ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Duh v sco, 8. bajta, fortuna pa v levu, 5. bajta. Kaj pa to pomen mam pa še za ugotovit. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz pa fortuna v vodnarju, 4 hiša; duh v devici 10. hisa.Kje pa bi se dal kake interpretacije točke duha po znamenjih/hisah najti?Kaksn dobr linik? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2005 Avtor Prijavi Deli 20. april 2005 Bos Emo Kurent fprasal. *razlag glih ni, bodo pa, ve se, kje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz pa imam Fortuno v tehtnici, točno na Jupitru v 12.hiši. Bog me res čuva, bi rekla... je pa zanimivo, kako se potem to razpleta...vladar tehtnice Venera je v trigonu z Jupitrom( spet natančno na stopinjah) , venera pa v opoz s saturnom, ki je v strelcu....ki pa mu je vladar jupiter.... Moram tole še mal preštudirat... Duh pa v sco, seveda... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 matr, tis cist na levu!!! -----------Točka Duha Lev 25 07 01Točka Fortune Lev 00 01 18Levinja se kar močno kaže, potem pa še kombinacija s Škorpijonom Planete in Domicile pa sem napisala v za to določeno temo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bos Emo Kurent fprasal. Sele 10. maja... jest pa tko neucakan, pa kaj bi ti govoru-sej ves kaksni so otroci. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 tale sajt www.astradamus.net..je pa tOK HUD....sam vec k pol stvari mi ni jasn...in to me dela žiučno... tm sm gledala...astromedicino...in me je čist zapsiheral...ker mam skor use ene aspekte...za vse bolezni... dobr....po eni strani da mam domišlijo...pa da vse kar pogruntam itak ne more držat... sam zapsihera pa me... ful se znam fenomenalno zapsiherat... PARANOJA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kolega, raje še enkrat premisli da te ne bom spet reševal pol <{POST_SNAPBACK}>Z veselem bom sprejel pomoč, le če mi boš ti ponudu roko! Fanta, ne se kregat, saj je za oba dovolj! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 cesa? a duha, pa fortune?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fanta, ne se kregat, saj je za oba dovolj! Beyby, a veš kje ti lohk mešaš? No, torej! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Beyby, a veš kje ti lohk mešaš? No, torej! Dragi, ne izzivaj, drugače bo v Parizu samo Levanka in Desanka,Katrina bo pa mešala,samo ne pri tebi! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dragi, ne izzivaj, drugače bo v Parizu samo Levanka in Desanka,Katrina bo pa mešala,samo ne pri tebi! Kak si lahk taka? Pa dva mesca te že nism meu u rokah! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 Kok dobra debata o arabskih tockah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 shit..zanč sm si zračunala...da mam arabsko točko smrti...v 8 hiši...jebemti... pa glih zdej jo bo Saturn...povozu k mi bo šov iz 8(Raka) v 9(Leva)...pa tud točko duha mam v 8 hiši... fak kwa če me pobere... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jupi 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>tale sajt www.astradamus.net..je pa tOK HUD....sam vec k pol stvari mi ni jasn...in to me dela žiučno... tm sm gledala...astromedicino...in me je čist zapsiheral...ker mam skor use ene aspekte...za vse bolezni... dobr....po eni strani da mam domišlijo...pa da vse kar pogruntam itak ne more držat... sam zapsihera pa me... ful se znam fenomenalno zapsiherat... PARANOJA! ni potreba, da si živčna verjetno nisi prebrala navodila za te aspektetreba je malce bolj računati in uporabljati središčne točke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Pozdravljena Jupi spet med nami , meni je pa Astradamus prav super, tudi v novi preobleki , lep pozdrav, Boris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 Jupi!!Jupi is back! Kaj pomeni kombinacija tocke fortune v vodnarju, v vodnarju tudi juzni lunin vozelj, vodnar je vrinjeno znamenje v trentji hisi, poleg tega pa je juzni vozelj se v ekzaktnem kvadratu z ekzaktno konkukcijo asc./uran??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 sm mal preletela tole temo, prebrala sm da dajete kar velik pomen konjukcijam med točko duha (al pa točko sreče) in drugimi planeti. Zanima pa me, a bi se 6° orbisa še lohka jemal za konjukcijo med plutonom in točko duha (obadva v škorpijonu, 6 hiša) al sta že preveč narazen (jst si razlagam to tko da najbrz glede na to da nimajo tko velkega vpliva kot planeti, se vzame tud orbis manjši, zanima me še vaše mnenje)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Mislim, da je teh 6 stopinje že malo z rezervo, pri hitrih planetih bi še to šlo skozi, mislim, da tudi tu veljajo max. orbisi za Sonce in Luno (10 *), potem se pa zmanjšuje orbis proti oddalnejšim planetom, Merkur, Venera in Mars do 8 stopinj, Jupiter in Saturn do 6 stopinj, zadnja skupina Uran, Neptun in Pluton pa do 4 stopinje orbisa. Najbolj pa deluje na isti stopinji ali pa do dveh razmika. Lp! Če si kdo želi še izračunati ostale Arabske točke.....Kalkulator! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ..MARSA....kaj bi te moje točke pomenile?....imam občutek,da se malo toučejo z mojim soncem-luno in asc....kozorog-devica-škorpion Tocka Duha Vodnar 27°28`16 Tocka Fortune Rak 17°18`55 Kulminantni planet Jupiter 15°29`47 Vzhajajoci planet Neptun 16°10`16 Domicil Jupiter 9.hisa Domicil Uran 11.hisa ******************************************* sicer pa...se na astrologijo bolj malo zastopim:))..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ...DIANA:)...tale na tvojmu novmu avatarju je pa zlo kresna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da je teh 6 stopinje že malo z rezervo, pri hitrih planetih bi še to šlo skozi, mislim, da tudi tu veljajo max. orbisi za Sonce in Luno (10 *), potem se pa zmanjšuje orbis proti oddalnejšim planetom, Merkur, Venera in Mars do 8 stopinj, Jupiter in Saturn do 6 stopinj, zadnja skupina Uran, Neptun in Pluton pa do 4 stopinje orbisa. Najbolj pa deluje na isti stopinji ali pa do dveh razmika. Lp! Če si kdo želi še izračunati ostale Arabske točke.....Kalkulator! aja pol ne pride v poštev... sej se mi je kr zdel mal d je to ze mal prevec orbisa ; hvala za tole, pa fajn link je tistle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Aishah jaz bi pri Arabskih točkah v prvi vrsti upošteval le eno do dve stopinji, sicer pa posameznik čuti kako pri njemu deluje orbis(obseg). Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 samson kresna, gotsko crna, obcasno pase. ... kresnit kresno pase..jap! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 26. september 2005 Prijavi Deli 26. september 2005 na astro.com mi pri aditional objects (tam kjer so chiron, lilith,...) po ta novem pokaže še P. substantiae in osc. lilith... predidevam da je P. substantiae kakšna arabska točka, sam nimam pojma katera, ve kdo kej več? (pa ne vem a sm to jst dodala na ta seznam, sam se itak ne da, al je blo že prej, to pa tut ne verjamem, ker bi vidla...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.