Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ti si pa doterala tole, marsa... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 moja fortuna tudi v devici ai ai Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2004 Amis, tole sem tedaj cist not padla in prav tako seveda torej morila z ascendenti (vendar za tole, hehe. ) - oni so pa jasno zvedel svoj asc + luno. Thanx, Cosma, sem ze dodala v seznamcek. Saj tvoje delovanje (v teh smereh) je tudi odvisno od lepega okolja, urejenosti itd. - kot pri Contesi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Hm, no da vidmo kaj imamo torej Marsa treba gledat pri Duhu in pri Fortuni tut na pozitivne kot negativne lastnosti samega znamenja; in potem se določi prec še dodatno težo karakterja En mix pol! Razlož prosm! Duh Vodnar, Fortuna Oven! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 hja, lejpoglej sovje prvotno originalno znamenje; si sredisnki druga dekada škorpijona, potem tvoj asc. naj bi bil v Devici, je tko, no pol maš tuki že 4 znamenja....+tvoja Duha in +Fortuno. Zdej pa misl, kaj vse te prevaga,ko se goniš al pa ,ko se zezaš TI....:škorpijon+devica=vodnar+ovenJEST:lev+devica=lev+škorpijonje kar nekaj skladnosti, kr poglej, nasprtja huda in privlačna tut Hohohoho,taprava love in fajt varjanta! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Jaz pa v 1. (duh) in 12. (fortuno) - saj sem ze povedala?Oboje pa v konjunkciji z asc in torej v trigonu z luno in merkurjem (mars pa je za te tocke -da bi tvoril aspekt- predalec, prav tako neptun). Tudi imam tocko duha v prvi hisi, tocko fortune pa v dvanajsti... , prva hisa v kozorogu, dvanajsta v strelcu, ostalo pa pojma nimam Lahko kdo razlozi, plis Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 kar se tiče točke duha v kozorogu, lahko prebereš nekaj postov nazaj...razlago zame ...ostalo pa ne vem. bi pa rekla, tako čisto laično, da je točka fortune v strelcu povezana s potovanji, tujino, smehom, humorjem, neodvisnostjo, veliko potrebo po svobodi...eh...tako nekako. ostalo pa naj mojstri povejo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 (popravljeno) Duh v devici 9.h (se mi zdi, da sem že nekaj naložila par strani nazaj)Fortuna v ovnu 4.h tle se pa nekak nč ne najdem) Popravek: fortuna v ribah Popravljeno 5. november 2004 -> coccinelle Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 kar se tiče točke duha v kozorogu, lahko prebereš nekaj postov nazaj...razlago zame ...ostalo pa ne vem. bi pa rekla, tako čisto laično, da je točka fortune v strelcu povezana s potovanji, tujino, smehom, humorjem, neodvisnostjo, veliko potrebo po svobodi...eh...tako nekako. ostalo pa naj mojstri povejo Hvala Amis, sem pogledala nekaj postov nazaj. Lepo napisano, bi se strinjala, vem kaj hocem in to v zivljenju tudi dosezem . Tocka fortune je v strelcu, ognjeno znamenje, pri tebi pa v ovnu, zanimivo kajne?Velika potreba po svobodi, logicno, to mi daje tudi osnovni znak vodnar, ostalo mi je ravnotako blizu, kar si napisala, potovanja, smeh, humor, neodvisnost... bravo in seveda hvala za odgovor. Lep dan vsem... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ojla, thanx, sem dodala nove podane.Sory, ce si katerih nisem zapomnila (morda jih samo nisem opazila). Vsec mji je, ko uletite s svojimi razmisljanji oz. opazovanji.Potem tud nekak se lohk sploh pogovarjamo na tak nacin, ker v nekem smislu raziskujemo.Sem hotla rect vceraj amis, joj amis skoda, ker 'ne morem' dat gor fortune lepo razlozene... v ovnu denimo...ker pol moram dat gor vse, pa pol ne bo imelo nobenega smisla.Ce se pa takole mal zgovarjamo, pa ravno dbest, saj nisem vezana tocno na tiste besede, saj lahko eno stvar poves 100x na vsemogoce nacine. Torej, cist kul se mal zgovarjat in tule lohk od mene pricakujete 'pomoc' (v interpretaciji), to ziher. Pac pa vseeno - ce sem pa denimo en duh al fortuno ze opisovala, tudi