Skoči na vsebino

Arabske tocke

Marsa

Recommended Posts

jst tut fortuno v devici!! :vio:

a greva 1 biznis skp narest x:Dx x;)x

sicer pa:

Tocka Duha Rak 18:08 (a to pomen, da bi rad meu dom?) :inocent:

Tocka Fortune Devica 25:22 (a to pomen, da sm najbl vesel k kej zemelskega delam?) :inocent:

Kulminantni planet Saturn 25:20 (a to pomen neki... ?? x:Dx ??)

Vzhajajoci planet Pluton 27:36 (a to pomen, da se hocm dol dajat pa vmret zravn, pa tko da bo misticno, pa cudn x:Dx x;)x ?)

Domicil Merkur 6.hisa ( ...to je neki z mojim mekurjev v vodnarju v 6 hisi v povezavi ?? :inocent: )

-------------

x:o)x  x:o)x  x:o)x

saj sem jo našla .. uh.  x^x

Tocka Duha  Ribi 27°07`49

Tocka Fortune  Tehtnica 25°46`46

Kulminantni planet  Mars 29°07`03

Vzhajajoci planet  Jupiter 50°55`35

tako x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 376
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

jz pa

točka duha Devica 20°15`32

Tocka Fortune Bik 18°18`15

Kulminantni planet Uran 11°04`47

Vzhajajoci planet Venera 17°17`21

Domicil Jupiter 9.hisa

in kwa zdej s tem? :D

spet se mi je na bolš poslabšal

Aiwica :P a ti maš tud fortunco v bikcu :D hihi kul ;) ;)

08 TAU = FORTUNE

07 TAU = SPIRIT

12 CAN = SUCCESS

:P a mi bo kdo to povedal kaj :D huhu hjea :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj bi pa to bil 'duh'??

Poglejte si po temi nazaj, kje ima kdo duh, kaj je sicer po horoskopu itd. _ pa boste dobil rdeco nit - kot sem jo jaz.

Tu je ze mal abstraktnega razmisljanja - to se ti pa ne da vedno, za druge tolk se poglabljat pa razmisljat - ker to itak ni nic ulovljivega, da bi rekel, evo to ti prinese sreco, cash, otroke ipd.

To je pac nekaksna 'esenca', pac - DUH.

USE YOUR IMAGINATION!!! xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

That`s it! x:Dx :palec: x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Tocka Duha Bik 22°19`13 ( bik v 10 hiši)

Tocka Fortune Skorpijon 10°10`11 (v 4 hiši)

Kulminantni planet Venera 96°40`12

Vzhajajoci planet Venera 06°18`18

Domicil Merkur 3.hisa ( merkur je v tehtnici in v 3 hiši)

---------------------------------------------------------------------------------

Najbolj me zanima, kaj pomeni domicil??? kaj predstavlja v natalni karti in kaj v določenem primeru...

LP

Lilija

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

• 2 weeks later...

Točka Duha Lev 25 07 01

Točka Fortune Lev 00 01 18

Levinja se kar močno kaže, potem pa še kombinacija s Škorpijonom x:Dx :vragec:

Planete in Domicile pa sem napisala v za to določeno temo! :vio:

Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

Pri katerikoli arabski točki je pomembno vedeti, če je v konjunkciji s katerim od planetov - taka točka je vredna preučitve.

Še pomembnejši je dispozitor neke točke (če točka pade npr. v Ovna, je njen dispozitor Mars). Če je med točko in njenim dispozitorjem nek ptolemejski aspekt, bo točka odigrala svojo vlogo, dispozitor pa še bolj.

Običajno se ne prepisuje arabskih točk iz računalniških programov kar tako povprek, ampak si sami poiščemo ali izračunamo tisto, ki nas zanima. Pomembni so tranziti in progresije preko take točke.

