, napiši kar resno misliš.

Deli na socialnih omrežjih

narava (kot jo dojema njeno nasprotje družba) je v razsulu

ljudje so v razsulu (moralno, duhovno,...) ampak tako je vedno bilo

tehnologija je tista, ki je gonilo razvoja - človeštvo se je vedno obnašalo na ta način

če uničimo svet, bomo uničli le sebe, življenja (verjetno) ne - evolucija se bo "igrala" dalje

že danes se pridela dovolj hrane za vse - problem je razdeljevanje

če ne hodimo z veseljem v šolo je to naš problem - oziroma je problem učiteljev/učnega načrta/staršev, ki nam željo po znanju priskutijo

za "preživetje" v moderni družbi ni pomembna zgolj hrana; večina ljudi danes dela da si zasluži za udobje in pripomočke brez katerih so/smo izobčeni iz družbe

želja po imeti je povečini prepotrebna in premočna, da bi zmogli shajati brez lastnine, torej brez dela zaradi potreb in z delom za zadovoljstvo

....

lp

Usi bomo umrl, za to pa bo poskrbela mati naravica.. x:Dx

Predstavljajte si dobo po dinozavrih... no, to je KRASNI NOVI SVET o katerem pises.

Pomoje bo boljsi.

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

no sej sm si mislla, sam ne razumem sej se da popravt kar smo zajebal, zaslužimo si še eno priložnost in mislim tudi da je vedno več ljudi k si želi živet v sožitju z naravo in nekaj je tudi takih ki dejansko živijo.

Inki in še marsikdo drug napovedujejo novega človeka in zlato dobo človeštva. http://www.share- international.net/slo/publikacije/arhiv/ostalo/prerokbe_samanov.htm#vrh

,

mislim da je bolj problem v tem ker si mnogi ne želijo boljšega sveta, ker se bojijo. veliko ljudi je nagnjenih k uničevanju in bi radi pognal vse v zrak da bi blo konc in mir. tudi jaz si to dostikrat želim samo potem si dopovem da miru ne bo , isto kokr če se maš full zaučit in si rečeš ma jebeš in greš spat. zjutri se zbudiš napetost ni izginla znaš še vedno ne..... si sam še u večjem govnu še bol ti je zoprno . enkrat se morš skp spravt in porihtat stvari

helooo,

glede Atlantide.... menim da se zgodovina ne ponavlja.

zakaj materija ni večna? ni stalna venomer se spreminja-to že, a njena osnovna gradbena enota kot nekakšna celica je pa lahko večna, mar ne? u bistvu sm mnenja da je njena osnovna, tisto kar je stalno hotenje. hotenje biti materija. in zato je potemtakem materija večna če je večno to hotenje le da je zmeraj mal drugačna. to hotenje možno da je božje hotenje poizrazitvi oz. materializiranosti.

po moje se svet spreminja takole

1. se spremeni zavednje duhovna raven prebivalstva,

2.potem odnosi med ljudmi

3.nato se spremenijo družine

4. sistem izobraževanja

5.zatem se predrugači politična organiziranost oz organiziranost velike skupine ljudi

6.na koncu pa še odnosi med drugačnimi skupinami oz. med drugimi kulturami če gledamo na današnje stanje

.....in nato živimo srečno do konca svojih dni... x:Dx :2src: aleluja

po mojem mnenju je toliko močnih ljudi( v mislih močnih in volji) in drugih energij ki hočejo gor da ni več velike šanse da bomo šli u maloro. c est que je pense.

<{POST_SNAPBACK}>

3. varianta:  prišli bodo vesoljci in nas vse prepeljali na kak drug planet. :palec:

Pa ti res mislis da je tko k v filmih? :)

No, ce bom kje blizu, ko te bo prvi napadu, ti bom vseeno pomagu!

L.

in the beginning there was Nothing... and Everybody was happy.

<{POST_SNAPBACK}>kako to misliš? :inocent:  x:Dx

heloo helo, lep vikend vsem,

takole se mi zdi v preteklostije bilo skoraj vedno tako da ko je prišlo do nezadovoljstva so sprožili revolucijo ki je na hitro spremenila vse obljubljala vse mogoče, a čas je pokazal da so se stvari le navidezno spremenile. izvori problemov pa niso bili izkoreninneni primer.: najprej so bli kmetje proti fevdalcem, po odpravi fevdalizma pa delavci prookti kapitalistom- izti kurac izkoriščanje nemočnih za sebične razloge (največkrat). ja in to se je ponaval.

mislim da zdej ne bo revolucije navzven temveč navznoter v našem načinu razmišljanja zato se zgodovina ne bo ponovila temveč spremenil

atlantide ni več mi nismo atlantida, lahko pa se kej naučimo od nje..... da nov res še ns vrag uzel. npr .... :)

še neki se mi zdi sam bom pol napisala, k morm sobo pospravt jao kokr po cunamiju.

Močno dvomim, da bo prihodnost svetla. Samo malo poglejmo po kakšni poti se gibljemo: pobijanje vsega kar gre in leze, genetski inženiring, ustvarjanje robotov, uničevanje narave itd. Mislim, da se zna zgoditi tudi scena iz matrixa, če pa ne bo pa itak naš planet na katerem živimo odpovedal in z njim tudi mi. Lahko se pa zgodi čudež pa se bomo v bljižnji prihodnosti začeli zavedati kam gremo in bomo mogoče kaj popravili. Mogoče. Ampak kot vidim zdaj nam ne kaže prav preveč dobro.

But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke only

That one word, as if its soul in that one word he did outpour

Nothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--

Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--

On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."

Then the bird said "Nevermore.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...