tule, pa se mi res ne bo dalo se 1x, razen ce pac 'lastnik' ne bo podal kaksnega svojega zanimivega vidika. Torej, recimo, triple, tud o fortuni v ovnu sem nekaj malega rekla, pa ne samo jaz, se celo Mihela, tako da imamo pravzaprav kar dve razlagici (ali pa dvoje kljucnih besed) za ta polozaj in zakaj bi ponovni se matrali razmisljat in pisat - razen seveda, kot receno, ce nima kdo cesa za dodat. Hvala za sodelovanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hmmm, na kolk Bika imas asc, Contesa? ker hise niso nujno enako velike (zdaj ko v glavnem ne delujemo po sistemu enakih his)...Bika imam na 24stopinj47`34! Asc imas na 24. Bika? No saj sonce imas najbrz na kar podobnih stopinjah.Sem pa poudarila tole, ker imam jaz asc tocno nasproti tvojemu asc. (*ce je slednji res 24. bika) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Seveda je res! A misliš, da se hecam! Ja, Sonce pa na 24stopinj22`51 Škorpijona v 7 hiši! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 sej res ja vidve sta pa res čist kontra, hm hm arabian parts... hja js mam pa zdaj mrk čez merkur pa fortuno, pa asc pa mal plutončka vmes... bemti ja ... hm hm hm kaj pa tranziti in arabske točke? a to se tud gleda? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Seveda je res! A misliš, da se hecam! Ja, Sonce pa na 24stopinj22`51 Škorpijona v 7 hiši!... schtraufen... lej to, no, a ni hecno...Ascendent imas natancno nasproti mojemu ascendentu, slednji pa je na tvojem soncu. asc - 24:03 sco, sonce 23:25 rib. merkur 24 rib, duh 25 sco... Na kolk stopinjah v ribah mas pa Luno? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jaz imam točko duha na zadnji stopinji rib, točko sreče pa v zadnji dekadi vodnarja .....ej Marsa, tole je po luninem izračunu, jaz pa mislim da ima točko sreče le v biku na 8.stopinji!!!!!! in v 1.hiši v svoji karti sem jih pa našel kar 25 arabskih točk vse skupaj, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2004 Boris, na 1. pogled tezko recem, sam lohk da je kaj narobe... ker v bistvu morata bit tocka fortune in tocka duha enako oddaljeni od ascendenta... torej bi pravilni podatek bil pri tebi najbrz (sklepam, tu mors bit pac natancen) bik in ne vodnar, tako da lohk tvoj (al se kaksen) polozaj pade v nekaksno 'crno luknjo' v nasem sotveru... ker je avtorski (kar pomeni, lahko ima pac luknjo zaradi katere tehnicne okoliscine), izracunava se to itak po kroznici in v tolikih tisocih primerih ni bilo napak, vendar se pa zgodi, da katera je pa le...Mal precekiraj, mi podaj vse stopinje (sonce, asc luna) pa preverim se jaz. ali pa podatke z drugih softverov, ki so ti izracunali (da lohk primerjam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Marsa, jaz sem vedno imel fortuno pri različnih astro programih v biku, na sredi 1.hiše, evo moje sonce je na 27. 24 rib, luna na 16. 55 ovna, ASC. pa na 18. 46 ovna, fortuna pa na 8. 17 bika, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Boris ojla, tvoje Sonce na mojem ascendentu...sem veeeedla Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ojla Č.v.e.k.a! A zato me toliko čutiš, sory Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ojla Č.v.e.k.a! A zato me toliko čutiš, sory kaj naj rečem zanimivo tole .Maram pazit,da te ne izgubim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Hvala, tolk pa le pazi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Na kolk stopinjah v ribah mas pa Luno? Na 24stopinj 31`32 v 11 hiši! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2004 neverjetno, pol imava vse v konjunkciji, trigonu ali opoziciji, in to zelo eksaktno, do ene stopinje, najvec dveh... pih. Jaz imam na 24 merkur, na 23 sonce in na 22 luno (v ribah). In na 24 asc (v sco). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 To pa je zanimivo in verjetno ne prav pogosto! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.