Večkrat omenjena Točka duha je povezana z deveto hišo in nam pove o naši duševnosti, predvsem pa o etičnih ravnanjih - ne o kvantiteti ampak o kvaliteti našega uma (nekdo lahko briljantno načrtuje strašna hudodelstva - kvaliteta uma je tu na psu)

Pa lahko noč xcivx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

Hehehe,moja zna briljantno načrtvat, ne vem če glih hudodelstva, sam to je pa tak kot vzameš! x:Dx Komb Lev in škorpija pa se itak težk prenaša, to pa sam mene vpraš! x;)x
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

sam tocko duha mas v vodnarju... a nimas?

Dobro si tole napisal, Astrotalisman! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no sej jaz sem pa zato ker jo mam v sco x:px x;)x

(aja astrotalisman, imam v konjunkciji vse tri - drugo z drugo tud - fortuno, duh in asc, s tem da je fortuna v 12. in duh v 1.)

Picasso

velik mojih frendov jo ima v vodnarju, kar nekaj tud skorpijonov, mdr mitja tud.

tak poseben, kot tud sco duh, samostojnez, bojevnik, sam svojo sceno in pot fura. xyesx

Picasso

to itak, saj to ni nihce, tak duh je cesto zelo inteligenten in sposoben, sam nikol ni loceno pac (ker itak je iz tega tud razmerje) od ta pomembnih... tako da duh v vodnarju bi lohk bil totalen neprilagojen bluz, recimo, kot duh v sco totalno inspektorski despotski majnd, picajzlez pa se mal krut recimo... s taksnimi in taksnimi polozaji in torej taksno pa taksno kombinacijo...

Pa kje se pojavi, pa vladarji, kot je omenil astrotalisman tud... itd. :palec:

sam je pa zanimiv, ker se ful poklopi, ker dobis fajn 'rdeco nit' - ravno zato, ker te tocke dobis iz tolk razlicnih kombinacij, pol pa ob vsem tem lohk vidis vzorec, ki pa je skupen - ne glede na to, a je ta, ki ima neko tocko, to ali ono po horoskopu oz. ima pomembne planete, tocke tam.

ker ni nujno, da imas enake tocke, tud ce mas vse tri v istih znamenjih - ker se tocke racuna po kroznici in so vazne stopinje in lohk se pojavijo v sosednjem znaku pol..

No, ja, zdaj mal bluzim, no nekateri boste stekal. xDDx x;)x

Picasso

Heh,Marsika, jz te zmer štekam! x;)x x:Xx

Bom še tole dodal. Včas sm prehitr in pri jobu in pri govorjenju in pr načrtih in si mislm, sej mi folk sledi. Pol pa nekje nasred vidm začudene in zabodene poglede,napol odprta usta in look-kwa? :wOOt: In kr nism ravno potrpežlive sorte direkt butnm vn kva zdej ni jasn. In pol ugotovim,da v celoti skor nč. In pol se vprašam, a govorim mogoče kitajsk,al pa so oni kitajci. Heh in pol veselo nastopi moj vodnar-sco kombinacija in folk se dobesedno razbeži-češ-lej ga zmaja! x:Dx No sej sm, nč ne rečm, sam, da je pa tok očitn pa nsm vedu. x:px Eto vidš, zdej pa še jz zabluzu! x:Dx

ne, ne, stekam, ti stekas vec kot se ti da. Tko je s tabo. :D ;)

Si zavzel tako 'strategijo', da si lohk osvobojen pac... od folka...

saj jaz sem tud mal taka - skor namenoma povrsna... zato te zlo dobr stekam. ;) :palec:

Picasso

Eto vidš! :palec: Komu se pa da zmer poslušat, kva kdo bluzi, pa sploh če veš kaj hoče povedat, pa se namenoma dela glupga in hod okol kt mačka okol vrele kaše. Mej jajca in zin al pa bot tih, sam skoz, ne pol za hrbtom čvekat pa osirat. Sam to folk ne zmore xrolleyesx mal je takih k znajo rečt bobu bob in ne fižol al pa leča. x:px Je pa fajn zmenjavat mnenje z nekom na isti frekvenci, ne čist za enim tretjim hribom! x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...